سفارش تبلیغ
صبا ویژن
با دشمنت مدارا کن و برای دوستت خالص شو، تا[حق] برادری را حفظ کرده، مروّت را به دست آورده باشی . [امام علی علیه السلام]
 
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 10:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله رایگان ازمایش رنگرزی پشم و ابریشم با رنگزای طبیعی مازودار ( پوست انار ) در1 با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله رایگان ازمایش رنگرزی پشم و ابریشم با رنگزای طبیعی مازودار ( پوست انار ) در1 با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله رایگان ازمایش رنگرزی پشم و ابریشم با رنگزای طبیعی مازودار ( پوست انار ) در1 با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله رایگان ازمایش رنگرزی پشم و ابریشم با رنگزای طبیعی مازودار ( پوست انار ) در1 با word :

بشر (به عنوان حمام رنگرزی )، همزن ، دما سنج ،پیپت ، پیست ، استوانه مدرج ، هیتر ، رنگزای متال کمپلکس ، اسید سولفوریک ، آب مقطر، کالای پشم و ابریشم ، پوست انار ، قلیا( کربنات سدیم ) ، پوست انار

هدف آزمایش :
بررسی اثر قلیا و اسید بر فام پشم و پنبه رنگ شده توسط پوست انار .

تئوری آزمایش :
در سه بشر جدا گانه مقدار یکسانی از پوست انار را میریزیم و در یکی از آنها کربنات سدیم ( قلیا ) در دیگری اسید سولفوریک میریزیم و در یکی از بشرها قلیا و اسید نمیریزیم و تنها پوست گردو را به کار میبریم . برای رنگرزی با پوست انار ابتدا باید عصاره گیری کنیم و با توجه به مقدار 50 درصدی لازمه برای رنگرزی مقدار رنگزا زا با توجه به مقدار کالا که 0.2 gr است بدست نی آوریم .

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 10:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق نمد مالی با word دارای 17 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق نمد مالی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق نمد مالی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق نمد مالی با word :

گفت سایل چون بماند این خاکدان در میان این محیط آسمان
همچو قندیلی معلقدر هوا میبرد اسفل می رود نی بر نخلی
بیرونی ترین مظهر یک دین یا تمدن مانند اسلام، که هنر خود را اساس تعریف آن جلوه گاه برونی است باید نمودار جهان درونی آن تمدن باشد جوهرهنر زیبایی است و این امر بر اصطلاح اسلامی همانا کیفیت الهی است و بدین لحاظ دارای دو جنبه است: یکی در طبیعت که پوششی است مانند جامه ای زیبا که وجود ها و چیزهای زیبا را پوشانیده است، اما در وجود خدا یاد ذات هستی، جمال مطلق و خالصی است از میان همه صفات الهی که در این جهان متجلی شده و بیش از هم یاد آور هستی مطلق است.
در معماری مقدس بحثی به عنوان فیزیک معنا داریم که در تفکر انسان مقدس فیزیک (ماده) یک ارتباطی با متافیزیک دارد. اگر شما در فیزیک ازسطح به سمت بالا فاصله بگیرد به همان اندازه هم در معنویت و متافیزیک میتوانید بالا بروید. این پلکانی بودن که در فیزیک است به گونه ای نماد صعود متافیزیکی شما نیز است.
محراب در سوره آل عمران نوعی پناهگاه معرفی شده است و قوس و مقرنس آن آرام آرام ما را از آن حدود جاری جدا و وارد یک قلمرو معنوی می کند این دورا بودن گنبد و مقرنس ها و قوس محراب ما را از آن محدودیت به یک استعلای روحی می کشاند.
دو عامل از نظر معنوی به معماری ما تاثیر گذاشت یکی نص قد آن بود که معماران مساجد را مومنان به خداوند قیامت و بر پادارندگان نماز و دهندگان زکات می دانست و دوم عرفان اسلامی بود که مثلا مقرنس ها جلوه گر شد.
در دنیای امروز هر کشوری برای معرفی هویت خود می کوشد تا فضای محیط زندگی خود را متناسب با مولفه های بصری که بیانگر هویت فرهنگی خویش است به وجود آورد مساجد جلوه ایاز زیبایی های بصری هنرهای اسلامی هستند. مسجد خانه خدا و فضایی است که هم جلوه گر حضور معبود و هم ظرف عبادت عابد قرار می گیرد مهم ترین بنایی است که رابطه نزدیکی با فرهنگ و آداب مذهبی دارد.
در فرهنگ و تمدن ایرانی – اسلامی، هنر با محیط زندگی ارتباط تنگاتنگ داشته است هنر در متن زندگی بوده و هنرمندان همواره کوشیده اند تا فضای زندگی را با به کارگیری احجام، اشکال، تزئینات و رنگ های متناسب ، محلی آرام، دلپذیر و زیبا برای انسان فراهم سازند و از طرفی دیگر، بیشترین تفاهم، همخوانی و تلفیق را با محیط طبیعی به وجود آورند.
ساختار فضای معماریرا به گونه ای آرایش می دهد تا همه اضطراب ها، وسوسه های افسار گسیخته دنیا را از میان بردارد به جای آن نظم و نظامی را بیافریند که توازن ، صفا و آرامش است.
برای تبین مفهوم و مختصات معماری از نظر اسلام که اولین مرتبه و مهم ترین مرتبه به صورت است توجه به آیات قرآن کریم است که با عنایت به جاودانگی ، جامعیت و جهانی بودنش پیش از آنکه به کالبد شکل و ظاهراشاره نماید، همچون سایه موارد به جان و روح موضوع می پردازد در معماری مساجد اسلامی چون دیگر معماری دینی به تضاد میان فضای داخل و خارج می پردازد این حالت در مساجد به کمال خود میرسد به این معنی که آدمی با گشت میان داخل و خارج سیر میان وحدت و کثرت و خلوت و جلوت می کند هر فضای داخلی خلوتگاه و محل توچه به باطن و هر فضای خارجی جلوتگاه و مکان توجه به ظاهر می شود.
تفکر توحیدی چون دیگر تفکرهای دینی و اساطیری در معماری مساجد تجلی تام و تمام پیدا می کند معماری مساجد و تزئینات آن در گنبد و مناره ها، موزائیک ها و کتبه ها و نقوش مقرنس کاری فضایی را ابداع می کند که آدمی را به روحانیت فضایی ملکوتی پیوند می دهد تا آنجا که ممکن است «اسقاط اضافات » و «افنای تعیفات و تعلقات» در وجود او حاصل کند.
نشانی داده اند اهل خرابات که التوحید اسقاط و الا ضافات

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 10:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله نوجوان امروز با word دارای 15 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله نوجوان امروز با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نوجوان امروز با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله نوجوان امروز با word :

نوجوان امروز

نوجوانی :
پیشگفتار:
نوجوانی یکی از احساس ترین و مهم ترین مراحل زندگی است، زیرا این دوران همراه با تغییرات و دگرگونی هایی است که در هیچ مرحله ی دیگر زندگی وجود ندارد.
همچنین مشکل ترین و سخت ترین دوران رشد از نظر والدین به شمار می رود. اغلب پدران و مادران این مرحله را با دشواری و مشکلات فراوان پشت سر می گذارند. چه دعواها و مشاجراتی که در این دوران والدین و فرزندان نوجوانشان صورت نمی گیرد! چه حرمت هایی که در این بین شکسته نمی شود و چه ضربه هایی که در این سن به دلیل بی اطلاعی و برخورد ناشایست والدین با نوجوانان، بر روح حساس انان وارد نمی شود!

مشکل این است که اغلب والدین، اطلاع چندانی از ویژگی های این دوره نداند و نمی دانند چگونه با نوجوانانشان برخورد کنند. عده ای تصور می کنند که باید رفتاری را در پیش گیرند که پدران و مادر انشان در مورد آن ها به کارگرفته اند، در حالی که با توجه به دگرگونی های اجتماعی و فرهنگی، بسیاری از آن رفتارهای به تغییر شکل داده اند یا منسوخ شدهاند. برخی دیگر از والدین، در مواجعه با مسایل و مشکلات و رفتارهای غیر معمول فرزند شان، احساس می کنند که کاری از آنها ساخته نیست و گمان می کنند که قادر نیستند نقش ها و کشمکش های دوران بلوغ فرزند شان را تحمل کنند. آن ها تصور می کنند که میزان آگاهی و معلونشان از این دوران، آن قدر نیست که بتوانند به طور صحیح با نوجوانشان ارتباط برقرار کنند و دوران خوشی را برای او فراهم سازند و خود نیز از این مساله رنج می برند. اگر دقت کنیم، ملاحظه می شود که اکثر مشکلات والدین، در اثر عدم شناخت نوجوانان وویژگی های این دوران از زندگی است.

