
دانلود مقاله نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در تصفیه آب با word دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در تصفیه آب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در تصفیه آب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در تصفیه آب با word :
نانو فیلتراسیون و کاربرد آن در تصفیه آب
جمعیت جهان در حال افزایش و منابع آب آشامیدنی رو به کاهش است؛ بنابراین ممکن است جهان در آینده با مشکل کمبود آب مواجه شود. افزایش مصرف آب و کمبود حاصل از آن که بر اثر آلودگی نیز تشدید میشود سبب شدهاست تا تأمین آب بهداشتی به یکی از دغدغههای اساسی جامعه جهانی تبدیل شود. امراض ناشی از آلودگیهای آب هرروزه هزاران و شاید دهها هزار نفر را میکشد.
توانایی بازیافت آب، امکان دسترسی به یک منبع مناسب برای مصارف گوناگون را ایجاد میکند. با به کارگیری فناوریهای الکتریکی و مکانیکی به سادگی میتوان آب آلوده را برای استفاده در کشاورزی و یا حتی برای مصارف خانگی بازیافت نمود. بدینترتیب فیلترنمودن آب با فیلترهای نانومتری، تحولی عظیم در بازیافت و استفاده مجدد از آبهای صنعتی و کشاورزی ایجاد میکند. فیلترهای فیزیکی با منافذی در حد نانومتر میتوانند باکتریها، ویروسها و حتی واحدهای کوچک پروتئین را صددرصد غربال کنند. با جداسازهای الکتریکی که یونها را به وسیله صفحات ابرخازن جذب میکند میتوان نمکها و مواد سنگین را جذب کرد.
بررسی فعالیتهای مختلف دنیا، شامل برنامههای در دست اجرا و برنامههای آتی مراکز صنعتی و پژوهشی، نشان میدهد که حوزه تصفیه یکی از حوزههای کاربرد فناورینانو در صنعت آب است؛ و با بهرهگیری از آن، هزینههای تصفیه آب به میزان زیادی کاهش خواهد یافت.
دو زمینه اصلی در این عرصه عبارتند از:
فیلترهای نانومتری به منظور افزایش بازیابی آب در سیستمهای موجود؛نانوحسگرهای زیستی به منظور تشخیص سریع و کامل آلودگیهای آب.
در این مقاله به بررسی تعدادی از کاربردهای فناورینانو در صنعت آب میپردازیم.
نانوفیلتراسیون
فناوریهای جدید، امکان تولید آب نانوفیلتر شده را در مقیاس انبوه فراهم میکند. آب تصفیهشده به وسیله نانوفیلتراسیون به اندازه آبمعدنی تصفیهشده ارزش دارد. با استفاده از نانوفیلتر، مواد معدنی لازم برای سلامت انسان در آب باقی مانده و مواد سمی و مضر، از آن حذف میشود. نانوفیلتراسیون یک روش مفید بین روشهای اسمز معکوس و اولترافیلتراسیون است. اولترافیلتراسیون به دلیل بالاتر بودن مقدار آلایندههای معدنی و قلیایی نسبت به حد مجاز و روش اسمز معکوس به دلیل تولید خلوص بیش از حد محصول و بالا بودن قیمت دارای نقایصی هستند.
دانشمندان دانشگاه باناراس (Banaras) روش سادهای برای تولید فیلترها با استفاده از نانولولههای کربنی توسعه دادهاند که قادر به حذف مؤثر آلایندههای میکرو و نانومقیاس از آب و نیز حذف هیدروکربنهای سنگین از نفت خام است. استفاده از نانولولههای کربنی در ساخت فیلترها سبب سهولت در تمیز کردن، افزایش استحکام، قابلیت استفاده مجدد و مقاومت آنها در برابر گرما میشود. این فیلترها دارای دقت بسیار مناسبی در کاربردهای مختلف هستند، به عنوان مثال قادرند پولیوویروسهایی با اندازه 25 نانومتر را به خوبی پاتوژنهای بزرگتری مانندE. Coil و باکتریهای استافیلوکوک، از آب حذف نمایند. نانوفیلتراسیون دارای مزایایی مانند قیمت پایین، و کنترل مقدار کاهش آلایندهها در آب تصفیه شده است.
شرکت آرگوناید (argonide) در حال استفاده از نانوفیبرهای اکسید آلومینیوم با اندازه دو نانومتر برای تصفیه آب است. فیلترهایی که از این فیبرها ساخته شدهاند، میتوانند ویروسها، باکتریها و کیستها را از بین ببرند.
شیرین سازی آب به وسیله نانوغشاها
غشاء نانو لولهای
محققان آزمایشگاه ملیLawrence Livermore با همکاری دانشگاه برکلی کالیفرنیا غشاهایی با حفرههایی از جنس نانولولههای کربنی ساختهاند که به کمک آن امکان جداسازی ارزانتر گاز و مایع فراهم میشود. در حال حاضر اغلب غشاهای موجود از جنس مواد پلیمری هستند که برای کاربردهای دما بالا مناسب نیست. استفاده از این نوع غشاها نمیتواند توازن قابل قبولی بین ورودی غشا و قابلیت انتخاب آن برقرار نماید، یعنی ورودی بالا منجر به کاهش انتخابپذیری است و بالعکس؛ اما دانشمندان با استفاده از نانولولههای کربنی توانستهاند این دو امر به ظاهر متضاد را با هم جمع و امکان انتخابپذیری خوب همراه با ورودی بالا را فراهم کنند.
این محققان توانستهاند روشی برای ساخت این غشاها بیابند که با سیستمهای میکروالکترومکانیکی (MEMS) هم سازگار باشد. این غشاهای جدید با حفرههای کوچکتر و با تراکم بسیار و امکان عبور شدت جریان زیاد از هر حفره، از لحاظ گذردهی آب و هوا نسبت به غشاهای پلیکربناتی فعلی بسیار برترند. این غشاهای بهبود یافته کاربردهای فراوانی در تصفیه آب دارند.
