
دانلود مقاله جمعیت در اروپا با word دارای 61 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله جمعیت در اروپا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله جمعیت در اروپا با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله جمعیت در اروپا با word :
دراروپا : بررسی کلّی
000/600/9 کیلومتر مربع ( بجز جزیره های منطقه 15 )
نخستین اروپاییان ـ شکاچیان عصر پارینه سنگی ـ هیچ گاه در بهترین وضعیت، تعدادشان به 000/100 نفر نرسید. در بدترین وضعیّت ـ بویژه در طول دوره های سرد واپسین عصر یخبندان ـ تعداد آنها به طور چشمگیری کمتر از این بود. در پایان عصر یخبندان، تحوّلی در رهایی از این کاهش جمعیّت پدید آمد. در طول بهتر شدن آب و هوا در دوران میانه سنگی ( 10 هزار تا 6 هزار سال پیش از میلاد ) تعداد جمعیّت آنها همچون بهترین شرایط آب و هوا در گذشته، افزایش یافت و سرانجام اندک اندک به 000/250 نفر رسید. سپس در انقلاب نوسنگی، در 5 هزار سال پیش از میلاد افزایش چشمگیری در تعداد جمعیّت آنان رخ نمود. مجموع جمعیّت در این زمان بیش از یک میلیون نفر بود.
این عصر همچنین موجب پیدایش نخستین تمایز مهمّ بین شیوه های سکونت بود، چون تراکم جمعیت یا بندگان غذا در عصر پارینه سنگی ندرتاً به 1/0 نفر در هر کیلومتر مربع می رسید. در حالی که تراکم تعداد تولید کنندگان غذا در عصر نوسنگی معمولاً یک نفر در هر کیلومتر مربع بود تا زمانی که این کشاورزان، مهاجرتشان را از پهنه های جنوبی و غربی اروپا به پایان رسانند ( بنابر برآورده های در حدود 3000 سال قبل از میلاد )، جمعیّت این قاره به بیش از 2 میلیون نفر رسید.
در طول هزار سال بعدی که جامعه ، وارد عصر مفرغ شد، افزایش ناهمگون جمعیّت با مهاجرت از خاور نزدیک به اروپا آغاز شد. منطقه ورودی جمعیت، یونان بود که مهاجران از راه دریا وارد اروپا می شدند. پیامد نهایی این مهاجرت علاوه بر افزایش دیگری در تعداد جمعیت، تغییر در شیوه توزیع آن بود. گر چه روند افزایش تعداد جمعیّت یکنواخت بود، امّا بر مبنای معیارهای جدید کند می نمود: در 2000 ق.م . مجموع جمعیّت اروپا به 5 میلیون نفر رسید و تا 1000 ق . م . این تعداد به 10 میلیون نفر افزایش یافت.


دانلود مقاله آشنایی با رابط قابل برنامه ریزی 8255A با word دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله آشنایی با رابط قابل برنامه ریزی 8255A با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله آشنایی با رابط قابل برنامه ریزی 8255A با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله آشنایی با رابط قابل برنامه ریزی 8255A با word :
آشنایی با رابط قابل برنامه ریزی 8255A
رابط قابل برنامه ریزی وسائل جانبی ، 8255 یک تراشه ارزان قسمت بسیار متداول است که امروزه کاربردهای زیادی یافته است . این تراشه دارای 24 پایه برای I/O است که در گروههای 12 پایه ای قابل برنامه ریزی هستند . هر گروهی می تواند در به حالت مجزا کار کند : I/O ساده ، IO استروب شده و I/O دو طرفه ، 8255 قادر است هر وسیله I/O موازی سازگار با TTL را به آسانی به ریز پردازنده Z80 ارتباط دهد .
توضیح کلی :
وضعیت پایه ها و شمای کلی 8255 در شکل 1 نشان داده شده است . پایه ها نشان می دهد که 8255 سه در گاه I/O دارد( A,B,C) که در دو گروه 12 پایه ای برنامه ریزی می شوند. گروه A از در گاه A (PA0-PA7) و نیمه بالایی در گاه C ( PC4-PC7) و گروه B ( PB0-PB7) و نیمه پائینی درگاه C(PC0-PC3)تشکیل می شود .
انتخاب در گاه بوسیله پایه CS و پایه های آدرس A0,A1 ، انجام می شود. که با هم بطور داخلی یک در گاه I/O یا ثبات فرمان را بر می گزینند .
ورودی RESET باعث می شود که در گاه I/O به عنوان در گاه ورودی برنامه ریزی شود تا آسیبی به مدارهای متصل به پایه های در گاه برسد . اگر این درگاه بخواهد به عنوان درگاه خروجی بکار رود .8255 را باید از طریق درگاه فرمان برنامه ریزی نمود تا به عنوان خروجی عمل کنند..