فصل اول :
مسئولیت والدین و شناخت دوره ای نوجوانی:
جهان نوجوان، جهان دیگری است و افکار او افکار دیگر. او اندیشه های دیگری دارد که با طرز تفکر بزرگسالان قابل مقایسه نیست. روح بسیارظریف و حساسی دارد که از هر نقشی خالی و برای پذیرش هر تربیتی آماده است. انسان کوچکی است که هنوز شکل ثابتی نگرفته و برای قبول هر شکلی، صلاحیت دارد. والدین باید انسان شناس باشند.

رمز تربیت را بدانند و احساس مسئولیت کنند، صبر و پشتگار داشته باشند واز مشکلات نهراسند.
دوره ی نوجوانی و بلوغ :
دورهی نوجوانی و بلوغ؛ به سنین بین 12 الی18 سالگی اطلاق می شود. این دوره، یکیاز بحرانی ترین دوره های زندگی است. گاهی گذشش از مرز کودکی و رسیدن به قلمرو بلوغ، با ناسامانی ها و مشکلات فراوان همراه است.

در این دوره، نوجوان دیگر نه کودک است و نه هنوز به درستی بالغ شده است و فرد در مرز بین این دو مرحله ( کودکی و بزرگسالی) قرار می گیرد و بافشارها و انتظارات خاص هر دوره رو به رو می شود.
الف ) بلوغ جسمی یا فیزیولوژیک :
در این دوره، رشد و ترشح غده های مختلف سبب به هم خوردن تعادل کودکی می شود و بدن در وضعیت جدیدی قرار می گیرد. رشد و نمو، به خصوص در مرحله ی اولیه ی بلوغ بسیار سریع است. در این دوره، رشد و نمو استخوان ها تقریباً کامل می شود. و بلندی قد و قامت به حداکثر می رسد. رشد استخوان ها به اندازه ای سریع که نوجوان نمی تواند در کار عضلات، هماهنگی ایجاد کند، لذا اغلب ناخواسته مرتکب اعمالی می شود که او را متهم به سر به هوا بودن و ناشیگری می کند. به همراه رشد جسمانی، قدرت بدنی نوجوان نیز افزایش می شود می یابد. وزن او به سرعت افزوده می شود و اشتهایش به غذا، زیاد می شود.

ب ) بلوغ شرعی ( سن تکلیف دینی ) :
گاهی منظور کلمه بلوغ، سن تکلیف دینی است که زمان آن در کشورهای مختلف، بر حسب اعتقاداتی که دارند متفاوت است. شرع مقدس اسلام سن 9 سال قمری را برای دختران و سن 15 سال قمری را برای پسران، به عنوان سن تکلیف و انجام واجبات الهی تعیین فرموده است.
ج ) بلوغ عرضی ( سن قانونی) :
قوانین مدنی در کشورهای مختلف، اغلب دو پاسه سه سال دیرتر از دستورات شرعی نوجوانان را بالغ و مشمول رفتار خود می شناسد و معمولا سنین بالاتری را به عنوان سنین قانونی را در نظر می گیرند.

د ) بلوغ روانی ( بلوغ شخصیت) :
بلوغ روانی فرد، دارای جنبه های مختلفی از قبیل پختگی هوش، درک مفاهیم اخلاقی، نقطه ی اوج حافظه، کمال اداره، انفعالات و سایر خصوصیات ذهنی است که در صورت هماهنگی، تعادل فرد را موجب می شود و در صورت ناهماهنگی، به رفتار غیر مادی یا عدم تعادل روانی منجر می شود.
فصل دوم :

نوجوان و محبت :
محبت و دوستی،یکی از عواطف بسیار مهم و باارزش در نوجوان است که به خصوص در دوران بلوغ شدید است و می توان آن را یکی از ویژگی های این دوره دانست. احساس دوستی و ابزار محبت نسبت به دیگران، همسالان و بزرگ ترها، نشانگر یکی دیگر از نیازهای طبیعی نوجوان است.

محبت حیات بخش دل ها :
نوجوان مایل است که نسبت بهدیگران ابزار محبت کند و در مقابل دیگران نیز بهه او عشق بورزند و او را دوست داشته باشند. اگر والدین مفهوم دوست داشتن دیگران و مورد محبت قرار گرفتن از سوی دیگران را به نوجوان آموخته باشند، وی هیچ گاه احساس یاس و افسردگی نخواهند کرد. دختری که در محیط خانه از لحاظ محبت اشباع شده است، در جوانی احساس محرومیت و بی پناهی نمی کند قادر مقابل چند جمله محبت آمیزیک پسر جوان، خود را ببازد و آینده اش را تباه سازد. طبق نظر روانشناسان،منشا بسیاری از تند جوی ها، خشونت هاف لجبازی ها، بدبینی هاو زورگویی ها، محرومیت از محبت است. کسی که از محروم مانده، ممکن است دست به دزدی و قتل نفس بزند تا از اجتماعی که او را دوست ندارد، انتقام بگیرد. حتی ممکن است خود کشی کند تا از وحشت و تنهایی محبوب نبودن، نجان یابد. اکثر بزهکاران، از همین بیل افراد محروم و عقده دار بوده اند. بسیاری از نوجوانانی که از منزل و شهر و دپارشان فرار کرده اند، انگیزه ی فرار خویش را کمر مهدی پدر و مادر ذکر کرده اند.

( پیامبر اکرم (ص) در این زمینه می فرمایند: کسی که به کودکان مهربانی و به بزرگسالان احترام نکند، از ما نیست.)

فصل سوم :
تحسین وتمجید نوجوان :
انسان ها در هر سنی کهباشند، نیازمند تحسین و تمجید هستند و از این طریق، هم نیروی محرکه ای برای کار و تلاش کسب و هم احساس اطمینان می کنند.
تحسین تلخ :
تحسینی که به ارزیابی شخصیت و خصوصیات شخصی می پردازد، سالم نیست، اما تحسینی که جدیت، کوشش و ثمره ی کار و احساسات را توصیف می کند، سالم و سازنده استو تو همیشه فوق العاده ای تو همیشه سخاوتمندی، تو همیشه صادق و صمیمی هستی این گونه تمجیدها، اضطراب بر انگیز اس و شخص را وا می دارد که به غیر ممکن فکر کند. اغلب انسان ها نمی توانند همیشه خوب، سخاوتمند و دلسوز باشند.

بهترین روش :
بهترین روش استفاده از تعریف و تمجی این است که به جای ارزیابی، توصیف کنید و به جای ارزیابی شخصیت، به تشریح حادثه بپردازید.
فصل چهارم :
تربیت شخصیت نوجوان :
کار تربیت با همه ی آسانی ها، امری دشوار و در حقیقت سهل ممتنع است.
بسیاری از پدران و مادران، آن را امری آسان تلقی می کنند و حتی گمان دارند که ناخوانده، می توان در آن راه موفق بود. ولی در جنبه ی اجرا و عمل در می یابیم که مساله به همان سادگی و آسانی نیست که عده ای گمان دارند.
علاوه بر همه ی عواملی که موجب عدم موفقیت ما در تربیت نسل نوجوان می شوند، چند عامل دیگر هم در این راه، بر آن دامن می زنند:
عدم آشنایی با وضع و شرایط نوجوانان و عدم آگاهی از حالات و روحیات آنان.
نا آشنایی با غنون و راه و رسم بر خورد با جوانان و شیوه های گوبپگی آنان.
احساس استقلال نوجوانان در زنگی و اعمال اراده توسط آنان در به کار گیری راه وروش خودشان.
عدم تحمل والدین در برابر رفتار آن ها یا قبول افکار و اعمالشان.
این مجموعه ، سبب آن می شود که والدین و مربیان در این راه آن چنان که باید، توفیق نپابند ، یعنی هم زندگی بر خودشان دشوار باشد و هم بر فرزند خود بیشتر فشار بپاورند که در مواقعی منجر به صدمه های اخلاقی و رفتاری خواهد شد.
1 ) برنامه ی تربیتی :

برنامه ی تربیتی نوجوانان در سنین مختلف فرق دارد. معمولاً مرز سنی نو جوانان را از 12 تا 18 سال مین دانند . البته دانشمندانی هم هستند که آن سن را کمی زودتر یا کمی دیرتر نیز مورد نظر دارند بنای تربیت را بر پرورش شخصیت قرار دهند و این برنامه تا سنین حدود 14 او حتی 16 سالگی را نیز شامل می شود.

«فصل پنجم» بحران هویت نوجوانی:
نوجوان برای ساختن هویت خود، در یک زمان با دو گروه از امور درگیر است. او باید هم با تغییرات درونی شناختی و بدنی خود سازگار شود و هم در همان زمان، ناگزیر از نظام های بیرونی و خارجی است. او باید با تمام این مسایل درگیر شود، دگرگونی ها را پشت سر گذارد و از خلال آن ها هویت خود را بسازد و از سلطه ی بزرگ سالان خارج شود.

