
دانلود تحقیق تعریف افت تحصیلی با word دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق تعریف افت تحصیلی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق تعریف افت تحصیلی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق تعریف افت تحصیلی با word :
مقدمه
آموزش و پرورش زیر بنای توسعه اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی هر جامعه است . بررسی عوامل مؤثر بر پیش رفت و ترقی جوامع پیش رفته نشان می دهد که همه این کشورها از آموزش و پرورش توانمند و کار آمد وبرخوردار بوده اند . به تعبیر دیگر آموزش و پرورش را می توان یکی از نهادهای تعیین کننده بنیادهای فرهنگی و اخلاقی یک جامعه دانست . این نهاد از یک سو با کودکان ، نوجوانان و جوانان خلاق ، مبتکر و مستعد و از طرف دیگر با طیف گسترده ای از مردم به عنوان خانواده ها یا اولیای دانش آموزان در ارتباط است و تعلیمات و آموزش های خود را چه مثبت و چه منفی به پیکره جامعه تزریق می کند . بنابراین توجه بیشتر به تعلیم و تربیت ، مهمترین عامل پیشرفت فرهنگی ، اجتماعی ، اقتصادی و سیاسی جامعه است که اثر های آن متوجه جامعه و خانواده خواهد شد . یکی از آفت های بزرگ آموزش و پرورش و خانواده ها که همه ساله به میزان زیادی امکانات ، منابع و استعدادها ی بالقوه انسانی و اقتصادی را تلف می کند و تاثیرات غیر قابل جبرانی در ابعاد فردی و اجتماعی به جای می گذارد ، پدیده افت تحصیلی است .
یکی از مهمترین آن عوامل ، ویژگی های خانوادگی است که سبب بروز و ظهور افت تحصیلی می شود ، زیرا خانواده یک نهاد اجتماعی کوچک است که اولین کانون تربیتی به حساب می آید و کودک مقدار قابل توجهی از وقت خود را در آن می گذراند .
علل وعوامل افت تحصیلی دانش آموزان را می توان از ابعاد مختلف طبقه بندی کرد که بررسی توابع تمامی این ابعاد در قلمرو این ابعاد یک مقاله نمی گنجد ، اما برای سهولت بحث شاید بتوان این عوامل را به چهار مقوله زیر تقسیم کرد :
1- ویژگی های فردی دانش آموز
2- محیط آموزشگاهی و مدرسه
3- ویژگی های خانوادگی دانش آموزان
4- عوامل اجتماعی
در این مقاله علل و عوامل خانوادگی مؤثر بر افت تحصیلی دانش آموزان ، نظیر : محیط
خانواده ، جو عاطفی و روانی خانواده ، بی سواد یا کم سواد ی والدین ، تغییر محل سکونت خانواده ، ناکافی بودن امکانات داخل خانه ، بیماری جسمی یا روانی والدین ، عدم آگاهی والدین از شیوه های مطالعه و فقر اقتصادی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد .
تعریف افت تحصیلی
کاربرد اصطلاح ’’ افت تحصیلی ‘‘ یا ’’ اتلاف ‘‘ ( wastage) در آموزش و پرورش ، از زبان اقتصاد دانان گرفته شده و آموزش و پرورش را به صنعتی تشبیه می کند که بخشی از سرمایه و مواد اولیه را که باید به محصول نهایی تبدیل می شد ، تلف کرده و نتیجه مطلوب و مورد انتظار رابه بار نیاورده است . شاید این تشبیه چندان خوشایند نباشد و اصطلاح ’’ قصور در تحصیل
’’ یا ‘‘ واماندگی در تحصیل ‘‘ از آن مطلوبتر باشد ( امین فر ، 1365) .
وقتی صحبت از افت تحصیلی می شود منظور تکرار پایه تحصیلی در یک دوره و ترک تحصیل پیش از پایان دوره است . به عبارت دیگر افت تحصیلی شامل جنبه های مختلف شکست تحصیلی ، چون غیبت مطلق از مدرسه ، ترک تحصیل قبل از موعد مقرر ، تکرار پایه تحصیلی ، نسبت میان سنوات تحصیلی دانش آموز و سالهای مقرر آموزش ، کیفیت نازل تحصیلات دانش آموزان در مقایسه با آنچه باید باشد و کسب محفوظات به جای معلومات ( نریمانی ، 1371)
بدون تردید هیچ نظام آموزشی یی نمی تواند صد در صد به اهداف آموزشی خود برسد ، ولی موفق بودن هر نظام آموزشی به نزدیکتر شدن هر چه بیشتر به اهداف تعیین شده بستگی دارد . برای نزدیکتر شدن به اهداف نظام آموزشی حتماً می بایست عوامل مؤثر بر افت تحصیلی را شناخت و اثرهای آن را کاهش داد .
محیط خانواده
صاحب نظران روان شناسی و علوم تربیتی یکی از مهمترین نهادهای مؤثر در تربیت و رفتار آدمی را سازمان خانواده می دانند . زیرا محیط خانواده اولین و با دوام ترین عامل و تکوین شخصیت کودکان و نوجوانان و زمینه ساز رشد جسمانی ، اخلاقی ، عقلانی و عاطفی آنان است . علاوه بر آن اهمیت خانواده و نقش آن در تربیت کودکان تقریباً در تمامی کتب روان شناسی ، تعلیم وتربیت و ... به طور مستقیم و غیر مستقیم مورد بحث و بررسی قرار گرفته و طبعاً در هر نوشته ای این موضوع از بعد یا ابعاد خاصی مطرح شده است . برای مثال در کتاب روان شناسی تربیتی دکتر شزیعت مداری آمده است : ’’ اگر انتظارات والدین از کودکان معقول و با واقع بینی همراه باشد اختلالی در رفتار آنها ایجاد نمی شود . اما در برابر انتظامات ناروا گاه کودک خودسر وبی پروا
می شود و قوانین و مقررات را زیر پا می گذارد . کودک از مشاهده رفتار والدین به تدریج آنها را می شناسد و راه و رسم زندگی را نیز با تقلید از اعمال آنها فرا می گیرد و آنچه درباره پدر و مادر درک می کند به دیگران تعمیم می دهد .
شفیع آبادی ( 1371) معتقد است که کودک خردسال برای حل مشکلات از والدین کمک می طلبد و برای انجام و تداوم کارها از والدین اطمینان و تسلی می خواهد . والدین اولین الگوی اخلاقی کودک اند .


دانلود تحقیق رابعه بنت کعب قدیمی ترین شاعر زن با word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق رابعه بنت کعب قدیمی ترین شاعر زن با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق رابعه بنت کعب قدیمی ترین شاعر زن با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق رابعه بنت کعب قدیمی ترین شاعر زن با word :
حضور زنان در تاریخ ادبیات هم همچون دیگر علوم کمرنگ و نامحسوس بوده و به ندرت در تاریخ و گذشته آن نامی از زنان به عنوان بنیانگذار یک سبک یا مکتبی خاص برده شده است که دلیل آن به علت جامعه مردسالارانه و تعصبات مردانه چندان دور از ذهن نبوده است و حضور زنان در ادبیات و شعر هم کمرنگ بوده و به ندرت می توان در کتب قدیمی و تذکره ها نامی از زنان شاعر و ادیب را مشاهده کرد. قدیمی ترین شاعره که در کتب از او نام برده شده، رابعه بنت کعب است که متاسفانه در تمامی کتاب ها تعریف از او از چند خط نیز تجاوز نکرده است.
شاید به علت همین باورهای سخت آن زمان که بسیاری از کارها و اعمال برای زنان ناشایست می دانستند، سرودن شعر و ابراز احساسات در قالب کلمات نیز در آن زمان کاری ناشایست و ناپسند بوده یا شاید زنان حق تحصیل یا خواندن و نوشتن نداشتند یا اگر خوش بینانه به این موضوع نگاه کنیم که شاید زنانی شاعر بوده اند ولی به علت جو مردسالار آن زمان در کتاب های تذکره نامی از آنها برده نشده است.