روش برنامه ریزی 8255
برنامه ریزی 8255 کارنسبتا ساده ای است زیرا تراشه فقط دارای 2 ثبات فرمان داخلی است که برنامه ریزی می شوند.شکل 3 ثبات فرمان اصلی را نشان می دهد که به استفاده کننده اجازه می دهد تا در گاه I/O گروههای A و B را به طور جداگاه برنامه ریزی نماید . این ثبات فرمان
یک در گاه ورودی یا خروجی برنامه ریزی می شود که در گاه C به عنوان سیگنال های کنترل انتقال اطلاعات برای آن عمل می کند .حالات 0و1 مشابه حالات در گروه B هستند .و حالت 2 در گاه A را به عنوان یک درگاه I/O دو طرفه بکار می گیرد که درگاه C تامین کننده سیگنال های کنترل انتقال اطلاعات برای آن است.
اگر یک صفر در آخرین بیت ثبات فرمان (از سمت چپ) قرار داده شود بیتهای درگاه C را میتوان به طور مجزا آدرس داد، به نحویکه در حالات 1و2 می توان هر یک از آنها را نشاند و یا پاک نمود. در حالت 0 ، اطلاعات مستقیما به در گاه C فرستاده می شوند.
عملیات حالت صفر
در حالت صفر- اطلاعات را می توان به در گاه A,B,C فرستاد و در آنجا از آنها تا دستورالعمل بعدی (OUT) نگهداری می شود.
حالت 1 ورودی استروب شده – در 8255 با یکار گیری پایه های در گاه C بعنوان سیگنال های کنترل انتقال اطلاعات عملیات دست تکانی را برای در گاه B,A انتخاب می کند . شکل 4 ساختار داخلی 8255 را برای عملیات ورودی استروب شده و همچنین سیگنالهای زمانبندی مربوطه را در حالت 1 نشان می دهد.
– استروب : این ورودی برای وارد کردن اطلاعات بداخل قفل در گاه A یا B بکار می رود. این اطلاعات تا زمانیکه بوسیله یک دستورالعمل IN بداخل ریز پردازنده برده نشود در آنجا نگهداری می شود.
IBF = (INPUT BUFFER FULL) این خروجی نشان می دهد که قفل ورودی ، اطلاعاتی برای ریز پردازنده در بر دارد . سیگنال این پایه خروجی را می نشاند و دستورالعمل IN آنرا پاک می کند .
INTR – (در خواست وقفه )این خروجی برای درخواست نمودن یک وقفه بکار میرود. وقتی سیگنال به سطح منطقی 1 می رود این خروجی 1 می شود و با اجرا شدن دستورالعمل IN پاک می گردد .
INTE – فعال کننده وقفه : این فعال کننده یک ورودی یا خروجی نیست ، بلکه یک بیت داخلی است که بوسیله ثبات فرمان BSR برنامه ریزی می شود .INTE A به عنوان PC4 و INTE B به عنوان PC2 برنامه ریزی می شود .
در این حالت PC6,PC7 به عنوان I/O همه منظوره در عملیات ورودی استروب شده حالت 1 هستند. این پایه ها وفتی به عنوان پایه های خروجی به کار می روند بوسیله BSR کنترل می شوند و وقتی به عنوان پایه های ورودی بکار می روند ، از طریق درگاه C خوانده می شوند.
عملیات خروجی استروب شده (حالت 1 )
ساختار داخلی 8255 برای عملیات خروجی استروب شده و سیگنال های زمانبندی مربوطه را نشان می دهد .
تعاریف درگاه C برای خروجی استروب شده حالت 1 :
– بافر خروجی پر است : هر گاه اطلاعاتی به قفل در گاه A یا B فرستاده شود این خروجی پایین می رود . این سیگنال با برگشتن پالس از یک وسیله خارجی نشانده می شود و وقتی اطلاعات با یک دستور العمل OUT در درگاه نوشته می شود ، پاک می گردد.
– ورودی اعلام دریافت اطلاعات : سیگنالی که باعث می شود پایه به سطح منطقی 1 برگردد . پاسهای از یک وسیله خارجی است که نشان می دهد وسیله اطلاعات را از 8255 دریافت کرده است .
INTR – در خواست وقفه : هرگاه یک وسیله خارجی ، دریافت اطلاعات خروجی را اعلام کند ( ) از این سیکنال می توان برای دادن وقفه به ریز پردازنده استفاده کرد .
INTE فعال کننده وقفه : این فعال کننده یک ورودی یا خروجی نیست ، بلکه یک بیت داخلی است که بوسیله ثبات فرمان BSR برنامه ریزی می شود.
INTE A به عنوان بیت PC6 و INTE B به عنوان PC2 برنامه ریزی می شود.
