
دانلود مقاله جنگ رایانه ای با word دارای 37 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله جنگ رایانه ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله جنگ رایانه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله جنگ رایانه ای با word :
جنگ رایانه ای اشاره به وضعیتی دارد که در آن عملیات نظامی بر اساس اطلاعات رایانه ای کنترل شوند و یا به منظور جلوگیری از عملیات دشمن برای ایجاد اختلال در ارتباطات و جلوگیری از دسترس وی به اطلاعات تلاش شود. معنای دیگر جنگ رایانه ای، تلاش برای کسب اطلاعات هر چه بیشتر درباره دشمن و جلوگیری از کسب اطلاعات توسط وی درباره شما است یا به تعبیری، تلاش برای تغییر توازن اطلاعات و دانش به نفع شما، به خصوص در وضعیتی که توازن نیروهای نظامی به نفع شما نیست و در نهایت جنگ رایانه ای به معنای استفاده از اطلاعات برای به حداقل رساندن سرمایه، جنگ افزار و نیروی انسانی مورد نیاز برای کسب پیروزی در جنگ است. این نوع جنگ، نیازمند تکنولوژی های مختلفی است. به خصوص برای صدور فرمان ها و کنترل میدان جنگ، جمع آوری هوشمندانه اطلاعات و پردازش صدور آنها، ارتباط تاکتیکی، موقعیت یابی، تشخیص دوست از دشمن و در نهایت برای استفاده از سلاحهای هوشمند که قادرند به صورت اتوماتیک بر اساس اطلاعات دریافتی از ماهواره بر علیه دشمن بجنگند.
استراتژی رخنه رایانه ای
دولت آمریکا ماه ها پیش از شروع جنگ علیه عراق، در راستای جنگ اطلاعاتی و عملیات روانی خود علیه این کشور، استراتژی معینی را تحت عنوان «استراتژی رخنه و ایجاد اختلال در سیستم های رایانه ای دشمن» تصویب کرده بود. بر اساس این استراتژی، ماه ها و هفته ها پیش از شروع جنگ، باید سیستم های ارتباطی رایانه ای عراق شناسایی می شد و عملیات لازم برای نفوذ و ایجاد اختلال در عملکرد آنها صورت می گرفت. روزنامه واشنگتن پست در گزارشی که دو هفته پیش از شروع جنگ در عراق منتشر کرد، فاش نمود که آمریکا سرگرم بررسی و طرح ریزی برای دست زدن به حملات اینترنتی علیه کشورهایی مانند عراق است. این حملات قرار بود پیش ازشروع عملیات نظامی یا همزمان با آن صورت گیرد. سایت اینترنتی BBC دو روز پس از انتشار گزارش واشنگتن پست، چنین نوشت : «درهر گونه نبرد اینترنتی علیه عراق باید نقشی رایانه ها که در اداره اموراین کشور ایفا می کنند، مد نظر قرار داد». دی کی ماتای، مدیر شرکت اینترنتی «MIZJ» می گوید : «عراق دارای تأسیسات ارتباطی نسبتاً پیشرفته ای است و هر گونه حمله رایانه ای ممکن است خدمات اضطراری این کشور را فلج کرده و غیر نظامیان و نظامیان را از ارتباط با یکدیگر محروم سازد.»
تروریسم رایانه ای
«تروریسم رایانه ای» واژه جدیدی می باشد که به ادبیات سیاسی جهان وارد شده است.این نوع عملیات تروریستی به هر گونه اقدامات خرابکاری اطلاق می شود که نفوذ گران و اخلالگران رایانه ای علیه شبکه های رایانه ای و اینترنتی یک کشور انجام می دهند. اکنون شبکه اینترنت، بستر و وسیله مناسبی جهت نفوذ اخلالگران به شبکه ها شده است.
اخلالگران رایانه ای دارای اهداف گوناگونی هستند، برخی با هدف کسب پول و سود به شبکه ها نفوذ می کنند و مثلاً با هک کردن کارت های اعتباری، پول سرشاری به جیب می زنند، بعضی دیگر هدفشان سرگرمی، تفریح و به رخ کشیدن توان فنی و رایانه ای شان است، اما بسیاری از هکرها Activities گفته می شود. هدف عمده این گروه از نفوذ کننده ها، اخلال در سیستم های رایانه ای سازمان ها، وزارت خارجه، پلیس، کاخ ریاست جمهوری ، شبکه های رادیو و تلویزیون، بانک مرکزی، احزاب سیاسی، پارلمان و کنگره و سایر دستگاههای سیاسی از عمده ترین اهداف Activities یا نفوذ گران سیاسی به شمار می روند. یکی از شگردهای اخلالگران رایانه ای، «خودداری از ارائه خد مات» است. در این شیوه دستگاه مورد هدف، آنقدر با نامه های الکترونیک بمباران می شود که عملاً، توانایی خود را از دست می دهد. «اتفاقی که در طول جنگ بالکان برای پایگاههای رایانه ای سازمان ناتو افتاد و آنقدر توسط نامه های الکترونیک مخالفان جنگ ، بمباران شد که عملاً از کار افتاد.»


دانلود تحقیق مقاومت و الکتریسیته ساکن با word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق مقاومت و الکتریسیته ساکن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق مقاومت و الکتریسیته ساکن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق مقاومت و الکتریسیته ساکن با word :
همانطوریکه در قبل دیدیم، بعضی از اتم ها دارای الکترونهای ناپیوسته هسـتند. الکترونها را می توان به آسانی از یک اتم به اتم دیگر منتقل کرد. زمانی که این الکترونها در بین اتمها حرکت می کنند، جریان الکتریسیته یا برق تولید می شود.
یک قطعه سیم را بردارید. الکترونها از یک اتم به اتم دیگر عبور کرده و باعث ایجاد جریان برق از یک سمت به سمت دیگر می شود. الکترونها بسیار کوچک هستند. یک سکه مسی بیش از 1022´ 1 الکترون دارد . میزان عبور جریان الکتریسیته در مواد مختلف فرق دارد. اندازه گیری میزان هدایت الکتریکی یک ماده، مقاومت آن نامیده می شود.