الف ) نوجوان در مسیر هویت یابی:
کودک در دوران کودکی، در پی این نیست که تعریفی از خویشتن به دست آورد و جایگاه ، موضع و مقام خود را بشناسد، اما رفته رفته ، با بالا رفتن سن کودک و ورود وی به دنیای نوجوانی ، برای او این مساله مطرح می شود که من کیستم؟ انسانی حقیر هستم یا برتر؟ از چه ارزشی و شخصیتی بر خوردارم؟ و ; پاسخ به این سوال ها، به اشکال مختلفی امکان پذیر است. همان گونه که پدر و مادر، مربی و معلم با سخن، نگاه، تنبیه، تشویق و یکایک حرکات خود، در دوران کودکی به کودک هویت خاصی را القا می کنند. در دوران نوجوانی نیز، او همین هویت را حفظ می کند و بر مبنای معیار هایی که همان هویت القا می کند، شخصیت انسانی اش را مشکل می دهد. پیش از پرداختن به بحث هویت یابی جوان، ذکر این نکته لازم است که تغییرات در هنگام بلوغ، باعث می شود تا نوجوان با حساسیت بیشتری به جستجوی هویتی برای خویش بپردازد. دلیل این امر، آن است که نوجوان در دوران بلوغ، با نگرانی هایی افزون بر نگرانی های روزمره ی دیگران مواجه است. یکی از این نگرانی ها ناشی از تغییرات سریع جسمی در دوران بلوغ است و ممکن است وی ناگهان احساس کند که بینی او با بزرگ تر شدن ناگهانی، از حد اعتدال خود خارج شده، چهره ی وی را زشت ساخته است. یا ممکن است به علت رشد سریع استخوان بندی بدن (که رشد سریع عضلانی متناسب، به طور طبیعی ، مدتی پس از آن حاصل می شود) نوجوان یکباره خود را بسپارد از ، لاغر و زشت بپابد. علاوه بر تغییرات بدنی فوق، برخی تغییرات فیزیولوژیک دیگر در نوجوانان به وجود می آید.

این تغییرات ممکن است در مجموع ، به نوعی بحران فکری در نوجوان منجر شود. از طرف دیگر، دو گانگی روانی خاصی که نوجوان خود را با آن مواجه می بیند، سبب می شود که وی به طور جدی گری به مساله هویت خویش بیندیشد.

ب ) بحران هویت :
مشکلی که در واژه ی بحران هویت وجود دارد، نشانگر این معناست که فرآیند کسب هویت آسیب زا است. اما «اریکسون» اضافه می کند که بحران هویت ، یک دوره ی تصمیم گیری بهنجار است، نه دوره ای ناگهانی و بدون نظم یا به اجبار همراه با تنش و اضطراب . تحقیقات اخیر نیز حاکی از آن است که بیشتر نوجوانان به اندازه ی کافی «من» نیرومندی دارند تا با مشکلات همراه با هویت ، خوب مقابله کنند.

ج ) حل بحران هویت:
طبق نظریه ی «اریکسون» ، بحرانی را که نوجوانان با آن مواجه می شوند هویت در مقابل سر گردانی از نظر نقش اجتماعی نام دارد. (سر گردانی در هویت و نقش اجتماعی، اغلب به این صورت تجربه می شود که نوجوان نمی داند کیست ، چه نقشی در اجتماع دارد، برای چه به دنیا آمده است ، به کجا خواهد رفت و چه کاره خواهد شد.)

با این توصیف، باید در نظر داشت که حل بحران هویت ، دارای طیفی است که در یک سوی آن کسب هویت است و در سوی دیگر آن، سر گردانی و بلا تکلیفی. نتیجه این که اکثر افراد در سن نوجوانی، نه دارای هویت کامل هستند و نه بی هویتی . آن چه اغلب در عمل شاهد آن هستیم، حالاتی بین این دو است. ضمن آن که احساس هویت، باید بر بی هویتی سنگینی داشته باشد.
د ) فر آیند شکل گیری هویت :

ریشه های شکل گیری هویت، از تجربیات و همانند سازی های زمان کودکی نشات می گیرد و تا کهسالی ادامه می یابد. همان طور که خواهیم دید اریکسون نوجوانی را به عنوان دوره ای از زندگی نگاه می کند. که در آن نوعی تعویق روانی اجتماعی وجود دارد. یعنی نوعی دوره ی انتظار ، دوره ای که در آن خص خود را می یابد. برای نمونه، برخی نوجوانان تحصیل را رها می کنند تا سفر کنند و مشاغل گوناگون را بیازمایند، و پس از آن تصمیم پنهانی خود را بگیرند. در عین حال، برای بسیاری از نوجوانان دستیابی به یک وضعیت آزادانه ی تعویق، مشکل است.

آن ها تا پیش از آن که بدانند چه کسی هستند و در زندگی چه خواهند کرد، اغلب دچار نوعی حسن انزوا می شوند. یعنی این احساس که زمان آنان را پشت سر می گذاردو دو تلاش برای یافتن معنی، در هر نوع فعالیتی ناتوان هستند، این احساس که زندگی ، تنها رویدادی است که بر آن ها تحمیل شده ، با آنان همراه است، با وجود این، بیشتر اوقات ، نوجوان تعهدات و الزامات را به تعویق می اندزاد و علت این امر ،

نیاز درونی به اجتناب از «تثبیت زودرس هویت» و پذیرش زود رس نقش های متحجر اجتماعی است. احتمال این که هویت در اواخر نوجوانی به یک مساله ی مهم و نگران کننده تبدیل شود، بیشتر از اوایل نوجوانی است. علت آن است که نوجوان کم سن تر، درست، در آغاز توانایی بررسی انتزاعی خود و جهان هستند وعلاوه بر این، در اویل نوجوانی، تغییرات ظاهری مهمی روی می دهد که موجب نگرانی قابل توجهی در مورد تصور بدنی می شود. به نظر می رسد پذیرفته شدن توسط همسالان برای افراد 13 تا 16 ساله، مساله ی مهمتری است.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 10:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله خیار گلخانه ای با word دارای 58 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله خیار گلخانه ای با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله خیار گلخانه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله خیار گلخانه ای با word :

کاشت خیار در گلخانه;

انتخاب زمان کشت :
قبل از هر اقدامی در مورد کشت خیار ابتدا بهتر است اطلاعاتی از قبیل آمار هواشناسی منطقه نظرات و تجربیات مهندسین کشاورزی و کشاورزان با تجربه و مهمترین مورد قیمت این محصول در بازار کسب کرده و آنگاه زمان کشت را انتخاب نمایید زیرا زمان کشت در بهره برداری محصول تاثیر مستقیم داشته و باعث بالا رفتن روحیه کار و تلاش می گردد. مثلا در مناطق جنوبی کشور زمان کشت از اوائل مهرماه شروع می شود و در خرداد ماه سال بعد برداشت محصول پایان می یابد. و در مناطق شمالی و مرکزی کشور که در آذر ماه و دی ماه دارای هوای ابری و سرد می باشند زمان کشت را به نحوی انتخاب می کنند که این زمان یا آخر فصل برداشت و یا آغاز کشت باشد . به طور کلی زمان هایی که شرایط جوی نامساعد است باید از دوره کشت حذف گردد و اگر چنین کاری صورت نگیرد و زمانهای نامساعد در میان زمان برداشت قرار گیرد کشت با مشکلات عدیده ای روبرو می شود.

انتخاب بذر: بعد از انتخاب زمان کشت باید بذر مناسب و خوبی انتخاب کنیم که بر اساس تقسیم بندی اقلیم های مناسب صورت می گیرد.مثلا برای مناطق جنوبی که زمان کشت از اوائل مهرماه شروع می شود و تا آخر خرداد سال بعد می توان برداشت محصول داشت و یا مناطق شمالی و مرکزی که کار کشت از اوائل دی ماه شروع می شود بذرهای تک گل پیشنهاد می شود که دارای برگ های کوچک و مقاوم به سرما بوده و جهت دوره های طولانی مناسب می باشد ولی در اقلیم های که دو فصل کشت دارند بهتر است از واریته های پرگل که محصول زیادی در زمان کوتاه دارنداستفاده گردد. شایان ذکر است که بسیاری از کشاورزان بدون توجه به نوع واریته و زمان کشت آن و تنها به علت پر گل بودن آن اقدام به کشت در فصولی می نمایند که مناسب حال آن بذر نیست در نتیجه با مشکلاتی مواجه می شوند که برای آنها اندکی ناشناخته و غریب می نماید.

کشاورزانی که آشنایی با خواص واریته های مختلف ندارند اشتباه عمده ای را مرتکب می شوند و آن این است که واریته های پر گلی را که برای فصول بهاره کشت نموده اند و محصول خوب و زیادی برداشت کرده اند مجددا برای کشت پائیزه انتخاب می کنند. با شروع فصل سرما و کوتاه شدن طول روز تعداد زیادی میوه های کوچک در هر بوته مشاهده می کنند که به علت ریز ماندن میوه ها بر روی ساقه محصولی برداشت نمی کنند و با تصوراتی که دارند کود و سم را به گیاه تحمیل می کنند در حالی که بذر های تک گل بوده و از آن میوه کمتری مشاهده می کنند اما محصول بیشتری برداشت می شود.