عملیات دو طرفه (حالت 2)
عملیات دو طرفه فقط برای پایه های گروه A انجام می شود. در گاه A به صورت یک در گاه دو طرفه در می آید که امکان ارسال و در یافت اطلاعات را بر روی هشت سیم مشترک بوجود می آورد . اطلاعات دو طرفه در ارتباط دهی دو کامپیوتر مفید است شکل 6 ساختار داخلی و سیگنال های زمانبندی را برای عملیات دو طرفه درگاه A نشان می دهد.
در این حالت نیز سیگنالهای کنترلی از تعاریف در 2 حالت قبل پیروی میکنند
تمام این مباحث که گفته شد زمینه ای برای بیان ساختار داخلی اجزا تشکیل دهنده و روش ارتباطی بین اینها است که بصورت کامل بیان خواهدشد.
روش استفاده از 8255 :
برای راه اندازی و استفاده از 8255 باید vcc را به +5 ولت و Gnd را به 0 ولت متصل می کنیم . cs باید در سطح منطقی صفر ( 0) باشد .
حالIC آماده فعالیت است . ابتدا باید آن را برنامه ریزی کرد . برای این کار A0,A1 را مقدار 1 می دهیم و کلمه کنترلی را روی گذرگاه قرار می دهیم .سپس کلید WR را به سطح منطقی صفر آورده و دوباره به 1 باز می گردانیم .
توجه به این نکته ضروری است که چون پایه های WR,RD,CS حالت ACTIVE LOW دارند باید حتما با مدار PULL UP یا PULL DOWN شود تا به مدار آسیبی نرسد .
در این زمان CONTROL REGISTER برنامه ریزی شده است . حال اگر مثلا با پرت A می خواهیم به صورت خروجی کار کنیم ، کافی است آدرس A0,A1 را به ترتیب 0و0 بدهیم و دکمه WR را فشار دهیم تا اطلاعات به خروجی پرت A منتقل شود.
اگر پرت A در حالت ورودی باشد با قرار گرفتن اطلاعات در سر PIN های پرت A و زدن کلید RD اطلاعات از پرت A به Z80 منتقل می شود .
توصیف سخت افزاری :
حال می خواهیم با توجه به روش کار 8255 مدار داخلی آن را به اختصار توصیف نماییم .
با توجه به تحلیلات سخت افزاری مدار را به قسمتهای زیر تقسیم بندی می کنیم و هر قسمت را توضیح می دهیم .
1-PORT A
2- PORT B
3- PORT C
4-CONTROL REGISTER
5-PROCESS CONTROL
6- DATA BUS BUFFER &MULTIPLEXER
PORT A:
پرت A :
این پرت 8 بیتی است . در طراحی سخت افزار ما سعی می کنیم تا یک یا چند فطعه را تولید نماییم و بقیه قسمتها را با آنها پیاده سازی نماییم . بنابراین کافی است اصول کار را برای یک بیت طراحی کنیم و برای بقیه تعمیم دهیم.
ورودیها برای پرت A :
A0,A1: که برای تعیین آدرس پرت A در یک رمز بردار (DECODER) قرار داده می شود تا پرت A را فعال یا غیر فعال نماید .
RD,WR : برای تعیین عمل خواندن از وسیله جانبی یا نوشتن روی وسیله جانبی استفاده می شود.
CW6,CW5,CW4: که به ترتیب بیتهای 4و5و6 از کلمه کنترلی هستند این بیتها برای تعیین حالات (3 حالت) پرت A بکار میروند . این سه بیت نیز همانند A0, A1 در یک رمز بردار قرار گرفته و کد حاصل نوع عملیات A را مشخص می کند .
مثلا خروجی OUTPUT MODE برای شکل فوق نشان دهنده این است که اگر پرت A در حالت مود0 و خروجی باشد این سیگنال اجازه انتقال اطلاعات را به بیرون می دهد .
هسته پرت A
این هسته همانطور که در شکل9 نشان داده شده است دارای 2 عدد D-FLOP است که کار نگهداری اطلاعات (جهت انتقال به خارج یا دریافت از خارج) را بر عهده دارند. این D_FLOP ها با دکمه های RD, WR که در رمز بردار شکل 8 نشان داده شده است فعال می شوند .
این سلول دارای 2 ورودی دیگر است یکی OUTPUT MODE که در شکل8 چگونگی ایجاد این سیگنال مشخص است و دیگری ACK است که بوسیله رمز بردار زیر تولید می شود .
در این رمز بردار هم سیگنال ورودی ACK از پرت C پایه شماره 6 می آید .سیگنال حاصل از این رمز بردار برای اجازه خروج اطلاعات در زمانی که A در مود 1و2 حالت خروجی دارد بکار می رود . اگر این سیگنال فعال شود اجازه خروج را به اطلاعات میدهد. و با زدن هر WR اطلاعات جدید در سر PIN ها مشاهده میشود.
