
دانلود تحقیق در مورد تاریخچه بیمه و خدمات بیمه ای با word دارای 38 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد تاریخچه بیمه و خدمات بیمه ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد تاریخچه بیمه و خدمات بیمه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد تاریخچه بیمه و خدمات بیمه ای با word :
چکیده
در این پروژه که حاوی 34 صفحه از کار انجام شده در مورد کلیات بیمه و گرایش اختصاصی در مورد بیمه آسیا می باشد که مطالبی درباره تاریخچه از اول پیدایش و نحوه رشد و شکوفایی و تبدیل آن به نوع خدمات بیمه امروزی و تولید انواع خدمات بیمه آسیا و نحوه فروش و نحوه خدمات رسانی یعنی پشتیبانی و نوع فروش و همین طور در مورد نیروی کاری لازم چه از نظر فروش و بازار یابی و چه از نظر خدمات دهی و محیط کار و طریقه ایمن سازی آن و نیز در مورد بازارهای هدف و رقبای که در حال حاضر در بازار بیمه فعالیت دارند و همچنین
مصرف کنندگان و روابط ایجاد شده در بازار هدف و مولفه های اقتصادی و اجتماعی و نحوه تبلیغات و عرضه خدمات پس از فروش و نحوه سهولت دسترسی مشتری به عرضه خدمات نهایتا نتیجه اینکه لازم است فرهنگ بیمه ای در جامعه بیشتر از این تبلیغ و عرضه شود خصوصا در مورد بیمه زندگی که نسبت به کشورهای دیگر خیلی با آمار و استقبال کمی روبرو می باشد امید است با تبلیغ بیشتر و فرهنگ غنی تر آحاد مردم به طرف بیمه خصوصا بیمه عمر و پس انداز و حوادث و دیگر انواع بیمه های که لازمه اقشار مختلف مردم است و همه اقشار مردم از خدمات بیمه ای بهرمند شوند.
بسمه تعالی
در مورد تاریخ پیدایش بیمه تحقیقات زیادی تاکنون صورت گرفته و نظرات و عقاید متفاوتی ابراز شده است. از مجموع این پژوهشها چنین نتیجه می شود که محققان و تاریخ نویسان تنها در این موضوع اتفاق نظر دارند که قدیمی ترین نوع بیمه، بیمه دریائی است.
که در اواسط قرون وسطی (از ابتدای قرن پنجم تا اواسط یا اواخر قرن پانزدهم میلادی ) پا به عرصه وجود نهاده است.
سایر انواع بیمه مانند بیمه آتش سوزی، بیمه حوادث و اتومبیل و غیره به مراتب جدیدتر بوده و سالها از پیدایش بیمه دریائی بوجود آمده است.
در واقع می توان گفت اولین بار صاحبان کشتی و بازرگانی که مال التجاره خود را از طریق دریا حمل و نقل می کردند با توجه به حوادث و اتفاقات موجود مانند غرق کشتی طوفان و یا راهزنیهای دریایی و غیره به این فکر افتادند که برای حفظ مایملک خود چاره اندیشی کنند و راههائی برای جبران زیانهای ناشی از این مخاطرات بیابند.
پدیده هائی مانند زیان همگانی یا خسارت مشترک (Goneral Avevage) و وام دریائی (Bottomry Bonds) که می توان آنها را سرآغاز پیدایش بیمه محسوب نمود در حقیقت مردود وجود این قبیل خطرات و کوشش جهت یافتن راهی برای مقابله با زیانهای احتمالی آنها بوده است. گو اینکه بعضی از محققان بر این عقیده اند که زیان همگانی ارتباطی با بیمه نداشته و خود به تنهائی وسیله ای بوده است برای سرشکن کردن خسارات وارد در یک سفر دریائی بین صاحبان منافع و افراد ذینفع که به نحوی که در آن سفر مدخلیت داشته اند. در نتیجه با این عمل خسارات وارده به نسبت عادلانه بین این افراد تقسیم می شده است.
Victer Dover Ahand book to morine lnsurance , London
از بررسی آثار محققان و تاریخ نویسان چنین بر می آید که اولین شکل بیمه به صورت تعاونی بوده به این ترتیب که بین گروههائی از بازرگانان و دریانوردان که در جریان مسافرت با خطراتی از جمله دزدان دریائی و غارت مواجه بودند توافق می شد که اگر خسارتی از این رهگذر به اموال هر یک از آنها وارد شود این زیان به وسیله سایرین جبران گردد.
در اوایل قرن یازدهم میلادی بازرگانان سواحل دریائی آدریاتیک که بیشتر از سایر بازرگانان و دریانوردان در معرض دزدان دریائی بودند با توجه به این فکر و در جهت توسعه قلمرو و تأمینی زیان و همگانی برآن شدند که خسارات ناشی از حمله دزدان دریائی را نیز که تا آن زمان خسارت جزء نامیده می شد در شمول مقررات زیان همگانی قرار دهند.
مقررات دریائی برای ( از بنادر ایتالیاست که در کنار دریای آدریانیک قرار دارد) در سال 1063 و مقررات دریائی و نیز در سال 1255 این اصل را پذیرفتند.
بعدها خسارت جزء دیگری نیز برآنها افزوده شد و دامنه خطرات مورد تأمین در زیان همگانی توسعه یافت. در قرون وسطی مالکان کوچک و کشاورزان و صاحبان حرفه در اروپا به این امر متوجه شدند که در مقابل خطرات و مصائبی که به طرق مختلف جان و مال آنها را تهدید می کند و به تنهائی قادر به دفاع از خود نیستند و حتی در بعضی موارد چنانچه حادثه ای پدید آمده و زیانی وارد نماید چنانچه اشتراک مساعی دیگران نباشد ممکن است منجر به نابودی آنها گردد.