نحوه کشت : پس از انتخاب بذر باید فکر نحوه کشت باشیم به طور کلی در مقابل ما دو راه برای کشت بذر قرار دارد. یکی کشت مستقیم و کشت به صورت خزانه که از این دو راه به خاطر صرفه جویی در استفاده از امکانات گلخانه ای و مراقبت بیشتر و بهتر تا جوانه زدن بهتر است از کشت در خزانه بهره گیری کرد. برای کشت مستقیم زمین باید رطوبت کافی داشته و به اصطلاح گاورو باشد و بهتر است زیر و روی بذر به مقدار مورد نیاز بیته موس ریخته شود.

بهترین خاک برای کشت در گلدانهای نشاء ماده ای طبیعی به نام بیته موس می باشد که در بازار انواع خارجی و ایرانی آن یافت می شود.اگر محل قرار گرفتن سینی نشاء دارای 30 درجه سانتی گراد حرارت بوده و نور و رطوبت کافی وجود داشته باشد پس از 5 تا 7 روز بذر جوانه می زند و چنانچه شرایط مناسب نبوده و عوامل نور و گرما و رطوبت به صورت دلخواه نباشد اولا در زمان جوانه زنی تاخیر ایجاد می شود و ثانیا در جریان رشد گیاه نیز اختلالاتی پدیدار خواهد شد. توصیه می شود این نوع بذرها را به علت گرانی آنها 24 ساعت قبل از کاشت در زمین و یا گلدان در یک پارچه نخی و یا پنبه ای در دمای 30 درجه سانتی گراد نگهداری کرد. باید دقت کرد قبل از این کار بذرها ابتدا در آب ولرم خیسانده شوند از طرفی باید مراقبت های لازم را به عمل آورد تا گیاه جوان بدون آفت و بیماری به زمین منتقل شود.

انتقال نشاء به زمین اصلی :وقتی بذرها سبز شدند و رشد کافی نمودند باید آنها را به زمین گلخانه منتقل کنیم.بدین منظور حفره هایی که با فاصله معین و بر اساس تراکم بوته در متر مربع محاسبه شده است بر روی بسترها تعبیه می کنیم که دقیقا به اندازه حجم خاک گلدانهای سینی نشاءمی باشد. آنگاه با احتیاط کامل نشاء را همراه با خاک گلدان از گلدانها جدا کرده و در حفره ها قرار می دهیم.در اینجا باید مراقب باشیم تا به ریشه ها آسیبی وارد نیاید. بعد از انتقال نشاء به زمین آبیاری را شروع می کنیم . به یاد داشته باشیم مدت قرار گرفتن نشاء در گلدان نباید از حد معمول تجاوز کند زیرا در این صورت است که ریشه به علت حجم کم خاک دچار مشکل شده و از رشد طبیعی باز می ماند و در نتیجه گیاه از ابتدا ضعیف خواهد بود و پس از آن هم رشد درستی نخواهد داشت.

تراکم بوته ها : به منظور دستیابی به بیشترین برداشت محصول از متر مربع تراکم بوته ها حائز اهمیت است.بعضی از کشاورزان و گلخانه داران بر این باورند که اگر تعداد بوته در واحد سطح بیشتر باشد محصول بیشتری می توانند برداشت کنند.بر اساس تجارب بدست آمده در گلخانه های خاکی برای واریته های موجود تراکمی برابر با 7/1 تا 3 بوته بنابر تجربه شخصی فصل کاشت و نوع واریته از نظر کوچکی و بزرگی برگ در نظر می گیرند که در این مورد می توان از کشاورزان با تجربه و کارشناسان مربوطه کمک گرفت. ناگفته نماند که این کار دلایل فنی و مهمی دارد که از جمله می توان میزان نوردهی و جذب مواد مغذی خاک در فصول سرد را نام برد.پس به خاطر اینکه بوته ها از نور کافی برخوردار بوده و رشد مناسبی داشته باشند باید به گونه ای کاشت شوند که به روی یک دیگر کمتر سایه بیاندازند و به عبارتی دیگر موجب جلوگیری از تابش نور کافی به گیاه نشوند از طرفی در فصول سرد میزان غذا رسانی خاک به ریشه کمتر می شود و اگر تراکم هم در چنین وضعیتی زیاد باشد طبیعی است که به ریشه مواد کافی نخواهد رسید

آبیاری اولیه : برای آبیاری گلخانه بهتر است از سیستم تحت فشار به صورت قطره ای استفاده کنیم.در این روش که بهترین نوع آن استفاده از نوارهای آبیاری است که از حدر رفتن آب جلوگیری می کند. بر اساس برنامه ای منظم به آبیاری گیاه خواهیم پرداخت زیرا آبیاری به صورت سنتی ضمن بالا بردن مصرف آب و همچنین رطوبت گلخانه مواد غذایی در خاک را شسته و دسترسی ریشه را به این مواد کم کرده.شایان ذکر است که آبیاری گیاه بر اساس سن گیاه بافت خاک و زمان مصرف متفاوت است. برای مثال می توان گفت که خاک در زمستان به آب کمتری نیازمند است تا در فصل تابستان ولی در هر صورت باید به طور یکنواخت و دوره های منظم آبیاری کرد و مسلما در خاک های سبک مقدار آبیاری کمتر و فاصله زمانی بین آن نیز کمتر خواهد بود. توصیه می شود در هنگام آبیاری زمین را برای مدت طولانی به حالت اشباع قرار ندهیم و حتما رطوبت 25 درصدی را در فاصله دو آبیاری رعایت نمایید به عبارت دیگر برای تناوب آبیاری زمانی اقدام به آبیاری نمایید که رطوبت خاک به 25 رسیده باشد ضمنا این را هم بدانید که گیاه خیار در زمانی که به گلدهی می رسد نیاز بیشتری به آب دارد.

برخی از کشاورزان معتقدند بعد از اینکه گیاه جوان 4 برگ حقیقی خود را کامل کرد باید یک دوره تشنگی به گیاه داد.چون اعتقاد دارند ریشه گیاه در حالت تشنگی به طور طبیعی به دنبال یافتن آب به عمق خاک نفوذ می کند و این حرکت ریشه باعث افزایش حجم ریشه می شود. به هر حال گیاه پس از دوره تشنگی و آبیاری پس از آن رشد سریعی خواهد داشت. در زمان رشد بوته باید نخهای گلخانه را آماده کرده و بر فراز بوته ها به سیم های مهار در فضای سقف گلخانه متصل نمود تا در هنگام رشد سریع بوته ها به طور منظم به دور نخ ها بسته شود برای بستن بوته ها به دور نخ ها روش های مختلفی وجود دارد می توان پائین نخ ها را به سیم مهار در پائین گیاه بست و یا اینکه نخ اضافه را به دور قرقره های سیمی پیچانده و بر روی سیم مهار قرار داد و یا اینکه به وسیله کلیپس های مخصوص که به اندازه قطر ساقه گیاه است و به انتهای نخ ها بسته می شود ارتباط ساقه و نخ را بدون گره زدن به گیاه برقرار نمود شایان ذکر است که نباید در مرحله نخ کشی بی توجهی نمود زیرا غفلت در این کار باعث شکستن ساقه گیاه می شود و سبب آسیب جدی به گیاه خواهد شد.

آبیاری : آبیاری گلخانه برای خاک های سبک می تواند به روش نشتی باشد یعنی با ایجاد جوی و پشته آبیاری صورت می گیرد. در صورت استفاده از سیستم های قطره ای که با لوله های مخصوص صورت می گیرد نیازمند یک محاسبه دقیق هستیم زیرا معمولا وسط خط لوله از فشار آب کمتری برخوردار است و به این علت آبیاری به صورت یکنواخت انجام نمی شود.آبیاری قطره ای باید به صورتی باشد که پیازرطوبتی بین دو قطره چکان به یکدیگر متصل شود . همانطور که می دانید روزانه مقدار معینی اب زمین تبخیر می شود که باید در موقع مناسب تامین گردد.در صورتی که نسبت به آب یک منطقه مشکوک باشیم با آزمایش آب تصمیم نهایی را اتخاذ می کنیم مقادیر مجاز EC در آب براساس میلی موس تامین می شود EC کمتر از 1 بسیار خوب EC بین 1 تا2 مناسب و EC 2 تا 3 کمی زیاد EC 3 تا 4 زیاد و EC بالاتر از 4 بسیار زیاد غیر قابل قبول می باشد.

هرس اولیه : در بته خیار تا زمانی که ارتفاع گیاه به 30 سانتی متر نرسیده هیچگونه هرسی را انجام نمی دهیم . اما پس از اینکه بوته به ارتفاع 30 سانتی متری رسید شاخه های فرعی و میوه و گلهای آن را به تدریج حذف می کنیم. با این کار به گیاه اجازه می دهیم که تمام انرژی تولیدی توسط گیاه صرف رشد ساقه و برگهای اولیه شود و بدین وسیله گیاه قوی و شاداب باشد از ارتفاع 30 سانتی متر به بعد شاخه های فرعی را حذف کنیم ولی با توجه به فصل کاشت و نظر برخی کارشناسان و کشاورزان با سابقه برخی به شاخه های فرعی اجازه می دهند رشد نمایند و بر اساس واریته و فصل کاشت طول شاخه های فرعی را تنظیم می کنند. قابل ذکر است که در فصل بهار جوانه انتهایی شاخه های فرعی را بعد از ظهور برگ پنجم حذف می کنند به یاد داشته باشید که هرس اولیه گیاه تاثیر مستقیم و بسیار خوبی در رشد و بار دهی بوته خواهد داشت البته مشروط بر اینکه به طور صحیح و اصولی انجام گیرد.