میزان مقاومت درون یک سیم بستگی به ضخامت ، طول و جنس آن دارد. ضخامت سیم را قطر آن می گویند.
هرچه قطر سیم کوچکتر باشد، طول سیم بیشتر است. بیشترین قطر سیمهای معمولی برابر یک است. سیمها از فلزات مختلفی ساخته شده اند ، که به عنوان مثال می توان از سیم مسی ، آلومینیومی و حتی فولادی نام برد . هریک از این فلزات دارای مقاومت مختلفی می باشند. هرقدر که مقاومت سیم کمتر باشد ، هدایت الکتریکی آن بهتر خواهد بود.
سیم مسی بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، زیرا مقاومت آن کمتر از سایر فلزات است. معمولاًٌ سیمهای درون دیوار ، لامپها و سایر جاها از جنس مسی است.


دانلود مقاله خوارج با word دارای 40 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله خوارج با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله خوارج با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله خوارج با word :
خوارج
یکى دیگر از فرقههاى کلامى که در روزگار امام على (ع) به وجود آمد «خوارج» است. برخى از محققان، خوارج را فرقهاى اسلامى ذکر کردهاند تا جایى که در کتابهایى که در خصوص تاریخ علم کلام نوشتهاند به طور مفصل درباره این فرقه وعقاید آنان سخن گفتهاند. ما هر چند خوارج را اساساً مسلمان نمىدانیم اما پرداختن به طرز تفکر واندیشههاى کلامى آنان را از این جهت ضرورى مىدانیم که این فرقه در زمان حکومت امام على (ع) با تمسک به قرآن و تظاهر به اسلام براى آن حضرت، مشکلاتى را پدید آوردند واز خود عقایدى فاسد وخلاف قرآن به جاى گذاشتند. وچون بحث ما در این جا «على (ع) وفرقههاى کلامى» است ناگزیریمکهعقایداینگروهراهمبهطورخلاصهبهبحثوبررسىبگذاریم.
آنان به طرز گمراهکنندهاى کردارهاى خود را با قرآن توجیه مىکردند وبر روشهاى خویش، استدلال عقیدتى مىآوردند. از همین روست که امام على (ع) به اصحاب خویش فرمود: در هنگام بحث ومناظره با آنان از قرآن استدلال نیاورید بلکه با سنت پیامبر بحث کنید، چون این گروهقرآنرابهنفعخویشتأویلمىکنند.
خوارج به خاطر همین استدلالهاى سست وبىپایه، عمرى کوتاه داشتند وچندان در تاریخ نپاییدندوبهجزچندفرقهمعدود،سایرفرقههایشانازبینرفتهاند،اماعقایدوافکارشاندرقالبهاىمختلفبهحیاتخویشادامهدادهاست.
در نهج البلاغه هم آمده است هنگامى که خوارج کشته شدند به امام على (ع) گفتند: اى امیر مؤمنان،همگىآنانکشتهشدند.امامفرمود:
«کلاَّواللَّهِاِنَّهُمْنُطَفٌفِىأصْلابِالرِّجالِوَقراراتِالنِّساءِ،کُلَّمانَجَمَمِنهُمْقَرْنٌقُطِعَحتّى
یکونَآخِرُهُملُصُوصاًسَلّابینَ؛نه به خدا قسم، آنها نطفههایى در پشت مردان ورحم زنان خواهند بود که هر زمان، شاخى از آنها سر بر آورد، بریده مىشود تا این که آخرشان دزدان وراهزنانخواهندشد.»(1)
از این سخن امام (ع) به خوبى استفاده مىشود که عقاید باطل این گروه وافرادى که با این مرام باطل هستند باقى خواهند ماند.


دانلود مقاله بیماری های پالپ و پری اپیکال با word دارای 84 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بیماری های پالپ و پری اپیکال با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بیماری های پالپ و پری اپیکال با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بیماری های پالپ و پری اپیکال با word :
بیماری های پالپ و پری اپیکال
-1 – مقدمه و بیان مسئله
بیماریهای پالپ و پری اپیکال یکی از شایعترین علل مراجعه بیماران به دندانپزشکان میباشند، نقش میکروارگانیسمها و محصولات ویرانگر آنها بعنوان عامل اصلی این بیماریها بطور کامل شناخته شده است (123).
باکتریهای متعددی در عفونتهای کانال ریشه دخیلند. یکی از شایعترین باکتریهای یافت شده از سیستم کانال ریشه دندانهای عفونی فوزوباکتریوم نوکلئاتوم است (4) پورفیروموناس ژنژیوالیس نیز یکی از میکروارگانیسمهای شایع کانال ریشه دندانهای دارای آبسه است (5) . انتروکوکوس فکالیس یک باکتری بیهوازی اختیاری گرم مثبت فرصت طلب است که در اغلب عفونتهای مقاوم کانال ریشه و درمان ریشههای ناموفق بدون علامت یافت میشود (9,678).
در بررسیهای گوناگون به اثبات رسیده است که شستشوی مکانیکی کانال به تنهایی قادر به حذف میکروارگانیسمها از کانال نیست (10).
میکروارگانیسمهای باقیمانده در کانال ریشه پرشده میتوانند تقسیم شده، به فضاهای کانال و خارج ریشه هجوم برده و پریودنتیت اپیکالی ایجاد کنند (11).
بنابراین کاربرد داروهای داخل کانال جهت حذف باکتریهایی که پس از دبریدمان مکانیکی باقی میمانند ضروری به نظر میرسد (12).
مواد مختلفی از جمله کلرهگزیدین، ledermix ، فنل و مشتقات آن به عنوان داروهای داخل کانال مطرح شدهاند که متاسفانه هیچکدام از آنها داروهای ایدهآلی نبودهاند
(13 ،12).
