سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بدترین برادران کسى است که براى او به رنج افتى . [ چه رنج افتادن مستلزم مشقّت است . و این شرّ را برادرى که براى او به رنج افتاده‏اند سبب شده . پس او بدترین برادران است . ] [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 95 مهر 27 , ساعت 6:43 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله در مورد انتقال الکترونیک با word دارای 254 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد انتقال الکترونیک با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد انتقال الکترونیک با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد انتقال الکترونیک با word :

خلاصه گزارش
در این گزارش سعی شده است که با رعایت اختصار گوشه ای از قسمت عظیم و گسترش انتقال الکتریکی تشریح شود .در مقدمه این گزارش آشنایی با مشخصات کلی الکتریکی پست 63 کیلو ولتی کمال آباد کرج آمده است . در بخش نخست گزارش دلایل وجود پستهای فشار قوی و همچنین انواع آنها با توجه به استانداردهای موجود شرح داده شده دربخش دوم گزارش مهمترین و اساسی ترین تجهیزات تشکیسل دهنده پست به تفصیل شرح و بررسی گردیده است . همچنین در مورد رله هایی که محافظت خطوط و ترانسفورماتورها و دیگر تجهیزات مهم یک مجموعه را عهده دارند توضیحاتی داده شده است دربخش بعدی اصول و روشهای بهره برداری بهینه از پستهای فشار قوی بطور اعم شرح داده شده است که این توضیحات در جهت بهره وری بیشتر و همچنین راندمان بالاتر و جلوگیری از بروز هر گونه خطر و یا اشال احتمالی به کلیه دست اندرکاران یک پست فشار قوی توصیه می شود . بخش بعدی مربوط به شرح و توضیح اشکالات احتمالی که ممکن است در پست 63کمال آباد بروز کند و همچنین شرح کارهایی که برای رفع این عیوب باید انجام شود . بخش آخر نیز مربوط به نحوه بهره برداری از مدارهای اینترلاک پست 63 کمال آباد می باشد که در آن نحوه برق دار کردن خط با در نظر گرفتن کلیه اصول فنی برای جلوگیری از بروز هر گونه نارسایی در سیستم و شبکه شرح گردیده است .

مقدمه
پست 63 کمال آباد در غرب تهران در 50 کیلومتری تهران واقع در کرج قرار دارد . پست توسط 4 ترانس اصلی التا ساخت آلمان هر یک بقدرت نامی 15MVA تغذیه می شود دارای 4 ترانس داخلی ساخت UNELEC هر یک بقدرت نامی 100KVA با گروه برداری PYNU یا پست تبدیل ولتاژ نامی 20/04KV با نسبت تبدیل ( جریان نامی )288/1443,A می‌باشد .

و دارای ترانسفورماتور ولتاژ 63 کیلو ولت  P.T خطوط سازنده کارخانه SPANNUN GSWANPLER می باشد با قدرت 250,VA  و کلاس 05 می باشد . دارای دوبی ورودی63 از طریق پست 23 کیلو ولتی کمال آباد به فاصله 2 کیلو‌متری از پست به کدهای 606,605 و یک بی خروجی به پست اختصاصی بی‌سیم واقع در 1 کیلومتری پست که در مواقع مانور از این خط استفاده می شود . و در حال حاضر 12 خط خروجی به شرح ذیل می باشد:

ماهواره 20kv           نان شهر 20kv          بوستان 20kv
عرب آباد //              استناد      //              فرهنگ   //
پدم        //              قزوین     //              مردآباد    //   
علومی   //               زندان      //              پارک شهر  //

هر بی ورودی شامل تجهیزات زیر می باشد :
1ـ برقگیر 2ـ ترانس ولتاژ   3ـ سکسیونر سرخط ( عمودی )  4ـ سکسیونر زمین   
5ـ ترانس جریان 6ـ بریکر 63     7ـ سکسیونر یا سیار    8ـ سکسیونر ارتباط با سیار      9ـ بریکر 63       10ـ ترانس جریان     11ـ ترانسفورماتور قدرت    12ـ سکسیونر اتصال زمین ترانس      13ـ ترانسفورماتور داخلی      14ـ ترانسفورماتور نوتر

دستگاههای اندازه گیری
این دستگاهها عبارتند از : ولتمتر ، آمپر متر ، واتمتر ، وارمتر ، کنتور اکتیو و راکتیووسازنده‌این‌دستگاهها‌B.B.C‌می باشد‌و‌دستگاههایشان الکترومغناطیسی می‌باشد .