این است که کم کم به این فکر افتادند که خود را تحت حمایت ارباب و مالکان بزرگ قرار دهند ضمناً این احساس نیز در آنها تقویت شد که با تشکیل اتحادیه ها و گروه بندیها خواهد توانست در مواقع خطر تأمین لازم تحصیل نمایند.
از اینجاست که این اتحادیه ها به تدریج توسعه یافته و به شکل سازیهای تعاونی که بی شباهت به شرکتهای بیمه تعاونی به شکل امروزی نبوده اند نقش خود را در زمینه جبران خسارات زیاندیدگان ایفا کرده اند.
از جمله این اتحادیه ها می توان اتحادیه دریانوردان دانمارک را در قرن دوازدهم نام برد.
طبق مقررات این اتحادیه خسارات ناشی از حوادث بحر پیمائی هر یک از اعضاء به وسیله سایر اعضاء جبران می شد.
با توجه به آنچه گفته شد چنین بر می آید که بیمه به شکل تعاونی آن مدتها ادامه داشته است تا اینکه در اوایل قرن چهاردهم بطوریکه مورخان نوشته اند بیمه با حق بیمه ثابت جایگزین آن گردید.
بنابراین می توان نتیجه گرفت که پیدایش بیمه به طریق امروزی مصادف با اوایل قرن چهاردهم است توسعه تجارت بحری با هند شرقی همچنین کشف قاره آمریکا موجب شد که معادلات بیمه وسعت بیشتری پیدا کند. صدور فرمانها و دستورالعملهای متعدد در کشورهای اروپایی در قرن پانزدهم مانند فرمان مورخ 1458 فیلیپ بورگنی 1468 بارسلون 1468 و نیز و بسیار موارد دیگر که یکی پس از دیگری زمینه معاملات بیمه صادر شد همگی نشانه آن است که معاملات بیمه در قرن پانزدهم به نحو قابل ملاحظه ای رواج داشته است.
صدور بیمه نامه به عنوان یک حرفه واقعی و مجزا از مشاغل دیگر از ابتدای قرن پانزدهم شایع گردید به این معنی که بعضی از بازرگان تمام فعالیت خود را در این حرفه متمرکز کردند.
حرفه ای که از نظر بیمه گر بسیار خطرناک و صرفاً امر سوداگری محسوب می شد.
بسیار بودند بیمه گذارانیکه با دادن اطلاعات نادرست اعلام خسارتهای واهی و حتی اقدام به غرق عمدی کشتی و نظایر آن موازنه معاملات را به زیان بیمه گر بهم می زدند و گاهی موجبات ورشکستگی آنها را فراهم می آورند.
کم کم بیمه گران به این فکر افتادند که فعالیت های خود را متمرکز کرده و به صورت گروهی کار کنند که در ابتدا این کار با تأسیس انجمن هائی که دارای اساسنامه و مقررات خاصی بود شکل گرفت از جمله می توان به انجمن بیمه گران فلورانس که در سال 1552 تشکیل گردید اشاره کرد. از اهم اقداماتیکه توسط این انجمن در جهت هماهنگی فعالیت های بیمه ای به عمل آمد، می توان تنظیم شرایط عمومی بیمه نامه های حمل و نقل، تنظیم تعرفه حق بیمه، انتخاب واسطه های بیمه و نظارت به فعالیت آنها را نام برد.
علاوه بر آن عادت بر این قرار گرفت که بیمه گران به طور مرتب یکدیگر را ملاقات کرده و اطلاعات مربوط به مسافرتهای دریائی، وضعیت کشتیها، حوادثی که اتفاق افتاده، صلاحیت و شایستگی ناخدایان کشتیها و به طور کلی آنچه را که با حرفه آنها ارتباط داشت در اختیار یکدیگر قرار دهند، این ملاقات ها اغلب در محلهای شناخته شده است مانند بورس معاملات، رستورانها یا هتلهای معین صورت می گرفت و در جریان همین برخوردها بود که بعضی از بیمه گرانی که قادر نبودند، تعهدات مربوط به یک مورد بیمه بزرگ را به تنهائی به عهده بگیرند آنرا بین چند نفر تقسیم نموده و به صورت بیمه مشترک عمل می کردند و به این ترتیب بیمه آن توانستند به طرق مختلف منافع حرفه ای خود را محفوظ نگهدارند.
مشهورترین گردهم آئی بیمه گران که لازم است به آن اشاره شود گردهمائی بود که به طور مرتب در شهر لندن تشکیل می شد، محل این اجتماعی قهوه خانه مشخصی به نام ادوارد لویدز بود و این مشخص در سال 1696 نشریه هائی نیز تحت عنوان اخبار لویدز (Lioyd’s nows) منتشر می کرد که ابتدا هفته ای سه شماره آن بیرون می آمد.
در این روزنامه اخبار مربوط به تجارت و حوادث اتفاقی که در جریان مسافرتهای دریائی رخ می داد و از طریق معروفترین بازرگانان بندرهای خارج انگلستان جمع آوری می شد درج گردید و روی این اصل این نشریه علاقه مندان فراوانی پیدا کرد.
محل قهوه خانه لویدز ابتدا در tower street بود پسر در سال 1767 به Lombard انتقال یافت.
دیری نگذشت که قهوه خانه لویدز محل اجتماعی و ملاقات بیمه گران دریائی و بهترین مکان برای رد و بدل کردن اطلاعات بیمه ای و انجام معاملات بیمه اشکالی گردید و با توجه به اینکه همیشه تعداد زیادی از بیمه گران در این محل جمع بودند کم کم عادت بر این قرار گرفت که صاحبان کشتی و بازرگانان پیشنهادات بیمه خود را دست به دست می گرداندند و هر بیمه گری با توجه به توانایی مالی و تعهدات قبلی خود سهمی از تعهد را بعهده می گرفت.
