سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بزودی فتنه هایی می آید که انسان، صبح با ایمان برمی خیزد و شب بی ایمان می گردد؛ جز آنکه خداوند او را با دانش زنده کرده است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 
یکشنبه 95 مرداد 31 , ساعت 4:56 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 دانلود پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی با word دارای 57 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلوددانلود پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی با word

توجه فرمایید.

1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلوددانلود پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی با word

قرار داده شده است

 

2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

4-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن دانلود پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی با word :

اسلاید 1 :

وضعیت اختلالات اسکلتی – عضلانی درجهان

qبر اساس طبقه بندی NIOSH اختلالات اسکلتی عضلانی در میان مشکلات بهداشتی وعوارض ناشی از کار دارای رتبه دوم می باشد.

qبر اساس گزارش اداره آمار کار در سال 1994 نزدیک به دو سوم بیماریهای ناشی از کار ، اختلالات مربوط به تروماهای تکراری بوده است ، لازم به ذکر است که این آمار در بر گیرنده اختلالات کمر نمی شود.

qبر اساس آمار ملی فنلاند در سال 1994 ، 31 در صد کل بیماریهای ناشی از کار را بیماریهای اسکلتی – عضلانی تشکیل می دهند.

qبر اساس گزارش اداره آمار کار آمریکا  در سال 1996 ، 46 درصد از بیماریهای ناشی از کار به دستگاه اسکلتی – عضلانی مربوط بوده است.

q

 

اسلاید 2 :

وضعیت اختلالات اسکلتی – عضلانی درجهان

qپژوهشها نشان داده است که پس از بیماریهای قلبی – عروقی، کمردردها عمده ترین عامل ناتوانی در افراد 45 سال به بالاست.

qNIOSH بیان می دارد که آسیب های ستون فقرات 20 درصد از همه آسیب ها وبیماریهای محیط کار را تشکیل می دهد که هزینه ای در حدود 20 تا 50 میلیارد دلار را به خود اختصاص می دهد.

qبنا بر گزارش سازمان جهانی بهداشت در سال 2002 ، کمردردها 37% از عوامل خطرزای شغلی را تشکیل می دهند که جایگاه اول را بین بیماریها ومخاطرات ناشی از کار دارا می باشند. سازمان جهانی بهداشت دهه اول هزاره سوم را به نام دهه مبارزه با عوارض اسکلتی – عضلانی  ( بعنوان اپیدمی خاموش ) نامگذاری کرد.

q

 

اسلاید 3 :

وضعیت اختلالات اسکلتی – عضلانی در ایران

qبر پایه مطالعات ملی بار بیماریها وعوامل خطرزا در ایران درسال 2004 که توسط اداره برنامه های سلامت مرکز توسعه شبکه صورت گرفت اختلالات اسکلتی – عضلانی پس از بیماریهای قلبی عروقی در رتبه دوم بیماریهای ناشی از کار شناخته شده است.

 

اسلاید 4 :

تعریف ارگونومی = ( علم راحتی )

واژه ارگونومی تلفیقی از دو واژه یونانی ارگو ( به معنی کار ) و نوموس( به معنی قانون ) است .

ارگونومی دانشی است که به رابطه میان انسان ، ماشین ومحیط پیرامون او می پردازد وطراحی وسایل ودستگاههای مورد استفاده را به گونه ای پیشنهاد می کند که راحتی ، دسترسی ،ایمنی وبازدهی را بالا برده ودشواری ،خطر ،خستگی وهزینه ها را کاهش می دهد.

ارگونومی دانش مطالعه ویژگیها وخصوصیات انسان به منظور طراحی مناسب محیط کار وزندگی می باشد.

اسلاید 5 :

nارگونومی در دوزمینه عمده بکار گرفته می شود:

n1- تناسب فرد با شغل ( انتخاب افراد از نظر توانایی آنها برای انجام وظایف)

n2- تناسب شغل با فرد(تجهیزات ، وظایف و تشکیلات طوری طراحی شوند که با قابلیت ها ومحدودیت های افراد متناسب باشد.

nهدف ارگونومی :

nتقلیل فشارهای کار، خستگی وفرسودگی که در اثر کارکردن ایجاد می شود

n– تطبیق وتغییر دستگاهها با وضع صحیح بدن

n– حمایت وحفاظت ازکارگرنه ازدیاد محصول وبازدهی

اسلاید 6 :

                                                                                         در ارگونومی برای بهتر کار کردن سعی می شود که کارهای خسته کننده اصلاح شوند و ابزار کار بهبود یابند تا درنتیجه کارگر راحت وآسوده کار   کند.مثلا“ در کار با ماشین تحریر، کلیدها ودر کار با اتومبیل عقربه ها ،فرمان ،دنده ،کلیدها وپدالها همگی باید به گونه ای جاسازی وطراحی شده باشند که به سرعت وراحت در دسترس باشند وسلامت ورفاه ورضایت انسان راحین کار فراهم آورند.

