سفارش تبلیغ
صبا ویژن
کسی که ساعتی بر خواری فراگرفتن شکیبایی نورزد، همواره در خوارینادانی باقی بماند . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
شنبه 95 آذر 6 , ساعت 5:17 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) با word :

دانلود مقاله تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L) با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار 1389 در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه 101 تا 113 منتشر شده است.
نام: تاثیر مقادیر نیتروژن و فسفر بر عملکرد، اجزا عملکرد و درصد اسانس بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)
این مقاله دارای 13 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نیتروژن
مقاله فسفات
مقاله اسانس
مقاله بابونه آلمانی (.Matricaria recutita L)
مقاله کامازولن

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی تاثیر مقادیر نیتروژن (0، 40 و 80 کیلوگرم نیتروژن در هکتار از منبع اوره) و فسفر (0، 30 و 60 کیلوگرم فسفر در هکتار از منبع سوپر فسفات تریپل) بر میزان عملکرد و تولید اسانس گیاه دارویی بابونه آلمانی(Matricaria recutita L.) آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شاهد تهران در سال 1386 اجرا گردید. نتایج نشان داد که بین تیمارهای کود نیتروژنه از نظر عملکرد یعنی تعداد گل و وزن خشک گل در بوته اختلاف معنی داری در سطح 001 وجود داشت و 40 کیلوگرم نیتروژن به ترتیب با تولید 7422 گل و 2063 گرم گل در هر بوته بالاترین عملکرد را داشته و تیمار شاهد با تولید 50706 تعداد گل و 1006 گرم گل در هر بوته کمترین میزان تولید گل و وزن خشک گل را داشته است. بین تیمارهای کود فسفات از نظر عملکرد اختلاف معنی داری وجود داشته و بیشترین عملکرد مربوط به 60 کیلوگرم فسفر در هکتار با تولید 81626 گل و 3017 گرم در هر بوته بوده است. بنابراین مناسبترین تیمار برای حداکثر عملکرد سطح دوم کود نیتروژنه و سطح سوم کود فسفاته یعنی مصرف 40 کیلوگرم نیتروژن و 60 کیلوگرم فسفر در هر هکتار پیشنهاد می شود. درصد کامازولن در بین ترکیب اسانس اختلاف معنی داری را نشان نداد. به طور کلی از نظر میزان عملکرد و درصد اسانس در گیاه بابونه 40 کیلوگرم نیتروژن و 60 کیلوگرم فسفر در هکتار بهترین عملکرد را داشته است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