دراین میان کاربرد کلسیم هیدروکساید ( CH) از همه مفیدتر بوده است (14) اما کاربرد این ماه نیز دارای محدودیتها و معایبی است از جمله اینکه جهت حذف موثر باکتری از توبولهای عاجی CH، باید حداقل به مدت 7 روز در کانال ریشه باقی بماند (15). برخی میکروارگانیسمهای موجود در کانال ریشه از جمله انتروکوک فکالیس و کاندیدا آلبیکانس به CH مقاومند و حذف کامل CH از دیوارههای کانال ریشه مشکل است و نهایتاً حدود 20% سطح دیوارههای کانال آغشته به CH باقی میماند که این بقایا سبب تداخل در سخت شدن سیلر و صدمه به مهرموم اپیکالی میشود (16).
از سویی بروز انواعی از عوارض جانبی و حساسیتهای مختلف نسبت به داروهای شیمیایی موجب شده است تا کاربرد منابع طبیعی خصوصاً گیاهان در بسیاری از رشتههای گوناگون مجدداً مورد بازنگری قرار گیرد (17). در کشور ما نیز به دلیل فرهنگ سنتی گیاه درمانی و وجود تفکراتی مبنی برایمنی مصرف فرآوردههای گیاهی، استفاده از گیاهان دارویی جایگاه ویژه¬ای در چرخه درمان دارد. اثرات ضد میکروبی گیاهان ایران سرمنشاء تعدادی از تحقیقات بوده و به سرانجام رسیدن این تحقیقات میتواند سبب خودکفایی و استقلال در صنایع دارویی کشور شود. دراین تحقیق با توجه به مطالب فوق 10 گیاه دارویی که مدتهای طولانی بعنوان دارو یا افزودنی خوراکی، بدون ایجاد عارضه خاصی مصرف خوراکی داشتهاند از نظر اثرات ضد میکروبی برعلیه تعدادی سوشهای باکتریال عفونتهای کانال ریشه مورد بررسی قرار گرفته اند. این گیاهان عبارتند از: پوست انار، چای سبز، دارچین، اوکالیپتوس، مازو، میخک، مورد، آویشن شیرازی، موخش، ریحان.
گونههای مختلفی از گیاهان ذکر شده در بالا طی تحقیقات مختلف اثرات ضدمیکروبی روی سوشهای مختلف از خود نشان دادهاند اما روی سوشهای مورد نظر دراین تحقیق گزارش جامعی از آنها وجود ندارد. بنابراین هدف از مطالعه حاضر بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره متانولی این گیاهان دارویی برروی چند میکروارگانیسم کانال ریشه بوده است.
2-1 – هدف اصلی:
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های متانولی 10 گیاه دارویی روی میکروارگانیسمهای معمول و مقاوم به درمان کانال ریشه دندان
3-1 – اهداف فرعی :
1ـ تعیین اثر ضدمیکروبی غلظتهای مختلف عصاره های متانوس 10 گیاه دارویی روی میکروب Enterococcus faecalis
2- تعیین اثرات ضدمیکروبی غلظت های مختلف عصاره های متانوس 10 گیاه دارویی روی میکروب Porphyromonas gingivalis
3- تعیین اثرات ضد میکروبی غلظت های مختلف عصاره های متانوس 10 گیاه دارویی روی میکروب Fusobacterium nucleatum
4-1 – اهداف کاربردی:
1ـ با توجه به نتایج طرح حاضر، هدف دستیابی به گیاهانی است که در عین سالم و بی ضرر بودن ، روی عوامل میکروبی شایع و مقاوم عفونتهای کانال دارای اثربخشی قابل توجهی باشند تا بتوان بعنوان جایگزین مناسب داروهای ضد میکروب سنتزی از آنها استفاده نمود.
5-1 – فرضیات یا سؤالات پژوهش:
1- بین اثر ضدمیکروبی عصاره متانوس این 10 گیاه دارویی روی سوش Enterococcus faecalis تفاوتی وجود ندارد.
2- بین اثر ضدمیکروبی عصاره متانوس این 10 گیاه دارویی روی سوش Porphyromonas gingivalis تفاوتی وجود ندارد.
3- بین اثر ضدمیکروبی عصاره متانوس این 10 گیاه دارویی روی سوش Fusobacterium nucleatum تفاوتی وجود ندارد.
4- بین رقتهای مختلف عصاره های متانوس 10 گیاه دارویی مورد آزمایش بر روی رشد Enterococcus faecalis تفاوتی وجود ندارد.
5- بین رقتهای مختلف عصاره های متانوس 10 گیاه دارویی مورد آزمایش بر روی رشد Porphyromonas gingivalis تفاوتی وجود ندارد.
6- بین رقتهای مختلف عصاره های متانوس 10 گیاه دارویی مورد آزمایش بر روی رشد Fusobacterium nucleatum تفاوتی وجود ندارد.
فصل دوم
مروری بر کتب و مقالات
1-2 – کلیات
اکثر بیماریها بافت پالپ و پری رادیکولار بطور مستقیم یا غیر مستقیم با میکروارگانیسمها در ارتباط است. باکتریها شایعترین میکروارگانیسمهای دخیل در عفونتهای اندودنتیک هستند گر چه مطالعات احتمال نقش قارچها و ویروسها را نیز مطرح کردهاند (4).
در سال 1965 کاکههاشی و همکارانش نشان دادند که باکتریها باعث بیماری پالپ و بافت اطراف ریشه میشوند(18). وقتی در موشهای بافلور میکروبی نرمال پالپ باز شد نکروزپالپ و ضایعات اطراف ریشه ایجاد گردید ولی وقتی در موشهای بدون میکروب ( germ free) پالپ باز شد هیچ تغییر پاتولوژیکی مشاهده نگردید،تنها پل عاجی در موشهای فاقد میکروب صرفنظر از شدت بازشدگی پالپ ایجاد شد. این تحقیق بطور قطع نشان داد که باکتریها عامل بیماری پالپ و ضایعات اطراف ریشه هستند. Bystrom و همکاران نیز بیان نمودند که باکتریهای مربوط به پالپ نکروزه با تخریب استخوان اطراف ریشه در ارتباطند (19).