اولین شاعره زبان دری که در تذکره ها از او نام برده شده است، رابعه بنت کعب قزداری است که هم عصر شاعر و استاد شهیر زبان فارسی رودکی بود و در نیمه اول قرن چهارم در بلخ حیات داشت. پدر او که شخص فاضل و محترمی بود، در دوره سلطنت سامانیان در سیستان، بست، قندهار و بلخ حکومت می کرد. از تاریخ تولد رابعه اطلاعی در دست نیست; ولی پاره ای از حیات او معلوم است.
این دختر دانشمند در اثر توجه پدر توانست تعلیمات خوبی را کسب کند و در زبان دری معلومات وسیعی حاصل کرد و چون ذوق شاعری داشت، شروع به سرودن اشعار شیرین کرد. عشقی که رابعه نسبت به یکی از غلامان برادر خود در دل می پردازد، بر سوز و شور اشعارش افزوده و آن را به پایه تکامل رسانید. چون محبوب او غلامی بیش نبود و بنا بر آداب و رسوم آن دوران، رابعه نمی توانست امیدی به ازدواج با آن غلام داشته باشد، از زندگی و سعادت به کلی ناامید بوده، یگانه تسلی خاطر حزین او سرودن اشعار بود، که در آن احساسات سوزان و هیجان روحی خود را بیان می کرد.
حارث، برادر رابعه که بعد از مرگ پدر، حاکم بلخ شده بود، توسط یکی از غلامان خود که صندوقچه بکتاش را دزدیده، به جای جواهرات و طلا در آن اشعار مملو از عشق و سوز و گداز رابعه را یافته و از این عشق آگاهی یافته، باوجود پاکی آن بر خواهر خود آشفته، حکم به قتل او داد و رابعه درسنین جوانی، با دل پر آرمان با دنیایی که از آن جز غم و ناکامی نصیبی نداشت، وداع کرد. اگر چه جز تعداد بسیار محدود چیزی از اشعار رابعه باقی نمانده ولی آن چیزی که در دست است بر لیاقت و ذوق ظریف او دلالت می کند و ثابت می سازد که شیخ عطار و جامی در تمجیدی که از اوکرده اند، مبالغه نکرده اند


دانلود مقاله در مورد ترمز با word دارای 23 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد ترمز با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد ترمز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در مورد ترمز با word :
ترمز
به ابزاری که برای بازداشتن یک وسیله از حرکت بکار میرود تُرمُز گفته میشود. واژه ترمز از زبان روسی وارد فارسی شدهاست.
گونههای ترمز
ترمز (ABS(Anti Block Brake System به معنی سیستم ضد قفل ترمز
ترمز در خودروها به چند صورت وجود دارد 1- ترمزهای سیمی 2- ترمزهای هیدرولیکی 3-ترمزهای پنوماتیکی / ترمزهای سیمی در خودروها کاربرد زیادی ندارند و در ترمز دستی خودرو کاربرد دارند نوع هیدرولیکی بیشترین کاربرد رادارد و رایج ترین ترمز مورد استفاده در خودروهای سبک وسنگین میباشد ترمزهای پنوماتیکی در خودروهای سنگین بکار میرود و به وسیله فشار هوا عمل ترمز
گیری صورت میپذ یرد//طرز کار کلی ترمزهای هیدرولیکی به این صورت است که بر اثر فشار وارده به پدال ترمز به وسیله اهرم بندی نیرو به پمپ اولیه روغن وارد شده و پیستون موجود در پمپ روغن مقابل خود رابافشار به داخل لولهها میفرستد و روغن به داخل دستگاه ترمز میرود و دستگاه ترمز با توجه به نوع خود که ممکن است کاسهای یا دیسکی باشد عمل ترمز گیری راانجام میدهد .
ترمز دستی
تُرمُز دستی یکی از اجزاء خودرو است.
دسته ترمز دستی در خودروی سواری
برای اینکه خودرو در توقفگاهها در اثر شیب محل به راه نیفتاده خطری ایجاد ننماید ترمزی به نام ترمزدستی در آن پیشبینی نمودهاند که این ترمز ممکن است روی چرخها قرار داده شده چرخها را از چرخیدن بازدارد و یا روی میل گاردان تعبیه شود و مانع گردیدن آن شود.
بوستر ترمز چگونه کار می کند؟
اگر تا به حال کاپوت ماشین خود را باز کرده باشید،احتمالا بوستر ترمز را دیده اید.قوطی گرد سیاه رنگی که در پشت موتور و معمولا طرف راننده قرار گرفته است.
در گذشته،وقتی بیشتر خودرو ها ترمز طبلی داشتند نیازی به بوستر ترمز نبود ،ترمز های طبلی به طور طبیعی بخشی از نیروی مورد نیاز خود را فراهم می کنند، اما از آنجایی که امروزه بیشتر خودرو ها ترمز دیسکی دارند(حداقل در چرخ های جلو) بوستر ترمز اهمیت بیشتری دارد.بدون این وسیله رانندگانی با پاهای خسته خواهیم داشت!
بوستر ترمز از خلا تولید شده توسط موتور استفاده می کند تا نیروی وارد شده به سیلندر اصلی ترمز توسط پای شما را چند برابر کند.در این مقاله به درون این قوطی سیاه نگاهی خواهیم انداخت.
قدرت ترمز دستی به مراتب کمتر از ترمز پایی است و کاربرد آن تنها در مواقعی است
که میخواهند یک خودروی ایستاده حرکتی نکند.
به طور کلی متوقف شدن خودرو به وسیله ترمزها در حین سرعت به واسطه اصطکاک بازوهای ترمز با کاسه چرخها است. اصطکاک طولانی تولید گرمای زیاد نموده و ممکن است فلزات و لنت را سرخ نموده و حتی ذوب نماید، ازاینرو کاربرد ترمز باید کوتاه و متناوب باشد.
بوستر خلا
بوستر خلا قوطی فلزی است که شامل یک سوپاپ هوشمندانه ویک دیافراگم است.میله ای که از مرکز قوطی می گذرد از یک سو به پیستون سیلندر اصلی و از سوی دیگر به پدال متصل است.
یکی دیگر از بخش های اصلی بوستر،سوپاپ یکطرفه است
عکس بالا سوپاپ یک طرفه را نشان می دهد که به هوا فقط اجازه به بیرون کشیده شدن از بوستر را می دهد.اگر موتور خاموش باشد یا نشتی درلوله های بوستر ایجاد شود سوپاپ یک طرفه اجازه ورود هوا به بوستر را نمی دهد.این مهم است چون بوستر خلا باید بتواند تا چندین بار پس از خاموش شدن موتور نیروی وارده به پدال را تقویت کند(بی شک نمی خواهید وقتی در بزرگراه بنزین تمام کردید ترمز هایتان را از دست بدهید!) در بخش بعد خواهیم دید که بوستر ترمز چگونه کار می کند .
شیوه کار بوستر
بوستر خلا طراحی زیبا و ساده ای دارد.این قطعه نیاز به منبع خلا ای دارد تا بتواند کار کند.در خودرو های بنزینی موتور خلا مناسبی را برای بوستر ایجاد می کند. اگر لوله ای را به محل مناسبی از موتور متصل کنید می توان هوا را به بیرون از محفظه کشید و خلا نسبی ای ایجاد نمود؛اما از آنجایی که موتور های دیزل نمی توانند خلا مناسبی ایجاد کنند در خودرو های دیزلی باید از پمپ خلا مجزایی استفاده کرد.
در خودرو هایی با بوستر خلا، پدال ترمز میله ای که از میان بوستر به سیلندر اصلی متصل می شود را فشار می دهد.موتور خلا نسبی را در هر دو سوی دیافراگم ایجاد می کند.هنگامی که پدال را فشار می دهید میله سوپاپی را باز می کند که به هوای بیرون اجازه ی ورود به پشت دیافراگم را می دهد در حالیکه سمت دیگر دیافراگم خلا می ماند.به این ترتیب فشار وارده بر یک سوی دیافراگم بیشتر می شود که این به فشرده شدن پیستون در سیلندر اصلی کمک می کند
هنگامی که پدال رها می شود ارتباط هوای بیرون با پشت دیافراگم قطع شده و دو سوی دیافراگم به هم مرتبط می شوند.در نتیجه در هر دو سوی دیافراگم خلا ایجاد می شود و همه ی شرایط به حالت اولیه باز می گردد.