رله های حفاظت خط
1ـ رله دیستانس اولیه ، ساخت آلمان B.B.C دارای سه زون
2ـ رله رکلوزتیک ( دوباره وصل کن ) ، ساخت آلمان B.B.C
3ـ رله جریان زیاد ، ساخت آلمان B.B.C

رله های حفاظتی خط 20c
1ـ رله اضافه جریان
2ـ رله اتصال زمین
ضمناً کلیه اتفاقات در پست توسط دستگاه ثبت می گردد و در حادثه ای که درخطهای خروجی رخ دهد توسط مودم ارسال و ثبت می گردد .
 
مشخصات باطریهای 127v
پست شامل 2 دسته باطری با مشخصات زیر می باشد که توسط دو دستگاه باتری شارژ که سازنده کشور آن آلمان غربی می باشد ، شارژ می شود .
این باطری از نوع باتری اسیدی و تهویه اش توسط فن انجام می شود تعداد هر ست آن 10 عدد است که هر کدام 12 ولت و 40 آمپر می باشد .

مشخصات باطریهای D.c 48v
همچنین این پست دارای یکدست باطری 48v است که توسط یک ست باطری شارژ 48v است که با Type 48 ساخت آلمان می باشد . مشخصات این باطری 48v به قرار زیر است  از نوع اسیدی ظرفیت باطری آن 200 Ah و تعداد آن 4 عدد ولتاژ هر باطری 12V است .

1)    مبانی و تعاریف مربوط به پست فشار قوی
با توجه به اینکه قدرت تولیدی نیروگاههای بزرگ تماماً در محل مصرف نخواهد شد به منظور انتقال انرژی تولید شده از محل تولید به مکانهای دیگر ، نیاز به انتقال انرژی توسط هادیهای الکتریکی می باشد . با توجه به اینکه ولتاژ خروجی ژنراتورها در ایران حداکثر20KV می باشد با توجه به قدرت تولیدی کل این نیروگاه ( مثلاً نیروگاه نکاء :440MW ) جریان انتقالی خیلی زیاد خواهد بود و دراین صورت سطح مقطع هادی مورد نیاز و افت ولتاژ و توان انتقالی خیلی زیاد خواهد بود .
بطور خلاصه می توان گفت از آنجاییکه انرژی الکتریکی بصورت متمرکز و به توسط نیروگاههای بزرگ با قدرت خیلی زیاد تولید می گردد و محل احداث این نیروگاهها بر حسب نوع نیروگاه ( آبی ، بخاری ، هسته ای ) از مراکز مصرف فاصله زیادی دارند لذا انتقال این انرژی در فواصل زیاد با افت ولتاژ و تلفات خط غیر قابل قبول همراه می باشد . هرگاه این انرژی با سطح ولتاژ بالاتری منتقل گردد طبق رابطه :   مقدار جریان‌الکتریکی که با ولتاژ مسبت عکس دارد کاهش می یابد در نتیجه مطابق روابط زیر افت ولتاژ و تلفات قدرت در طول خط کاهش می یابد :

امپدانس هادی :V=ZI ( Z ) : افت ولتاژ
مقاومت هادی : P= RI  (R) : تلفات قدرت

از طرفی درخطوط انتقال فشار قوی ، بخاطر اندوکتیویته زیاد ، جریان کور زیادی وجود دارد که خود باعث تلفات زیاد حرارت می شود :
معمولاً تلفات را از نیروگاه تا مصرف کننده حدوداً 10% در نظر می گیرند و ای مقدار قابل نلاحظه می باشد مثلاً برای انتقال 500MW نیرو حدوداً 50MW آن تلف می شود .