مطالبی که ارائه شده قصد بر این بود که ذمه ای از تاریخچه بیمه و طرق بوجود آمدن و نهایتاً تأسیس سازمان ها و شرکت های بیمه ای را که در حال حاضر و عصر فعلی فعالیت می کنند و پوشش انواع بیمه ها با اسامی و موضوعات مختلف که به سمع شما خوانندگان عزیز خواهید رسید دایر شده تا هرکدام به نوعی پوشش خود جبران خسارت در مواقع لزوم برای بیمه گذار نمایند و قصد دیگر اینکه با توجه به معرفی انواع شرکت بیمه بیشتر و یا الزاماً شرکت بیمه آسیا را که ذیلاً به شما معرفی می شود و شناسایی کرده و فعالیت های این شرکت را در سطح کشور و همچنین در منطقه را اعلام بداریم.
شرکت سهامی بیمه آسیا در سی ام تیرماه سال 1338 به منظور انجام انواع معاملات بیمه ای و عملیات بازرگانی تأسیس و براساس مصوبه شورای انقلاب اسلامی و لایحه قانونی ملی شدن مؤسسات بیمه و مؤسسات اعتباری مصوب سال 1358 از تاریخ 4/4/1358 ملی اعلام گردید. در اوایل سال 1360 به دلیل توقف فعالیت اکثر شرکت های بیمه ساختار و فعالیت های شرکت سهامی بیمه آسیا ابعادی تازه یافت و نوعی ادغام عملی بین شرکت سهامی بیمه آسیا و چند شرکت بیمه خصوصی صورت پذیرفت. به استناد ماده 3 اُم قانون اداره امور شرکت های بیمه، مصوب سیزدهم آذرماه سال 1367 مجلس شورای اسلامی و بنا به پیشنهاد وزارت امور اقتصادی و دارائی، اساسنامه این شرکت در جلسه مورخ پانزدهم آذرماه سال 1368 به تصویب هیئت محترم وزیران رسید. براساس این اساسنامه مقرر گردید تسهیلات مطلوبی برای فعالیت شرکت سهامی بیمه آسیا فراهم شود.
نوع شغل و تولید خدمات بیمه ای :
طبق اساسنامه جدید موضوع فعالیت شرکت عبارت است از :
1 ) انجام انواع عملیات مربوطه به امور بیمه های بازرگانی در رشته بیمه های اشیاء، مسئولیت و اشخاص
2 ) قبول بیمه های اتکائی از مؤسسات بیمه داخلی و خارجی
3 ) واگذاری بیمه های اتکائی به مؤسسات بیمه داخلی و خارجی، شرکت سهامی بیمه آسیا در سی ام تیرماه سال 1388 در مالی پنجاهمین سالگرد تأسیس خود را پشت سر می گذارد که به همت مدیریت ارشد و کارکنان خود توانسته است به عنوان 3 اُمین شرکت بزرگ بیمه ای کشور در تمامی رشته های بیمه خدمات حرفه ای و ارزنده ای را به هموطنان ارائه نماید.
تولید :
حق بیمه دریافتی بیمه آسیا در انواع رشته های بیمه ای پس از پیروزی انقلاب اسلامی مبلغ 289/8 میلیون ریال بوده است.
در پایان شش ماهه اول سال 1387 میزان حق بیمه دریافتی 602/736/2 میلیون ریال است که نسبت به مدت مشابه در سال 1386 ، 13 درصد رشد داشته است.
خسارت :
کل خسارت پرداختی بیمه آسیا در رشته های مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی مبلغ 827/2 میلیون ریال بوده که ضریب خسارت نسبت به حق بیمه 34 درصد می باشد خسارت پرداختی در شش ماهه اول سال 1378 رقمی بالغ بر 442/626/1 میلیون ریال است. ضریب خسارت پرداختی در شش ماهه اول سال 1387 ، 60 درصد می باشد.
نوع تولیدات و خدمات فهرست تولیدات و خدمات :
توسعه روز افزون جوامع به لحاظ اقتصادی، صنعتی و اجتماعی موجب تنوع فعالیت افزایش حجم و سرعت آنها و به تبع پیدایش ریسک های جدید می شود.
بیمه آسیا در طول سالهای فعالیت خود با هدف گسترش خدمات بیمه ای و حمایت از فعالیت های جدید پس از انجام مطالعات تخصصی و شناسایی نیازهای جدید افراد، اقشار و واحدهای اقتصادی و اجتماعی بیمه نامه های جدیدی را طراحی و پس از اخذ مجوزهای لازم آنها را به متقاضیان عرضه نموده است.
طراحی و ارائه انواع بیمه نامه های مسئولیت حرفه های مختلف از جمله مسئولیت حرفه ای پزشکان بیمه نامه جامع منازل مسکونی مجتمع های مسکونی، بیمه حوادث منظم به بیمه بدنه اتومبیل، بیمه مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان، بیمه مسئولیت اماکن ورزشی، بیمه کیفیت ساختمان، پول در گردش و پول در صندوق و به ویژه بیمه عمر و پس انداز و ;. نمونه های از این اقدامات ویژه بیمه آسیا می باشد.
و همچنین بازنگری و ایجاد شرایط لازم برای توسعه بیمه عمر و پس انداز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با توجه به ساختار ویژه بیمه نامه عمر و پس انداز فروش این بیمه نامه به دلایلی متوقف گردید.
و در سال 1373 بیمه آسیا این بیمه نامه را مورد بازنگری قرار دارد و پس از بررسی های کارشناسی و انجام تغییراتی، طرح جدید این بیمه نامه را آماده فروش نمود.
در سال 1386 و پس از بررسی های همه جانبه بیمه آسیا اقدام به طراحی و ارائه بیمه نامه جدید جامع عمر و پس انداز نمود که با استقبال قابل توجه هموطنان روبرو گردید.
تعداد بیمه نامه های عمر و پس انداز بیمه آسیا تا سال 1374 ، 9098 فقره بوده است که در پایان شش ماهه اول سال 1378 به 820036 فقره بالغ گردیده است.