بوستر ترمز چگونه کار می کند ؟
اگر تا به حال کاپوت ماشین خود را باز کرده باشید،احتمالا بوستر ترمز را دیده اید.قوطی گرد سیاه رنگی که در پشت موتور و معمولا طرف راننده قرار گرفته است.
در گذشته،وقتی بیشتر خودرو ها ترمز طبلی داشتند نیازی به بوستر ترمز نبود ،ترمز های طبلی به طور طبیعی بخشی از نیروی مورد نیاز خود را فراهم می کنند، اما از آنجایی که امروزه بیشتر خودرو ها ترمز دیسکی دارند(حداقل در چرخ های جلو) بوستر ترمز اهمیت بیشتری دارد.بدون این وسیله رانندگانی با پاهای خسته خواهیم داشت!
بوستر ترمز از خلا تولید شده توسط موتور استفاده می کند تا نیروی وارد شده به سیلندر اص
لی ترمز توسط پای شما را چند برابر کند.در این مقاله به درون این قوطی سیاه نگاهی خواهیم انداخت.
آشنایی با عملکرد بوستر در خودرو
بوسترهای قرمز
نیروی پای راننده، به تنهایی فاقد توانایی ایجاد فشار موردنیاز در مدار هیدرولیک ترمز است. برای ایجاد فشار مطلوب، از تقویتکننده استفاده میشود. تقویتکننده را در زبان انگلیسی بوستر میگویند. برای استفاده از بوستر، دو عامل به کار گرفته میشود: یکی خلا موتور و دیگری فشار جو.
بوستر، پیستون بزرگی دارد که هنگام استفاده از ترمز، طرف جلوی آن (سمت سیلندر اصلی) به خلا موتور و طرف عقب آن، به فشار جو، ارتباط پیدا میکند. بر اثر اختلاف فشار بین طرفین پیستون، بوستر عمل کرده و فشار موثری بر سطح پیستون وارد میشود و نیروی قابل توجهی به وجود میآید. این نیرو، برای فشردن روغن ترمز به میله فشاری پیستون بوستر، اعمال میگردد.
شکل 1: طرز کار بوستر
اجازه بدهید کار بوستر معلق در خلا خودروی پیکان را، در پنج حالت بررسی کنیم:
الف- حالت غیرفعال بودن سیستم ترمز
وقتی پدال ترمز به هنگام روشن بودن موتور آزاد باشد، نیروی فنر (9) آزاد شده، پیستون و دیافراگم بوستر (12 و 3) را به درپوش (14) میفشارد. خلا موتور، هوای بوستر را از طریق سوپاپ یکطرفه (8) جذب میکند. در این هنگام در مناطق O.N.M.L خلا وجود دارد، زیرا پیستون سوپاپ هوا (5) و دیافراگم هوا (3) در پایین و سوپاپ هوا (1) به وسیله فنر، بسته است و اجازه عبور هوا از خارج را نمیدهد. بنابراین، خلا موتور میتواند از قسمت جلوی پیستون (N) به پشت آن (O) نفوذ کند.
ب- حالت نیمه ترمز
اگر به پدال ترمز، فشار کمی وارد شود، در سیلندر اصلی نیز فشار کمی تولید میشود. روغن سیلندر اصلی، از مجرای نشان داده شده با فلش در شکل 7، وارد مدار روغن سیلندر بوستر میشود. سپس، از همین
شکل 2: اجزای بوستر پیکان
مشخصات شکل 2:
سوپاپ هوا
فیلتر هوا
دیافراگم هوا
تکیهگاه دیافراگم هوا
پیستون سوپاپ هوا
سیلندر ثانویه ترمز
پیستون سیلندر ثانویه
اتصال لوله خلایی و سوپاپ یکطرفه
فنر برگردان پیستون بوستر
بدنه بوستر
میله فشاری
دیافراگم پیستون
پیستون بوستر
درپوش
شکل 3: BRAKES& CONTROLS-FRONT BRAKES
شکل 4: BRAKES & CONTROLS- REAR BRAKES
شکل 5: بوستر در حالت غیرفعال
شکل 6: بوستر در حالت نیمه ترمز
مدار و با همین فشار، سیلندر ترمز بوستر را ترک کرده، وارد لولههای ترمز و سیلندر چرخها میشود و نیروی کمی در لنتها تولید میشود. همین نیروی کم، سوپاپ هیدرولیک (5) را بالا برده، آن را به دیافراگم هوا (3) میفشارد و آمادگی لازم را برای مرحله ترمز کامل فراهم میسازد. در این
مرحله، هنوز خلاء در طرفین دیافراگم هوا (3) وجود دارد، ولی ارتباط، موقتا قطع میشود.
شکل 7: بوستر در حالت ترمز کامل
پ-حالت ترمز کامل
هر گاه پدال ترمز فشرده و تقریبا ثابت نگه داشته شود، نیروی زیاد پدال، فشار نسبی زیادی در سیلندر اصلی تولید میکند. فشار روغن، در سیلندر ترمز بوستر هم، تاثیر کرده، در نتیجه پیستون هیدرولیکی هوا (5) را به بالا حرکت میدهد. حرکت 1 این سوپاپ، دیافراگم هوا (3) را بلند کرده، باعث تحریک سوپاپ هوا (1) میشود. سوپاپ هوا، به صورت دو طرفه عمل میکند، یعنی از یک
طرف، مجرای روی دیافراگم را میبندد تا خلاء موتور از دیافراگم (M) به قسمت بالا (L) نفوذ نکند و از طرف دیگر، مجرای هوا را میگشاید تا هوای محیط بتواند به پشت پیستون بوستر راه پیدا کرده و فضای روی دیافراگم (L) و طرف راست پیستون بوستر (O) را پر کند. فشار جو در پشت پیستون (O) و خلاء موتور در جلوی آن (N)، باعث ایجاد نیروی نسبتا زیادی در پیستون و میله فشاری آن
(11) میشود. این نیروی زیاد، وارد پیستون سیلندر ثانویه (-) میشود و روغن جلوی
پیستون، بهشدت تحت فشار قرار میگیرد. فشار این روغن فشرده که بسیار بیش از فشار روغن سیلندر اصلی است، از خروجی سیلندر بوستر به لولههای ترمز و سیلندر چرخها ارسال میشود و در آنها نیروی ترمزی نیرومندی ایجاد میکند.


دانلود مقاله پروژه شرکت پارس نخ با word دارای 78 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله پروژه شرکت پارس نخ با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله پروژه شرکت پارس نخ با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله پروژه شرکت پارس نخ با word :
پروژه شرکت پارس نخ
مقدمه:
فشارهای فزاینده موجود در محیط و آگاهی های محیطی نیاز به مطالعه تعاملات بین بخش های اقتصادی با محیط را الزامی کرده است . حسابهای ملی سنتی (تولید ملی خالص یا ناخالص یا داخلی)بر اندازه گیری رشد و عملکرد اقتصادی تأکید دارد. به منظور ارزشیابی جامع تری از دوام و توسعه لازم است که حوزه حسابداری مالی گسترده تر گردد تا استفاده از منابع طبیعی و همچنین زیان های موجود در فرایند تولید را شامل می شود.
هدف این مقاله اندازه گیری دارائی های طبیعی و محاسبه هزینه ها و درآمدهای محیطی است. این مقاله با پذیرش سیستم های مدیریت محیطی و سیستم های اطلاعاتی حسابداری سبز به بررسی تعاملات بین محیط و عملکرد اقتصاد شرکتها می پردازد. علاوه بر این، این مقاله امکان ایجاد تعامل بین محیط و عملکرد اقتصادی شرکتها را با پذیرش سیستم های مدیریت محیطی و سیستم های اطلاعاتی حسابداری سبز، مورد بررسی قرار می گیرد.