بنابراین با کاهش جریان می توان سطح مقطع هادی را نیز کاهش داده و از این راه هزینه خط انتقال را کم نمود ولی از طرفی بالا رفتن ولتاژ نیز مستلزم عایق بندی بیشتر و استفاده از دکلهایی با ارتفاع بلندتر بمنظور رعایت فواصل مجاز با زمین و همچنین فاصله فازها از همدیگر می باشد و این موضوع بر هزینه احداث خط انتقال می افزاید .پس با توضیحات فوق روشن می گردد که میزان افزایش ولتاژ نیز حدی دارد و بالا بردن بیش از حد ولتاژ نیز عملاً مقرون به صرفه نخواهد بود بنابراین بمنظور انتخاب ولتاژ مناسب جهت انتقال میزان معینی انرژی الکتریکی به فاصله معینی می بایست محاسبات اقتصادی کامل انجام شده و مناسب ترین و اقتصادی ترین ولتاژ انتخاب گردد .

معمولاً در انتخاب ولتاژ انتقال موارد زیر مورد توجه و اهمیت قرار می گیرد :
1ـ ولتاژ خطوط مشابهی که قبلاً در شبکه و حوالی خط مورد نظر وجود داشته است .
2ـ طول خط
3ـ قدرت مورد نظر که می بایست انتقال داده شود .
4ـ افت ولتاژ و افت قدرت
5ـ افت کرونا که ازافزایش ولتاژ ناشی می گردد .
6ـ تنظیم ولتاژ درحالت بی باری و در بار کامل که معمولاً در طراحی شبکه این رقم بین +10% و-5% می باشد .
7ـ بررسی اقتصادی ومقایسه خطوط با ولتاژهای مختلف .

روابط تجربی برای تعیین ولتاژ انتقال اقتصادی :
روابط تجربی زیر بمنظور تعیین حدود ولتاژ و کمک به طرح دریافتن میزان مبنا برای انتخاب بهترین ولتاژ از نظر اقتصادی می باشد .

1ـ رابطه تجربی استیل :  
قدرت بر حسب کیلو وات : p      طول خط بر حسب مایل :L       ولتاژ بر حسب کیلو ولت :V

2ـ رابطه کلون :  
قدرت بر حسب کیلو ولت          طول خط بر حسب کیلومتر : L           ولتاژ بر حسب کیلو ولت :V
روابط استیل و کلون برای مسافتهای کوتاه مفید است .
این رابطه هم برای فواصل نزدیک و هم برای فواصل دور صدق می کند و از آن استفاده می شود :  
قدرت بر حسب مگا وات                ولتاژ بر حسب کیلو ولت : V

ولتاژهای استاندارد :
ولتاژهای استاندارد در شبکه ایران به شرح زیر می باشد :
1ـ ولتاژهای انتقال :132230400(KV)
2ـ ولتاژهای فوق توزیع :633310(KV)
3ـ ولتاژهای توزیع :220  تک فاز و 400V سه فاز
ولتاژهای خروجی ژنراتور در نیروگاهها معمولاً در حد 11(KV) ،66 حداکثر 33KV می باشد و افزایش ولتاژ ژنراتور بیش از این مقدار از نظر عایق بندی و هزینه های مربوط اقتصادی نمی باشد . بنابراین توسط پستهای بالابرنده سطح ولتاژ بمیزان مناسب افزایش می یابد .

تعریف پست فشار قوی:
باتوجه به‌مطالب گفته شده یک‌پست فشار قوی مجموعه ای از تجهیزات می‌باشد
که به منظور تغییر سطح ولتاژ با بوجود آوردن امکان تغذیه نقاط مختلف و تقسیم انرژی الکتریکی بین آنها مورد استفاده قرار می گیرد .