پوسیدگی منبع اصلی عفونت باکتریایی فضای پالپ است. میکروبها و محصولات آنها پس از اکسپوژر مستقیم پالپ به سرعت به سطح پالپ میرسند علاوه برآن ممکن است میکروارگانیسمها از طریق فورامن اپیکال و کانالهای جانبی یا کانالهای فرعی به فضای پالپ دست یابند. آناکورزیس ( anachoresis) نیز میتواند یک مسیر ورودی دیگر باشد که میکروبها را از طریق خون یا لنف به ناحیه التهاب مانند دندان مبتلا به پالپیت منتقل میکند. آناکوریس در حیوانات اثبات شده است ولی به نظر نمیرسد که با بیماری خاصی در انسان در ارتباط باشد. با این حال آناکورزیس میتواند یکی از مکانیسمهایی باشد که توسط آن بعضی دندانهای تروماتیزه عفونی شدهاند (4).
فلورنرمال دهان شامل گونههای میکروبی بسیار زیادی است اما به خاطر فعل و انفعالات باکتریال، مواد غذایی خاص و سطح پایین اکسیژن موجود در کانال ریشهای با پالپ نکروتیک، گونههای باکتریهایی که از عفونتهای اندودنتیک جدا شدهاند بسیار کمترند (20) البته عفونتهای اندودنتیک اصولاً پلیمیکروبیال هستند و در هر کانال عفونی معمولاً بین 3 تا 12 نوع میکروارگانیسم شناسایی میشود (4).
تا سال 1960، اغلب میکروارگانیسمهای جدا شده از کانال ریشه استرپتوکوکها و انتروکوکها، هوازیها و بیهوازیهای اختیاری بودند. Sundqvist, Moller متدولوژی صحیح نمونه برداری میکروبهای بیهوازی کانالهای عفونی ریشه را ارائه کردند ( 21،22 )و مشخص شد که در کانالهای بسته ( Closed) بیهوازیهای اجباری مانند فوزوباکتریومها و پورفیروموناسها میکرو ارگانیسمهای اصلی کانال هستند (18،23،24).
در جدول 2-1 لیستی از ارگانیسمهایی که غالباً در عفونتهای اندودنتیک کشت میشوند آمده است (25).
انتروکوک فکالیس یکی از این میکروارگانیسمهاست. انتروکوکها کوکسیهای گرم مثبت غیرهوازی اختیاری و جزء فلور طبیعی سطوح مخاطی هستند. این جنس باکتریایی دارای دوگونه آزمایشگاهی به نامهای E.faecalis و E.faecium. است. اغلب انتروکوکها غیر همولیتیک یا همولیک هستند. در بررسیهای آزمایشگاهی گاهی انتروکوک واکنش شبیه کاتالاز نشان میدهد. E.faecalis در چسبندگی و کلونیزه نمودن دریچههای قلب و سلولهای اپیتلیال کلیوی نقش مهمی دارد. E.faecalis یک نوع سم دو جزئی تولید میکند که « سیتولیزین»
خوانده میشود. این سم به باکتریوسینهای سایر باکتریهای گرم مثبت شبیه است (27،26). این باکتری یک عامل خطر برای بیمارانی است که طولانی مدت در بیمارستان بستری هستند. بیماران همولیزی، بیمارانی که عفونت حادی را پشت سر گذاشتهاند یا آنها که جراحی شدهاند. از جمله بیماران در معرض خطر با عفونتهای ناشی از E.faecalis هستند. نقش این باکتری در موارد اندوکاردیت به ویژه در بیماران کهنسال، عفونتهای لگن و عفونتهای شکمی نشان داده شده است (28). در آزمایشگاه انتروکوک به خوبی در دمای 37-35 درجه سانتیگراد و اتمسفر 10-5%: CO2 رشد میکند. از آنجا که انتروکوکها ذاتاً به بسیاری از آنتی باکتریالها مقاومند آزمون سنجش حساسیت آنتیباکتریال آنها اهمیت دارد(29،30،31).
انتروکوک فکالیس میکروارگانیسمی است که اغلب در درمان ریشههای ناموفق بدون علامت یافت میشود (8،11،32). اخیراً Gomes و همکارانش نشان دادند که E. Feacalis مکرراً در پالپهای نکروز نیز وجود دارد (33). این باکتری به کمک پلی مورفیسمهای ژنتیکی میتواند مدتها زنده بماند و شرایط بیغذایی ( starvation) را نیز طولانی مدت تحمل کند (8) مطرح شده است که با قرار گرفتن در شرایط نامساعد محیطی، باکتری تغییراتی در دیواره سلولی خود ایجاد میکند که میتواند باعث حفاظتش شود (34). گاهی نیز به کمک فاکتورهای
ویرولانسی مثل ژلاتیناز یا فاکتورهای چسبندگی میتواند خود تشکیل دهنده یک بیوفیلم باشد (35). E. Feacalis توانایی قابل توجهی برای حمله به توبولهای عاجی دارد (8،36). این میکروارگانیسم محکم به کلاژن میچسبد و در مقابل محلولهای شستشودهنده معمول کانال مقاومت میکند(37). در مطالعه Estrelaو همکارانش، کاربرد آب ازونه، هیپرکلریت سدیم 5/2%، کلرهگزین 2% و گازازن به مدت 20 دقیقه هیچکدام قادر به غیرفعال نمودن E. Faecalis نبودند(38). Evans نیز مطرح کرد که این میکروارگانیسم به علت داشتن پمپ پروتون به کلسیم هیدروکساید مقاوم است و PH حدود 11 را کاملاً تحمل میکند(18،39،40،41) و در مطالعه Laplace نیز E.faecalis در شرایط بیغذایی هم نسبت به هیپوکلریت سدیم مقاومت نشان داد (43).
