سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طمعکار در بند خوارى گرفتار است . [نهج البلاغه]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 10:40 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود بررسی مبحث جنگ الکترونیک با word دارای 124 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود بررسی مبحث جنگ الکترونیک با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

 

 

بخشی از فهرست مطالب پروژه دانلود بررسی مبحث جنگ الکترونیک با word

مقدمه

اهمیت اقدامات جنگ الکترونیک

جایگاه اقدامات جنگ الکترونیک

الف- جنبه‌های استراتژیکی

ب- جنبه‌های تاکتیکی

اقدامات جنگ اکترونیک

حمله الکترونیکی (EA)

محافظت الکترونیکی (EP)

پشتیبانی جنگ الکترونیک

سیستم های رهگیری الکترونیکی

1- مقدمه

گیرنده های هشدار دهنده راداری

1-1-1- حساسیت RWR

2-1 اقدامات پشتیبانی الکترونیکی

1-2-1 آنتن های همه جهته

2-1-2-1- آنتن های مختص جهت یابی

1-2-2-1- گیرنده فرکانس

2-2-2-1 گیرنده فرکانس بسیار پهن

4-2-2-1 گیرنده های سوپرهتروداین این باند پهن

1-4-2-2-1 گیرنده کانالیزه

2-4-2-2-1 گیرنده BRAGG CELL صوتی – نوری

3-4-2-2-1 گیرنده میکرواسکن ( متراکم)

1-3-2-1 جهت یاب های از نوع مقایسه دامنه

2-3-2-1جهت یاب های از نوع سنجش فاز

5-4-4 اندازه گیری پهنای پالس

1-4-2-1 کشف اتوماتیک

2-4-2-1- کشف کننده های خودکار حلقه باز

3-4-2-1- کشف کننده های خودکار حلقه بسته

5-2-1- شناسایی و پردازش اطلاعات

6-2-1- نمایش

6-2-1- موارد مشکل در ESM

7-2-1- ویژگیهای نمونه یک سیستم ESM دریایی

8-2-1- عامل (ضریب – فاکتور) پیشرفته برد در محیط عملیاتی

فصل دوم

1-2- سیستم های اطلاعات الکترونیکی ELINT

1-1-2- حساسه های ELINT

2-1-2- مرکز پردازش کننده ELINT

3-1- سیستم های رهگیر مادون قرمزی

1-3-1- هشدار دهنده پرتاب موشک / هشدار دهنده نزدیک شدن موشک

2-3-1- سیستم های مادون قرمزی رو به جلو

ESM ارتباطی و اطلاعات ارتباطی

1-3- ESM ارتباطی

3-2- COMINT

 

مقدمه:

استفاده از تجهیزات الکترونیکی یا بطور مستقل انجام می‌گیرد. مانند رادارها و مخابرات و یا به صورت همراه و جزئی از سلاحهای نظامی دفاعی، مانند موشکها و هواپیما‌ها بکار برده می‌شود که در هر حال کاربرد صحیح آنها بهر صورتی که باشد، باعث ارتقاء سرعت، وقت و قدرت نظامی شده و موجب می‌گردد تا ضریب موفقیت در جنگهای امروزی بالا رود. ماحصل کلام اینکه در پرتو این کاربرد، شرایط میادین نبرد بگونه‌ای رقم زده شده است که امروزه این میدانها علاوه بر ایجاد عمق، پهناور و قضا دارای بعد چهارمی بنام «قلمرو و طیف امواج الکترومغناطیسی، هم شده‌اند. این بعد آنچنان در تمامی زوایا و نقاط صحنه‌های نبرد نفوذ در رسوخ کرده است که شاید بتوان گفت بدون توجه به آن پیشرفت در سایر ابعاد جنگ هم، امکان پذیر نخواهد بود. با آنکه این قلمرو (طیف امواج الکترومغناطیسی) نیز همانند زمان بطور فیزیکی ملموس و مشهود نمی‌باشد، ولی دارای اثرات و نتایجی است که ارزش حضور آن را تأیید می کند، از طرف دیگر مطرح شدن نگرش سیستمی نسبت به جنگها و شازعات بشری در قالب  اصول و تئوری‌های فرماندهی و کنترل  ، نیروهای نظامی و درگیر را آن چنان به ارتباطات قوی و پیچیده هدایت و کنترل‌های سریع و نیز تصمیم‌گیریهای قاطع و به موقع نیازمند کرده است که نقش تجهیزات الکترونیکی و مخابراتی در اجرای این اصول و شیوه‌ها را نه تنها انکار ناپذیر بلکه هر اقدامی بدون آنها را امکان ناپذیر می نمایاند. مورد دیگر اینکه ، با توجه به ضرورت شناسائی رقبا و دشمنان در صحنه‌های جهانی و منطقه‌ای برای یک کشور و اطلاع از شرایط که آن کشور را جهت ایفای نقش منطقه‌ای و جهانی و حداقل حفظ موجودیت خود، توانمند می‌سازد.
اهمیت و ارزشی بدست آوردن اطلاعات و آگاهی‌های کیفی، دقیق و سریع بیش از بیش مشخص می‌شود، با توجه به موارد فوق ، جا دارد که این دوران را «عصر اطلاعات» نامگذاری نمایند.
بنابراین کشوری که دارای اطلاعات کافی در امور اشتراکی و تاکتیکی نباشد همانند یک عنصر کور و کر، ضعیف و مشفعل عمل خواهد کرد. لذا استنباط می‌شود که استفاده از تشعشعات الکترومغناطیسی ناشی از وسایل و تجهیزات الکترونیکی دشمنان و رقبا می‌توانند بعنوان یکی از مهمترین و غنی‌ترین منابع کسب اطلاعات مطرح گردد.
با این استدلال است که در حال حاضر بعلت ارزش و اهمیت اطلاعات، آنرا فرد چهارم سیستمهای فرماندهی و کنترل    می‌دانند . از سوی دیگر پیش بینی می گردد در نبردها و جنگهای آینده می‌توان از سه نیرو و قوه قدرتمند هسته‌ای شیمیایی و الکترونیکی بهره‌مند شد. اما از آنجائی که قدرت تخریب سلاحهای هسته‌ای زیاد بوده و اثرات ناشی از آن زیانبار است. بصلاح کشورهای واجد این سلاح نیست که از آن استفاده نمایند، زیرا خودشان هم بنحوی متضرر خواهند شد. از این رو آنرا بصورت یک عنصر بازدارنده مقبولتر می‌دانند . بدلایل مختلف و از جمله بعلت زشتی و قبحی که سلاحهای شیمیایی در جوامع بشری پیدا کرده است، استفاده وسیع از این سلاح‌ها هم توصیه نمی‌گردد. اما به لحاظ اینکه سیستمهای الکترونیکی دارای اینگونه محدودیتها نبوده و حتی ارکان استفاده از آنها در سلاحهای هسته‌ای و شیمیایی هم وجود دار د، لذا چنین نتیجه‌گیری می شود، جنگهای آینده شاید به احتمال ضعیف هسته‌ای یا شیمیایی باشد ولی بطور مسلم الکترونیکی خواهد بود. جهت روسنتز شدن بیانات فوق در اهمیت و ارزش جنگ الکترونیک در امور نظامی نمونه ای از استفاده آمریکا در بکارگیری تجهیزات الکترونیکی و امواج الکترومغناطیسی در کنترل و هدایت واحدهای تابعه‌اش در جهان در شرایط بحرانی و استراتژزیکی و همچنین جمع‌آوری اطلاعات از اقصی نقاط جهان بیان می شود.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

لیست کل یادداشت های این وبلاگ