ورودی IBF , MASTER RESET نیز برای انجام عمل دست تکانی به کار می رود. هر گاه MASTER RESET =0 باشد با فعال شدنIBF اطلاعات روی ورودی قفل می شود . و اگر MASTER RESET =1 باشد با فعال شدن IBF سلول RESET شده و در سطح منطقی 1 قرار می گیرد .
پرت B :
پرت B نیز همانند پرت A دارای همین مشخصات تکنیکی در پیاده سازی است واختلاف آن فقط در سیگنالهای ورودی کلمه کنترلی است .
A0,A1: همانند پرت A برای رمز برداری جهت فعال کردن پرت B استفاده می شود .
RD,WR: برای عمل خواندن و نوشتن استفاده میشود.
CW2,CW3: برای تنظیم مود مورد نظر برای پرت B این سیگنال ها وارد یک رمز بردار می شوند سیگنال خروجی با اتصال به ورودی OUTPUT MODE سلول مرکزی نوع عملیات را مشخص می کند .
IBF-ACK: در این پرت بر خلاف پرت A که دو سیگنال جداگانه برای IBF, ACK داده میشود ، یک سیگنال وارد می شود و در داخل پرت B نوع آن مشخص شده و به مکان مورد نظر فرستاده میشود.
پرت C:
مهمترین قسمت این IC در این پرت قرار دارد . در این پرت کنترل عملیات دست تکانی ،BSR ، فرستادن سیگنالهای کنترلی برای پرتهای دیگر انجام می شود .
این پرت دارای قسمتهای زیر است :
1- سلول مرکزی که هسته فعالیتهای هر بیت می باشد .
2- یک دیکودر 3 به 8 که وظیفه فعال کردن عمل WR را در زمانی که پرت C در حالت BSR فرار دارد را بر عهده دارد . با فعال شدن این دیکودر که دارای 3 پایه فعال کننده است (2 عدد فعال 1 و دیگری فعال 0) که دو پایه اول به A0,A1 متصل می شود و پایه سوم به بیت 7 وارد شده به پرت C ازBUS میانی متصل میشود . سه بیت 1 الی 3 که به آن وارد می شوند رمز برداری شده و یکی از 8 خروجی آن در حالت 0 قرار می گیرد .
3- یک رمز بردار BSR/NORMAL که وظیفه این رمز بردار عبور 8 بیت ورودی ( که از BUS داخلی می آید ) به روردی هر تک سلول در حالت نرمال و اگر پرت C در حالت BSR بود اطلاعات ر ا دیکود کرده و BIT صفر را به خروجی مورد نظر که بیت رمز برداری شده توسط دیکودر 3 به 8 آنرا تعیین می کند می فرستد.
4- یک رمز بردار آدرس، در صورتی که A0,A1 به ترتیب 1و0 بودند اجازه ورود و خروج اطلاعات را می دهد .
5-یک رمز بردار جهت تعیین اینکه INT فعال شده است یا نه و انتفال سیگنال مورد نظر به MASTER RESET ، PIN های مورد نظر تا اعمال INTRUPT شود .
6- یک رمز بردار جهت اعمال به IBF ,ACK , MASTER RESET که دارای سیگنالهای ورودی است که از سر PIN های پرت C می آید خروجیها به پر تهای A,B و به سلولهای C مرتبط می شوند .
CONTROL REGISTER:
این سلول دارای 7 بیت D_FLOP است که کار ذخیره اطلاعات را بر عهده دارد .
عمل نوشتن بر روی کلمه کنترلی زمانی صورت می گیرد که بیت 7 ورودی مقدار 1 داشته باشد و آدرس ورودی 3 باشد (A0,A1 به ترتیب 1و1 باشند) اطلاعات در این سلول ها تا زمانی که WR مجددی صورت نگیرد یا پایهRESET فعال نشود حفظ می شود . این قسمت دارای ورودیهای A0,A1,WR,RST است کــه بـه D_ FLOP ها متصل می شوند .ویک ورودی 8 بیت و یک خروجی 8 بیت دارد . ورودی از BUS میانی می آید و خروجی به پرتهای A,B,C و DATA BUS BUFFER & MULTIPLEXER وارد می شود.
PROCESS CONTROL :
این قسمت ازIC کار دریافت و هدایت سیگنالهای کنترلی را بر عهده دارد . سیگنالهای ورودب را از PIN ها در یافت کرده عمل پزدازش را انجام می دهد و در صورت موفقیت بودن اجازه عبور را می دهد .
سیگنال هایی که به این قسمت وارد می شوند مستقیما از PIN ها است و شامل سیگنال های زیر است :
RD,WR,A0,A1,RST,VCC,GND,CS
در این میان سه سیگنال عمل کتنرل عبور بقیه سیگنالها را بر عهده دارند .این سیگنالها عبارتند از VCC,GND,CS که به ترتیب باید مقادیر 0و0و1 منطقی را داشته باشند .