در کارهای اداری ، بدبودن میز یا صندلی یا ابزار کاری دیگر ، عوارض مختلفی همچون دیسک ، آرتروز ، فشار خون وغیره بدنبال دارد. در محیط های کاری بهترین کار برای تامین رضایت خاطر ورفاه کارکنان ، تعبیه میزها وصندلیهای قابل تنظیم است که می توان به اندازه دلخواه ارتفاع آنهارا تغییر داد.

اسلاید 7 :

ارگونومی علمی چند نظامه است که در چهار حیطه عمده زیر فعالیت دارد:

الف ) مهندسی انسانی این بعد ، طراحی روش های کار با هدف کاهش حوادث ناشی از خطاهای انسانی را شامل می شودمثلا“ داشتن روشنائی مناسب، کاهش صدا در محیط کار، حمل ونقل مواد در ارتفاعات .

ب ) فیزیولوژی کار: در مورد توانایی بدن برای انجام کار فیزیکی بحث می کند.

در این بعد مفاهیم خستگی ، بررسی کارهای استاتیک ودینامیک ورژیم های کار -استراحت از دیدگاه فیزیولوژی کار مورد تجزیه وتحلیل قرار می گیرد.

اگر فعالیت در حدود توانایی شخص بوده وکار درشرایط مناسب انجام شودخستگی عادی بوده وبا خواب واستراحت رفع می شوداما همین خستگی ساده ممکن است دراثر مداومت در کارهای مختلف ویا انجام کار تحت شرایط نامناسب بطور تدریجی در شخص ایجاد مشکل نموده وپس از مدتی عوارض آن بصورت کوفتگی ، ضعف، تب ،اختلالات جسمی وروانی نمودار شود که اگر چاره نشود وفعالیت ادامه یابدبصورت خستگی های مزمن وعصبی درآمده وتمام اعمال بدنی وفکری شخص را دچار اختلال می سازد.

 

اسلاید 8 :

 

در این روش با استفاده از اندازه گیری ضربان قلب ونیز سنجش مقدار اکسیژن مصرف شده می توان نوع کار وفعالیت را مشخص نمود.

کار سبک          5/2کیلو کالری بر دقیقه         90 ضربه در دقیقه ( ضربان قلب )

کار متوسط         5 کیلو کالری بر دقیقه         100 ضربه در دقیقه

کار سنگین        5/7 کیلو کالری بردقیقه        120 ضربه در دقیقه

کاربسیار سنگین     10 کیلو کالری بر دقیقه     140 ضربه در دقیقه

ج ) بیومکانیک : در مورد ساختمان مکانیکی ورفتار تنشی بدن بحث می کند.

در مباحث بیومکانیک شغلی ویژگیهای مکانیکی اندام های بدن مورد بررسی قرار می گیرد. از دیدگاه بیومکانیک شغلی می توان حرکت اندامها واعمال نیرو را در بافتهای مختلف بدن تجزیه وتحلیل کرد. در امور حمل بار با مطالعات بیومکانیکی می توان فشارهای وارده بر ستون مهره ها را مورد سنجش قرار داد .به کمک این معادلات می توان الگوها وابعاد مناسب ایستگاههای کار را با هدف کاهش فشارهای مکانیکی خارجی بر بدن بدست آورد

اسلاید 9 :

د ) آنتروپومتری : افراد بزرگسال از نظر ابعاد بدنی بسیار متفاوت می باشند، بلند قد وکوتاه قد،سبک وتنومند. بنابراین در طراحی بایستی تجهیزات ، ایستگاههای کار واشیایی را که قرار است جابجا شوند طوری طراحی وکنترل کرد که متناسب با تمام ابعاد بدنی وتوانایی های افراد باربر باشد.

 تعریفآنتروپومتری :  به سنجش ابعاد فیزیکی بدن وکاربرد داده های ابعادی در اصلاح شرایط فیزیکی ایستگاههای کار می پردازد واز آنجاییکه یکی از دلایل فشارهای وارده بر اندامها عدم تطابق ابعاد محل کار با ویژگیهای ابعادی بدن کاربر می باشد از این رو داده های آنتروپومتریک را می توان بطور مؤثری در طراحی تجهیزات ، ایستگاههای کار ، ابزار آلات ومحصولات بکار برد.

اسلاید 10 :

در آنتروپومتری بایستی :

–وسایل وتجهیزات وکنترلها در حد دسترسی کوچکترین فرد باشد.

–طرح بدست آمده با بزرگترین فرد تطبیق داشته وبرای وی مناسب باشد.( فضا ها )

–در آنتروپومتری از صد ک ها استفاده می شود.صدک ها         می توانند برای هر توزیعی از داده های آنتروپومتریکی به کار روند. یک صدک بعنوان صدک متوسط انتخاب می شود که نام آن صدک پنجاهم مردان وزنان است صدک پنجاهم مطابق با مقدار میانگین می باشد که به آن معدل نیز گفته می شود

–.یعنی 50% ازکل داده ها پایین تر از آن و50% از کل داده ها بالا تر از آن قرار دارند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