برداشت محصول : از مواردی که باید در انجام آن دقت بسیاری کرد تا آسیبی به گیاه وارد نشود نحوه چیدن خیار از بوته است که به دلایلی با اهمیت است شیوه اصولی و صحیح چیدن خیار از بوته این است که آن را به سمت بالا کشیده تا بدین وسیله از ساقه جدا شود این عمل باعث می شود که بقایا یا دنباله میوه بر روی ساقه باقی نماند زیرا باقی ماندن این قسمت بر روی ساقه باعث پوسیدگی ساقه می شود و از طرفی دنباله میوه علاوه بر اینکه وزن میوه را سنگین تر می کند باعث جلوگیری از نرم شدن سریع میوه هم می شود امروزه در اکثر گلخانه ها دیده می شود که خیار را به وسیله قیچی از شاخه جدا می کنند این کار زمانی می تواند مشکل آفرین باشد که قیچی آلوده به بیماریهای قارچی و ویروسی خاصی باشد. در این حالت امکان انتقال بیماری از یک بوته به بوته دیگر زیاد است. بد نیست بدانید به تازگی دستگاهی اختراع شده است که به وسیله اشعه می تواند میوه را از ساقه جدا کند.ولی تا زمانی که دسترسی به این وسائل امکان پذیر باشد بهتر است حتاالمقدور میوه با دستکش چیده شود ضمنا از ابزارهایی استفاده کنید که اطمینان داشته باشید آلوده نیستند.

پائین کشی بوته ها : زمانی که بوته ها به سقف مفید گلخانه می رسند باید پائین کشیده شوند.نکته ای که در این دوره حائز اهمیت است هرس برگهای فرسوده تر و پیر تر در طول دوره برداشت است.به طوری که هنگام پائین کشیدن بوته برگهای پائینی ضمن اینکه عمر خود را سپری کرده اند تعداد کمی نیز برای هرس کردن باقی مانده باشد. باید همواره به یاد داشته باشید که هرس برگهای فرسوده در هر نوبت نباید بیش از 3 برگ در بوته باشد و حداقل 18 تا 25 برگ روی بوته باقی بماند. هرس برگ های فرسوده باید در طول دوره و به تناوب انجام گیرد که در هنگام پائین کشی مشکلی پیش نیاید و ضمنا متوجه باشیم برگهایی که هرس می کنیم نباید از تعداد برگهای تولید شده بیش تر باشد. به هر حال بعد از هرس برگ های مسن تر و رسیدن بوته به سقف 3 روش برای هرس بوته خیار مرسوم است.
اول اینکه با حذف برگهای پائینی و شل کردن نخ ها از قرقره که به سیم مهار متصل است ساقه را به صورت گرد در روی زمین قرار داده البته گاهی ساقه ها به جای اینکه روی زمین قرار گیرند بر روی شاسی های مخصوصی که با فاصله 50 سانتی متر تعبیه شده اند قرار می گیرند. زمانی که بوته به انتها می رسد به دو شاخه فرعی اجازه می دهیم که رشد خود را ادامه دهند و دوباره به سمت پائین حرکت کنند.این دو شاخه فرعی را مانند شاخه های اصلی در نظر می گیریم و پس از رشد این شاخه ها جوانه ای انتهایی شاخه اصلی را حذف می کنیم و سوم اگر در پایان فصل کشت با فرا رسیدن هوای گرم مصادف باشد می توان به جای پائین کشیدن بوته ها آن را بر روی سیم ها انداخته تا مانند سایبانی در گلخانه عمل کند در این حالت باید کاملا مراقب بود که بوته ها در موقع خم شدن شکسته نشوند و بعد ها دچار ضایعات و بیماری نگردند

خاک مناسب برای خیار درختی:
خاک مورد استفاده در گلخانه های کشت خیار بایستی دارای بافت سبک (Sandy loam) بوده و از نفوذپذیری خوبی برخوردار باشد. این نوع خاک هر چه از نظر داشتن هوموس تقویت گردد کاشت خیار در آن دارای عملکرد بهتری خواهد بود. تقویت خاکهای سبک را می توان با کودهای حیوانی تامین نمود.
اگر خاک قابل استفاده کمی سنگین باشد می توان با اضافه کردن مقداری شن شسته عاری از آهک و گچ به همراه کمپوست بطوریکه از نظر مصرف میزان مورد نیاز جنبه اقتصادی جنبه اقتصادی داشته باشد آنرا اصلاح نمود. همچنین در صورت نفوذپذیری کم آب یا زه دار بودن خاک می توان از لوله های مشبک پلی اتیلن و نصب در زیر پشته های خاک نیز استفاده نمود. این روش میتواند زهکشی لازم را برای خاک تامین نماید. خاکهای نسبتاً سنگین و یا خاکهایی که دارای نمک زیاد باشند اصلاً مناسب نمی باشند زیرا تهویه، آبشویی و ضدعفونی اینگونه خاکها بسیار مشکل می باشد و مطمئناً به رشد ریشه نیز صدمه می زند.

تجربه خیارکاری در خاکهای سبک بیابانی (سرخه) که املاح آهکی و گچی در حداقل باشد و درصد شن آن بیش از 50% باشد نشان داده است که اینگونه خاکها بهترین بسترها بوده و در آن محصول خوبی تولید شده است. در انتخاب بسترهای خاکی چنانچه بستر زیرین (بیش از عمق 25 cm) آنها سخت و غیرقابل نفوذ باشد بایشتی با استفاده از زیرشکنهای مناسب این لایه شکسته شود و یا از کاشت خیار صرفنظر نمود.

PH مناسب بستر خاکی65-75 و EC کمتر از 3000µmos/cm (3 دسی زیمنز بر متر) می باشد. قابلیت جذب عناصر به وسیله PH بستر محیط ریشه تعیین و مشخص می شود. در PH پائین نسبت عناصر قابل جذب و محلول آهن، منگنز و آلومنیوم بیشتر بوده و در نتیجه همه آنها باعث تثبیت و غیر قابل استفاده شدن فسفر می شود.همچنین میزان کلسیم، منیزیم، گوگرد و ملیبدن قابل استفاده نیز در PH پائین کاهش می یابد. از طرفی مقدار فسفر، آهن، منگنز، روی، مس و بر در PH بالا محدود می شود.

سایر بسترها:
بسترهای خاکی همراه با مواد دیگر: اینگونه بسترها توده هایی از کاه و کلش و پیت، کمپوست و از این قبیل می باشند که روی پشته ها قرار می گیرند و یا با خاک پشته ها مخلوط می گردند. در این بسترها ریشه ها به خوبی توسعه پیدا می کنند و گرمای محیط ریشه و Co2 لازم نیز به میزان کافی تولید میگردد. ازجمله این بسترها کاه پوسیده روی پشته ها است.

در اینگونه بسترها هر ردیف آن بوسیله بسته های کاه پرس شده پوشیده میشود. بدین طریق که پهنای بسته ها روی زمین و عرض آنها در امتداد یکدیگر قرار گرفته باشند. در هر 1000 m2 حدود 10 Ton کاه و به تعداد 560 بسته کاه 18 Kg مصرف می گردد. برای آماده سازی اینگونه بسترها برای هر بسته حدود 30 Lit آب مورد نیاز است. کودهای شیمیایی مورد نیاز برای هر کیلو کاه مجموعه ای از کودهای زیر است که بطور یکنواخت روی توده کاهها پخش میشوند.
7gr نیترات آمونیوم 26% + 7gr آهک
7gr سوپر فسفات تریبل
7gr نیترات پتاسیم
45gr سولفات منیزیم
آنگاه در چند نوبت و به میزان 2-3 Lit برای هر بسته روی آنها به آهستگی آبیاری شود. در این زمان دمای گلخانه نبایستی از 15° c پائینتر رود. با این وصف بعد از مدتی دمای توده کاه به 38° c می رسد. در این روش استفاده از کاه گندم برای واریته های خیار طولانی رشد و کاه جو بای خیارهای با طول رشد کوتاه استفاده می شود.

بسترهای آبکشت: بسترهایی که صرفاً از محلول مواد غذایی کامل استفاده میشود و نیازی به خاک نمیباشد و فقط از نگهدارندهای واسطه ای مثل بسته های حاوی پشم سنگ و یا پیت خالص و یا ماسه و شن شسته که روی بتن تعبیه شده اند می توان استفاده نمود. در این سیستم ها هزینه های ضدعفونی قابل توجه نمی باشد ولی تأمین انواع مواد غذایی مورد نیاز بطور مداوم نیاز به اصلاح و کنترل دارد، ضمن اینکه نگهداری بوته در این گونه بسترهای سست باعث افزایش هزینه ها می گردد. در این روش ریشه ها به خوبی توسعه پیدا نمی کنند و گرمای لازم و Co2 مورد نیاز در محیط ریشه نیز بوجود نمی آید.