با برقرار بودن این شرط RD, WR,A0,A1,RST می توانند به پرت A ,B,C, وارد شوند . در غیر این صورت مقادیر انتشار یافته حالت امپدانس بالا خواهند داشت .
DAT BUS BUFFER & MULTIPLEXER:
این قسمت دارای 4 ورودی کنترلی A0,A1,RD,WR به همراه چهار ورودی(8 بیتی) از پرت های A,B,C و CONTOL REGISTER هستند و یک ورودی خروجی (8بیتی) برای اتصال به Z80 دارد .
کار این قسمتMULTIPLEXE کردن 4 ورودی از پرتهای A,B,Cو CONTOL REGISTER و خروج یکی از آنها به پایه های ورودی خروجی در صورت زدنRD است و عبور سیگنالها از پایه های ورودی خروجی به BUS میانی می باشد .
این قسمت از یک مالتی پلکسر 4 به 1 به همراه یک BUS با قابلیت HOLD تشکیل شده است .
با زدن کلید RD یکی از اطلاعات از پرت های A,B,C و CONTOL REGISTER که بوسیله MUX و با توجه به سلکتور های A0,A1 انتخاب شده است به خارج انتقال پیدا می کند و همزمان HOLD می شود .
و تا زمانی که عمل RD یا WR انجام نشود در آنجا باقی خواهند ماند .


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت نیروگاههای بادی با word دارای 33 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت نیروگاههای بادی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت نیروگاههای بادی با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت نیروگاههای بادی با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت نیروگاههای بادی با word :
اسلاید 1 :
انرژی باد :
دید کلی
یکی از مظاهر انرژی خورشیدی و همان هوای متحرک است باد پیوسته جزء کوچکی از تابش خورشید که از خارج به اتمسفر میرسد، به انرژی باد تبدیل میشود.
گرم شدن زمین و جو آن بطور نامساوی سبب تولید جریانهای همرفت (جابجایی) میشود و نیز حرکت نسبی جو نسبت به زمین سبب تولید باد است.
با توجه به اینکه مواد قابل احتراق فسیلی در زمین رو به کاهش است، اخیرا
پیشرفتهای زیادی در مورد استفاده از انرژی باد حاصل شده است.
اسلاید 2 :
انرژی باد اغلب
در دسترس بوده و هیچ نوع آلودگی بر جای نمیگذارد و
میتواند از نظر اقتصادی نیز در دراز مدت قابل
مقایسه با سایر منابع انرژی شود. در سالهای اخیر
کوشش فراوانی برای استفاده از انرژی باد بکار رفته و
تولید انرژی از باد با استفاده از تکنولوژی پیشرفته در ابعاد بزرگ لازم و ضروری جلوه کرده است.
اسلاید 3 :
تاریخچه:
احتمالا نخستین ماشین بادی توسط ایرانیان باستان ساخته شده است و یونانیان برای
خرد کردن دانهها و مصریها ، رومیها و چینیها برای قایقرانی و آبیاری از انرژی
باد استفاده کردهاند. بعدها استفاده از توربینهای بادی با محور قائم سراسر کشورهای
اسلامی معمول شده و سپس دستگاههای بادی با محور قائم با میلههای چوبی توسعه
یافت و امروزه نیز ممکن است در برخی از کشورهای خاورمیانه چنین دستگاههایی یافت شوند.
اسلاید 4 :
مزایای انرژی بادی:
یکی از مزایای انرژی باد آن است که وزش باد در زمستانها سریعتر است و هنگامی
که نیاز بیشتری به برق داریم، الکتریسیته بیشتری تولید میشود.
این انرژی بدون ایجاد آلودگی ، دارای منبع انرژی پایان ناپذیر و فن آوری آزموده شده است.
پیشرفتهای اخیر در صنعت ، همواره سبب کاهش هزینه الکتریسیته تولید شده توسط
مولدهای بادی میباشد؛
زغال سنگ و شکافت هسته ای الکتریسیته تولید شده توسط این مبلغ کمتر از هزینه است و از نظر اقتصادی قابل رقابت با سایر موارد میباشد.
اسلاید 5 :
همچنین مانند دیگر انرژیهای قابل تجدید و ادامه دار مخالفان زیادی ندارد. بریتانیا
دارای موقعیتهای خوبی از نظر منبع باد در اروپا است. دانمارک در مقایسه با
انگلستان که فقط 25% درصد الکتریسیته مورد نیاز خود را از نیروی باد تأمین می کند.