کامالش سیکار(Kamalesh Sirkar) در مؤسسه فناوری نیوجرسی از روش جداسازی غشایی در شیرینسازی آب استفاده کرده است. در روش جداسازی غشایی، آب شور داغ را روی ورقه نازکی از غشایی دارای سوراخهای ریز موسوم به نانوحفره میریزند. این حفرهها آنقدر کوچکند که تنها بخار میتواند از آنها عبور کند و آب، مایع، نمکها و مواد معدنی دیگر در پشت غشا میمانند. در طرف دیگر محفظهای از آب سرد قرار دارد که بخار با عبور از آن، کندانس شده و دوباره به مایع تبدیل میشود. ابزاری که در این روش به کار رفته است، عبارت است از دستگاهی مستطیل شکل با مجموعهای از غشاهای الیاف مانند توخالی که مایع به طور عرضی در آن جریان مییابد. این غشاها به صورت هزاران لوله به شکل تار مو در آمده، سپس آنها را به صورت بستههایی داخل یک جعبه قرار میدهند. در این شکل نمونه آزمایشی از این دستگاه آب شیرینکن نشان داده شده است. در قسمت وسط، دستهای از هزاران لوله توخالی شبیه تارمو قرار دارد. جداره این لولهها را هم غشاهایی با نانوحفرههای کوچک تشکیل میدهد.
تصفیه آب به کمک نانوذرات
نانوذرات لانتانیوم تولیدی شرکت آلتایرنانو (Altairnano) فسفات را از محیطهای آبی جذب میکند. بهکارگیری این نانوذرات در حوضچهها و استخرهای شنا میتواند به طور مؤثری فسفات موجود را از بین برده و در نتیجه از رشد جلبکها جلوگیری نمایند. تحقیقات دانشگاه Lehigh آمریکا نشان میدهد که نانوپودرها میتوانند به عنوان ابزاری مناسب برای پاکسازی خاکهای آلوده و آبهای زیرزمینی استفاده شوند. نانوذرات آهن موجب اکسیده و درهم شکستگی ترکیبات آلوده کننده مانند تریکلرواتیلن، تتراکلرید کربن، دیوکسینها وPCB ها شده، آنها را به ترکیبات کربنی با درجه سمیت بسیار پایین تبدیل میکند .
برای از بین بردن اغلب فلزات سنگین موجود در آب، روش تصفیه کاتالیزوری گزینه مناسبی نیست، بنابراین محققان به جای آن از روشهای جذب روی پلیمرها و یا ذرات افزودنی استفاده میکنند. آرسنیک از آلایندههای بسیار سمی رایجی است که هم به طور طبیعی و هم به شکل پسابهای بشری باعث آلودگی آب میشود. مصرف این ماده سبب افزایش سرطانهای مثانه و روده میشود. در سطح جهان آمار مسمومیت با آرسنیک بسیار بالا است و در بسیاری از کشورهای در حال توسعه مانند بنگلادش که بیش از 10 تا 20 درصد جمعیت آن دچار مسمومیت با آرسنیک شدهاند، یک فاجعه بهداشتی تلقی میشود. اغلب آلایندگیهای ناشی از آرسنیک به کشورهای جهان سوم اختصاص دارد. به این ترتیب نیاز شدیدی به فناوریهای نوین احساس میشود تا بتوان آلایندههای فلزی سنگین مانند آرسنیک را از آب آشامیدنی حذف کرد. به همین منظور محققان دانشگاه رایس، از نانوبلورهای مغناطیسی به عنوان هسته اصلی سیستمهای تصفیه جدید استفاده کردهاند.
سطوح معدنی آهنی نه تنها تمایل شدیدی به جذب آرسنیک دارند، بلکه با انتخاب اندازه مناسب میتوان به راحتی این ذرات مغناطیسی را به واسطه جداسازی مغناطیسی از آب جدا کرد. نانوذرات همان کارایی توده آهنی را در جذب آرسنیک دارند. در واقع نه تنها ظرفیت جذب آرسنیک آنها بالاتر است، بلکه به محض قرار گرفتن این ماده در کنار نانوذرات جدا کردن آنها سخت میشود. در نظر گرفتن تمام این نتایج، نشان میدهد که نانوذرات مغناطیسی جاذبهای بسیار کارامدی برای آرسنیک خصوصاً در pH پایین هستند و خاصیت جذبی غیرقابل برگشت آنها مخزن مناسبی را برای جمعآوری آلایندهها فراهم میکند.
تصفیه پسابهای صنعتی
پسابهای صنعتی صنایع شوینده، غنی از اکسیژن بیوشیمیایی و مواد فعال شیمیایی است که باید در فرایندهای تصفیه از آب زدوده شود. یکی دیگر از موادی که در پسابهای صنعتی فراوان یافت میشود مواد نامحلول روغنی شامل روغنها و گریسهاست. حضور این مواد فرایند پالایش آب را دچار مشکل میکند. یکی از روشهای اقتصادی برای تصفیه این مواد، استفاده از سیستمهای ترکیبی میکروفیلتراسیون-نانوفیلتراسیون است. در این سیستمها از میکروفیلتراسیون برای زدودن ذرات معلق مانند روغنها و گریسها و از نانوفیلتراسیون برای حذف پاککنندهها استفاده میشود.
تصفیه فاضلابها
محققان دانشگاهUniSA در استرالیا به دنبال توسعه روش منحصر به فردی برای تصفیه فاضلابها هستند که بدون استفاده از مواد شیمیایی گران قیمت، کیفیت آب را بیشتر از روشهای موجود بهبود میبخشد. آخرین مرحله تصفیه آب، حذف موجودات زنده بسیار ریز است. در حال حاضر از کلر به عنوان ماده ضدعفونیکننده استفاده میشود، ولی در این حالت حتی بعد از تصفیه هم ترکیبات ارگانیک زیادی در آب حضور دارند. کلر موجودات زنده ریز را از آب حذف میکند، ولی با آلایندههای ارگانیک واکنش داده، محصولات جانبی تجزیهناپذیر و سمی تولید میکند که نمیتوان آنها را از آب حذف کرد. انتقال این مواد به محیطزیست و استفاده از آنها در کشاورزی و دیگر صنایع میتواند مشکلات بهداشتی جدی ایجاد کند.
تصفیه فاضلاب به کمک نانوکاتالیزور نوری میتواند جایگزین سومین مرحله تصفیه یعنی ضد عفونی با کلر شود تا موجودات زنده ریز و ترکیبات آلی را به طور همزمان حذف و فاضلاب را به یک منبع آب مناسب تبدیل کند. به طور طبیعی موجودات زنده ریز، ترکیبات ارگانیک بزرگ را کوچکتر میکنند؛ اما از آنجا که این ترکیبات به طور زیستی تجزیه ناپذیرند، ما مجبور به استفاده از نوعی انرژی برای تجزیه آنها هستیم. این انرژی از اشعه فرابنفش نور خورشید گرفته میشود و به همراه کاتالیزورهای نوری مورد استفاده قرار میگیرد.