برای پرورش خیار در گلخانه صرفاً باید از بذور پارتنوکارپیک استفاده کرد و از کاشت بذور معمولی در گلخانه اجتناب کرد. لازم به ذکر می باشد که پارتنوکارپیکی عبارت است از تشکیل و رشد میوه بدون تلقیح تخمکها. این پدیده به نحوی گسترده در سبزیجات خانواده کدوئیان بخصوص خیار بروز میکند. در واریته های معمولی گلهای نر و ماده جدا از هم بوده و گلهای نر زودتر از گلهای ماده ظاهر می گردند. ولی در عوض واریته های پارتنوکارپیک گل نر وجود نداشته و گلهای ماده بدون عمل گرده افشانی و لقاح تولید میوه میکند.

در این نوع خیار نیازی به گرده افشانی نیست و میوه بصورت پارتنوکارپیک تشکیل می شود، لذا چنانچه حشراتی از بیرون گلخانه گرده گل بوته دیگر خیارهای هوایی را به روی گل ماده بوته خیار داخل گلخانه بنشانند خیار تولیدی از کیفیت ظاهری پائین تر برخوردار خواهد بود.
در بعضی از واریته های خیار داربستی طول میوه ممکن تا 50 cm برسد که با توجه به ذائقه و بازارپسندی مصرف کنندگان ایرانی هم اکنون واریته هایی کشت می گردد که طول میوه آنها حداکثر به 30 cm برسد.

میوه این نوع خیار دارای پوستی خوراکی، بدون تخم و بدون ایجاد نفخ میباشد. بذر خیار گلخانه ای معمولاً با روشهای علمی و بسیار پرهزینه ژنتیکی تولید می شود و به همین دلیل قیمت آن بسیار گران بوده و بصورت عددی بفروش می رسد. این بذرها در هوای آزاد بخوبی نمی تواند بخوبی گلخانه میوه تولید کند زیرا در اثر تلقیح با گرده سایر ارقام، تولیدی یکنواخت نداشته و میوه آن از شکل اصلی خود خارج شده و بدفرم و بدشکل می شود.

خیار پارتنوکارپیک دارای ارقام متعددی است که بسیاری از آنها فاقد شکل و رنگ و اندازه مورد پسند بازار ایران است. بنابراین از بین واریته های متعددی که به بازار عرضه می شوند باید انواعی را که برای کاشت در ایران مناسبند انتخاب نمود. واریته هایی از قبیل دومینوس جی.آر.اس [2]، دومینوس جی.آر.اچ [3]، هیلارس [4]9811، سینا، بیلانکو، خیار دولاب و خیار اصفهان در ایران نتایج چشمگیر و مرغوبیت بی سابقه ای نشان داده اند. چند واریته از خیارهای بلند اروپایی مانند سندرا [5] نیز در ایران آزمایش شده که طول آنها به 35-40 cm میرسد. اگرچه بذر پارتنوکارپیک بسیار گران بوده و هزینه کاشت و نگهداری نسبتاً بالایی دارد ولی با توجه به عملکرد بالا و قیمت گران خیار گلخانه ای، نه تنها این هزینه ها جبران می شوند بلکه سود سرشاری هم نصیب تولید کنندگان می گردد.

برای انتخاب بذر خیار درختی بهتر است از بذرهایی استفاده گردد که بیش از 6 ماه از تولید آنها گذشته باشد زیرا بذر خیار دوره خواب کوتاهی دارد که در آن ایام ممکن است جوانه نزند، ضمن اینکه گذشت بیش از دو سال نیز از نظر قوه نامیه مناسب نمی باشد.
تلخی موجود در میوه های خیار در اثر ماده ای بنام کوکوربیتاسین که در ته آنها وجود دارد و در ریشه ساخته می شود اما در خیارهای هیبرید گلخانه ای دیده نشده و یا خیلی به ندرت اتفاق افتاده است.

گیاهان پوششی مخلوط و تک کشت: در طول سه سال Abdul-Baki و Teasdale بر روی گیاهان پوششی زمستانه ماش کرکدار، چاودار دانه ای و شبدر قرمز هم بصورت تک کشت و هم بصورت کشت مخلوط به عنوان بخشی از سیستم تهیه علوفه خشک در تولید گوجه فرنگی تازه، تحقیق کردند.
پژوهشگران همان چیزی را که انتظار داشتند مشاهده کردند. آن ترکیب از گونه های گیاهان پوششی بطور کلی بیوماس بیشتری تولید کردند و آن بیوماس بیشتر، کنترل بهتر علف هرز را میسر ساخت. همچنین پیش بینی شده بود مدیریت علفهای هرز یکساله بذر کوچک با این روش بسیار آسان تر خواهد بود. و نیز با تغییراتی برای گونه های چند ساله علف های هرز. همچنین مسئله ای که قابل ملاحظه بود نسبت بالای کربن به نیتروژن در بقایای سیستم تک کشتی چاودار بود که افزایش گره های تثبیت کننده نیتروژن در خاک را پیشنهاد می کند.

از مزیتهای این روش تنوع محصول از سالی به سال دیگر بود. در سرما و سالهای مرطوب پلاتهای دارای مالچ اغلب تأخیر هایی را در رسیدگی محصول نشان دادند. از مزیتهای دیگر نسبت به پلاتهای شاهد مقدار علفکشی بود که مورد استفاده قرار گرفت. Abdul-Baki و Teasdale در این روش برای بریدن گیاهان پوششی از علف چین استفاده کردند که این روش ممکن است برای بریدن گیاهان پوششی روش مناسبی نباشد به این دلیل که تجزیه سریع بیوماس خرد شده مجال بهتری برای طغیان مجدد علفهای هرز می دهد.

Teasdale, John R. and Aref A. Abdul-Baki. 1998. Comparison of mixtures vs.
monocultures of cover crops for fresh-market tomato production with and without
herbicide. HortScience. Vol. 33, No. 7. p. 1163-1166.

ماش کرکدار سوسک سیب زمینی کلورادو را دفع می کند:حشره شناس مؤسسه ARS Kevin Thorpe,تأثیرات روش Abdul-Baki وTeasdale را بر آفات نشان داد. او مدارکی جمع آوری کرد دال بر اینکه ماش کرکدار قطعاً دفع کننده سوسک کلورادو است که به عنوان آفتی برای گوجه فرنگی در بسیاری از کشور مطرح است.

Anon. 2001. Vetch thwarts beetle. Small Farm Today. January. p. 11. For more
information, contact Kevin Thorpe, ARS Insect Biocontrol Laboratory, 301-504-5139,
.

مالچ سبز (زنده) پناهگاهی برای حشرات مفید:فراهم آوردن پناهگاه برای حشرات مفید یکی از منافع قابل حصول در استفاده از مالچ زنده می باشد. پژوهشگران در ویرجینیا در زمینه پتانسیل مالچهای گوناگون زنده در مدیریت آفات در خانواده کدوئیان (خیار و کدو تنبل) پژوهش کردند. آنها ترکیباتی میان گندم سیاه، جوی دو سر / ماش، جوی دو سر / مالچ زنده شبدر سفید با پلاتهای کشت مرسوم و مالچ کلش آماده ساختند. مالچ زنده به روشنی باعث افزایش تعداد گونه های مهم حشرات شکارگر شد و بصورت بالقوه باعث نگهداری تعداد آفت سوسک خیار در پائین سطح آستانه اقتصادی شد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
سه شنبه 95 شهریور 30 , ساعت 10:37 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله کابل ها با word دارای 28 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله کابل ها با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله کابل ها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله کابل ها با word :

کابل ها هادی های عایق شده هستند که عایق آنها از مواد لاستیکی یا پلاستیکی ساخته می شوند امروزه با پیشرفت تکنولوژی ساخت کابل ها، استفاده از آنها در شبکه توزیع بسیار زیاد شده است و جزء مهمترین تجهیزات محل انرژی در شبکه توزیع در حساب می آیند. عناصر سازنده کابل ها عبارتند از: هادی و عایق.

هادی:
بین فلزات هادی که در صنعت کابل سازی استفاده می شوند. مس بهتر از همه، جریان برق را هدایت می کند. و دارای استحکام مکانیکی خوبی است و در مقابل تأثیرات جوی پایدار می باشد. به خوبی می‌توان آن را بدهد شکلی در آمدن پس از مس، آلومینیوم بیشترین کاربرد را دارد ولی ضریب هدایت آن از مس کمتر است و در عوض دارای وزن کمتر نیز می باشد. برای آنکه سیم آلومینیومی از نظر مقاومت الکتریکی معادل سیم می باشد. باید مقطع آن 6/1 برابر مقطع سیم می باشد. در این صورت وزن آن فقط نصف وزن سیم مسی است.