37 درصد600 میلیون وات الکتریسیته مورد نیاز را از انرژی باد تهیه
میکند؛ در صورتی که منبع باد انگلستان 28 برابر بیش از دانمارک است.
اسلاید 6 :
نیروگاه ساحلی :
یک راه پیشگیری از شکایات مذکور ، بنا کردن مجموعه دکلهای بادی در پایگاههای
ساحلی است که هیچ کس نه آنها را میبیند و نه صدایشان را میشنود؛ همچنین در
آنجا اغلب وزش باد دو برابر خشکی میباشد. با اینکه هوای دریا طبیعتی تباه کننده
دارد و سبب کاهش عمر مولدها میگردد، اما در عوض احتمال تخریب و خرابکاری در آنها کاسته میشود
اسلاید 7 :
نیروگاههای جدید بادی:
امروزه ارتفاع برجهای مخصوص انرژی باد به 70 متر میرسد، میتوانند 15
مگاوات برق تولید کنند. اما نصب روتورهای (چرخندهها) قویتر در این تأسیسات
میتواند بهای الکتریسته حاصل از این منبع غیر سنگوارهای را تا حد قابل ملاحظهای
کاهش دهد. در حال حاضر یک شرکت آلمانی در صدد است تا با تولید نسل جدیدی از
تأسیسات بادی هزینه این منبع انرژی جایگزین را تا حد الکتریسیته هستهای کاهش
دهد. برج جدید که 90 متر ارتفاع دارد، قادر است 5 مگاوات الکتریسیته تولید کند،
از آنجا که مجموعه چرخ دندهها و مواد در یک واحد جای دارند، بخش محرک بسیار
سبکتر از نمونههای قبلی است. این ویژگی امکان استفاده از این تأسیسات را در دریاهای آزاد که در آنها بادهای قویتری میوزد، آسانتر میسازد
اسلاید 8 :
نیروگاه بادی در آسمان:
بهرهگیری از نیروی باد به عنوان یکی از منابع انرژی نو روز به روز بیشتر میشود. توان کنونی جهان ، حدود 50 هزار مگاوات است؛ یعنی چیزی در حدود توان 50 نیروگاه هستهای. اماهنوزمشکلاتی بر سر راه بهرهبرداری از این
الکتریسیته سبز وجود دارد. توربینهای چرخان باعث تداخل در دریافت تلویزیونی
میشوند و به نظر میرسد وقتی باد نمیوزد، منظره ناخوشایندی از چیزهایی بیمصرف را به نمایش می گذارند .
اسلاید 9 :
اما برایان رابرت ، مهندس استرالیایی ، راه حل جالبی برای این کار دارد: به جای
برافراشتن توربینها روی زمین ، آنها را در جریان تند باد در ارتفاع 15 تا 45
هزار پایی شناور میسازیم.
او با همکاری سه مهندس دیگر دستگاهی را ساختهاند که
ژنراتور الکتریکی پرنده (FEG) نام گرفته است.
این دستگاه مانند بادبادک در هوا
شناور میماند و بادهایی با سرعت 200 مایل بر ساعت ، پرههای آن را
میچرخانند. جریان الکتریکی تولید شده از راه رشته بسیار محکمی به ایستگاه زمینی
فرستاده میشود.
به نظر این مهندس استرالیایی میتوان 600 عدد از این دستگاهها
را در هوا داشت که هر کدام 20 مگاوات برق تولید میکنند.
اسلاید 10 :
محاسبه سرعت میانگین باد:
بادها از یک قانون کلی تبعیت میکنند، ولی از لحاظ شدت روزانه و مدت وزش در هر نقطه از زمین بطور قابل ملاحظهای تغییر می کند .
سرعت باد نسبت به ارتفاع از سطح دریا تغییر میکند. با آزمایشهایی که انجام یافته ، نسبت توان تولیدی در ارتفاع 1500 متری به توان تولیدی در ارتفاع 50 متری برابر 25 و در ارتفاع 300 متری این نسبت برابر 10 میباشد.


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در کشاورزی با word دارای 77 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در کشاورزی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در کشاورزی با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در کشاورزی با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت کاربرد نانوتکنولوژی در کشاورزی با word :
اسلاید 1 :
مقدمه
هدف از انتخاب این موضوع آگاهی دادن به افراد جامعه در مورد
پیشرفت علم در زمینه تولید غذا در عصر نانوتکنولوژی می باشد.
نانوتکنولوژی علمی جدید است که می خواهد مضراتی که علوم
مصنوعی در عالم کنونی گذاشته را از بین برده واز راه طبیعی جهان
را تبدیل به بهشت کند ، بطوری که زندگی برای تمام مردم ازکودک تا
بزرگ لذت بخش وراحت شود. انقلاب صنعتی برای اشخاص ساکن روی این سیاره این توانایی را ایجاد می کند . که ازاین پس نیازی به بریدن درختان جنگل ها و فرستادن دودشان به هوا نشوند و این پیمان نانوتکنولوژی است .