تئوری حسابداری مالی دارایی های مشهود و غیرمشهود را به اقل بهای تمام شده تاریخی و ارزش فعلی شناسایی و ثبت می کند اما این تئوری استفاده از منابع طبیعی و محیطی و همچنین کاهش درآمد ناشی از افت سرمایه طبیعی را مورد ارزیابی قرار نمی دهد. به علاوه تا امروز بسیاری از منابع مثل آب و هوا را به عنوان کالای مجاز در نظر گرفتند. که هرگز در صورت مالی، نامی از آنها برده نمی شود. در عملیات حسابداری های تولید و توزیع محصولات یا ارائه خدمات مستلزم استفاده از مواد مستقیم، نیروی کار مستقیم ، هزینه های سربار تولید، هزینه های اداری و فروش و همچنین هزینه های تحقیق و توسعه است.
تاریخچه شرکت:
گروه صنعتی نیکو (سهامی خاص) مشتمل بر کارخانجات تولیدی پارس نخ – گریس – نابریس و بازرگانی آذین نسج و مرکز تحقیقات فیزیک نساجی و پروژه های در دست ساخت نیکو بافت، بژار، ابهرنسج و برزنت بروجرد با سطح اشتغال حدود 700 نفر (در حال حاضر50% آن را افراد با تحصیلات دانشگاهی تشکیل داده اند) به شرح ذیل می باشد:
کارخانه تولیدی صنعتی پارس نخ
این کارخانه با مساحت 2500 مترمربع واقع در شهرستان ابهر(کیلومتر 9 جاده ترانزیت ابهر – تاکستان) جدیدترین واحد تولیدی گروه می باشد که در سال 1376 تأسیس شده است. این کارخانه دارای دو سالن الیاف سازی و منسوج نبافته می باشد. سالن الیاف سازی از حدود سه سال قبل به تولید الیاف هایژنیک(بهداشتی) پلی پروپیلن و پلی استر با ظرفیت تولید 19000 تن در سال و سالن منسوج نبافته به تولید منسوج نبافته هایژنیک با ظرفیت 7000 تن در سال پرداخته استو ضمن تامین 95% منسوج نبافته هایژنیک مورد نیاز صنایع
بهداشتی داخلی به جهت رعایت اصول و ضوابط استانداردهای بین المللی ، بهبود مستمر کیفیت ، قابلیت انعطاف در تولید انواع سفارشها در کوتاهترین زمان ممکن و جلب اعتماد خریداران با انجام به موقع تعهدات خود موفق به صادرات فراگیر و مستمر گردیده است که ارزش ارزی ان در سال 1380 به رقم ده میلیون دلار رسید و پیش بینی می گردد با اهتمام پرسنل تلاشگرو متخصص این شرکت در سال 1381 استمرار و ارتقاء ایم امر قطعیت یابد.
این شرکت که مجهز به گواهی بین المللی ایزو9002 (ISO 9002) و علامت استاندارد تشویقی جهت محصولات خود می باشد. در ضمن منتخب واحد تولیدی نمونه کشور و صادرکننده نمونه استان زنجان در سال 1379 می باشد.
این شرکت با عضویت در انجمنهای تخصصی داخلی (انجمن های صنایع نساجی ایران و صنایع بهداشتی و سلولزی) و بین المللی(کارولینای شمالی)، حضور در شبکه جهانی اینترنت از طریق 6 وب سایت اختصاصی و مستقل، اتصال به 9 وب سایت بین المللی، تهیه CD های اطلاعاتی مربوط به محصولات و سوابق شرکت و برگزاری دوره های آموزشی داخلی بازاریابی و صادرات برای پرسنل موجبات انتقل دانش روز، ارتباط تنگاتنگ دانشگاه و صنعت، تضمین بقاء صنایع پایین دست و نهایتاً این بخش از صنعت کشور را فراهم آورده است.
در ضمن طرح توسعه پارس نخ با هدف تولید الیاف تکنیکی در تائی(Bicomponent) و توخالی(Hoilow) با بکارگیری دانش و فن آوری جدید در دست مطالعه و اجرا می باشد.
شرکت گل ریس از 248 پرسنل تشکیل شده که 11 نفر خانم و مابقی مرد می باشند که از نظر تحصیلات – نفر دارای مدرک فوق لیسانس ، 1 نفر لیسانس، 20 نفر فوق دیپلم، 123 نفر دیپلم و 87 نفر زیر دیپلم هستند.
کارخانه تولیدی و صنعتی نابریس
این کارخانه با مساحت 11000 مترمربع واقع در استان قزوین می باشد که در سال 1372 تأسیس شده است. این کارخانه حدود 5 سال، در زمینه ریسندگی الیاف کوتاه فعالیت دارد. ظرفیت تولید سالانه این کارخانه ، حدود 2500 تن نخ یک لا و چندلا در سال می باشد.
شرکت نابریس دارای گواهینامه ایزو 9002 (ISO 9002) می باشد.
این شرکت از 160 پرسنل تشکیل شده که 7 نفر خانم و مابقی مرد می باشند که از نظر تحصیلات 5 نفر دارای مدرک فوق لیسانس، 20 نفر لیسانس، 5 نفر فوق دیپلم ، 90 نفر دیپلم و 40 نفر زیر دیپلم هستند.
شرکت مهندسی و بازرگانی نیکونسج
این شرکت واقع در استان تهران (بلوار میرداماد – شماره 139) می باشد که با دارابودن ارتباط تکنیکی و علمی با معتبرترین شرکتهای سازنده ماشین آلات کمپانیهای نساجی اروپایی، پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ایران حدود 30 خط تولید ریسندگی راه اندازی و ماشین آلات و تجهیزات آنها را تأمین نموده است. همچنین خدمات مختلف مشاوره ، نصب، صادرات و واردات و سایر امور بازرگانی را ب دست اندرکاران صنعت نساجی ارائه می نماید.
مرکز تحقیقات فیزیک نساجی
این مرکز واقع در تهران (بلوار میرداماد- شماره 139) می باشد که حدود 10 سال پیش با اندیشه ارتقاء فرهنگ کنترل کیفیت و ارائه خدمات آزمایشگاهی و مشاوره ای به صنعت نساجی کشور تأسیس شد. این مرکز مجهز به مدرنترین وسایل آزمایشگاهی بوده و با دارابودن کادر مجرب متخصص، کلیه ازمونهای مربوط به انواع الیاف ، نخ و پارچه را در کوتاهترین زمان و با بالاترین سطح دقت انجام می دهد.
گروه صنعتی نیکو پس از اجرا و بهره برداری بیش از 35 طرح تولیدی در بخش نساجی طی 20 سال گذشته و با بکارگیری تجربه ، فن آوری و نیروی متخصص و متعهد در این صنعت درصدد اجرای چهار طرح تولیدی دیگر با نامهای بژار(بازیافت ضایعات نرم و سخت نساجی)، برزنت بروجرد و نیکویافت(بازیافت انواع ضایعات پلیمری شامل پلی استر، پلیپروپیلن و پلی اتیلن) و ابهرنسج در شهرستانهای ابهر و بروجرد می باشند.
در ذیل توضیحاتی در ارتباط با این پروژه ها ذکر می شود:
پروژه بژار
این کارخانه با مساحت 20000 مترمربع واقع در شهرستان ابهر ( کیلومتر 9 جاده ترنزیت ابهر- تاکستان) می باشد. این طرح برای حلاجی پنبه (بازیافت پنبه از ضایعات نرم و سخت کارخانه گل ریس) با ظرفیت 1350 تن و ریسندگی نخ پنبه ای با استفاده از پنبه های بازیافتی به ظرفیت 1850 تن در سال طراحی گردیده است.
این شرکت از 21 پرسنل مرد تشکیل شده که از نظر تحصیلات 1 نفر دارای مدرک لیسانس، 11 نفر دیپلم و 9 نفر زیر دیپلم هستند.
پروژه نیکویافت
این کارخانه با مساحت 2000 مترمربع واقع در شهرستان ابهر (کیلومتر 9 جاده ترانزیت ابهر- تاکستان) می باشد که بازیافت ضایعات پلیمری شامل پلی استر و پلی پروپیلن کارخانه پارس نخ تأسیس شده است.این شرکت از 22 پرسنل تشکیل شده که از نظر تحصیلات 2 نفر دارای مدرک لیسانس، 1 نفر فوق دیپلم ، 8 نفر دیپلم و 11 نفر زیر دیپلم هستند.