دانلود مقاله در مورد حقوق مدنی با word دارای 31 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله در مورد حقوق مدنی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد حقوق مدنی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله در مورد حقوق مدنی با word :
حقوق مدنی
مقدمه
حقوق مدنی از مهمترین مفاهیم حقوقی است. واژه هایی چون حرکت های حقوق مدنی، جنبش های مدنی، فعالان حقوق مدنی و; امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. در روزنامه، کتاب ها و سخنرانی ها به آنها بسیار اشاره می شود. در پاره ای از کشورها، مثل آمریکا بخش مهمی از تاریخ معاصر آنان با این کلمه پیوند خورده است. بسیاری از قانون اساسی کشورها به عنوان
حقوق مدنی هم شناخته می شوند. سازمان های حقوق بشر بر حق برخورداری از حقوق مدنی تاکید می کنند. در این مقاله تلاش می شود این مفهوم و کاربرد آن در وضعیت امروز ایران بررسی شود.
مفهوم حقوق مدنی
برای تعریف حقوق مدنی باید با یک تعریف مهم دیگر در جامعه شناسی آشنا شویم. و آن مفهوم “قرارداد اجتماعی” است. بعضی بحث کرده اند که مفهوم قرارداد اجتماعی برای اولین بار در آثار اپیکور، فیلسوف یونانی قرن سوم و چهارم قبل از میلاد، اشاره شده است: “عدالت، از قرار داد عدم آسیب به دیگری نشات می گیرد”
اولین فیلسوف مدرنی که بر روی این مفهوم کار کرده است، توماس هابز می باشد. در کتاب مشهور خود لوی یاتان منتشر در سال1651، که به معنای غول یا هیولا است و نام جانوری در کتاب مقدس می باشد، به این مفهوم پرداخته است. منظور هابز هم از این نامگذاری این بود که یک حکومت غول پیکر از اجزای مفرد بسیاری در جامعه تشکیل شده است و ساختار این حکومت و
نحوه تعامل حکومت و جامعه است که مهم می باشد. هابز قرار داد اجتماعی را حقوق فردی می داند که حکومت می بایست علاوه بر حق دفاع از شهروندان، به رسمیت بشناسد. توماس هابز حق شورش بر علیه قرار داد اجتماعی را نفی می کرد. این مفهوم بعدا توسط ژان ژاک روسو و جان لاک به قرار داد اجتماعی اضافه شد.
ژان ژاک روسو در اثر بسیار مهم خود با نام “قرارداد اجتماعی یا مبانی حقوق سیاسی” ، نظریه
حاکمیت مشروع را مطرح می کند و از دموکراسی غیر مستقیم، بر اساس نظریه قرار داد اجتماعی، پشتیبانی می کند.
“قرار داد اجتماعی را می توان به این شکل مطرح کرد: هر کدام از ما تمام قدرت خویش را در اختیار یک قدرت کلی(حکومت) قرار می دهد و در مقایسه با بدن، همه ما امتیاز خاص فردی اعضای بدن را دارا خواهیم بود.”
پیر ژوزف برودون که یک آنارشیست بود و اصولاٌ اولین کسی بود که این اصطلاح را برخود گذاشت، بر خلاف ژان ژاک روسو، نظریه قرار داد اجتماعی را نه بر اساس قدرت جمع، بلکه به عنوان قدرت و حقوق فرد، در ارتباط با فرد دیگر، مطرح می کند.
“قرار داد اجتماعی در واقع چیست؟ یک قرار داد بین حکومت ها و شهروندان؟ نه این طور نیست. اگر این را بپذیریم ادامه دهنده نظریه روسو خواهد بود. قرار داد اجتماعی قرار دادی است بین یک فرد و فرد دیگر، همان چیزی که جامعه را می سازد”
جان راولز در کتاب تئوری عدالت، بر اساس تئوری بازی در علم ریاضیات، عدالت را آن چیزی می داند که افراد مسایل شخصی را کنار گداشته و به یک اشتراک همگانی دست یافته باشند.
فیلیپ پتیت در کتاب خود به عنوان تئوری آزادی و حکومت، قرار داد اجتماعی را مفهومی می داند که یک طرفش حقوق حکومت است و دیگر طرف آن حقوق مردم. و هردو نسبت به هم حقوقی دارند. فیلیپ پتیت بر این نظر اصرار می ورزد که کار حکومت نگهبانی از آزادی است و حکومت های استبدادی اصولا حکومت نیستند.
براساس آنچه در بالا گفته شد حقوق مدنی را می توان حقوقی بر اساس قرار داد اجتماعی تعریف نمود.
درجه بندی حقوق
آقای کارل وازاک، استاد حقوق از کشور چکسلواکی، که بعد از اشغال شوروی، در فرانسه ساکن شده بود، در سال 1979 پیشنهاد کرد که حقوق بر اساس اهمیت آنها به سه درجه تقسیم شوند. این تعریف به شکل بین المللی پذیرفته شد و امروزه بکار می رود.
حقوق مدنی از لحاظ درجه بندی، همانند حقوق بشر، از حقوق درجه اول محسوب می شود.حقوقی مانند حق کار، داشتن خانه، حق بهداشت، از حقوق درجه دوم هستند. و حقوقی چون حقوق جمعی مانند حق تعیین سرنوشت و حق محیط زیست از حقوق درجه سوم هستند.
فرق حقوق مدنی با حقوق بشر
فرق حقوق مدنی با حقوق بشر یا حقوق طبیعی در این نکته است که حقوق بشر همراه با تولد یک انسان با او به وجود می آید و طبیعی است، ولی حقوق مدنی بر اساس توافق یک ملت است و حقوق بشر همچنین جهانی است ولی حقوق مدنی با ساکنین یک محدوده سرزمینی معنا دارد. حقوق بشر یک قرار داد اجتماعی نیستند. به منطقه خاصی هم مربوط نمی شوند.
البته این به این معنی نیست که مفهوم حقوق مدنی جهانی نیست. حقوق مدنی جهانی است ولی به شکل جغرافیایی تعریف می شود. یعنی اینکه به شکل جهانی چنین مفهومی پذیرفته شده است ولی تعاریف منطقه ای دارد. مهمترین اتفاقیه بین المللی در مورد حقوق مدنی جهانی در سال 1966 بر اساس بیانیه حقوق بشر سازمان ملل نوشته شد.
قوانین حقوق مدنی می توانند نوشته شده باشند، یا از قوانین کشور دیگری اقتباس بشوند و یا از رسوماتی نتیجه شده باشند.