فصل سوم : استاندارد
1 ) نیروی کار و استانداردهای نیروی کار مشغول به کار :
تعداد کل پرسنل رسمی شاغل در بیمه آسیا پس از پیروزی انقلاب اسلامی 501 نفر بوده است که در پایان شش ماهه اول 1387 تعداد کل پرسنل بیمه آسیا به 2657 نفر رسیده است.
و همچنین شرکت سهامی بیمه آسیا پس از پیروزی انقلاب اسلامی دارای تعداد محدودی نمایندگی بود که اجازه صدور بیمه نامه نداشتند.
در سال 1367 طرح تفویض اختیارات صدور بیمه نامه در رشته های مختلف با توجه به توانائی های نمایندگان به مورد اجرا درآمد و در پایان سال 1374 تعداد 322 نماینده با کسب و احراز صلاحیت های لازم نسبت به صدور بیمه نامه در اکثر رشته های بیمه ای اقدام نمودند. این اقدام و طرح تحولی اساسی در استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی به وجود آورد که با طرح تأسیس شرکت های نمایندگی به تکامل رسید.
تعداد نمایندگی های بیمه آسیا در شش ماهه اول سال 1387 به 1268 نمایندگی افزایش پیدا کرد، که 1201 نماینده حقیقی و 67 نماینده حقوقی می باشند.
در مجموع پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان شش ماهه اول سال 1387 نمایندگی های بیمه آسیا رشدی صد درصدی داشته است.
محیط کار و استانداردهای محیط کار از نظر ایمنی و بهداشتی :
اصولاً هر محیطی که الزاماً محیط کار نامیده می شود باید دارای امکانات مشخصی و نیز امکانات اداری باشد با توجه به اینکه این محیط محیطی چون برای خدمات بیمه ای درنظر گرفته شود نظر به تنوع کار و تنوع خدمات بیمه ای که افراد و شخصیت های مختلفی جهت انجام امور بیمه ای به این مکان مراجعه می کنند حتماً مکان مربوط باید دارای امکانات خدماتی کامل باشد.
و همچنین افراد و کارکنان این مؤسسه باید از اطلاعات لازمی جهت انجام کار ارباب رجوه داشته باشند از امکانات اداری داشتن مکان و محیط مناسب و داشتن دستگاههای رایانه با خط مودم و اتصال به اینترنت و همچنین بودن دستگاه فکس و تلفن و دستگاه فتوکپی جزء لوازمات اداری آن مؤسسه است که برای انجام امور باید موجود باشد و همچنین محیط کار از نظر رعایت اصول بهداشتی و ایمنی حتماً جزء شرایط و قوانینی است که الزاماً هر شرکت بیمه و یا هر دفتر نمایندگی باید مجهز باشد.
فصل سوم : بازاریابی :
1 ) بازارهای هدف کالا :
امروزه بیمه را می توان یکی از ارکان مهم حیات اقتصادی و اجتماعی جامعه بشری به حساب آورد. در حال حاضر همه گروههای یک جامعه از کارگر روستای گرفته تا کارفرمای شهرنشین، بازرگان، صنعتگر، سرمایه دار، کارمند، دانشجو، پیر، جوان، کودک همه و همه به نحوی با بیمه سروکار دارند.


دانلود مقاله حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی در شرکت چند ملیتی با word دارای 43 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی در شرکت چند ملیتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی در شرکت چند ملیتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی در شرکت چند ملیتی با word :
چکیده : این مقاله ، حسابداری مدیریت استراتژیک را در شرکت بزرگ چندملیتی در آلمان را بررسی میکند ، بیشتر تحقیق قبل در زمینه SMA و به پایه بکار روی فنون حسابداری بستگی دارد . این مقاله بیشتر با چگونگی درک SMA و بکار رفتن آن سروکار دارد یافتههای اساسی تحقیق وابسته به پدیده اصلی حس سازی است این مقاله منظور از حس سازی و چگونگی بکارگیری مدیریت حسابداری به کمک ، فرآیند را در بر دارد تئوری پایدار حسابداری مدیریت استراتژیک و حس سازی توسعه می یابد ، حس سازی یک فرآیند اجتماعی اساسی است که حول تلاشهای عوامل سازمانی بر درک وضعیتهای گذشته ،حال و آینده ،تاکید دارند .حسابداران مدیریت بطور خودآگاه و ناخودآگاه فعالیتهای حس سازی را از طریق استراتژیهای ساختار سازی و هماهنگ سازی پیوند می دهند بطوریکه مفهوم سازی و تشکیل و تراز در بردارد حس سازی در مقوله بیرونی و درونی صورت می گیرد .
شرایط مداخله کننده که بر فعالیتهای حس سازی تاثیر دارند مجموعههایی از اطلاعات ، شناخت حرفهای و احساسی بازی هستند . دو مجموعه از نتایج حس سازی کشف شدند ؛ نتایج ایجاد و استراتژی و نتایج مدیریت حسابداری ، تمام این پدیدهها و عناصر بهم مرتبط در این مقاله بررسی تئوری رسمیSMA با بررسی تئوری پایدار درارتباط با چارچوبهای جامعتر پیشنهاد شدند .
مقدمه
این مقاله،حسابداری مدیریت استراتژیک در مجموعهی سازمانی


دانلود مقاله رایگان مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] با word دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله رایگان مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله رایگان مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله رایگان مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] با word :
یلی از پدر و مادرها از اینکه فرزندانشان علاقهای به خوردن صبحانه ندارند، گلهمند هستند و خیلیهای دیگر نیز اصلاً وقت خوردن صبحانه و درست کردن چای و خرید نان تازه و این قبیل کارها را ندارند. شاید بهتر است بگویم حوصله این کارها را ندارند. اما اگر کمی تغییر در خوراک صبحانه بهوجود آید و به قول معروف برای بچهها میز صبحانه را جذابتر کنیم، مسلماً خواهید دید اشتیاق کودکان به خوردن صبحانه بیشتر میشود.