Sundqvist مشاهده کرد که فلورمیکروبی دندانهایی با پریودنتیت مقاوم اپیکالی بطور عمده شامل باکتریهای گرم مثبت است که در این میان E.faecalis از همه شایعتر بود. میزان موفقیت این دندانها طی درمان مجدد 74% بود(11).
منبع اصلی E.faecalis موجود در کانال ریشه هنوز کاملاً مشخص نیست اما بیان شده که یکی از منابع میتواند حفره دهان باشد (43،44 ).
وجود انتروکوک فکالیس در کانال ریشه هم در موارد درمان اولیه و هم درمان مجدد باعث افزایش میزان شکست درمان ریشه خواهد شد (11،45).
مجموع این مشخصات سبب شده است که مطالعات بسیاری به بررسی ارزیابی تاثیر مواد و روشهای مختلف درمان ریشه روی E.faecalis بپردازند (46،47).
یکی دیگر از باکتریهای موجود در کانالهای ریشه عفونی فوزوباکتریوم نوکلئاتوم است. فوزوباکتریومها باسیلهای گرم منفی غیرهوازی اجباری هستند که دارای شکل منحصر به فرد میلهای باریک و دوکیشکل میباشند. نام باکتریهم از ظاهر دوکیشکل آن گرفته شده است. در مقایسه با سایر گروههای باکتریایی، جداسازی آن از نمونهها و آزمایش سنجش حساسیت آنتیبیوتیکیاش مشکل است. در نتیجه غالباً پزشکان وقتی به موردی از عفونت ناشی از باکتری غیرهوازی برخورد میکنند عموماً بیمار را نه بصورت مستدل بلکه تجربی درمان مینمایند گرچه این روش علمی نیست اما در بسیاری از موارد میتواند جان بیمار را نجات دهد(48).
F.nucleatumیکی از میکروارگانیسمهای غالب اکوسیستم میکروبی کانال ریشه است(49،50). این میکروارگانیسم از عوامل تسهیل کلونیزاسیون سایر باکتریها میباشد و به همین دلیل bridge- organism نیز نامیده شده است (51). F.nucleatum از پتانسیل پاتولوژیک بالایی برخوردار است بطور مثال باعث القاء ترشح کلاژناز 3 از سلولهای میزبان میشود که یک ماتریکس پروتئیناز بسیار قوی است(52). همچنین باعث بیان ماتریکس متالوپروتئیناز 1 میشود و لیپوپلی ساکارید آزاد شده از این باکتری موجب سنتز انفجاری اینترلوکین میگردد(53). این عوامل میتوانند باعث تحلیل استخوان ناحیه پری اپیکال گردند. F.nucleatum شایعترین میکروارگانیسم یافت شده از بیوفیلمهای خارج ریشه (extra radicular) میباشد(54). این میکروارگانیسم از 48% دندانهای عفونی جدا شده است (49). در مطالعه Spratt و همکاران، این باکتری پس از 15 دقیقه تماس با هیپوکلریت سدیم 25/5% از خود مقاومت نشان داد و غیرفعال نشد(55).
پورفیروموناس ژنژیوالیس یکی دیگر از عوامل میکروبی کانال ریشه است. قبلاً پورفیروموناسها را گونهای از باکتریوئیدها میدانستند اما بعداً براساس تفاوت های اساسی در جنس جداگانهای قرار داده شدند. براساس تقسیمبندی جدید باسیلهای گرم منفی غیرهوازی را این گونه تقسیمبندی مینمایند:
باسیلهای گرم منفی غیر هوازی حساسیت به املاح صفراوی
Bacteroides group –
Prevotella spp( saccharolytic)
Porphyromonas( asaccharolytic) +
لذا جنس پورفیروموناس با ویژگی عدم رشد در محیط کشت حاوی صفرا، عدم تجزیه ساکارز و کلنیهای رنگین قهوهای – سیاه مشخص میگردد. گونههای پورفیروموناس بخشی از فلورطبیعی حفره دهان و دستگاه ادراری- تناسلی و دستگاه گوارش هستند(27).
گونه مورد مطالعه، P.gingivalis، نیز از باسیلهای گرم منفی غیرهوازی اجباری است که بعد از 6 تا 10 روز در محیط کشت حاوی مواد مغذی مثل hemin و ویتامین k با کلنیهای تیره- سیاه ظاهر میگردد پورفیروموناسها دارای فلوئورسان قرمز آجری هستند(28).
حضور P.gingivalisدر حفره دهان و به عنوان یک پریودنتوپاتوژن مهم کاملاً شناخته شده است(56).
این باکتری اغلب در عفونتهای کانال ریشه و سایر آبسههای ادنتوژنیک در بیمارانی که مشکل پریودنتال ندارند نیز حضور دارد (57). ارتباط P.gingivalis با ضایعات علامتدار پریرادیکولار شامل دندانهای دارای آبسه مشخص شده است(57،58). P. gingivalis فاکتورهای ویرولانس فراوانی دارد که آنرا تبدیل به یکی از مهمترین پاتوژنهای حفره دهان نموده است. این فاکتورها عبارتند از: فیمبریا، هماگلوتینین، کپسول، لیپوپلیساکارید( Lps)، وزیکولهای خارج سلولی و آنزیمهای هیدرولیتیک قوی که میتوانند مکانیسمهای دفاعی میزبان را مختل کرده، تخریب نسجی و تحلیل استخوان را آغاز کنند(5).
گرچه P.gingivalis به خیلی از داروهای ضد میکروبیال حساس است و عموما بتالاکتاماز نیز تولید نمیکند ولی اطلاعات کمی در مورد حساسیت این باکتری به داروهای ضد میکروبی در مطالعات invitro موجود است. از سوی دیگر مقاومت میکروبی در میان باکتریهای بیهوازی رو به افزایش است(5).