اهمیت حرکت های حقوق مدنی برای ایران
حقوق مدنی اگر شناخته شود و به طریق مناسب به کار گرفته شود می تواند بسیاری از تبعیض ها را از یک جامعه بردارد. مثال خوب آن هم حرکت حقوق مدنی در آمریکا بود؛ که به تبعیض های موجود در مورد سیاه پوستان آمریکا، پایان داد. خانم رزا پارک، یک روز در اتوبوس قبول نکرد که صندلی اش را به یک سفید پوست بدهد و این ابتدای حرکت مدنی سیاه پوستان آمریکا شد.
حرکت های حقوق مدنی، البته حرکت های صلح آمیز هستند. خشونت کشنده این حرکت ها می باشد. از دیگر خصوصیات این حرکت ها این است که زمان می برند و در طول این زمان رشد عمیقی در جامعه پیدا می کنند.
در ایران این حرکت های حقوق مدنی می تواند بسیاری حقوق را به ملیت ها بازگرداند. حکومت ها در مقابل خشونت، دست شان باز است و به بهانه امنیت ملی جنبش ها را سرکوب می کنند. ولی سرکوب کردن یک حرکت مدنی، در توانایی هیچ دولت و حکومتی در جهان نیست. مثال اش هم خانم آن سان سوچی رهبر حقوق مدنی برمه می باشد. ایشان با اینکه حبس خانگی شده اند ولی همچنان حضور دارند و شعله همچنان برپاست. حکومت ژنرال های برمه مجبور شد که به فرستاده ویژه سازمان ملل اجازه دهد که با ایشان ملاقات کنند. حکومت سرکوبگر برمه در سالهای اخیر بسیار تلاش کرد که حرکت ایشان را با بمب گذاری هایی مرتبط سازد و در نتیجه این حرکت حقوق مدنی را، حرکتی خشونت آمیز جلوه دهد و در نتیجه به راحتی این حرکت را سرکوب کند.
نافرمانی مدنی، اجتماعات اعتراض آمیز صلح آمیز و اعتصابات، همه گی می توانند کار ساز باشند. درست است که در ایران اعتصابات کارگری و در صنایع مختلف مخصوصا صنایع نفت به شدت سرکوب می شود ولی بازار را که می شود تعطیل کرد. همین بخش خصوصی ناچیز و سنتی می تواند پیام اعتراض آمیز بسیار محکمی، خطاب به حکومت ایران صادر کند.
به جای بمب گذاری و به قتل رساندن احتمالی افراد و همچنین دادن بهانه به حکومت ایران برای سرکوب بیشتر، می توان اجتماعات اعتراض آمیز را صورت داد. وضعیت ایران از رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی از این نظر بدتر نیست. در آن دوران رژیم آفریقای جنوبی بر مواد شیمیایی کار کرده بود که فقط به سیاه پوستان صدمه بزند و در صورت تجمع آنان، بتواند آنان را پراکنده سازد. همچنان که جنبش حقوق مدنی آفریقای جنوبی، توانست آفریقای جنوبی را وارد دوره ای جدید کند، این امر در ایران هم میسر است.
حرکت های اخیر جنبش زنان در ایران، به خوبی نشان داد که حکومت ایران از لحاظ حرکت های حقوق مدنی بسیار آسیب پذیر است. بعد از بازداشت عده زیادی از زنان شرکت کننده در اعتراض بر علیه نابرابری های جنسیتی، در مدتی بسیار کمتر از آن چیزی که در خارج از ایران تصور می شد، حکومت ایران مجبور شد آنان را به قید وثیقه آزاد نمودند.
قانون مدنی
قانون مدنی هر کشور محور اصلی نظام حقوقی آن کشور است که همه قوانین مربوط به روابط قراردادی و خارج از قرارداد آن جامعه بر اساس آن پایه گذاری شده است. معیارها و احکام قانون مدنی حتی در امور کیفری نیز موثر است مخصوصاً در مواردی که مسئولیت کیفری موج
ب مسئولیت مدنی می گردد معیارهای پذیرفته شده در قانون مدنی اعمال می گردد.
بسیاری از ضوابط حقوق مدنی در حقوق عمومی نیز مورد استناد است و به طور کلی می توان گفت: مبانی حقوقی که در قانون مدنی هر کشور منعکس است در همه رشته های حقوقی آن کشور بازتاب دارد و در حقیقت معیارها، ضوابط و احکام حقوق مدنی همانند خون در جزء جزء
اندامها و گوشه گوشه نظام حقوقی هر کشوری در جریان است و این وظیفه خطیر بر عهده قانون مدنی است که قلب این بدن به شمار می آید. به همین علت است که در همه کشورها در تدوین قانون مدنی دقت بسیار می کنند و برای این منظور از بزرگ ترین حقوقدانان که بر مفاهیم و گاهی این نظارت مستقیم است. به عنوان مثال«ناپلئون بناپارت» برای نشان دادن علاقه خود و اهمیت موضوع ، در جلسات بحث و مذاکرات حقوقدانانی که مامور در کار تدوین قانون مدنی فرانسه بودند
حاضر می شد ونتیجه کار هیأت مزبور را از کشور گشایی های حکومت خود مهم تر و موثر تر می دانست و چنین هم بود. نویسندگان قانون مزبور نیز که از هر حیث واجد صلاحیت برای این امر خطیر بودند نه تنها قانون مزبور را بر اساس مبانی حقوقی « رمی _ ژرمنی» و ارزشهای جامعه فرانسه بنیان نهادند بلکه از حقوق دیگر کشورها نیز بهره جستند و از جمله به منابع حقوق اسلامی و حت
ی فقه امامیه هم مراجعه کردند. به عنوان مثال از کتاب « جامع عباسی» تالیف « شیخ بهایی» در فهرست منابع قانون مدنی فرانسه نام برده شده است. کار تدوین قانون مدنی فرانسه در سال 1804 میلادی پایان یافت و در سال 1807 قانون مدنی فرانسه رسما به عنوان « کد ناپلئون » نامگذاری شد و این اقدام کار مناسب و به جایی بود.