پزشکان مهمترین وعده غذایی روز را صبحانه میدانند و حتی افراد چاق را به خوردن صبحان تشویق میکنند. اروپاییان که در صنعت غذاسازی از ما جلوتر هستند دایماً در حال معرفی خوراکیهای جدید هستند و ما همچنان نان و پنیر و کره را برسر میز صبحانه می گذاریم. هر چند هیچ ایرادی در نان و پنیر و ... نیست ولی بهتر است برای خوراندن آن به بعضی از فرزندانتان سفره صبحانه را جذابتر کنید. این مشکل نه قفط در بین ما که در بین غربیها هم مشهود بوده است. به همین خاطر در دهه 1940 یک شرکت اروپایی، محصول جدیدی به نام «نوتلا» (Nuttella) به کسانی که علاقهای به خوردن صبحانه بهطور سنتی نداشتند، معرفی کرد. تا به امروز تقریباً سه نسل از اروپاییان با خوردن «نوتلا» بزرگ شدهاند. «نوتلا» را «پیترو فررو» که یک کلوچهساز و شیرینیپز بود در شرکت «فررو» تهیه کرد.


دانلود بررسی معماری مساجد مختلف شهر یزد با word دارای 97 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی معماری مساجد مختلف شهر یزد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
پیشگفتار
مطالب این مجموعه با عنوان بررسی تزئینات ونقوش مسجد جامع یزد جمع گرد آوری شده و سعی برآن بوده تا جایی که متون تاریخی باقیمانده و منابع و سوابق تاریخی مسجد جامع یزد اجازه داده است به ذکر توضیحاتی راجع به مصالح و کتیبه ها و تاریخ بنای آن و تغییرات ایجاد شده بر آن در طول سالیان، بپردازیم.
اگر چه نقوش شکل گرفته بر آن به طور عموم در تمام بناهای اسلامی ایران به چشم می خورد ولی خالی از لطف نبود که به بررسی تزئینات این مجموعه بپردازیم زیرا مجموعه بنای مسجد جامع یزد در شهری است که دارای بافت سنتی دست نخورده ای نسبت به بناهای شهرهای دیگر است، با این حال بناهای باستانی و اسلامی ایران همگی دارای لطف خاص خودشان هستند که معماران تلاشگر و هنرمند با اطلاعات و دانش معماری بالابه تأ سیس بناها همت گمارده اند.
حال چه به صورت تحقیق دانشگاهی یا هنر عنوان دیگری قطعاً علاقه و توجه شخصی و میل به دانستن در مورد عظیم تاریخی داشته باشم و به این مسیر رنگارنگ قدم گذاشته و هنر گوشه دیگری از این سرزمین را ورق بزنیم، وارد فضای زیبا و ملکوتی شویم از داخل مقرنها عبور کنیم و ایوانها را پشت سر گذارده و راه پر پیچ و خم نقوش اسلیمی و ختایی را گرفته از داخل بوته ها گذشته م مناره ها را دور بزنیم تا شاید تفحه ای از روح و ذوق هنری معمار و نقشبند این بنا از روح خسته ما گذر کند و جانی تازه به ما ببخشد.
دیدن و مشاهده کردن این گونه هنر های تاریخی که از سالیان باقی مانده شاید تلنگری باشد برای تمامی از تلاش افتادگان راه هنر و بروز خلاقیت و پشتکار.
مقدمه
هنر جو هره ای است که از ذرات هر ایرانی به فضل الهی به ودیعه نماده شده است. به همین علت جلوه های هنر در تمام مظاهر و مقوله های زندگی ایرانی مانند: معماری، نقاشی ، خط وکتابت ، پارچه بافی، قالی وگلیم بافی، فلزکاری، سفالگری و ...... در طول تاریخ بروز و ظهور داشته و دنیایی از زیباییها، ذوق، خلاقیت و ابتکار را پدید آورده است.
یکی از مظاهر انعکاس هنر ایرانی در معماری این سرزمین است هنرمند معمار ایرانی، از ابتدای کار و ازهنگام بکارگیری آجر که ازمصالح اولیه احداث بنا به شمار می رفته زیبا ترین نقشها و طرحها را هنگام احداث دیوارها و پوششی گنبد ها وگوشواره ها، مقرنس ها و طاقنما ها خلق کرده است و در روند تکاملی آن با گره چینی، گل اندازی، گره سازی وآجر کاری خفته و رفته، شاهکار های بی نظیری را به وجود آورده است.
هنگام استفاده از گچ با خلق گچبریهایی با نقوش هندسی، گیاهی، دنیایی از خلاقیت را که در دنیا بی نظیر می باشد آفریده و در استفاده از چوب برای پنجره ها و درها با بهره گیری از فتونی نظیر منبت، مشبک، معرق، کنده کاری، خاتم سازی ونقاشی روی چوب، اعجاز باور نکردنی را پدید آورده است.
برای تزیین بنا از کاشیهایی یک رنگ، هفت رنگ، معرق، طلایی و .... شیشه و آیینه در شکلها و رنگها و ابعاد گوناگون، مدد جسته و دنیایی از زیبایی و خلاقیت و هنر را عرضه کرده و همه اینها به همراه حجاریهای زیبا، بنا هایی را در جای جای ایران بر پا و استوار کرده است.
بدون تردید تحقق این همه زیبابیها و خلاقیت جز به مدد عشق به معبود امکان پذیر نبود، چراکه بیشترین جلوه آنها را در مسجد، محراب و زیارتگاه می توان دید.