در مطالعه Jacinto و همکاران، P.gingivalis یکی از میکروارگانیسمهای شایع کانال ریشه دندانهای دارای آبسه بود و در اغلب موارد سمپتوماتیک یافت شد. دراین مطالعه ارتباط این باکتری با وجود اگزودای چرکی و درد هنگام لمس واضح بود. البته باکتری به آنتیبیوتیکهای مورد مطالعه شامل آموکسی سیلین، کوآموکسی کلاو، سفاکلور، کلینداماسین، بنزیل پنیسیلین، تتراسیکلین و مترونیدازول حساسیت نشان داد (5). در مطالعه Van Winkelhoff و همکاران، نیز P.gingivalis در 12% آبسههای پریاپیکال با منشاء اندودنتیک یافت
شد(56). Haapasalo پورفیزوموناس ژنژیوالیس را تنها در عفونتهای حاد اندودنتیک یافت(59).Tronstad بیان نمود که این باکتری از عوامل القاء ضایعات حاد پریاپیکال و فیستولهای طولانی مدت مربوط به عفونتهای مقاوم به درمانهای معمول پری اپیکال است (60)، Rocas، پورفیروموناس ژنژیوالیس را در 30% دندانهای علامتدار دچار عفونتهای اولیه کانال ریشه یافت(58).
Gomes ارتباط بین حضور پورفیروموناسها و حساسیت به دق، تورم و کانالهای دارای ترشح را مطرح کرد(61). Sundqvist این باکتری را در همه دندانهای دچار acute exacerbation یافت در حالیکه باکتری در هیچکدام از دندانهای بدون درد یافت نشد(57).
Ghabria و همکاران گزارش کردند که خاصیت دژنراسیون پروتئولیتیک مربوط به پورفیروموناس ژنژیوالیس در حضور فوزوباکتریوم نوکلئاتوم تشدید میشود (62). در مطالعه Jung و همکاران نیز F.nucleatum شایعترین باکتری یافت شده همراه P. gingivalis بود(50).
پس از ورود میکروارگانیسمها پالپ دچار تغییرات پاتولوژیک میشود و میکروارگانیسم ها به بی نظمی¬های آناتومیک کانال ریشه هجوم میبرند هدف اصلی درمان اندودنتیک بر حذف یا حداقل کاهش مشخص میکروارگانیسم های موجود در سیستم کانال ریشه متمرکز شده است (14). جهت دستیابی به این هدف داروهای داخل کانال متعددی همراه پاکسازی
وشکل دهی کانال ریشه پیشنهاد شده است. متأسفانه کاربرد دقیق فایلهای دستی و روتاری استنلس استیل ونیکل تیتانیوم به همراه شستشو در خیلی از موارد نمیتواند سیستم کانال ریشه را عاری از باکتری سازد(63،64). سایر مطالعات نیز مطرح کردهاند که اینسترومنتیشن همراه با شستشو با مواد آنتی باکتریال تنها در 70-50 درصد موارد کانالهای عفونی را عاری از میکروارگانیسم میکند (10،65) البته پس از پر کردن کانال( obturation ) به علت خاصیت آنتی باکتریال سیلر ویا گوتاپرکا کشتن باکتریها ممکن است ادامه یابد ، بلوکه کردن
دسترسی به مواد غذایی نیز ممکن است موجب مرگ میکروار گانیسم ها شود(66). نشان داده شده است که پر کردن کانالهایی که قبل از آبچوریشن کشت مثبت داشته اند عموماً باعث نامطلوب شدن نتیجه درمان در آینده خواهد شد(19). از سوی دیگر باکتریهای مربوط به شکست درمان اندودنتیک میتوانند در بافتهای پری اپیکالی وسطح خارجی ریشه کلونیزه شوند و ضایعات استخوانی و تحلیل ریشه را القاء کنند (67).


دانلود بررسی مبحث کشتار جمعی در حقوق بین الملل با word دارای 46 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود بررسی مبحث کشتار جمعی در حقوق بین الملل با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
مقدمه
آنچه که امروز دنیا را به تکان آورده تجاوز به جان و مال مردم است که از این ناحیه تمام مجامع بین المللی از آن به دیده نفرت انگیز می نگرد ، در ظاهر قضیه همه دست بدست هم داده تا این پدیده شوم را از بین برده و در مقابل ان به مقامت بپردازد که یکی از این جنایات ،کشتار جمعی است .
جنایتی به نام کشتار جمعی امروز در اکثر کشورهای جهان به وقوع پیوسته که در ان مردمان بیگناه و مظلوم دست خوش جنایات کاران گردیده این جنایت کشتارجمعی از دیر زمان است که بشر نسبت به همگنان خود مرتکب شده است نه تنها در تاریخ پیشنیان چهره های نظیر مقدونی ، سوروس امپراطوررم ، چنگیز خان ، آغا محمد خان بلکه میتوان به صورت آشکارا از کشتارهای جمعی در قرن بستم که در افغانستان دست مزدوران خارجی صورت گرفته که در پهلوی ان افغانستان به یک ویرانه ای تبدیل و شهروندان افغانی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود گردید و به دیار غربت هجرت نموده وسالها متمادی در مهاجرت بسربرده و نیش زبانهای کشورهای بیگانه را با خود حمل نمودن، وهم چنان افغانستان تنها کشور نبود که از این ناحیه خساره دیده در پهلوی ان تعداد از کشور های دیگر نیز هست که از این ناحیه در امان نبودن کشتارارمنیان ، سوزاندن یهودیان ، قتل عام تاتارهای کریمه و آلمانیهای ناحیه و لگا، کشتار های سرخ پوستان آمازونی ، قلع و قمع مردم ایبو در بیا فرا و انتقام جوی از مردم « مای لای » در ویتنام ، میلونها کامبوجی ها توسط رژیم خمرهای سرخ ، بشترین رسوای را در سطح بین المللی به بار اورد ه است .
تمام این مسایل واداشت که این جانب علاقه مند شدم تا پایان نامه دوره تحصیلی خویش را تحت عنوان کشتار جمعی و حقوق جزائی بین الملل تهیه و ترتیب نمایم .