وقتی قانونی با این دقت تدوین شد بعد از آن با تمام قوا در حفظ تمامیت و قداست آن می کوشند و از آن به عنوان یک سند افتخار و میراث ملی حراست می کنند و از تغییر و تبدیل در آن حتی الامکان اجتناب می نمایند و اگر تحولات اجتماعی نیازهای جدیدی را مطرح کند دیوان عالی آن کشور با تفسیرهای مناسب از همان مواد راه حلهای متناسب با نیازهای روز را اجتهاد می کنند
. به عنوان مثال ماده 1382 قانون مدنی فرانسه که مبنای مسئولیت مدنی را بر « تقصیر » نهاده از زمان ناپلئون یعنی از حدود دو قرن قبل تا کنون هیچ تغییری نکرده، در حالی که نیازهای جامعه در زمینه مسئولیت مدنی دگرگونی بسیار پیدا کرده است و در نتیجه نظریات جدیدی از اواخر قرن نوزدهم و مخصوصا از اوائل قرن بیستم مطرح شده و دادگاه های فرانسه نیز با تفسیرهای عالمانه و متناسب، همه نیازهای پیچیده جامعه پیشرفته ای مانند جامعه فرانسه را به خوبی حل کرده اند
. درباره قانون مدنی فرانسه و شرح و تفسیر آن صدها کتاب و رساله و هزاران مقاله توسط اساتید طراز اول حقوق این کشور و دیگر کشورها نوشته شده و رویه قضایی این کشور در دهها مجلد، پشتوانه نظری و عملی ذی قیمتی را به وجود آورده اند که در سرتاسر جهان مورد استفاده است
و همین استحکام و متانت و دوام و ثبات حقوقی که در نظام حقوقی فرانسه به وجود آمده باعث شده که این کشور یکی از اقطاب و بلکه بزرگ ترین قطب حقوقی جهان باشد و بیشتر قوانین مدنی دنیا تحت تاثیر « کد ناپلئون » تنظیم شوند و مراکز علمی، حقوقی این کشور قبله آمال دانش پژوهان حقوقی در سراسر جهان باشد.
الف. نحوه شکل گیری قانون مدنی
اندیشه تدوین ضوابط و احکام حقوقی جامعه ایران جزء اهداف مشروطه خواهان بود و در واقع حتی قبل از انقلاب مشروطه نیز اقداماتی در این زمینه صورت گرفته و برای « عدلیه» سر و سامانی پیش بینی شده بود ولی این تلاشها کافی نبوده و بعد از آشوب و به هم ریختگی های سیاسی
و امنیتی برانگیخته شده از ماورای بحار که منتهی به تغییر حکومت از قاجار به پهلوی شد، یکی از اقداماتی که در دستور کار حکومت جدید قرار گرفت تدوین قوانین ضروری و مهمتر از همه قانون مدنی بود. ضرورت تدوین قانون مدنی از آنجا بود که دولت وقت قصد الغای « قضاوت کنسولی»(کاپیتولاسیون) را داشت و مقدمه ضروری آن وجود قانون مدنی مدون و مشخص و
پیشرفته و موافق با نیازها و قابل ارائه به جوامع پیشرفته بود و تدوین قانون مدنی یک اقدام اجتناب ناپذیر و حساس برای این امر خطیر به حساب می آمد.
در اواخر سال 1305 شمسی «علی اکبر داور» در ترمیم کابینه «میرزا حسن مستوفی» وزیر عدلیه شد و در همان روز عدلیه تهران را منحل کرد. علی اکبر داور فرزند «کربلایی علی خان خازن
خلوت» خزانه دار اندرون دربار قاجار بود. علی اکبر داور فارغ التحصیل دارالفنون بود و استعداد سرشاری داشت، به طوری که در سن بیست و پنج سالگی از سوی «میرزا حسین خان
مشیرالدوله» وزیر عدلیه وقت، مدعی العموم یا دادستان تهران شد ولی پس از یک سال خود را نیازمند به ادامه تحصیل دید و به سوییس رفت و مدت یازده سال دوره های حقوق و علوم سیاسی و اقتصادی را همراه با مطالعات در فلسفه و منطق و تاریخ و روابط سیاسی گذراند و رساله دکتری خود را تحت عنوان «سقط جنین از نظر پزشکی قانونی» تهیه و برای دفاع تقدیم هیأت رسیدگی کرد. در همین ایام کودتای 1299 سید ضیاءالدین طباطبایی و رضاخان اتفاق افتاد و داور منتظر
جلسه دفاع رساله خود نشد و به ایران بازگشت و با رضاخان پیمان همکاری بست و ابتدا رییس کل معارف و سپس نماینده مجلس شد. روزنامه«آزاد» را منتشر کرد و حزب رادیکال را تاسیس و در انقراض قاجار و عزل «احمد شاه» در سال 1304 در مجلس شورای ملی نقش تعیین کننده ای ایفا نمود. طرح تاسیس مجلس موسسان و حتی تعیین اعضای آن نیز به ابتکار داور بود و سرانجام
همان طور که گفته شد به وزارت عدلیه منصوب شد و اصلاحات مورد نظر خود را شروع کرد.(عاقلی، 1369، ص 23)
در تاریخ 27 بهمن ماه 1305 یعنی چند روز پس از انتصاب به وزارت عدلیه، داور از مجلس به موجب ماده واحده ای اختیارات ویژه برای دگرگون کردن وضع عدلیه ایران گرفت و بر مبنای اختیاراتی که گرفته بود با دقت و پشتکار زیاد و صرف وقت مداوم و مذاکره و مصاحبه شخصی، افراد با شخصیت و واجد صلاحیت قضاوت را از سراسر ایران جمع آوری و با هر پیشنهاد معقول و امتیازی که می
خواستند در مراتب مختلف قضایی منصوب کرد. وی از «دکتر مصدق » نیز دعوت کرد تا ریاست دیوان کشور را با حقوق ماهیانه «هزار تومان» که از بالاترین حد نصاب حقوق ریاست دیوان کشور دویست و پنجاه تومان بالاتر بود، بپذیرد ولی دکتر مصدق که در آن زمان نماینده مجلس ششم بود این پیشنهاد را نپذیرفت و نمایندگی را ترجیح داد ولی با داور در ارتباط بود و به او مشورت می داد.
در اردیبهشت سال 1306 شمسی «عدلیه» جدید طی مراسمی در تهران به طور «ناقص» شروع به کار کرد و در همان روز رضاشاه برای الغای کاپیتولاسیون فرمانی خطاب به «مستوفی الممالک» صادر کرد تا مقدمات آن را ظرف یک سال فراهم کند و چند روز بعد داور وزیر عدلیه، تصمیم ایران را برای لغو کاپیتولاسیون به دولتهای آلمان، ایتالیا، بلژیک، هلند، سوییس و اسپانیا اعلام کرد و خاطر
نشان ساخت که این امر یکسال بعد یعنی در تاریخ نوزدهم اردیبهشت سال 1307 محقق خواهد شد. لذا تا آن تاریخ می بایست قانون مدنی ایران نوشته می شد.
سر انجام بعد از بنیان گذاری عدلیه جدید در تاریخ سه شنبه دهم دیماه 1306 هیأت تدوین قانون مدنی منصوب شد و شروع به کار کرد.