اسلاید 2 :
درحقیقت اگر هر 100 میلیون سال را یک سال در نظر بگیریم کره زمین سیاره ای 46 ساله است که هیچ اطلاعاتی راجع به 7 سال اول آن وجود ندارد ودر مورد سالهای میانی آن اطلاعات کم و بیش پراکنده و نامطمئنی وجود دارد. درسن 42 سالگی گیاهان و جنگل ها پدیدار شده و شروع به رشد کرده اند،انسان جدید حدود 4 ساعت روی زمین است که طی همین یک ساعت گذشته کشاورزی را کشف کرده و انقلاب صنعتی فقط یک دقیقه پیش اتفاق افتاد. حال ببینیم که در این یک دقیقه انسان چه بلایی بر سر این کره 46 ساله آورده است.
اسلاید 3 :
تاریخچه
نانو از یک کلمه یونانی (کوتوله )یا (به معنای چیزی کوچکتر
از اندازه معمولی) گرفته شده است.
در حدود سال 1950 میلادی ، فیزیکدان معروف آمریکایی ، پروفسور ریچارد فاینمن پیشنهاد ساخت یک موتور الکتریکی
با ابعاد کمتر از 164 اینج را داد و برای کسی که اولین بار بارموفق به ساخت آن شود جایزه 1000 دلاری تعیین نمود. سرانجام ویلیام مک لیلان با زحمت فراوان توانست بوسیله یک انبرک دستی و یک میکروسکوپ این کار را به انجام برساند.
در واقع هدف فاینمن از این کار ایجاد انگیزه در موسسات
آموزشی و تحقیقاتی بود تا توجه آنها را به دنیای میکروها و
نانوها جلب کند.
اسلاید 4 :
فاینمن برای اولین بار و بطور جدی این بحث را در سال 1960 ودر تکنولوژی کالیفرنیا (Caltech) طی یک سخنرانی با عنوان (آن پایین فضای بسیاری هست) مطرح کرد. در طی این سخنرانی فاینمن طریقه نگارش 24 جلد دایره المعارف Britanica را به صورت تئوری بر نوک یک سوزن توضیح داد و بدین ترتیب شاخه جدیدی از دانش پا به عرصه ظهور گذاشت.
اسلاید 5 :
نانو چقدر کوچک؟
تا به اینجا متوجه شدیم که علم فناوری نانو که مورد بحث ما میباشد، در مورد بسیار کوچکها صحبت میکند.اما میخواهیم بدانیم چقدر کوچک؟ یک نانومتر طولی است برابر با 9-10 متر به عبارت دیگر یک میلیاردم متر. برای درک بهتر این عبارت می توان به این نکته توجه داشت که قطر تار موی انسان برابر 100 هزار نانومتر ا ست یا به عنوان مثال، طول موج رنگ آبی برابر با 500 نانومتر است یا میزان فاصله دیسک خوان کامپیوتر با صفحه دیسک در هنگام فعال بودن برابر 15 نانومتر است.
تمام این مثال ها به این منظور است که به فوق العاده کوچک بوده مقیاس نانو پی ببریم، به طوریکه می توان نانو را با ویروس ها و یا حتی تک مولکولهای تشکیل دهنده آنها مقایسه کرد.
اسلاید 6 :
اگر بخواهیم این اندازه را در ذهن خود مجسم کنیم باید بدانیم
که اگر تعداد یک میلیون ذره یک نانومتری را در کنار هم قرار دهیم تنها طولی برابر با یک میلیمتر بدست میآید. به عنوان مثال در مورد نانوذرات فلزی، به محض قرار گیری در هوا، به سرعت اکسید می شوند. در بعضی مواقع برای حفظ خواص مطلوب نانوذرات، جهت پیشگیری از واکنش بیشتر، یک پایدار کننده را بایستی به آنها اضافه کرد که آنها را قادر می سازد تا در برابر سایش، فرسودگی و خوردگی مقاوم باشند. واژه “نانوتکنولوژی” به معنی استفاده کردن از چیزهایی در گستره 1 تا 100 نانومتر است. به صورت کاملا دقیق هنگامی که ما از ابعاد نانومتری صحبت میکنیم منظور ما ابعادی در اندازه اتمها و مولکولها میباشد.
n
n
n
اسلاید 7 :
نانو فناوری چیست؟
فناوری نانو عبارت است از هنر دستکاری مواد در مقیاس اتمی یا مولکولی و به خصوص ساخت قطعات و لوازم میکروسکوپی (مانند روباتهای میکروسکپی)
در ساده ترین حالت دانش نانو عبارت است از مطالعه اصول بنیادین مولکول ها و ساختارهایی با حداقل ابعاد 1 تا 100 نانومتر. این ساختارها به نانو ساختارها معروفند.