در این جا جا دارد که از زحمات شبانه روزی استاد نهایت محترم پوهنیار عارف «رحیم » که در تربیه نسل جوان و برای افغانستان زحمت کشیده و می کشند و بخصوص بنده را در قسمت این پایان نامه رهنمای نمودند قدر دانی و تشکری نمایم و از خداوند بزرگ خواستار پیروزی هر چه بیشتر در امورات زندگی شان خواهانم. پایان نامه را که این جانب با کمک استاد تهیه و تنظیم نمودم شامل سه فصل می باشد .
بااحترام
عبدالبصیر« بیگ »
فصل اول
مبحث اول
1- تعریف کشتار جمعی
تعریفلی که مقاوله نامه 9 دسامبر 1948 از کشتار جمعی به دست می دهد تعریفلی است حصری و به لحاظ رعایت اصل قانونی بودن جرائم و ممجازاتهای بسیار دقیق. لذا این تعریف نمی تواند فراگیر باشد، زیرا «کشتار جمعی» مفهوم جدیدی است که در قالب آن پیش بینی همه صور تعدی به حیات گروههای انسانی امری است نسبتا دشوار. با این همه، یک تعر یف کلی نیز این نگرانی را بر می انگیزد که قانونگذاران داخلی برداشت متفاوتی از اعمال کشتار جمعی حاصل کنند. بنابر این?ف با شناختی که رفته رفته از شیوه های مختلف کشتار جمعی به دست خواهد آمد ممکن است این تعریف کاملتر شود.
ماده 2 مقاله نامه چنین مقرر می دارد:
«در این مقاوله نامه، کشتار جمعی به هر یک ازاعمال زیر تعبیر می شود که به قصد نابود کردن تمام یا قسمتی از یک گروه ملی، قومی، نژادی یا دینی از این لحاظ ارتکاب یابد:
الف ـ قتل اعضای گروه؛
ب ـ صدمه شدید به تمامیت جسمانی یا روانی اعضای گروه؛
ج ـ قرار دادن عمخدی گروه در معرض شرایط حیاتی ای که به زوال مادی کلی یا جزئی آن منتهی شود؛
د ـ اقداماتی که به منظور جلوگیری از تولید نسل گروه صورت گیرد،
هـ ـ انتقال اجباری کودکان یک گروه به گروه دیگر».
به تعبیر مقاوله نامه 1948 برای تحقق جرم کشتار جمعی وجود سه شرط ضروری است. دو شرط نخست رکن مادی جرم و شرط سوم رکن معنوی آن را استوار می سازد. در واقع، برای اینکه جرم کشتار جمعی بوقوع بپیوندد باید اولا?، اعمال تعدی آمیز علیه یک گروه انسانی سازمان یابد؛ ثانیاً، این اعمال از نوع اعمالی باشد که در ماده 2 احصاء شده است؛ ثالثا، این اعمال به قصد و به منظور خاصی ارتکالب یافته باشد.
2_سیر تاریخ وپاره ازعلل کشتار جمعی
کشتار جمعی .وصف تازه ای است برای بیان یکی ازخوشونت آمیزترین اعمالی که بشر ازدیر زمان نسبت به همگنان خود مرتکب شده است .نه تنها در تاریخ پیشینیان چهره هایی نظیر اسکندرمقدونی .سوروس امپراتور روم .چنگیزخان .تیمور لنگ .آغامحمد خان و... تلخ ترین خاطرات را از صحنه های قتل عام اهالی شهر ها از خود به یاد گذاشتند.بل در عصر مانیز حکام جور .به کمک ابراز هایی به مراتب کشنده تر باقتل عام گرو های نژادی وقومی .لکه های سیاه بر تاریخ معاصر نهادند . نسل امروز هنوز خاطرهء کشتار ارمنیان .سوزاندن یهودیان. قتل عام تاتارهای کریمه وآلمانیهای ناحیه ولگا. کشتارهای سرخ پوستان آمازونی .قلعه وقمع مردن ?ایبو?دربیافراوانتقامجویی ازمردم ?مای لای?درویتنام رافراموش نکرده است. آینده گان نیزخاطره تلخ کشتار دهشتناک مردم حلبچه را همواره به یاد خواهند سپرد .گویی پدیده کشتارجمعی با بشر همزاد است وسایه به سایه اوراتعقیب می کند .در هر حال .اجتماعی را نمی توان در تاریخ بشر سراغ گرفت که این پدیده به گونه ای در آن رخ ننموده باشد
درمیان وقایعی که پیوندی ناگسستنی باقتل عام مردمان دارد بای از جنگ وبویژه از?جنگهای تام ?نام برد .اینگونه جنگ هابرخلاف گذاشته که هدف نخستین آن درهم شکستند قدرت نظامی کشور متخاصم بود.دامنه نسبتاً گسترده ای یافته وامروزه قلمرومالی . اقتصادی .بازرگانی وحتّی فرهنگی رانیز در بر گرفته است .درحقیقت .هدف جنگهای تام تضعیف توان واستعداد های رزمی وبالقوّه طرف متخاصم است .به گونه ای که تشخیص جبه? جنگ ازپشت جبهه ورزمنده ازغیر رزمنده در مخاصمات میان کشورهاروزبروز دشوارتر می شود.بدین سان خطرکشتارجمعی به مثاب? ابزار تحلیل برند? نیروهای جنگ جان افراد غیر نظامی را بشدّت تهدید می کند.
سارتر درگزارش خود به دادگاه راسل موضوع دیگری را قرابت آن در طول تاریخ استعمار باکشتار جمعی مردم سرزمینهای استعمارزده شناخته شده .درکنارجنگ بیان می دارد و آن ارزش ?عبرت آموزی?کشتارمردم بومی است. سارتر می نویسد ?دسته های استعمارگر وجود خودرا با ارعاب ووحشت .یعنی با کشتارهای پیاپی ومداوم . برمردم تحمیل میکنند.این کشتارها جنب? عام دارند .هدف آن است که قسمتی از اهالی ?یعنی گروههای نژادی .ملی یامذهبی ?نابود شوند تا بقی? مردم بترسند وجامع? بومی منهدم گردد ?