انواع پستهای فشار قوی بر حسب نوع کار :
1ـ پستهای نیروگاهی یا بالا برنده ولتاژ (Step Up Substation) :
وظیفه این پستها افزایش ولتاژ خروجی ژنراتورها به سطح ولتاژ انتقال می‌باشد.
2ـ پستهای انتقال (High Voltage Substation) :
وظیفه پستهای انتقال ، کاهش ولتاژ الکتریکی به سطح ولتاژ فوق توزیع و همچنین تقسیم این ولتاژ به خروجی های متعدد می باشد .
3ـ پستهای توزیع(Distributio Substation) :
وظیفه این پستها پایین آوردن ولتاژ از سطح فوق توزیع به سطح توزیع بوده و انرژی الکتریکی در این سطح را زا طریق فیدرهای مختلف تحویل می دهد .
4ـ پستهای فشار ضعیف(Low Voltage Substation) :
که وظیفه آن تبدیل ولتاژ توزیع به ولتاژ فشار ضعیف است که قابل استفاده در مصارف صنعتی و خانگی باشد .
5ـ پستهای کلیدی یا کوپلاژ(Switching Substation) :
در این پستها سطح ولتاژ تغییر ننموده و صرفاً بعنوان یک تقسیم کننده ولتاژ ثابت را در فیدرهای مختلف و متعدد تغذیه می نماید .

در عمل ممکن است یک پست ترکیبی از دو یا چند نوع فوق الذکر باشد که هم افزاینده و هم کاهنده و هم بصورت یک پست کلیدی باشد . انواع پستها از لحاظ استقرار فیزیکی :
پستهای فشار قوی از لحاظ وضعیت استقرار آنها به دو دسته تقسیم می‌گردند:
1ـ پستهای باز یا خارجی (Out door s/s) : در این گونه پستها تجهیزات فشار قوی در معرض شرائط جوی محیط از قبیل گرد و خاک ، باد ، باران ، رعد و برق و غیره بوده و عایقی بین آنها و هوا نمی باشد .
2ـ پستهای بسته یا داخلی (in door S/S) : در این گونه پستها تجهیزات فشار قوی در داخل اطاق یا سالن سر پوشیده قرار دارند .

پستهای باز نیز به چند دسته تقسیم می شوند :
1ـ پستهای معمولی (conventional) :
این پستها در جاییکه محدودیت زمین وجود نداشته باشد احداث می گردد و عایق بین فازها و تجهیزات و زمین ، هوا می باشد و از این نظر می بایست فاصله ایمنی و مجاز کاملاً رعایت گردد . این پستها از نظر هزینه از بقیه پستها ارزانتر می باشد .

2ـ پستهای گازی یا (Gas Insulated Substation) :
کلیه تجهیزات فشار قوی در پستهای گازی در داخل محفظه فلزی قرار دارند که بوسیله گاز SF6 یا هگزافلوئور گوگرد که دارای خاصیت عایقی خوبی می باشد تحت فشار معینی پر شده است و چون خاصیت عایق گاز SF6 تقریباً سه برابر هوا می باشد درنتیجه فضای پستهای گازی بمراتب کوچکتر از پستهای معمولی می‌باشد و در جاییکه محدودیت زمین مطرح باشد خیلی مناسب است .

از مزایای دیگر پستهای GIS اینست که چون درمعرض مستقیم عوامل جوی نمیباشد لذا امکان آلودگی و رطوبت وجود نداشته و بروز اتصالی و حوادث دیگر به مراتب کمتر می باشد و از طرفی به علت ایزوله بودن قسمتهای برقدار وتحت ولتاژ از افراد ایمنی آن در حد بسیار بالایی می باشد . یکی از معایب پستهای گازی مایع شدن گاز به هنگام برودت هوا در درجه حرارتهای خیلی پایین می باشد از طرفی هزینه این پستها خیلی بالا می باشد .

3ـ پستهای سیار (Mobiel Substation) :
این پستها نیز بصورت GIS بوده تا از نظر حجم تجهیزات و وزن کل پست
کاهش پیدا نماید ترانسفورماتور و سایز تجهیزات بر روی یک یا دو تریلر که می توان توسط یدک کش مخصوص حمل و جابجا کرد نصب گردیده است . قدرت این پستها که درحدود 30  تا 40(MVA) می باشد و معمولاً بصورت 6320, 13220, 23020, 23063 کیلو ولت در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرند .
مزیت این نوع پست در جابجایی سریع و استقرار آن در نقاط جدید و مورد نیاز می باشد .