اما چگونه قانون مدنی ایران بر اساس فقه امامیه تدوین شد؟
من در اینجا تاریخ مختصر این واقعیت را می نویسم و موضوعی را که نه تنها مردم از آن اطلاعی ندارند بلکه از بین حقوقدانان نیز کمتر کسی از آن با خبر است بیان می سازم:
رضا شاه سوادی نداشت و احساسات مذهبی او نیز پابرجا نبود. در سالهای بعدی پادشاهی خود نیز در جهت محدود کردن جلوه های اسلامی در فرهنگ ایران نیز تلاشهای زیادی کرد. داور وزیر عدلیه آن زمان نیز تحصیلات خود را در اروپا به انجام رسانده و از حقوق اسلامی بهره ای نداشت ولی با این وجود قانون مدنی ایران بر مبنای فقه اسلامی و به طور مشخص بر اساس فقه امامیه نوشته شد و این امر پدیده بدیعی در تاریخ حقوق کشورهای اسلامی بود و هنوز نیز چنین است.


دانلود سیمای واقعی فتنه گران در قرآن و نهج البلاغه با word دارای 106 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود سیمای واقعی فتنه گران در قرآن و نهج البلاغه با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
چکیده
برای آگاهی از تاریخ و معرفت اسلامی ، آشنایی با قرآن و سنت لازم است. بعد از رحلت پیامبر (صلی الله علیه و آله) مسائلی راه افتاد که بهترین تعبیر آن فتنه و شبهه است.
شروع فتنه از دو جاست: یک بعد نفسانی دارد یعنی خودخواهی ، افرادی پیدا می شوند که خود محور، دیکتاتور، منفعت طلبند و فقط دنبال قدرت و پیروزی خودشان هستند دوم اینکه شروع فتنه از بدعت نظری در مفاهیم است؛ یعنی تغییر دادن اصول یا تعریف آن، سپس گروهی از گروه دیگر کمک می خواهند یعنی یک عده انحرافات فکری را پی ریزی می کنند و عده ای هم آن را پر و بال داده و در جامعه گسترش می دهند و این در جامعه، طی سالهای قبل بیشتر به چشم می خورد.
طی 30 سال انقلاب در موارد متعددی برای کشورمان فتنه هایی پیش آمده که خود مردم و نیروهای انقلاب گاهی با یکدیگر درگیر شدند و نفهیدند که حق و باطل چیست؟
ضرورت جامعه و تحولات دنیای جدید ایجاب می کند مسئله تجزیه و تحلیل شده و راهکارهای نظری و عملی با استفاده از آیات و روایات و وقایع تاریخی برای مقابله با آن بیان شود. این تحقیق مختصر ، از پنج فصل تشکیل شده که عبارتنداز:
- فصل اول : کلیات تحقیق
- فصل دوم: معنی فتنه و کاربرد آن در قرآن و روایات
- فصل سوم: زمینه ها و ریشه های ظهور فتنه
- فصل چهارم: شیوه های مبارزه با فتنه گران
- فصل پنجم: راههای خروج از فتنه را بیان می کنیم.
تا با بصیرت دینی و سیاسی خود شاهد امنیت و آرامش روز افزون جامعه اسلامی خودمان باشیم.
فهرست مطالب
مقدمه 1
فصل اول : کلیات تحقیق 3
تعریف و تبیین موضوع 4
ضرورت و اهداف 5
پیشینه تحقیق 6
سوالات اصلی 6
سوالات فرعی 6
فرضیه ها 6
زمانبندی مراحل انجام تحقیق 7
سرفصل ها و عناوین 7
محدویتها و مشکلات 7
فصل دوم : معنی فتنه و کاربرد آن در قرآن و روایات 8
2-1 . معنای لغوی و اصطلاحی فتنه 9
2-2. شرایط فتنه و آزمون سخت نخبگان 14
فصل سوم:زمینه ها و ریشه های ظهور فتنه 17
3-1عوامل فردی 18
3-2 عوامل اجتماعی 22
فصل چهارم: شیوه های مبارزه با فتنه گران 35
4-1 تذکرات روشنگرانه 36
4-2- سیاست احتیاط 37
4-3 ترک رابطه 37
4-4. ملامت و سرزنش 38
4-5. افشاگری 40
4-6. برخورد قاطع و انقلابی 41
4-7.پیکار مسلحانه 43
فصل پنجم:خروج از فتنه 45
5-1 . تقوای الهی 46
5-2. بصیرت سیاسی 46
5-3. بصیرت از دیدگاه مقام معظم رهبری 61
نتیجه گیری 82
منابع 84
مقدمه
یکی از مسائل مهمی که با رجوع به قرآن و نهج البلاغه به عنوان راهنمای جامع مسلمان می تواند مورد توجه و برسی قرار گیرد، مساله فتنه و چگونگی مواجهه با آن و شناخت چهره واقعی فتنه گران می باشد.
این دو کتاب روشنگر، در موارد متعددی، توجه مسلمانان را به مقوله فتنه و نقشه های فتنه گران، معطوف و مؤمنان راستین را به هوشیاری در برابر کسانی که با راه انداختن گرد باد فتنه، فضای فرهنگی و سیاسی جامعه را غبار آلود کرده و بدین وسیله حق را باطل و باطل را حق جلوه می دهند، فراخوانده است.
حضرت علی ( علیه السلام) می فرمایند: آنچه می تواند به عنوان فرآیند فتنه به شمار آید عبارتنداز :
اول) تردید یعنی اینکه همه به شک می افتند.
دوم: اختلاف
سوم) بی ثباتی و تزلزل در ایمان
بی تردید، هر جامعه ای و بخصوص جامعه ی آرمان گرا وانقلابی ما، همواره در تیررس توطئه های بد خواهان و فتنه طلبان قرار گرفته و خواهد گرفت و تنها با بصیرت و هوشیاری است که می توان به مقابله با نقشه های شوم آنان بر خاست و این هوشیاری و بصیرت زمانی حاصل می شود که افراد جامعه، نسبت به مقوله فتنه، ترفندها و نشانه های فتنه گران و نیز شیوه های مقابله با آنان، آگاهی کافی داشته و از رهنمودهای آخرین کتاب آسمانی و همچنین هدایت های امامان معصوم(علیهم السلام)، بخصوص امام علی (علیه السلام) که بخشی زیادی از عمر شریف خویش را در ستیز با فتنه گران، سپری کرده، بهره مند گردد. چنانچه در حدیث آمده است که:
«اذا التَبَست علیکم الفتنُ فَعَلیکم بالقرآن ».[1]
«هنگامی که فتنه ها بر شما روی آورد و امر بر شما مشتبه شد، به قرآن مراجعه کنید» یعنی در واقع از قرآن در حوادث و طوفان فتنه ها، هدایت و راهنمایی بخوانید و می دانیم زمانی این راهنمایی تحقق می یابد که ما آیات مربوط به فتنه و فتنه گران را بررسی و از پیام های روشنگرایانه آن درس بگیریم.