پروژه ابهرنسج:
این کارخانه با مساحت 6600 مترمربع واقع در شهرستان ابهر (کیلومتر9 جاده ترانزیت ابهر- تاکستان) می باشد. محصول تولیدی مورد نظر در این طرح صنعتی انواع نخهای کشش پذیر (Elastomeric) می باشد که در مصارف مختلف علی الخصوص تولید پارچه های کشی و البته ورزشی و چسبان، جوراب بافی، تریکوهای تاری و پودی، البسه زیر، لباس خواب و ; کاربرد دارد. این طرح با ظرفیت تولید 150 تن در سال جهت تولید انواع نخ کشی ریسیده شده در نمرات مختلف به روش تولید نخ دوجزئی با فیلامنتالاستیک مرکزی طراحی گردیده است. این شرکت از 4 پرسنل مرد تشکیل شده که همگی دارای مدرک دیپلم می باشند.
کلیات :
1 . 1 ) با توجه به اهمیت خاصی که سازمان و تشکیلات شرکت در تحقق اهداف و سیاستها و همچنین تنش آن در هماهنگی با تیمهای اطلاعاتی موردنظر دارد، لذا بدین منظور طرح سازمان و تشکیلات کلی شرکت در مراحل اول کار مشاوران قرار گرفت و همزمان با مفروضات کلی سیستم، ساخت سازمانی شرکت به مسئولیت شرکت ارائه گردید.
2 . 1 ) کلیه موارد یاد شده در این بخش با فرض حجم مشخص از عملیات در سطح شرکت طرح گردیده و در صورت کاهش یا افزایش نامعقول حجم فعالیت ها و تغییر در نیازهای اطلاعاتی مدیریت، انجام برخی تعدیلات در سازمان و تشکیلات کلی شرکت به طور اعم و سازمان امور مالی آن به طور اخص ضروری است.
2 ) اهداف و اصول کلی :
هدف از تدوین این بخش بیان مفروضات کلی در طرح سازمان و تشکیلات کلی شرکت، ارائه ساخت سازمانی پیشنهادی و مشخصات سازمان امور مالی به ترتیبی که ضمن مشخص نمودن رئوس وظایف واحدهای تشکیل دهنده امور مالی و ارتباط آنها با یکدیگر و سایر قسمتها مشخص شده و در عین حال اعمال کنترلهای داخلی را به نحو مطلوب میسر سازد.
این بخش علاوه بر موارد مذکور، ایجاد مبانی آموزشی، سنجش کارآیی و همچنین نمره ارتباط افراد را دربر خواهد داشت.
3 ) اجزاء بخش سازمان :
1 . 3 ) ساخت سازمانی :
ساخت سازمانی جهت مشخص نمودن چارچوب اصلی و نحوه ارتباط سطوح سازمان با یکدیگر تدوین گردیده است. طرح ساخت سازمانی شرکت تا مرحله تعیین سطوح سازمانی مشخص گردیده که در آن چارچوب کلی سازمان براساس سلسله مراتب طراحی شده است. ساخت سازمانی مالی شرکت با توجه به وظایف محوطه به امور مالی از یک طرف و حجم و تشابه عملیات از نظر ماهیت از سوی دیگر به 3 قسمت «حسابداری مالی» «حسابداری مدیریت» و «حسابداری کارخانه» به شرح پیوست شماره (2) تفکیک گردیده است.
2 . 3 ) نمودار سازمانی :
نمودار سازمانی رده های سازمانی در دوایر مختلف و تعداد مشاغل موجود در هر رده سازمانی را مشخص می نماید.
نمودار سازمانی امور مالی به پیوست (3) ارائه شده است. منظور از رده سازمانی تقسیم بندی مسئولیتهای مختلف هر سطح سازمانی براساس عامل سلسله مراتب و سطح گزارش دهی است. سطح سه گانه ساخت سازمانی به 6 رده تقسیم شده که به ترتیب از بالا به پاوین معاونت، مدیر، رئیس، سرپرست، مسئول و کارمند، کارگر می باشد.
مشاغل مالی موردنیاز در قالب ساخت سازمانی دارای موارد زیر می باشد :
– نوع شغل : که براساس ماهیت وظایف محوله به هر یک از دوایر تعیین می گردد.
– تعداد مشاغل : که مناسب با حجم فعالیت مشخص می شود.
– سطوح شغل : در سلسله مراتب و ارتباط هر یک از مشاغل در قالب سازمان شرکت.
3 . 3 ) رئوس وظایف :
رئوس وظایف قسمتهای امور مالی نشان دهنده مجموعه وظایف است که به منظور اجرای کامل سیستمهای طراحی شده توسط هر یک از قسمتهای امور مالی انجام می پذیرد. رئوس وظایف در پیوست (4) ذکر شده است.
4 3 ) شرح وظایف :
با تهیه ساخت و نمودار سازمانی امور مالی شرکت و تعیین رئوس وظایف سطوح و واحدهای سازمانی تشکیل دهنده وظایف محوله به هر یک از واحدها با توجه به حجم عملیات، اصول کنترلهای داخلی و صرفه و صلاح اقتصادی در خصوص تفکیک وظایف جهت هر یک از واحدها تهیه شده است.
جهت انعکاس اطلاعات مربوطه به شرح وظایف واحدهای مالی از فرم شرح وظایف واحدهای مالی استفاده شده است.
ساخت سازمانی امور مالی
اهم وظایف واحد حسابداری کارخانه :
1 ) کنترل کلیه اسناد انبار و جمع بندی ارسال به دفتر مرکزی ؛
2 ) اخذ اطلاعات تولید و تهیه صورت خلاصه ماهانه تولید و ارسال به حسابداری بهای تمام شده ؛
3 ) اخذ فلاپی از سیستم انبار و ارسال دفتر مرکزی ؛
4 ) تهیه گزارشات موردنیاز از تولیدات و انبار ؛
5 ) اخذ تنخواه کارخانه و انجام پرداخت ها براساس مجوزهای صدور ؛
6 ) تهیه صورت خلاصه پرداخت و ارسال به تهران ؛
7 ) کنترل کارکرد نیروی انسانی در کارخانه و ارسال به تهران جهت محاسبه حقوق ؛
8 ) سایر وظایف ارجاعی توسط مدیر امور مالی.