بناهای مذهبی، همواره مورد احترام و توجه ملل و اقوام مختلف درطول تاریخ بوده است، و به لحاظ همین اهمیت، پیوسته کاملترین تجربه های هنری هنرمندان برجسته هر دوره تاریخی در خدمت معماری و تزیین نقوش به کار رفته در احداث چنین اماکنی بوده است. این علاقه و توجه و بذل سرمایه های مادی و معنوی، نه از باب منافع اقتصادیو اغراض مادی، بلکه بر مبنای کشش و علاقه ای قلبی بر اساس گرایش فطری مردم به مکاتب الهی بروز کرده است. چه بسا مردمی که با مشکلات و تنگناهای اقتصادی قرین


دانلود مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تأثیر کودهای بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و میزان اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum L.) با word :
مقدمه
در حال حاضر یکسوم داروهای مورد استفاده بشـر را داروهای با منشأ گیاهی تشکیل میدهنـد. نیـاز روزافـزون کارخانههای داروسازی به ماده اولیه و لـزوم حفـظ منـابع
طبیعـی گیـاهی، اهمیـت مطالعـه روی کشـت و فـرآوری گیاهان دارویی و معطر را دوچندان نمودهاست (بقالیـان و نقدی بادی، .(1379
ریحان (Ocimum basilicum) گیـاه دارویـی و معطـر
47 تأثیر کودهای بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک;
مهمی است که در سراسر دنیا کشـت مـی شـود. گیـاهی علفی، یکسـاله، معطـر و بـه ارتفـاع 20-60 سـانتی متـر است. منشأ آن شمال غرب هند، شـمال شـرق آفریقـا و آسیای میانه گزارش شـده اسـت ( Klimankova et al., .(2008 جنس Ocimum شـامل 30 گونـه اسـت کـه در میان آنها گونه O. basilicum مهمترین گونـه اقتصـادی بوده و امروزه تقریباً در تمام مناطق گرم و معتدل کشت
و کار مـی شـود. از ریحـان بـه عنـوان گیـاهی دارویـی، ادویه ای و همچنین به عنوان سبزی تازه استفاده می شـود
و کشــت آن در بیشــتر منــاطق کشــور رایــج اســت
(امیدبیگی، .(1379 ریحان یکی از گیاهـان مهـم متعلـق به خـانواده نعنـاع اسـت کـه در طـب سـنتی بـه عنـوان خلط آور، ضدنفخ، جهت تسـکین درد معـده، ضـدانگل، اشتهاآور و محرک و مؤثر در بهبود بیماریهـای ریـوی و سینه ای شناخته شده است .(Lima et al., 2004) اسانس ریحــان خاصــیت ضــدقارچی و باکتریــایی داشــته و دفع کننده حشرات است، که به طـور گسـترده در صـنایع غذایی، عطرسازی، فرآورده های دهانی و دندانی کـاربرد دارد (دادوند سراب و همکاران، .(1387
وجود مواد و عناصر غـذایی کـافی در خـاک، نقـش عمــده ای در عملکــرد ریحــان دارد (دادونــد ســراب و همکاران، .(1387 به منظـور افـزایش تولیـد محصـولات کشــاورزی در واحــد ســطح، بیشــتر تولیدکننــدگان بــه کودهای شیمیایی روی آورده انـد و تصـور آنهـا بـر ایـن است کـه هرچـه کـود بیشـتری مصـرف کننـد، عملکـرد بیشــتری خواهنــد داشــت. ایــن کودهــا در درازمــدت خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک ها را تخریب کرده و با کاهش نفوذپذیری در خاک، نفوذ ریشه گیاهان را دچـار مشکل ساخته و در نهایت کـاهش عملکـرد را بـه دنبـال
خواهند داشـت. از طـرف دیگـر باعـث کـاهش کیفیـت تولیدات کشاورزی و مشکلات زیست محیطی و آلودگی آب های زیرزمینی نیز می شوند .(Wu et al ., 2004)
عنصر نیتروژن، بخش اصلی بسیاری از ترکیـب هـای شیمیایی مانند پروتئین هـا و اسـیدهای نوکلئیـک بـوده و قسمتی از کلروفیل را نیز تشکیل می دهد و عنصری است که در بیشتر موارد، کاهش آن باعث کاهش رشد گیاهـان سبز می شود. نیتروژن به طور مـداوم توسـط فراینـدهایی مانند نیترات زدایی، فرسایش خاک و آبشویی از دسـترس گیاهان خارج می شود (اوجاقلو، .(1386
فسفر نیز بعد از نیتروژن مهمترین عنصر مـورد نیـاز برای تولید محصول اسـت. فسـفر در کلیـه فراینـدهای بیوشیمیایی، واکنش های انتقال انرژی، فتوسنتز و انتقـال خصوصیات ژنتیکی نقش دارد (حسـن زاده و همکـاران،
.(1386 مقــادیر زیــادی از فســفر موجــود در کودهــای شـیمیایی بعـد از ورود بـه خـاک، نـامحلول شـده و از دسترس گیاه خارج می شود. از طرف دیگر تحـرک ایـن عنصر در خاک بسیار کم است و نمی توانـد پاسـخگوی جذب سریع آن توسط گیاه باشد .(Wu et al ., 2004)