نانو فناوری عبارت است از کاربرد این ساختارهای نانویی در ادوات نانو مقیاس. هر چیزی که اندازه آن کوچکتر از یک نانومتر باشد تنها می تواند یک اتم آزاد یا یک مولکول کوچک باشد که در فضا معلق است مانند ذره رقیق بسیار کوچک بخار.
اسلاید 8 :
پس نانو ساختارها تنها کوچکتر از هر آنچه پیش از این ساخته ایم نیستند بلکه در واقع کوچکترین جامداتی هستند که می توان آنها را ساخت. به علاوه مقیاس نانو منحصر به فرد است از آن رو که جایی است که ویژگی های آشنای روزمره مواد همچون رسانندگی سختی یا نقطه ذوب یا خصوصیات شگفت انگیز و خارق العاده دنیای اتمی و مولکول از قبیل دوگانگی موج-ذره و اثرات کوانتومی مواجه می شوند . در مقیاس نانو بنیادی ترین خصوصیات مواد و ماشین ها طوری به اندازه شان وابسته است که در هیچ مقیاس دیگری نیست.
اسلاید 9 :
nنانو ذرات
نانوذرات از ده ها یا صدها اتم یا مولکول و با اندازه ها و مورفولوژی های مختلف (آمورف، کریستالی، کروی شکل، سوزنی شکل و ;) ساخته شده است. اغلب نانوذرات که به طور تجاری مورد استفاده قرار می گیرند، به شکل پودر خشک و یا به صورت بخش مایع می باشند. البته نانوذرات ترکیب شده (آمیخته شده) در یک محلول آلی یا آبی که به شکل سوسپانسیون یا خمیری شکل است نیز مورد توجه می باشد. این ذرات در شکل ها و مورفولوژی های گوناگونی یافت می شوند، ساختارهایی از کروی گرفته تا فلسی، ورقه ای، شاخه ای، لوله ای و میله ای.
اسلاید 10 :
nخواص نانوذرات
با گذر از میکرو ذرات به نانوذرات، با تغییر بر خی از خواص فیزیکی روبه رو می شویم که دو مورد مهم از آنها عبارتند از: افزایش نسبت مساحت سطحی به حجم و ورود اندازه ذره به قلمرو اثرات کوانتومی.
افزایش نسبت مساحت سطحی به حجم که به تدریج با کاهش اندازهء ذره رخ می دهد، باعث غلبه یافتن رفتار اتم های واقع در سطح ذره به رفتار اتم های درونی می شود. این پدیده بر خصوصیات ذره در حالت انزوا و بر تعاملات آن با دیگر مواد اثر می گذارد.


دانلود مقاله مبانی نظری جذب نیروی انسانی در سازمانها با word دارای 68 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مبانی نظری جذب نیروی انسانی در سازمانها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مبانی نظری جذب نیروی انسانی در سازمانها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مبانی نظری جذب نیروی انسانی در سازمانها با word :
بخشی از فهرست دانلود مقاله مبانی نظری جذب نیروی انسانی در سازمانها با word
مقدمه
تعاریف و مقاصد کارمندیابی
منابع و روش های تامین نیرو
منابع داخلی
منابع خارجی
جایگزینهای کارمندیابی
پرسشنامه
منابع
انسان به عنوان رکن اساسی توسعه, در چارچوب فعالیتهای گروهی و سازمانی خود ایفاگر نقش مهم و پر اهمیتی است, امروزه رشد و توسعه سازمانها در گرو بکارگماری صحیح منابع انسانی است.
با توجه وضعیت نیروی انسانی مرکز اطلاعات و مدارک علمی ایران و ضرورت توجه به آن در راستای افزایش توان نیروی کار در زمینه ایفای بهینه وظایف محوله نگاهی تازه به منابع و روشهای جذب داخل و خارج مرکز ضرورتی انکار ناپذیر است. البته لازم است نقطه نظرات سازمانی را نسبت به آن منابع مورد توجه قرار داد, این نقطه نظرها ممکن است شامل خط مشی ها و یا مطلوب ترین منبع برای استخدام باشند.
بعضی از سازمانها سعی می کنند که منابع جدیدی را در خارج از سازمان کشف کنند و دیگران کمتر توجهی به منبع نیروی کار داخل و یا خارج مبذول داشته و شغل و شخصیت متقاضی را مورد مداقه قرار داده و بعضی دیگر هر دو جنبه را با همبستگی خاصی دنبال میکنند.
در این بررسی هدف باز شماری روشهای جذب منابع انسانی بوده و انتظار میرود مدیران محترم پس از مطالعه آن بتوانند در جذب منابع انسانی مورد نیاز خود مشارکت نمایند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]