پستهای بسته یا داخلی نیز خود به سه نوع تقسیم می گردد :
1ـ پستهای فشار قوی باز :
به پستهای اطلاق می شود که علاوه بر شینها سکسیونرها و دیژنکتورها نیز پشت دربهای توری حداقل از یک طرف قابل رؤیت باشد .

2ـ پست فشار قوی نیمه باز :
در این نوع پستها قطعات زیر فشار تا ارتفاع دسترسی از هر جهت محفوظ و پوشیده هستند و از آنجا به بعد ( اغلب سکسیونرها و شین ها ) آزاد و قابل
رؤیت باشد .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مهر 27 , ساعت 6:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله نقش سولفات پتاسیم بر عملکرد و شاخص برداشت جو آبیاری شده با آب شور طبیعی با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نقش سولفات پتاسیم بر عملکرد و شاخص برداشت جو آبیاری شده با آب شور طبیعی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نقش سولفات پتاسیم بر عملکرد و شاخص برداشت جو آبیاری شده با آب شور طبیعی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نقش سولفات پتاسیم بر عملکرد و شاخص برداشت جو آبیاری شده با آب شور طبیعی با word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم کشاورزی با تاکید بر تنش های غیرزیستی
تعداد صفحات: 13
نویسنده(ها):
مرجان نوروزی – کارشناسی ارشد گروه مهندسی کشاورزی- علوم خاک، فیزیک و حفاظت خاک- دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
مهدی قاجار سپانلو – دانشیار و عضو هیئت علمی گروه علوم خاک- دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

چکیده:
کاهش قابلیت استفاده از آبهای شیرین برای مصارف کشاورزی طی دهه های اخیر به یک مشکل جهانی تبدیل شده و نیاز روز افزون جمعیت شهری به آبهای با کیفیت خوب و کمیاب شدن منابع آب شیرین، جستجو را برای یافتن منابع جدید و قابل جایگزین آب برای مصارف کشاورزی الزامی ساخته است. بدین منظور برای تعیین اثر سطوح مختلف شوری و اثرات متقابل آن با کود سولفات پتاسیم بر عملکرد و تغییرات شاخص برداشت یک رقم جو، در سال 1390 در گلخانه دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری به اجرا در آمد. رقم جو شامل: رقم صحرا، عامل های شوری شامل آب چاه (شاهد)، نسبتهای ¼، 2/4، ¾ آب دریا و آب چاه، آب دریا (بصورت خالص) و عامل سولفات پتاسیم (0، 0/5، 1 و 1/5 گرم پتاسیم به ازای هر کیلوگرم خاک) در نظر گرفته شد. شوری بر روی تمام صفات به غیر از شاخص برداشت تأثیر منفی معنی دار داشت. و اختلاف معنی داری بر بین سطوح مختلف شوری مشاهده شد (P<0.01). بطور کلی نتایج این آزمایش نشان می دهد که کاربرد کود پتاسیم در شرایط تنش شوری در گیاه جو باعث بهبود عملکرد و کاهش شاخص برداشت می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مهر 27 , ساعت 6:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله تدوین برنامه ی استراتژیک توسعه ی صنعت گردشگری بر اساس تحلیل SWOTو فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP با word دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله تدوین برنامه ی استراتژیک توسعه ی صنعت گردشگری بر اساس تحلیل SWOTو فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تدوین برنامه ی استراتژیک توسعه ی صنعت گردشگری بر اساس تحلیل SWOTو فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله تدوین برنامه ی استراتژیک توسعه ی صنعت گردشگری بر اساس تحلیل SWOTو فرآیند تحلیل سلسله مراتبی AHP با word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: سومین همایش ملی گردشگری، جغرافیا و محیط زیست پایدار
تعداد صفحات: 16
نویسنده(ها):
سعید موحدی – استادیار دانشکده علوم جغرافیایی و برنامه ریزی دانشگاه اصفهان
رستگار محمدی – دانشجوی کارشناسی ارشد آب و هواشناسی دانشگاه اصفهان
راضیه نوری – دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی روستایی دانشگاه اصفهان