اهم وظایف سرپرست حسابداری بودجه و گزارشات
1 ) جمع آوری اطلاعات از دوایر مالی و عملیاتی و تنظیم روشهای عملیاتی، سرمایه ای، نقدی شرکت؛
2 ) انجام محاسبات تکمیلی صورتهای بودجه؛
3 ) ارائه نتایج بررسی های کمیته بودجه از برنامه های تفصیل تهیه شده به دوایر مالی و قسمتهای مربوطه؛
4 ) تهیه و تنظیم بودجه؛
5 ) پیگیری و توزیع دستوالعملهای بودجه به سایر دوایر؛
6 ) نگهداری سوابق بودجه؛
7 ) ارائه نرخهای استاندارد مورد لزوم و انجام همکاری با حسابداری بهای تمام شده؛
8 ) انجام اقدامات لازم در جهت تأمین اطلاعات اولیه مورد نیاز جهت تدوین بودجه از قسمتهای مختلف شرکت؛
9 ) تهیه و تنظیم گزارشات مدیریت منظم دوره ای براساس اطلاعات تکمیلی در حسابها و سایر اطلاعات مرتبط با عملیات شرکت و جمع آوری و ارائه آمار و اطلاعات مربوطه به منظور گزارش دهی مناسب به مدیریت شرکت براساس شرایط و نیازها؛
10 ) تجزیه و تحلیل گزارشات مدیریت و تهیه گزارشات توجیهی؛
11 ) تجزیه و تحلیل مغیرات ناشی از اعمال رویه های هزینه یابی استاندارد؛
12 ) نگهداری و تنظیم پرونده گزارشات مدیریت؛
13 ) سایر وظایفی که توسط رئیس حسابداری مدیریت تعیین می شود؛
اهم وظایف واحد حسابداری بهای تمام شده
1 ) جمع آوری استخراج اطلاعات لازم به منظور انجام محاسبات بهای تمام شده در مقاطع تعیین شده؛
2 ) انجام محاسبات بهای شده محصولات؛
3 ) انجام محاسبات برآورری مرتبط با انعقاد قراردادهای فروش و ارائه به کمیته فروش؛
4 ) انجام محاسبات بهای تمام شده ابزار و اثاثه تولیدی جهت مصرف داخلی؛
5 ) همکاری با واحد صدور سند دفترداری جهت دریافت اسناد حسابداری؛
6 ) محاسبه فروش در نقطه سر به سر؛
7 ) کنترل هزینه ها و تفکیک و گزارش هزینه های ثابت و متغیر؛
8 ) بررسی مستمر انحرافات و تحلیل آن؛
9 ) سایر وظایف ارجاعی توسط رئیس حسابداری مدیریت؛
اهم وظایف واحد صدور سند دفترداری
1 ) جمع آوری اطلاعات، اسناد و مدارک مربوطه جهت صدور اسناد حسابداری؛
2 ) اخذ، نگهداری و تنظیم دفاتر قانونی؛
3 ) کنترلعملیات واریزی در کتمپیوتر و ثبت در دفاتر قانونی؛
4 ) گشایش حسابها و نگهداری دفاتر قانونی براساس فهرست حسابهای مصوب و ضوابط قانونی؛
5 ) تهیه تراز و گزارشات لازم از حسابها؛
6 ) بایگانی اسناد و مدارک حسابداری و نگهداری از آنها و پاسخگوئی مدارک مربوطه؛
7 ) همکاری با سایر واحدهای حسابداری در جهت انتقال اسناد حسابداری و ارائه گزارشات؛
8 ) صدور اعلامیه های بدهکار/ بستانکار؛
9 ) آموزش کارکنان تحت سرپرستها؛
10 ) سایر وظایف مربوطه که توسط رئیس حسابداری مالی تعیین می شود؛
اهم وظایف واحد حسابداری انبار و اموال
1 ) کنترل و واریز اطلاعات مقداری انبار و بروز رسانی سیستمهای انبار مالی؛
2 ) واریز اطلاعات ریالی انبارها؛
3 ) صدور اسناد حسابداری انبار و انتقال به سستم حسابداری؛
4 ) تهیه گزارشات انبار؛
5 ) مشارکت در شمارش موجودی کالا سالانه بین دوره ای؛
7 ) شناسائی و مظارت بر پلاک کوبی و واریز به سیستم کامپیوتری و صدور اسناد دارایی ثابت؛
8 ) نظارت و کنترل نقل و انتقال و فروش دارایی ثابت؛
9 ) تهیه صورت استهلاک و صدور اسناد حسابداری و انتقال به سیستم حسابداری؛
10 ) همکاری با واحد بودجه در جهت محاسبه بودجه استهلاک؛
11 ) سایر وظیاف ارجاعی توسط رئیس حسابداری مدیریت؛
اهم وظایف رئیس حسابداری مالی
1 ) بررسی کلیه مدارک مربوط به فعالیتهای مالی، کنترل آن و تأیید اسناد حسابداری؛
2 ) تماس با مراجع دولتی در مورد مسائل بیمه، مالیات کارکنان و اشخاص ثالث و شرکت؛
3 ) نظارت فعالیتهای دریافت و پرداخت و نگهداری اسناد بهادار شرکت و همکاری در برنامه های نقدی؛
4 ) بررسی و پیگیری صورت مغایرت بانکی و مغایرت بانکی و مغایرت با سایر طرف حسابها؛
5 ) نظارت و همکاری در امر تشخیص حساب، صدور اسناد و ثبت دفاتر قانونی؛
6 ) بروز نگهداری حسابها و فعالیتهای مالی؛
7 ) کنترل تأیید کلیه مدارک پرداخت و اسناد حسابداری و مجوزها؛
8 ) پیگیری مطالبات شرکت از سایر اشخاص؛
9 ) کنترل مستمر و بررسی وضعیت وجوه نقد و وضعیت نقدی شرکت؛
10 ) تهیه صورتهای مالی نهایی و پاسخگویی به مراجع ذیصلاح، مالیاتی و غیره؛
11 ) بررسی و تأیید تراز آزمایشی؛
12 ) تصویب تقاضای ایجاد، حذف یا تغییر در حسابهای تفصیل؛
13 ) همکاری در تهیه صورت پیش بینی های کوتاه مدت گردش وجوه نقد و اعتبارات؛
14 ) همکاری با رئیس حسابداری مدیریت در تهیه گزارشات اداری و بودجه سالیانه؛
15 ) تماس با مراجع دولتی در مورد مسائل بیمه مالیات کارکنان، اشخاص ثالث و شرکتها؛
16 ) تهیه صورتها و اطلاعات مورد لزوم حسابرسان و مقامات مالیاتی، بیمه ای شرکت و جوابگویی آنها؛
17 ) بررسی و تأیید کلیه مدارک خروجی از حسابهای مالی؛
18 ) سرپرستی کلیه عملیات حسابداری مالی و نظارت بر اجرای کامل و صحیح روشهای پیشنهادی حسابداری؛
19 ) کنترل و تأیید ترازهای آزمایشی مربوط به دفاتر قانونی؛
20 ) تنظیم برنامه های آموزشی کارکنان تحت سرپرستی؛
21 ) بررسی مسائل و مشکلات ایجاد شده در دوایر تحت سرپرستی و اتخاذ تصمیمات و روشهای مناسب جهت رفع آنها؛
22 ) بررسی و تأیید تغییرات ضروری در تعداد پرسنل لازم و ارائه پیشنهادات لازم در زمینه مورد مزبور به مدیر امور مالی؛
23 ) نظارت و کنترل بر روابط قسمت حسابداری مالی، قسمتهای عملیاتی مختلف شرکت و ایجاد هماهنگی لازم؛
24 ) پاسخوگویی به مدیر امور مالی شرکت در زمینه مرتبط؛
25 ) رسیدگی کلیه اسناد مدارک مرتبط جهت پرداخت و صدور دستور پرداخت؛
26 ) رسیدگی اسناد خریدهای خارجی و نگهداری پرونده سفارشات خارجی بطور مستقل و کنترل با مدارک خرید؛
27 ) انجام سایر وظایف مرتبط، توسط مدیر امور مالی تعیین می گردد.