در هنگام اتصال سیم آلومینیومی به دستگاه هایی که پیچ اتصال آنها از برنج یا مس است در صورتی که رطوبت اثر کند در نتیجه عبور جریان، آلومینیومی به تدریج خورده می شود. بدین جهت باید سیم آلومینیومی را قبل از اتصال، کاملاً صیقلی کرد و روی آن بر چرب نمود (گریس یا وازلین)
عایق‌ها:

در طول دهه های اخیر مواد عایقی بیشتر ؟؟ زیادی کرده اند تا جایی که خواص الکتریکی، مکانیکی و حرارتی کابل ها را برای اهداف خاص عبور بخشیده اند و این در استفاده از کابل ها، برای شرایط خاص و موقعیتهای سخت آسان کرده است، بطور کلی عایق کابلها به سه دسته: 1- پروتودور 2- پروتوتن 3- لاستیک .

پروتودور:
PVC یا پلی وینیل کلراید از مهمترین مواد مورد استفاده در ساختار عایق و پوشش کابل ها است. برای افزایش استقامت مکانیکی، حرارتی و همچنین بهبود خاصیت شکنندگی PVC در دماهای پایین به آن مواد افزودنی اضافه می کنند PVC تولید شده برای عایق کابل ها به پروتودر معروف است و مزایای کابلهای PVC
* قدرت دی الکتریک و مقاومت عایقی بالا حتی برای کابل های مورد استفاده در آب.
* استقامت DC بالا

* قدرت کششی بالا
* مقاومت بالا در مقابل سایش
* استقامت در مقابل فشار و دمای زیاد
* عدم حساسیت نسبت به تأثیرات جوی و شیمیایی و اسیدها و بازهای رقیق.
پروتوتن:

کابل هایی که از عایق پلی اتیلن (PE) ساخته می شوند تحت عنوان پروتوتن نامگذاری می گردند. محدوده دمای مورد استفاده برای کابل‌های پروتوتن محدود کم است. دلیل استفاده از این عایق در قسمت کابل خاصیت دی الکتریک (عایق) بالای آن می باشد.
برای کاهش اشتعال پذیری این نوع عایق، از مواد ضد اشتعال پروتودور در خارج پوشش آن استفاده می گردد.
لاستیک:
اکثر تجهیزات پیشرفته از PVC یا PE برای عایق استفاده می کنند اما لاستیک هنوز جایگاه خود را حفظ کرده است. لاستیک ها دارای قابلیت انعطاف پذیری زیادی حتی در محدوده و پس از دما هستند لاستیکها به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند لاستیک طبیعی از شیره برخی درختان به دست می آید اما لاستیک مصنوعی از ترکیب پلیمرها و مواد آلی ایجاد می گردد انتخاب صحیح نوع لاستیک مصنوعی قبلی از نیازهای مربوطه از جمله قابلیت اشتعال پایین، قدرت کشش، مقاومت در مقابل نفت و روغن. اثرات جوی و عدم تأثیر نسبت به لایه اُزن را تأمین می کند. این کابلها امروزه بدلیل مصارف خاص (کشتی سازی) تولید می باشد.

ساختمان کابل ها
کابل ها بر اساس نوع کاربردی که دارند بسیار متنوع هستند و به شکل های گوناگونی در بازار یافت می شوند. ساختمان و اجزای تشکیل دهنده کابل های مخابراتی کاملاً با کابل های مورد استفاده در صنعت برق فشار قوی و فشار ضعیف تفاوت دارند. اما به طور کلی کابل ها همواره از دو قسمت اصلی هادی و عایق تشکیل شده اند. تفاوت کابل ها ناشی از نوع کاربرد آنهاست یعنی نوع کاربردشان موجب می شود که جنس، شکل، سطح مقطع و تعداد هادی ها و عایق‌ها با یکدیگر تفاوت داشته باشند. این تفاوت ها موجب تقسیم بندی کابل ها می گردد.

بیش از 90% کابلهای جریان زیاد دارای عایقی از کاغذ آغشته به روغن می باشند. بدین معنی که سیم ها با نوارهای کاغذی باندپیچی شده و سپس به نوعی از روغن معدنی غلیظ آغشته می شوند. که این کابل ها برای ولتاژهای 1 تا 60 هزار ولت ساخته و نرم شده اند.
سیم کابل از مس یا آلومینیوم است و می تواند یک لا یا چند لا (طنابی) باشد. سیم های چند لا نرم تر است و قابلیت انحنای آلفا نیز نسبت به کابل با سیم یک لا بیشتر است.

برای جلوگیری از نفوذ رطوبت بداخل کابل، سیم عایق شده با یک غلاف فلزی پوشانده می شود و بهمین جهت دو انتهای کابل نیز با سه کابل مخصوص بسته می شود. غلاف کابل امروزه بیشتر از سرب است که دارای مقدار کمی مس و یا برای محلهای مخصوص مقدار کمی آنتیمون و روی مخلوط دارد.

این اضافات باعث می شود که سرب قدری سخت تر شده و پایداری و استقامت آن در مقابل خوردگی بیشتر شود. در بعضی از کابلها بجای سرب از غلاف آلومینیومی بدون درز استفاده می شود.
این کابلهای با غلاف آلومینیومی بخوبی کابلها سربی خم نمی شوند و انعطاف پذیر نیستند ولی در عوض به مراتب سبکتر از کابلهای سربی هستند.

غلاف کابل علاوه بر اینکه تحت تأثیر عوامل شیمیایی قرار می گیرد. بعلت جریانهای که از زمین عبور می کند. تحت تأثیر عوامل الکترولیتی نیز واقع می شود. لذا باید کابل از نظر الکتریکی نیز عایق شود. به همین جهت غلاف سربی توسط کاغذ قیر اندود شده باشد از مس شود و روی آن را با موادی شبیه قیر و گونی می پوشانند.
کابلهای که بطور آزاد در زیرزمین کشیده می شوند. همگی تحت تأثیر نیروی مکانیکی سطحی نیز قرار می گیرند که باعث فرورفتگی‌هایی در کابل می شود و در نتیجه استقامت الکتریکی کابل در این نقاط تنزل می کند.

لذا اینگونه کابل ها که باید فشارهای خارجی را نیز تحمل کنند. شامل زرهی از تسمه های فولادی می شوند و بهمین جهت بنام کابلهای زرهی معروف هستند. زره فولادی نیز برای جلوگیری از زنگ زدگی و خورندگی با قشری از قیرو گونی و یا مواد مصنوعی PVC در پوشانده می شود.
کابلهایی که تحت کشش زیاد نیز قرار می گیرد (مثل کابلهایی که در معادن زیرزمینی در کاربرد می شوند و یا کابلهایی که از رودخانه و یا دریاچه می گذرند، با زره فولادی از تسمه های باریک، مفتول هادی گرد و یا پروفیل پوشانده می شوند.

کابلها دارای سطح مقطع گرد و صنعتی هستند کابلها با دسته سیم‌های مثلثی دارای قطر کمتری نسبت به کابلهای با رشته سیم دایره‌ای شکل هستند بهمین جهت سبکتر و قابلیت انحنای آنها تیز بیشتر است ولی به خاطر اینکه حوزه الکتریکی اطراف آن غیریکنواخت است نمی توان در اختلاف سطح های زیاد نیز از آن استفاده کرد. بهمین جهت فقط در کابلهای تا ولتاژ KV10 از مقطع مثلثی (سکتوری) استفاده می شود.

در داخل کابلهای PVC در مقداری پودر PVC قرار می دهند. خاصیت این پودر این است که در حالت عادی موجب خنک شدن کابل و در هنگام آتش سوزی از شعله ور شدن کابل جلوگیری می کند.
برای جلوگیری از اشتباه و جهت تشخیص سیم های کابل از یکدیگر، عایق سیم های هادی در رنگ های مختلف انتخاب می کنند رنگ بندی عایق سیم ها بر اساس استاندارد VDE آنان در جدول زیر نشان داده شده است.

عوامل موثر طرز شناسایی کابل
برای معرفی و شناسایی کابل از ظروف لاتین استفاده می شود و هر ضرف مشخصاً به خصوص در کابل PVC است.
به تعدادی از آنها اشاره می کنیم.
N : کابل با سیم مسی
NA : کابل با سیم آلومینیومی
Y : عایق PVC یا پروتودور، (اولین Y در ردیف علامت گذاری)
2y : عایق PE (اولین 2y در ردیف علامت گذاری)

C : غلاف مسی بعنوان سیم صفر و یا محافظ.
CW : غلاف از مقتول های نازک مسی که بطور مربی دور تا دور کابل را پوشانده است و یک تصور نازک مسی بطور مارپیچی آنها را نگه می دارد.
F : ذره از سیم تحت فولادی قلع اندود.
R : ذره از مقتول فولادی قلع اندود شد.
Gb : تسمه فولادی مارپیچی برای محکم کردن F یا R .