چکیده:
صنعت گردشگری در حال حاظر یکی از ارکان اصلی اقتصاد تجاری جهان است. بهره برداری ازاین موقعیت نیازمند ایجاد شرایط مساعدی است که در قالب برنامهریزی جامع و فراگیر قابل بهره برداری است. ایجاد صنعت گردشگری پایدار نیازمند زیرساختهای مناسب سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است و مشارکت گستردهی جوامع محلی در طرح های توسعه را طلب میکند. در این میان شهرستان مریوان علاوه بر جاذبه های تاریخی به لحاظ گردشگری خرید و اکوتوریسم و ویژگی های فرهنگی و فلکلوریک قابلیت های منحصر به فردی دارد اما متاسفانه به دلایل مختلف هنوز نتوانسته متناسب با قابلیت ها، از این منابع بهره برداری مناسب نماید. در این پژوهش سعی داریم تا در قالب مدل SWOT ، نقاط قوت، فرصتها، ضعفها و تهدیدهای پیش روی گردشگری شهر مریوان را موردبررسی قرار دهیم و با ایجاد دید علمی و مبتنی بر واقعیت های موجود، با ارائه راهبردهای اجرایی زمینه را برای توسعه هر چه بیشتر گردشگری این شهرستان فراهم کنیم. روش تحقیق در این پژوهش توصیفی تحلیلی و از لحاظ ماهیت، کاربردی توسعه ای می باشد. – با استفاده از پیمایش داده های حاصل از پرسشنامه و مطالعات میدانی به تدوین ابعاد چهارگانه تکنیک SWOT پرداخته شد. نمونهگیری پژوهش، نمونه گیری تصادفی ساده و جامعهی آماری را کارشناسان و صاحبنظران گردشگری استان تشکیل داده اند. یافتههای پژوهش نشان میدهد که در شهرستان مریوان، تعداد قوت ها 11 ، فرصت ها 6، و تهدید ها 7 مورد است. ارزیابی های صورت گرفته در این پژوهش به تدوین برنامه توسعه ی گردشگری شهرستان مریوان انجامیده است که می تواند راه گشایی برای اصللاح و بهبود وضعیت گردشگری این شهرستان باشد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مهر 27 , ساعت 6:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله Flame atomic absorption spectroscopy determination of zinc after its preconcentration with modified multi walled carbon nanotubes با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله Flame atomic absorption spectroscopy determination of zinc after its preconcentration with modified multi walled carbon nanotubes با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله Flame atomic absorption spectroscopy determination of zinc after its preconcentration with modified multi walled carbon nanotubes با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله Flame atomic absorption spectroscopy determination of zinc after its preconcentration with modified multi walled carbon nanotubes با word :

سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش ملی تکنولوژی های نوین در شیمی و پتروشیمی
تعداد صفحات: 5
نویسنده(ها):
Matin Naghizadeh – Department of Chemistry, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran Young Researchers Society, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran
Firouzeh Hassani Moghaddam – Department of Chemistry, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran Young Researchers Society, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran
Mohammad Ali Taher – Department of Chemistry, Shahid Bahonar University of Kerman, Kerman, Iran

چکیده:

The present research reports on the application of modified multi walled carbon nanotubes (MMWCNTs) as a new, easily prepared and stable solid sorbent for the column preconcentration of ultra trace amounts of Zn(II) in aqueous solution. Multi walled carbon nanotubes (MWCNTs) were oxidized and modified, and were then used as a solid phase for the column preconcentration of zinc ion. Factors influencing the sorption and desorption of Zn(II) were investigated. Elution was carried out with the 0.5 mol L–1 HNO3. The amount of eluted Zn(II) was measured using flame atomic absorption spectrometry. The effects of the experimental parameters, including the sample pH, sample flow rate, eluent flow rate and eluent concentration, were investigated. The proposed method permitted a large enrichment factor (about 250). About 0.2 ng of zinc can be concentrated in a column from 1000 mL of aqueous sample, where its concentration is as low as 0.2 pg mL–1 Eight replicate determinations of 1.0 ng mL–1 of zinc gave a mean absorbance of 0.160 with a relative standard deviation of 1.20%. The sensitivity for 1% absorption was 16.5 pg mL–1

 