اهم وظایف رئیس ححسابداری مدیریت
1 ) جمع آوری اطلاعات از دوایر مالی، عملیاتی و تنظیم بودجه های عملیاتی، سرمایه ای و نقدی شرکت؛
2 ) جمع آوری اطلاعات از دوایر مالی؛ عملیاتی و تنظیم گزارشات مدیریت؛
3 ) تجزیه و تحلیل گزارشات و تهیه گزارشات توجیهی؛
4 ) تجزیه و تحلیل مغایرت ناشی از اعمال رویه هزینه یابی استاندارد؛
5 ) شرکت در کمیته بودجه و سرپرستی کلیه عملیات اجرای تهیه بودجه تا تصویب و ابلاغ کامل؛
6 ) جمع آوری اطلاعات، اسناد و مدارک مرتبط و قیمت گذاری آنها؛
7 ) نظارت بر ثبت عملیات حسابداری اموال و انبار و تأیید گزارشات مربوطه؛
8 ) نظارت بر ثبت و تهیه بهای تمام شده تولیدات و تأیید آنها؛
9 ) آموزش کارکنان تحت سرپرستی؛
10 ) تهیه گزارشات مربوط به حسابداری بهای تمام شده، اموال و انبار جهت مدیران ذیربط و پاسخگودی آن؛
11 ) همکاری در تهیه اظهار نامه مالی و صورتهای مالی نهایی؛
12 ) ایجاد مطالعات و بررسیهای لازم در خصوص کنترل هزینه ها و بررسی کارآیی واحدها؛
13 ) ایجاد هماهنگی بین عملیات دوایر مختلف حسابداری مدیریت با قسمتهای حسابداری مالی و سایر واحدها؛
14 ) ایجاد هماهنگی بین قسمت حسابداری مدیریت و کمیته شمارش موجودی؛
15 ) همکاری با امور برنامه ریزی و کنترل تولید مواد در خصوص استانداردهای ساخت؛
16 ) بررسی و تأیید و تغییرات ضروری در تعداد پرسنل و ارائه پیشنهادات لازم در این رابطه با مدیر امور مالی و بررسی سایر امور پرسنل؛
17 ) تأیید اسناد حسابداری صادره؛
18 ) انجام سایر وظایف که توسط مدیر امور مالی تعیین می گردد؛
اهم وظایف مدیر امور مالی
1 ) مشارکت در تصمیم گیریهای مربوط به حل مسائل و تعیین خط مشی شرکت از بعد مالی؛
2 ) مشارکت در تهیه برنامه های سرمایه ای و کنترل بر مصارف آن طبق برنامه های مصوب؛
3 ) بررسی و تصویب پرداخت های شرکت با توجه به آئین نامه ها و مجوزهای مالی؛
4 ) بررسی و تصویب اسناد حسابداری؛
5 ) مسئول نهایی اعمال کنترلهای ضروری برقراردادها و تعهدات و اجرای آنها؛
6 ) مسئول کنترل صورتهای مالی نهایی و گزارشات خارج از واحد مالی؛
7 ) بررسی و تصویب صورت حسابهای صادره و اعلامیه های بدهکار/ بستانکار؛


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت تعمیر و نگهداری ساختمان با word دارای 102 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت تعمیر و نگهداری ساختمان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت تعمیر و نگهداری ساختمان با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت تعمیر و نگهداری ساختمان با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت تعمیر و نگهداری ساختمان با word :
اسلاید 1 :
مقدمه ای بر ایران
ایران، با نام قبلی پارس کشوری است واقع در غرب آسیا. نام ایران از واژه آریا یعنی قومی که در روزگار قدیم ساکن آن منطقه بوده اند، گرفته شده است. در سال 1314 دولت ایران از کشورهایی که با آنها روابط دیپلماتیک داشت در خواست کرد که بجای واژه “پرشیا” نام فارسی “ایران” را بکار ببرند. وزارت امور خارجه ایران نیز از تمام سفارتخانه های خارجی مستقر در تهران در خواست نمود که از این پس نام کشور را “ایران” بنامند و نام “ایران” در مکاتبات رسمی و تیتر خبرها بجای “پرشیا” قرار گرفت.
کشور ایران به گواهی همه آگاهان و صاحبنظران، از دیرباز تا امروز خاستگاه و جولانگاه یکی از غنیترین و کهنترین تمدنهای جهان به شمار رفته و در دوران چندین هزار ساله تاریخ خود، همواره در حال گسترش و بالندگی بوده و پایدار و استوار و سرافراز باقی مانده است. آثار بی شمار و درخشان تمدن و فرهنگ ایرانی نیز به گونه های مختلف در یک منطقه جغرافیایی پهناور نمایان است.
اسلاید 2 :
منطقه ای که در مشرق، فلات پامیر و مرزهای شرقی افغانستان را در مینوردد و در شمال غربی و مغرب، ماورای قفقاز و کرانه های دریای سیاه را در بر می گیرد و در شمال و شمال شرقی به آن سوی آمو دریا و بحر خوارزم و در جنوب، سرزمین های فراسوی سواحل خلیج فارس و دریای عمان و دریای سرخ و اقیانوس هند را در خود جای می دهد. همچنین تاثیر این فرهنگ و تمدن که همواره از یکتا پرستی جان و توان گرفته است و نیز نفوذ و حضور فرهنگ و جهانبینی پر دامنه پویا و توانمند و پر آوازه ایران اسلامی، بر فرهنگ و معارف بسیاری از اقوام و ملل در ادوار گذشته و هم اکنون، تاثیری ژرف، گسترده، چشمگیر و زبانزد همگان است
اسلاید 3 :
موقعیت جغرافیایی
کشور ایران سرزمینی است نسبتاً مرتفع که بخش عمدهای از فلات ایران را در بر گرفته است. این کشور میان 25 درجه تا 45 درجه عرض شمالی و 40 درجه تا 63 درجه طول شرقی قرار گرفته است. اختلاف ساعت میان شرقی ترین و غربی ترین نقاط ایران یک ساعت و 18 دقیقه است.
شکل، وسعت و حدود: ایران کنونی دارای شکلی
شبیه به لوزی است که قطر بزرگ آن 2250
کیلومتراز دامنهی آرارات در شمال غربی تا بند
گواتر در جنوب شرقی، و قطر کوچک آن 1400
کیلومتر از سرخس در شمال شرقی تا دهانه
اروند رود در جنوب غربی است. این لوزی را در
جهت شمالی – جنوبی خطی به طول 1225
کیلومتر در امتداد نصف النهار شرقی به دو
نیمه ی شرقی و غربی، و خط دیگری به طول
مشابهی روی مدار شمالی به دو نیمه شمالی و
جنوبی تقسیم می کند.
اسلاید 4 :
مساحت ایران حدود یک بیست و هفتم وسعت قاره ی آسیا ویک نودم وسعت خشکی های جهان است. ایران محدود است از شمال به جمهوریهای ارمنستان و آذربایجان، دریای خزر و جمهوری ترکمنستان، از مشرق به افغانستان و پاکستان، از جنوب به دریای عمان و خلیج فارس و از مغرب به جمهوریهای عراق و ترکیه. کشور ایران 657 کیلومتر مرز آبی در جنوب دریای خزر، 784 کیلومتر در دریای عمان و 1259 کیلومتر درخلیج فارس، یعنی جمعاً 2700 کیلومتر مرز دریایی دارد که با 6031 کیلومتر ، پیرامون کشور را به 8731 کیلومتر میرساند.
اسلاید 5 :
مشخصات جغرافیایی استان خراسان رضوی
استان خراسان رضوی یکی از جدید ترین استان های ایران است که از تقسیم استان خراسان بزرگ به وجود آمده است.
مرکز این استان ( شهر مقدس مشهد ) در پهنای شمالی 36 درجه و 17 دقیقه, درازای خاوری 59 درجه و 36 دقیقه و ارتفاع970 متری از سطح دریا واقع شده است. این استان از سمت شمال به خراسان شمالی و ترکمنستان, ازخاور به افغانستان, از جنوب به استان خراسان جنوبی, از باختر به استان سمنان و از جنوب باختری به استان یزد محدود شده است. شهرستان های مشهد, تایباد, تربت جام, تربت حیدریه, رشتخوار, قائنات, خواف, فردوس, چناران, سرخس, درگز, سبزوار, فریمان, قوچان, برداسکن, خلیل آباد, کاشمر, گناباد, نیشابور و کلات شهرستان های این استان هستند.
اسلاید 6 :
مکان دیدنی و تاریخی
استان خراسان رضوی یکی از مهم ترین قطب های گردشگری ایران است و از جاذبه های طبیعی و مکان های دیدنی مذهبی و تاریخی بسیار ارزشمندی برخودار است. مهمترین اماکن دیدنی استان خراسان رضوی عبارتاند از: حرم مطهر حضرت امام رضا(ع) و مجموعهی آستان قدس رضوی، مسجد گوهرشاد، مدرسهی پریزاد، مدرسهی دودر، بقعهی خواجه ربیع، بقعهی گنبد سبز، آرامگاه نادرشاه افشار، مصلای مشهد، طرقبه، شاندیز، پارک وکیلآباد، کوه سنگی، بندگلستان، خواجه اباصلت، خواجه مراد و مقبرهی گوهرتاج (در مشهد)، مسجد پامنار، آرامگاه ملاهادی سبزواری، منارهی خسروگرد، رباط مهر، آرامگاه سیدحسن غزنوی و مسجد جامع (در سبزوار)، گنبد هارونیه و آرامگاه فردوسی (در توس)، کتبیهی نادری، عمارت خورشید، ارغونشاه و مسجد کبود گنبد (در کلات نادری)، شهر عتیق، تپه بام و مدرسهی عرضیه (در قوچان)، آرامگاه شاه قاسم انوار و مقبرهی شیخ احمد جامی (در تربت جام)، برج کرات (در تایباد)، باغ گلشن (در طبس)، ارگ کلاه فرنگی، دریاچهی گل بیبی و آرامگاه بابا لقمان (درسرخس)، قدمگاه رباط عباسی و آرامگاههای عطار، کمالالملک و خیام (در نیشابور)، برج علیآباد، منارهی فیروزآباد، باغ مزار و آرامگاه مدرس (در کاشمر) و مقبرهی شیخ حیدر و مسجد ملک (در تربت حیدریه)، سنگ فیروزه، زعفران، ادویه و مهر و تسبیح از سوغاتیهای استان خراسان رضوی است .