کودهـای بیولوژیـک از مـؤثرترین راهکارهـا جهـت تأمین این عناصر در سطح مطلوب هستند (حسـن زاده و همکاران، .(1386 امروزه با توجه بـه مشـکلاتی کـه بـه دنبال مصرف بی رویه کودهای شـیمیایی بوجـود آمـده، کاربرد کودهـای بیولوژیـک مـورد توجـه بیشـتری قـرار گرفتــه اســت. کودهــای بیولوژیــک بــه مجموعــه مــواد نگهدارنده با تعداد زیادی از یک یا چند میکروارگانیسم مفید خاک زی و یا فرآورده هـای متابولیـک آنهـا اطـلاق می شود که بیشتر به منظور تأمین عناصـر غـذایی مـورد نیاز گیاه و ایجـاد شـرایط فیزیکـی و شـیمیایی مناسـب
فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد 28، شماره 1 75
خاک برای رشد و نمو گیاه مصرف مـی شـود. کودهـای زیستی به صورت مایـه تلقـیح زنـده بـرای مصـرف در خاک و یا مصرف همراه با بذر تولید مـی شـوند (صـالح راستین، 1380؛ حمیدی و همکاران، .(1385 اسـتفاده از منابع بیولوژیک به جای منابع شیمیایی، نقش مهمـی در باروری و حفظ فعالیت های بیولوژیـک خـاک، افـزایش کیفیت محصولات کشاورزی و سلامت اکوسیسـتم دارد
.(Zaidi et al., 2003)
نیتروکسین یکی از کودهای بیولوژیک می باشـد کـه حــاوی مــؤثرترین باکتریهــای تثبیــت کننــده نیتــروژن
(ازتوبـــــــاکتر (Azotobacter) و آزوســـــــپریلیوم
((Azospirillum) اســــت. ایــــن باکتریهــــا جــــزو میکروارگانیسم های همیـار بـا ریشـه هسـتند. همیـاری
(Associative) بین باکتریها و گیاهان، به معنـی ارتبـاط متقابل مفید بـین آنهـا، بـدون تشـکیل انـدام همزیسـتی
(Symbiosis) خــاص مــی باشــد. ایــن باکتریهــا، ازت موجود در اتمسفر را که به طـور مسـتقیم بـرای گیاهـان قابل استفاده نمی باشد، احیا کرده و به صورت آمونیم در اختیار گیاه قرار می دهند و انرژی مورد نیـاز بـرای ایـن فرایند را از ترشحات ریشه گیاه دریافت مـی کننـد. ایـن باکتریهای همیار علاوه بـر تثبیـت ازت بـا ترشـح مـواد محرک رشـد، افـزایش رشـد گیـاه را سـبب مـی شـوند
(عموآقایی و مستاجران، .(1386 کود بیولوژیک فسـفاته بــارور-2 نیــز حــاوی باکتریهــای حــل کننــده فســفات
(ســــــودوموناس (Pseudomonas) و باســــــیلوس
((Bacillus) می باشد. این باکتریها با مکانیسم هایی مثـل تولید و ترشح اسیدهای آلی بـه ویـژه اسـید اگزالیـک و اســید ســیتریک، در حلالیــت فســفات هــای معــدنی کم محلول و با تولید آنـزیم هـای فسـفاتاز در آزاد شـدن
فســفر از ترکیبــات آلــی فســفره نقــش مهمــی دارنــد
(عموآقایی و مستاجران، .(1386
امیدی و همکاران (1388) گزارش کردند که کـاربرد نیتروکسین (به میزان 5 لیتر در هکتار) در زعفران باعث افزایش 83 درصدی عملکرد کلاله و خامه شد. فلاحـی و همکـاران (1388) طـی تحقیقـی روی گیـاه دارویـی بابونه آلمانی نشان دادند که بیشترین عملکرد گـل تـر و خشــک، عملکــرد اســانس و کامــازولن در تیمارهــای نیتروکسین و باکتری حل کننده فسفات بدست آمد.
Fatma و همکاران (2006) بدنبال کـاربرد کودهـای بیولوژیک (باکتریهای تثبیت کننده نیتروژن و حـل کننـده فسفات) روی گیاه مرزنجوش، افزایش در شاخص هـای رشدی و میـزان اسـانس ایـن گیـاه را گـزارش کردنـد. Darzi و همکـــاران (2006) در آزمایشـــی روی گیـــاه رازیانه نشان دادند که استفاده از کـود فسـفات زیسـتی، تأثیر معنی داری روی تعداد چتر در بوته، وزن هزاردانه، شاخص برداشت و عملکرد دانه نداشـت ولـی تـأثیر آن روی ارتفاع بوته و عملکـرد بیولوژیـک معنـی دار بـود. Shah و همکـاران (2001) بـدنبال کـاربرد کـود فسـفر همراه با باکتریهای حل کننده فسفات، تسریع در مراحـل رشــدی ســویا را گــزارش کردنــد. همچنــین Azzaz و
همکاران (2009) نیز گزارش کردند که کاربرد کودهـای بیولوژیک، رشد رویشی، عملکرد و میزان اسـانس را در گیاه دارویی رازیانه افزایش داد.
به طور کلی این باکتریها بـیش از یـک نقـش دارنـد، علاوه بر کمک به جذب عناصر غذایی خاص، به جذب سایر عناصر، افـزایش رشـد گیـاه و در نهایـت افـزایش کمیت و کیفیت گیاهـان کمـک مـی کننـد ( Wu et al., .(2004 با توجه به اهمیت و نقـش گیاهـان دارویـی در
SPAD-502
67 تأثیر کودهای بیولوژیک بر صفات مورفولوژیک;
صنایع مختلف، نکته مهم در تولید این گیاهان، افـزایش تولید بیوماس آنهـا بـدون کـاربرد نهـاده هـای شـیمیایی است. بهطوری که استفاده از گونه های میکروبـی همیـار با گیاهان دارویی در بهبود عملکرد و کیفیت آنهـا مـؤثر خواهد بود (کوچکی و همکاران، 1387؛ Karthikeyan .(et al., 2008 به همین منظور تحقیق حاضر بـا هـدف بررسی تأثیر کاربرد این گروه از میکروارگانیسم ها روی برخی از صفات رشدی، فیزیولوژیک و درصـد اسـانس گیاه دارویی ریحان انجام گردید.