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 مهر 27 , ساعت 6:42 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید برای زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید برای زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید برای زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید برای زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی با word :

دانلود مقاله طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید برای زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی با word که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان 1389 در نشریه بین المللی مهندسی صنایع و مدیریت تولید (فارسی)(نشریه بین المللی علوم مهندسی) از صفحه 154 تا 165 منتشر شده است.
نام: طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید برای زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی
این مقاله دارای 12 صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کنترل فرآیند تولید
مقاله کانبان
مقاله Just-In-Time
مقاله زنجیره تامین
مقاله مدل عدد صحیح مختلط غیرخطی
مقاله الگوریتم ژنتیک

نویسنده(ها):
جناب آقای / سرکار خانم: تحسیری احمدرضا
جناب آقای / سرکار خانم: رهبری علی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در سیستم های کنترل فرآیند تولید که بر اساس اصول JIT طراحی می شوند، فرض بر این است که کالاهای تولید شده در هر یک از مراحل تولید، به میزانی و در زمانی برای مرحله بعدی ارسال گردد، که بلافاصله پس از رسیدن به مراکز کاری، وارد عملیات تولید شود. بدین لحاظ، هیچ گونه انبار موجودی یا صف انتظار پای کار، قبل از مراکز کاری تشکیل نمی شود. این روش به کمک متد اجرایی کانبان طی سال های متمادی در بسیاری از صنایع، مورد استفاده قرارگرفته و منشا توفیقاتی در کنترل عملیات تولیدی و به تبع آن کاهش هزینه مراحل تولید شده است. با این حال، در بسیاری از شرایط تولیدی که امکان سرمایه گذاری های اضافی برای نگهداری پیوسته نرخ تولید مراکز کاری در سطح مقدار برنامه ریزی شده اولیه وجود ندارد، چنانچه اندازه محموله ارسالی بیش از ظرفیت تولیدی مرکز بعدی برای هر بار راه اندازی باشد، تشکیل انبار موجودی پای کار، عملا اجتناب ناپذیر است. تحقیق حاضر، با طراحی یک سیستم کنترل فرآیند تولید تحت فضای JIT که دارای انبارهای توقف محصولات نیمه ساخته بین مراحل متوالی تولید می باشد، انباشت محصولاتی را که بنا به دلایل مختلف، افزون بر ظرفیت هر یک از مراکز کاری در هر بار راه اندازی به آن مرکز ارسال شوند در پای کار مجاز دانسته است. این سیستم علاوه بر گسترش دامنه به کارگیری اصول JIT برای برنامه ریزی و کنترل فرآیند های تولیدی در سیستم هایی که تحت شرایط واقعی عملا امکان اعمال پیوسته موازنه زمان و اندازه تولید بین مراحل مختلف را ندارند، در حقیقت امکان تمرکز هزینه های پنهان در سیستم های موجود کانبان و اعمال کنترل بر آن ها را فراهم می نماید. در این مقاله، ابتدا، رفتار هزینه موجودی پای کار در انبارهای قبل از مراکز کاری در یک زنجیره چندمرحله ای و تک محصولی مورد بررسی قرار گرفته و با استفاده از برنامه ریزی عدد صحیح مختلط غیرخطی، مدل هزینه انباشت مجاز با سایر اجزای هزینه در کل زنجیره، به صورت یکپارچه ارایه شده است. مدل نهایی هزینه در کل زنجیره، یک مدل NP-hard بوده و برای حل آن از الگوریتم ژنتیک استفاده شده است. به منظور ارزیابی میزان کارآیی سیستم طراحی شده، در یک زنجیره تامین چندمرحله ای و تک محصولی، از یک شبیه سازی عددی در مطالعه مقایسه ای عملکرد هزینه ای آن با سیستم موجود کانبان بر مبنای تحقیق Sarker & Wang (2004) استفاده شده است. نتایج حاصله نشان می دهد که کاربرد سیستم طراحی شده در این مقاله، سطح موجودی و هزینه در کل زنجیره را نسبت به سیستم موجود کانبان، مورد استفاده در تحقیق Sarker & Wang (2004)، به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   66   67   68   69   70   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