اسلاید 7 :
موقعیت جغرافیایی شهرستان مشهد
شهر مشهد مرکز شهرستانی به همین نام و مرکز استان خراسان رضوی است و در 36 درجه و 17 دقیقه عرض شمالی و 59 درجه و 36 دقیقه و 45 ثانیه طول شرقی قرار دارد. وسعت شهرستان مشهد 17358 کیلومتر مربع است و در حوضه آبریز کشف رود و در انتهای جنوبی دشت رسوبی توس واقع است و دو رشته کوه هزار مسجد در شمال و بینالود در جنوب آن قرار دارد و ارتفاع آن از سطح دریا حدود 970 متر و فاصله زمینی آن با تهران 934 کیلومتر است، و رودخانه کشف رود در 8 کیلومتری شمال این شهر از شمال غرب به سمت شرق جریان دارد. شهرستان مشهد محدود است از شمال به جمهوری ترکمنستان و از شمال غربی
به درگز و چناران و از غرب و جنوب به شهرستانهای
نیشابور وفریمان و از شرق و جنوب شرقی با سرخس و
تربتجام هم مرز است.این شهرستان دارای 4 شهر
(کلات، طرقبه، شاندیز و مشهد) و 5 بخش و 15 دهستان
و 1190 آبادی بوده و جمعیت شهرستان مشهد براساس
آخرین سرشماری در سال 1375، 2247996 نفر بوده است
که 1908083 نفر ساکن در شهر و 339728 در روستا و
بقیه غیر ساکن بودهاند. در نظام سلسله مراتب شهری
ایران،مشهد در مرتبه دوم بعد از تهران قراردارد که به دلیل اعتبار
فرامنطقهای و عوامل مختلفی همچون قرارداشتن در مسیر
راههای تجاری و ارتباطی کشورهای آسیای میانه و
افغانستان، همواره جمعیت آن در حال افزایش است.
اسلاید 8 :
شهر مشهد در بخش مرکزی شهرستان مشهد واقع در شمال شرقی استان خراسان و در محدودهای به مساحت 270 کیلومتر مربع قرار دارد. این شهر حدود دو میلیون و پانصد هزار نفر است. شهر مشهد بین مدار جغرافیایی 10/36 تا 23/36 عرض شمالی و 28/59 تا 43/59 طول شرقی قرار گرفته است. ارتفاع متوسط شهر از سطح دریا حدود 1050 متر (حداکثر 1150 متر و حداقل 950 متر) و جهت باد غالب از غرب به شرق است. با توجه به وجود بارگاه ملکوتی حضرت علیابنموسیالرضا (ع) و سایر جاذبه- های زیارتی و سیاحتی، شهر مشهد هر ساله از نزدیک به سیزده میلیون زائر پذیرایی میکند .
با توجه به جمعیت شهر مشهد و تمایل عمومی به تحصیلات عالیه، مراکز آموزش عالی و پژوهشی متعددی در این شهر وجود دارند از جمله مهمترین آنها می توان به پارک علم و فناوری خراسان، دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی، پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری خراسان، دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مراکز آموزشی عالی غیر انتفاعی و آموزشکده و دانشسراهای مختلف اشاره کرد.
اسلاید 9 :
وجه تسمیه و پیشینه تاریخی
واژه مشهد به معنی شهود، حضور و شهادتگاه است و به این معانی به واژه «مشاهد» جمع بسته می شود. واژگان «مشهد» و «مشاهد» در عرف و اصطلاح سده 3 هـ . ق، بر گور اولیاء ائمه(ع) و رجال اطلاق می شده است، چنان که در آن زمان، مشهد مرغاب در فارس، و مشهد میهنه (آرامگاه ابوسعید ابوالخیر) و مشهد توس یا مشهد رضوی در خراسان، وجود داشته است. حضرت رضا(ع) پس از شهادت به دست مامون عباسی در سال 202 هـ . ق، در آرامگاه هارونی سناباد به خاک سپرده شد. از آن پس «سناباد نوغان» به نام «مشهد» خوانده شد و به مرور زمان بر پهنه آن، به ویژه در زمان شاه تهماسب صفوی افزوده گشته و مردم توس به مشهد کوچ داده شدند.
توس، عبارت بود از ناحیه شمالی خراسان، بر مسیر بالای کشف رود و سرشناس ترین شهرهای آن، عبارت بودند از : نوغان، تابران و رادکان. نوغان تا اواخر سده 3 هـ . ق، دارای اهمیت و اعتبار بود. ویرانه های نوغان، در شمال باختری مشهد، نزدیک روستای حسین آباد و مهر آباد قرار داشت. پس از آن، شهر تابران اهمیت و گسترش یافت و بعد ها به توس سرشناس شد. شهر مشهد، که در آغاز، آرامگاهی در آبادی سناباد نوغان بود، اندک اندک گسترش یافت. نام نوغان از حدود سال 730 هـ . ق، فراموش شد. شهر توس و در حقیقت تابران نیز در سال 791 هـ . ق، ویران شد و مشهد جای آن را گرفت؛ تا سرانجام در دوران صفوی، مرکز ناحیه پیشین توس و تمامی خراسان گشت.
اسلاید 10 :
در بند هشن اوستا از توس به نام «توسا» یاد شده است. در کتاب وندیداد نیز آمده است که اهورا مزدا اراضی شانزده گانه را آفرید و «اوروا» یکی از آن ها بود. این واژه را اوستا شناسان با شهر توس یکی دانسته اند. بر پایه داستان های ملی بنای اصلی شهر را به جمشید – شاه پیشدادی – و بازسازی آن را به توس، پسر نوذر – پهلوان و سپهسالار ایران – نسبت می دهند. افسانه می گوید که وی نهصد سال در زیر آسمان این شهر زندگی کرد و نام خود را بر این شهر نهاد. این روایت ها می رساند، که شهر توس در روزگار ساسانیان وجود داشته است.
بین سال های 31 و 32 هـ . ق در زمان خلافت عثمان، بخشی از خراسان، از جمله توس، به دست مسلمانان افتاد. در روزگار خلافت عبدالملک مروان (65- 86 هـ . ق) بنی تمیم دژ توس را گرفتند و تا سال 125 هـ . ق، آن را در دست داشتند. در سال 192 هـ . ق هارون الرشید به منظور رسیدگی به ستم های علی بن عیسی – حاکم خراسان – و جنگ با خوارج خاور ایران، رهسپار آن دیار گردید. وی در راه بیمار شد و زمانی که به گرگان رسید، بیماری او شدت یافته در توس درگذشت. وی را در 193 هـ . ق، در محلی که ده سال بعد حضرت رضا(ع) در آن جا به خاک سپرده شد، دفن کردند. در سال 265 هـ . ق، احمد بن عبدالله خجستانی، توس را ویران ساخت. در سال 336 هـ . ق ابومنصور توسی – حاکم وقت توس – علیه نوح بن نصر سامانی سر به شورش برداشت. نوح پس از شکست دادن ابومنصور، بار دیگر وی را بر حکومت توس گمارد. در سال 389 هـ . ق بکتوزون و فایق، از سرداران منصور بن نوح سامانی متحد شده منصور را کور کرد ند و برادرش عبدالملک بن نوح را به حکومت برداشتند. محمود غزنوی با باخبر شدن از این ماجرا به ماوراء النهر لشگر کشید. وی بکتوزون و فایق را شکست داد و تمامی خراسان را به دست آورد و ارسلان جاذب را به حکومت توس منصوب کرد.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]