مواد و روشها
به منظور مطالعه تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی بـر خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و درصد اسانس گیاه دارویی ریحان سبز (Ocimum basilium) آزمایشی در سال 1387 در گلخانه دانشکده کشـاورزی دانشـگاه کردستان در قالب طرح کاملاً تصـادفی بـا 4 تکـرار و 5
تیمار انجام شد. نتایج حاصل از تجزیه فیزیکوشـیمیایی خاک محل آزمایش در جدول 1 نشـان داده شـده اسـت.
تیمارهای آزمایشی شامل کود شیمیایی (NP)، کودهـای بیولوژیک نیتروکسـین، فسـفاته بـارور-2، نیتروکسـین+
فسفاته بارور-2 و شـاهد (عـدم مصـرف کـود) بودنـد.
برای هر تیمار آزمایشـی 5 گلـدان در نظـر گرفتـه شـد.
ارتفاع گلدان های آزمایشی 35 سانتیمتـر و قطـر دهانـه آن 30 سانتی متر بود. برای اعمـال تیمارهـای آزمایشـی، در زمان کاشت، کود شیمیایی (NP) به مقدار 0/27 گرم در گلدان به خـاک افـزوده شـد. کـود بیولوژیـک مـایع
(نیتروکسین) به میزان 2 لیتر در هکتار بخـوبی در سـایه با بذر آغشته گردید. جهـت اخـتلاط بهتـر مایـه تلقـیح حاوی باکتریهای حل کننده فسفات های نامحلول با بـذر،
ابتدا بذر ریحان با محلول %10 ساکارز مخلـوط شـده و بعد با مایه تلقیح مذکور آغشته گردید و پس از تلقـیح، بذرهای تیمار شده در سایه و بـه دور از نـور خورشـید خشک گردیدند. سپس بلافاصله بذرها درون گلدان های پلاسـتیکی کشـت شـدند. عمـق کاشـت بـذرها 1-1/5
سانتی متـر در نظـر گرفتـه شـد. پـس از اسـتقرار کامـل گیاهچه ها 6 بوته نگه داشته شد و بقیه حـذف گردیدنـد.
به منظور اندازه گیری میزان فتوسنتز در واحد سطح برگ
(میکرومول CO2 بـر مترمربـع بـر ثانیـه)، میـزان تعـرق
(میلی مـول بـر مترمربـع بـر ثانیـه) و غلظـت CO2 زیـر روزنه ای (میکرومول بر مول) از دستگاه LCA4 استفاده شد. تمام اندازه گیری ها در ساعات 9:30-11:30 صبح و در شدت نور معادل 1000-1450 میکرومول فوتون بـر مترمربـع بـر ثانیـه انجـام شـد .(Yang et al., 2001) Gruters و همکاران (1995) گزارش کردند که هـدایت روزنه ای در 1000 میکرومول فوتون بر مترمربع بر ثانیـه به حداکثر می رسـد. همچنـین مشـاهده شـده اسـت کـه هدایت روزنه ای در طی ساعات 10صبح تا 1 بعـدازظهر تغییرات قابل توجهی ندارد و این موضوع، امکـان انجـام تعداد زیادی از اندازه گیری را در طی روز فراهم می کند
Clarke & McCaig, 1982)؛ .(Gruters et al., 1995
برای هـر تیمـار، نمونـه هـای تصـادفی بـرگ در داخـل محفظه شیشه ای دستگاه قـرار داده شـدند و پـس از 45
ثانیه تا 1 دقیقه داده های دستگاه ثبت گردیدند ( Fisher .(et al., 1998 در مرحلـه گلـدهی کلروفیـل بـرگ بـا
کلروفیل متـر انـدازه گیـری گردیـد و عـدد
کلروفیل متر یادداشت شـد. انـدام هـای هـوایی از سـطح خاک قطع شده و جهت توزین (وزن خشک انـدام هـای مختلف) و تعیین درصد اسـانس بـه آزمایشـگاه منتقـل
فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، جلد 28، شماره 1 77
گردیدند. به منظور حفظ کمیت و کیفیت اسـانس گیـاه، نمونه های مذکور در سایه و در درجـه حـرارت محـیط، خشک شدند.
جهت استخراج اسانس از برگ های خشـک شـده، از روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر اسـتفاده شـد.
پس از 3 ساعت اسانس گیـری، اسـانس حاصـل کـه بـه رنگ زرد بود جمع آوری شد و با سولفات سدیم بـدون آب، رطوبت زدایی گردید و در ظـروف شیشـه ای درب بسته و در یخچال با دمای 4 درجه سانتی گراد نگه داری شد. تجزیه و تحلیل داده ها، براساس مدل آمـاری طـرح مورد استفاده و به کمک نرم افـزار آمـاری SAS و رسـم نمودارها با اسـتفاده از نـرم افـزار Excel انجـام گردیـد.
برای مقایسه میانگین هـا از روش آزمـون چنـد دامنـه ای دانکن استفاده گردید.
نتایج
خصوصیات مورفولوژیک
نتایج بدست آمده از تجزیه واریانس داده ها (جـدول
(2 حکایت از آن داشـت کـه تـأثیر تیمارهـای مختلـف کـودی بـر صـفات ارتفـاع بوتـه، تعـداد بـرگ، تعـداد سرشاخه گلدار، وزن خشک اندام هـوایی، وزن خشـک ریشه و وزن خشک برگ در سطح احتمال %1 معنـی دار بود. مقایسه میانگین داده ها نشان داد کـه در مقایسـه بـا شاهد، بیشترین ارتفاع بوتـه، تعـداد سرشـاخه گلـدار و تعداد برگ، به تیمـار نیتروکسـین+ فسـفاته بـارور-2 و
بیشترین وزن خشک اندام هوایی، وزن خشـک ریشـه و وزن برگ به تیمـار کـود شـیمیایی (NP) تعلـق داشـت
(جـدول .(3 در ضـمن، در مـورد ارتفـاع بوتـه، تعـداد سرشاخه گلدار، تعداد برگ و وزن خشک انـدام هـوایی

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]