حکومت اسلامی، الهی و مقبولیت آن، مردمی است. دولت حق، دولتی است بر اساس معیارهای الهی و حق و با خواست و اقبال مردم شکل گیرد و با مشارکت فعال آنان عمل کند. در منظر امیرمؤمنان علی ( علیه السلام) دولت اسلامی شأنی الهی و شأنی مردمی دارد. رویی به حق و رویی به خلق دارد. همانگونه که امام حق یک روی به حق و یک روی به خلق دارد. همان گونه که در مفهوم ولایت، میان والی و رعیت فاصله و جدایی نیست، در حکومت اسلامی نیز میان پیشوای حق و مردم فاصله و جدایی نیست. [2]
نظام سیاسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون همواره صحنه ظهور و بروز تحولات مختلفی بوده است. این تحولات کما بیش باعث تأثیرات مثبت و منفی در ساختار جامعه و نظام سیاسی کشور گردیده است. انتخابات دهم ریاست جمهوری، اگر چه به لحاظ حضور بی سابقه و حداکثری مردم به نقطه درخشانی در تاریخ سیاسی کشورمان تبدیل شد اما سلسله وقایع و حوادث پس از آن در بعد خارجی بر جایگاه جمهوری اسلامی تأثیر منفی گذارد و در بعد داخلی جامعه¬ی اسلامی را وارد شرایط جدیدی نمود که مقام معظم رهبری از آن با عنوان «فتنه عمیق» یاد نمودند. فتنه در بینش اجتماعی اسلام، به حرکتی اجتماعی با مجموعه خصوصیات مشخص اشاره دارد که در آن فضا تشخیص حق از باطل با مشکل مواجه شده و لازم است با آن مقابله جدی نمود.
فصل اول :
کلیات تحقیق
تعریف و تبیین موضوع
سوالات اصلی
سوالات فرعی
فرضیه ها
پیشینه تحقیق
روش تحقیق
تعریف و تبیین موضوع
اصل فتنه در لغت به معنای سوزانیدن در آتش است و معانی دیگر و استفادههای گوناگون آن همه به آن بازگشت میکند، مانند امتحان و اختیار، گمراهی و گناه، فضیحت و عذاب و آشوب و اختلاف.
در قرآن و نهجالبلاغه از دو نوع فتنه سخن به میان آمده است:
1. به معنای امتحان الهی یا کیفری که خداوند به گنهکاران میدهد،
2. به معنی آشوب و طغیان و ایجاد اختلال در نظم و ثبات جامعه که به وسیله قدرتطلبان و آشوبگران به وجود میآید.
فتنه در معنای اول کار خداوند است و آثار تربیتی دارد و افراد را به تلاش و کوشش و اصلاح حال خود وادار میسازد و این معنا در موارد متعددی از قرآن کریم آمده است مانند:
« أَحَسِبَ النَّاسُ أَن یُتْرَکُوا أَن یَقُولُوا آمَنَّا وَهُمْ لَا یُفْتَنُونَ، وَلَقَدْ فَتَنَّا الَّذِینَ مِن قَبْلِهِمْ؛[3] آیا مردم گمان میکنند که به صرف اینکه بگویند ایمان آوردهایم، به حال خود رها میشوند و مورد امتحان قرار نمیگیرند؟ همانا امتهای پیشین را هم امتحان کردیم».
« وَاتَّقُواْ فِتْنَهً لاَّ تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُواْ مِنکُمْ خَآصَّهً؛[4]و بترسید از فتنهای که فقط به ظالمان از شما نمیرسد».
فتنه به این معنی شامل نعمتهای الهی هم میشود مانند اموال و اولاد که وسیله امتحان و آزمون الهی قرار میگیرند. زیرا گاهی خداوند با دادن نعمت بندگان خود را مورد آزمایش قرار میدهد.
پی نوشت
1- (وسایل شیعه ج1ص171)
2- دولت آفتاب، اندیشه سیاسی و سیره حضرت علی(علیه السلام) مصطفی دلشاد تهرانی، انتشارات دریا
3- سوره عنکبوت، آیه 2و1
4- سوره انفال، آیه 25
5- سوره عنکبوت آیه (2)
6- مفردات راغب و مجمع
7- تفسیر المیزان
8- فرهنگ جامع
9- سوره عنکبوت، آیات 2 و3
10سوره عنکبوت ، آیه 2.
11- سوره محمد، آیه 31
12- سوره انفال آیه 28
13- سوره انبیاء آیه 35..
14- سوره معارج، آیات 19 الی 23
15- سوره فرقان، آیه 20
16- سوره انعام، آیه 53
17 - سوره اعراف، آیه 27
18- سوره یونس، آیه 83
19- سوره توبه ، آیه 48.
20- سوره فرقان ، آیه 20.
21- سوره انعام آیه 53.
22 سوره اعراف آیه 27.