سارتر در ادام? گزارش خود می افزاید:
?بااینهمه .ارزش ودسترنج تقریباً رایگانشان تاحدی آنان را دربرابر کشتارآن محفوظ نگاه می دارد?
نژادپرستی درمیان پدیده های جمعی دیگر که آشکارا تصوّر کشتارآنرا در اذهان تقویت می کند زمینه ای مساعد برای ارتکاب اینگونه جنایات فراهم می آورد .زیرانژاد پرستی شکاف میان گروههای اجتماعی راعمیق ترمی کندوسرانجام تضاد های گروهی را شدت می بخشد .وچون ماهیت نژاد پرستی تفوّق نژادی است .نهایتاً سلطه جوی نژادی به تحمیق وتحقیر نژادی ودر نتیجه به حذف گروههای نژادی منجر می شود .سیاستهای نژاد پرستانه عموماًراه حل ممکن مس?ل? نژادی
در کشتارجمعی جستجو می کنند.
3_تکوین مفهوم کشتارجمعی
مفهوم کشتارجمعی?ژنوسید?پیش از آنکه در اسناد رسمی بازتاب پیدا کند وبه زبان حقوق بین الملل کیفری راه یابد.درعقاید علمای حقوق بین الملل کیفری تبلور یافته بود.حقوقدان لهستانی رافائل لموکن .نخستین بار این واژه رابرای بیان پاره ای اعمال ضدّ انسانی که به هنگام جنگ جهانی دوم ارتکاب یافته بود.بکاربرد.پیش از آن در 1933لومکن در پنجمین کنفرانس وحدت حقوق جزای بین الملل که درمادرید برگزارشد .وجود دو دسته اعمال جنایی راکه به قصد انهدام گروههای نژادی .مذهبی وملّی ارتکاب می یابد به جرائم علیه حقوق بشر به اثبات رسانده بود.بدین ترتیب . در ابتدااعمالی که تعدّی نسبت به شخص یا نسبت به حیات اقتصادی اعضای اجتماعات بشری بشمار می رود ?جرم قساوت ?واعمالی که به قصد انهدام ارزشهای فرهنگی جوامع انسانی صورت می گیرد ?جرم توحّش?نامیده شده اند از دیدگاه لومکن کشتار جمعی یعنی?نابودی یک ملّت یا یک قوم [و]منظور ازکشتار جمعی ضرورت ناًبودی فوری یک ملًت نیست .بلکه مراد طرحی است مشتمل بریک سلسله اعمال متفاوت که بنیاد های اساسی حیات گروههای ملّی رابه ویرانی میکشدتادرنهایت به انهدام این گروهها بینجامد هدف چنین برنامه ای از هم پاشیدن نهاد های سیاسی و اجتماعی. فرهنگ .زبان.احساسات ملّی.دین وموجودیت اقتصادی گروههای ملّی ونابودی امنیت شخصی . آزادی .تندرستی شایستگی وهمچنین حیات افراد است که به این گروهها تعلّق دارند.کشتار جمعی توجّه به حیات یک گروه ملّی به عنوان یک موجود دارد وموجب اعمالی می شود که متوجّه افراد نه به لحاظ برخورداری از اهلیت فردی بلکه به عنوان اعضای گروه ملّی است.?
مفهوم کشتار جمعی به عنوان جنایت بین المللی نخستین بار به هنگام تدوین اساسنامه دادگاه نظامی بین المللی نورنبورگ مطرح شد.هر چند در اساسنامه به جای کشتار جمعی وصف عام جنایت علیه بشریت بکار رفته و در رای دادگاه نیز اشاره ای به این مقوله نشده و با آنکه در اساسنامه ارتباط جنایت علیه بشریت با جنایت جنگ یا جنایت علیه صلح شرط شده است.با این حال.باید منتظر ماند تا مفهوم کشتار جمعی رفته رفته استقلال خود را نسبت به جنایت علیه بشریت کسب کند. به موجب این اساسنامه.اعمال زیر باید جنایت علیه بشریت تلقّی شود.
(ارتکاب قتل، نابودی ، به بردگی کشیدن ، تبعید و هر عمل غیر انسانی دیگر نسبت به هر نوع جمعیت غیر نظامی خواه پیش ازجنگ وخواه در اثنای آن و یا آزار و شکنجه به دلایل سیاسی و نژادی یا به دنبال هر جنایتی که رسیدگی به آن در صلاحیت دادگاه قرار دارد یا با چنین جنایتی مرتبط است هر چند این اعمال و آزار و ا ذیت ها نقض حقوق داخلی کشوری که در آن ارتکاب یافته به شمار نیاید....)
اما نخستین سند بین المللی که در آن واژه کشتار جمعی صراحتاً به کار گرفته شد کیفر خواست 18 اکتبر1945علیه جنایتکاران آلمانی جنگ در دادگاه نورنبرگ بود. در این صنعت آمده است که سران نازی با پرداختن به کشتارجمعی عمدی و پیاپی یا به عبارت دیگر با تن دادن به نابودی گروههای نژادی و ملی از میان جمعیت غیر نظامی بعضی سرزمین های اشغالی به منظور اضمحلال نژاد یا طبقات مشخصی از جمعیت و گروههای ملی , نژادی یا دینی....) برتری جویی نژاد ژرمن را به منصه ظهور رساندند. بعدها همین لفظ در توصیف اتهامات جنایتکاران جنگ که رسدگی به آنها در دادگاههای داخلی کشور های متفق به عمل آمد, بارها وبارها تکرار شد. توافق ملل متحد برتصویب مقاوله نامه 8 دسامبر 1948 ناظر برپیشگیری و مجازات جنایت کشتار جمعی نیز موجوب شد این اصطلاح رفته رفته قبول عام باید و حتّی در مقررات جزائی کشورهای عضو منعکس شود .

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]