T : سیم نگهدارنده در کابلهای هوایی از فولاد تابیده شده.
بعد از حروف اختصاری که معرف چگونگی کابل است. علائمی برای مشخص کردن سیم از نظر تعداد سطح مقطع نوشته می شود که عبارتند از:
re : گرد، یک رشته
rm : گرد چند رشته
Se : سکتور یک رشته (مثلثی یک رشته)

Sm : سکتور چند رشته (مثلثی چند رشته)
و سطح مقطع سیم و بعد از یک خط مایل مقطع سیم صفر یا سیم محافظ نوشته می شود و بالاخره در انتهای علامت گذاری اختلاف سطح تامی کابل درج شده است.
چند مثال بر روی کابلی نوشته شده است. مفهوم این حروف چیست.
N : جنس هادی از مس

yy دو پونس هر کدام از رشته ها و روپوش خارجی کابل پروتودور می باشد.
: کابل چهار رشته با سطح مقطع 5/1 گرد و چند رشته
: قابلیت تحمل ولتاژ فازی و ولتاژ خطی

NA : جنس هادی از آلومینیوم
yy : روپوش داخلی و خارجی پروتودور
: و سه رشته سیم یا سطح مقطع 4 به همراه یک رشته سیم با سطح مقطع 5/2 (چهار رشته)
Sm : مثلثی چند رشته
عوامل موثر در تعیین سطح مقطع کابل:
جریان مجاز:

همانطور که می دانیم، جریان الکتریکی عبوری از سیمها، در آنها تولید حرارت می کند و سبب افزایش درجه حرارت سیم ها می شود. در صورتی که درجه حرارت هادی زیاد شود.
موجب خرابی عایق سیم ها می گردد. عایق سیم ها معمولاً P.V.C بوده و حداکثر حرارت مجاز آنها است. بنابراین، لازم است برای جریان الکتریکی مشخصی، با توجه به شرایط نصب و حداکثر دمای محیط، سیمی با سطح مقطع مناسب انتخاب شود تا سبب خرابی عایق سیم و اتصالی بین آنها نشود. سازندگان، سیم های الکتریکی را با سطح مقطع استاندارد با مقاطع 75/0-1-5/1-5/2-4-6-10-16-25-35-50-70-95/0 میلی متر مربع تولید می کنند.

سیم های عایق دار، بسته به وضعیت نصب آنها به سه گروه تقسیم می‌شوند.
گروه 1: سیم های داخل لوله که تعداد آنها در هر لوله یک تا سه سیم در نظر گرفته شود.
گروه 2: سیم های دو لا یا سه لا که آزادانه در هوا کشیده می شوند و معمولاً برای مصرف کننده های سیار به کار می روند.

گروه 3: تعداد سیم یک لا که آزادانه در هوا کشیده می شود و فاصله بین سیم های مجاور حداقل برابر قطر سیم است.
طبق استاندارد VDE آلمان، جدول فوق جریان مجاز و فیوز استاندارد برای جلوگیری از عبور جریان بیش از حد مجاز را نشان می‌دهد. این جدول برای حداکثر دمای 25 درجه سانتیگراد محاسبه شده است چنانچه درجه حرارت محیط از 25 درجه سانتی گراد بیش‌تر یا کم‌تر شود. باید مقادیر جدول فوق را در ضریبی که از جدول زیر بدست می آید ضرب کرد. تا جریان مجاز سیم و جریان نامی فیوز محافظ تصحیح شود.

افت ولتاژ:
انتخاب سطح مقطع مناسب سیم، علاوه بر جریان مصرف کننده و دمای محیط، به افت ولتاژ در سیم ها نیز بستگی دارد. افت ولتاژ درون سیم ها باعث می شود که ولتاژ سرمصرف کننده از مقدار مجاز کم تر شده موجب به کار کردن یا سوختن وسیله الکتریکی توده هر چه طول سیم ها بیشتر شود. افت ولتاژ مسیر بیش تر می شود.

محاسبه افت ولتاژ: مصرف کننده های الکتریکی ولتاژ نامی معین دراند، اگر ولتاژ دو سر آنها از مقدار نامی بیشتر شود. باعث آسیب دیدن آن می شود و اگر از مقدار تعیین شده کمتر باشد. باعث اختلال در کار مصرف کننده می شود. افت ولتاژ به طور کامل از بین نمی رود ولی تا حد امکان کاهش می یابد. که به آن افت ولتاژ مجاز می گویند معمولاً افت ولتاژ مجاز را برحسب درصد ولتاژ بیان می کنند و برای اینکه افت ولتاژ خط بیش از اندازه نباشد درصد مجاز برای آن تعیین شده است که عبارتند از:

 

1: برای مصرف کنندگان خانگی و روشنایی حداکثر 5/1%
2: برای الکتروموتورها 3%
3: برای سیم های اصلی تا ورودی کنتور برق 5/0%
فرمول محاسبه سطح مقطع با استفاده از افت ولتاژ مجاز در شبکه‌های تکفاز و سه فاز
در حالت تکفاز

در حالت سه فاز
که در فرمول فوق:
P : مقاومت مخصوص . : ضریب توان که در حالت Dc برابر یک است. I : جریان مصرف کننده
: افت ولتاژ L : طول کابل مورد نیاز
U : ولتاژ شبکه
مثال: اگر یک مصرف کننده تک فاز یا جریان مصرفی 16 آمپر و ضریب 7/0 توسط سیمی با مقاومت مخصوص 01785/0 و به طول 20 متر از منبع 220 ولتی تغذیه می شود. سطح مقطع باید چقدر باشد تا افت ولتاژ از 3% بیشتر نشود.

بنابراین سیم استاندارد باید 5/1 باشد.
چنانچه در مثال فوق حداکثر دمای محیط به 45 درجه سانتی گراد برسد. مقطع مناسب سیم چقدر باید انتخاب شود.

با توجه به جدول جریان مجاز سیم 5/1 برابر 5/16 می باشد.
و همچنین با توجه به اینکه در دمای محیط است با استفاده از جدول ضرایب تصحیح ضریب تصحیح 65/0 است که در این صورت جریان مجاز سیم 5/1 برابر می شود. پس می بینیم که سیم 5/1 مناسب مصرف کننده نیست سیم با سطح مقطع 5/2 نیز به همین صورت جریان مجاز 5/2 برابر 21 آمپر است بنابراین از سیم استفاده می کنیم که جریان مجازش در درجه برابر می باشد و با توجه به ضریب تصحیح 65/0 جریان مجاز آن در برابر می شود ما که می تواند جریان 16 آمپر مصرف کننده را به راحتی عبور دهد.

تمرین، یک مصرف کننده سه فاز با جریان مصرفی و ضریب 7/0 توسط سیمی با مقاومت مخصوص 01785/0 و به طول 25 متر از منبع تغذیه می شود. سطح مقطع باید چقدر باشد تا افت ولتاژ از 13% بیشتر شود. دمای 25
سطح مقطع کابل را در دمای 50 درجه نیز محاسبه کنید.
شرایط نصب و قرار دادن کابل های برق

شرایط مختلف نصب نیز در تعیین سطح مقطع کابل بسیار مؤثر است از مجله این شرایط به درجه حرارت محیط اشاره کرد در هنگام کابل کشی شعاع خمش کابل های پلاستیکی نباید از بطور متوسط 15 برابر قطر خارجی کابل کوچک تر باشد. در هنگام کابل کشی توسط دستگاه های مخصوص باید مراقب بود که نیروی کششی وارده به کابل از مقادیر مجاز بیشتر شود در هنگام کابل کشی در کانالهای خاکی و بر روی دیوار و بسته کابل شرایطی وجود دارد که در ادامه به آن می پردازیم.

شعاع خمش کابل: در موقع کشیدن کابل باید دقت شود که کابل پیچانده نشود. تا نخورده، جمع نشود. در ضمن خیلی تحت فشار کنشی قرار نگیرد. اگر بخواهیم کابل در مقابل خم شدن و فشار محافظت شود. باید شعاع خمش کابلهای مختلف حداقل مطابق جدول زیر باشد.
انواع کانالهای کابل:

کانالهای خاکی: کانالهای خاکی را به مقطع ذوزنقه می سازند تا از ریزش خاک به داخل کانال جلوگیری می شود. ابتدا کف کانال باید آجر فرش شده، بعد به ضخامت ماسه نرم ریخته و کابل را روی آن قرار داد.

مجدداً به ضخامت روی کابل باید ماسه ریخته و روی آن را آجر فرش کرد ماسه و شن های ریخته شده علاوه بر حفاظت کابل، چون هوا در بین ماسه ها وجود دارد باعث خنک شدن کابل نیز می‌شود.

عمق کانال از سطح زمین بستگی به تعداد کابلها و ولتاژ کابلها دارد.
کابل های طبقه فوقانی باید حداقل زیر خاک پیاده رو و یک متر زیر سطح خیابان باشد. عرض کانال که برای کانال کنده می‌شود بستگی به تعداد کابلهایی و نوع کابلهایی دارد که پهلوی یکدیگر قرار می گیرند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   16   17   18   19   20   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