23- . یدا... جوانی، "جامعه اسلامی با فتنه ای عمیق روبرو شده است" صبح صادق، ش410، 12/5/88
24. نهج البلاغه، سید رضی (گردآورنده) ترجمه محمد دشتی، قم: مشرقین، 1379، خطبه 27
25- نهج البلاغه،خطبه16
26- نهج البلاغه، خطبه 50
27-اصول کافی، ص 208
28- اصول کافی، ج2، ص 135
29- پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،«اندیشه سیاسیدر گفتمان علوی» قم:دفتر تبلیغات. 1384،ص.121
30- ابن ابی الحدید، شرح نهج البلاغه، ج.16
31- بحار الانوار، ج33،ص44
32- بحار الانوار، ج57،ص 349
33- سوره،بقره آیه،13
34- نهج البلاغه خطبه 50
35- (نهج البلاغه،خطبه17)
36- همان، خطبه 216
37- تهذیب ابن عساکر، ج4، ص 75
38- سوره نور،آیه51
39- سوره نور،47
40- نهج البلاغه خطبه 120-121
41وره توبه، آیه، 94
42 –سوره49
43- سوره زاب، آیه13
44- سوره آیه 61
45- منافقن، 51
46. نساء ، 142
47-سوره حشر آیاتی 11،12
48-سوره احزاب، آیه 60
49- توبه، 65 و64
50-. منافقون، 1
51-. بقره، 11و12
52- سوره بقره آیه 204
53-نهج البلاغه، نامه62
54- سوره، منافقون آیه 4
55- سوره نساء، آیه 140
56- نهج البلاغه، خطبه 135
57- نهج البلاغه ، نامه 10
58- نهج البلاغه، خطبه183
59-نهج البلاغه خطبه 19
60- نهج البلاغخ خطبه91
61- سوره توبه، آیه73
62-نهج البلاغه، خطبه 92
63- نهج البلاغه ،خطبه182
64- همان، خطبه ، 92
65- نهج البلاغه، نامه 62
66- نور الحکم
67- حکمت 262
68- خطبه 6
69- سوره آل عمران، آیه 4
70- خطبه 7
71- آل عمران، آیه 39
72- خطبه 7
73-نهج البلاغه، خطبه 87
74- -جواد محدثی، پیامهای عاشورا، ص،213
75- وقعه الطف،ص170 تاریخ طبری،ج4ص303
76- امام خمینی، ولایت فقیه،ص63
77--سوره نساء، آیه 59
78- التزام عملی ولایت فقیه فصلنامه مربیان،ش25،ج40« نعمت الله یوسفیان»
79- نهج البلاغه، حکمت 262
80- همان خطبه 5
81- (نهج البلاغه ،خطبه، 151)
82 - همان ، خطبه ، 151)
83- نهج البلاغه، نامه 32
84- همان خطبه 5
85- (نهج البلاغه ،خطبه، 151)
86- همان
87- (شرح آقا جمال الدین خوانساری بر غرر الحکم ج 2 ص 637 )
88- (دیدار فرماندهان بسیج سراسر کشور27/8/71)
89(تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص305 )
90- (مقام معظم رهبری، 6 فروردین 1381)
91- (البحار 23/ 94 الغدیر 10/ 360 اثبات الهداه 1/ 126 تفسیر ابی الفتوح 1/ 508 - الحکم الزاهره با ترجمه انصاری ص 108)
92- (بحار الأنوار ج 26 ص 7 )
93- (تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص : 57)
94- (تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص : 57)
95- (الحتجاج علی أهل اللجاج ج 1 ص17 )
96- (انفال، آیه 29)
97- همان
98- تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص 472
99- تصنیف غرر الحکم و درر الکلم ص 189
100- اعیان الشیعه، ج 7 ، ص 430 در زیارتنامه حضرت عباس
101- مفاتیح الجنان، زیارت حضرت عباس، ص 435
102- زیارت مسلم بن عقیل، ص 403
103- منابع در تحریریه روزنامه کیهان موجود است.
منابع:
قرآن
نهج البلاغه
1. آموزش عقاید – مصباح یزدی محمد تقی – شرکت چاپ و نشر بین الملل – بهار 1387
2. اصول کافی ، تألیف ثقه الاسلام کلینی رازی ( ره ) ، ترجمه ، کمره ای محمد با قر ، اسلامیه.
3. البحار 23/ 94 الغدیر 10/ 360 اثبات الهداه 1/ 126 تفسیر ابی الفتوح 1/ 508 - الحکم الزاهره با ترجمه انصاری ص 108
4. بیست گفتار، مطهری، مرتضی، ، انتشارات صدرا، 1388
5. پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی،«اندیشه سیاسیدر گفتمان علوی» قم:دفتر تبلیغات. 1384،ص.121
6. پیامهای عاشورا، جواد محدثی ، ص،213
7. التزام عملی ولایت فقیه فصلنامه مربیان،ش25،ج40« نعمت الله یوسفیان»
8. تفسیر المیزان طباطبایی ، محمد حسین ، ج 11 ، 18 ، 14 ، 12 ، 16 ، 2 ،9 ، 8 ، 19 ، 17 ، 13
9. تفسیر نمونه ، ج 20 ، 8 ،2 – جمع فضلا و دانشمندان ، چاپ بیست و هفتم ، 1386 ، چاپ گوهر اندیشه
10. جامعه اسلامی با فتنه ای عمیق روبرو شده است یدا... جوانی، صبح صادق، ش410، 12/5/88
11. جهان و انسان از دیدگاه قرآن، قرائتی، محسن، مدرسه در راه حق، قم
12. دولت آفتاب، اندیشه سیاسی و سیره حضرت علی(علیه السلام) مصطفی دلشاد تهرانی، انتشارات دریا
13. شرح آقا جمال الدین خوانساری تصنیف بر غرر الحکم و دررالکلم ج 2 ص 637
14. طباطبائی، محمدحسین، المیزان فی تفسیر القرآن، موسسه الاعلمی للمطبوعات، بیرئت، 1403
15. غررالحکم و در رالحکم ، تمیمی آمدی ، قاضی ناصع الدین ابوالفتح عبد الواحد ، مرکز تحقیقات امام علی
16. مجمع التبیان طبرسی، ابوعلی الفضل بن الحسن، ، داراحیا التراث، بیروت، 1406
17. مراحل اخلاق در قرآن، تفسیر موضوعی قرآن، جوادی آملی، عبدالله، مرکز نشر اسراء، 1377
18. نور ، ج 5، قرائتی ، محسن ، ناشر ، مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن ، چاپ هفتم ،
19. نهج البلاغه، سید رضی (گردآورنده) ترجمه محمد دشتی، قم: مشرقین، 1379، خطبه 27
20. یادداشت هایی از اخلاق و ارزش های انسانی، راسخچی زاده، حمید، انتشارات انجمن اولیاء و مربیان، چاپ اول، 1384


دانلود مقاله دیابت با word دارای 68 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله دیابت با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله دیابت با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله دیابت با word :
امروزه تعداد دیابتیها نسبت به آنچه که قبلاً وجود داشت. خیلی بیشتر است(تنها 15 میلیون امریکایی که نیمی از آنها به این موضوع آگاهی ندارند، مبتلا هستند)، نه به خاطر آن که طول عمر بیشتری یافتهاند بلکه از آن جهت که وقوع اختلال در حال افزایش میباشد. اغلب کسانی که دیابت ندارند، تصور نمیکنند این وضعیت مشکلات خاصی ایجاد نماید. تا میدانند که آنچه هرکس باید رعایت کند، پرهیز از شیرینیجات است و اگر این کار کافی نباشد، با استفاده از قرص و انسولین هم میتوان بالا بودن قند خون را کاهش داد. اما دیابتیها میدانند که زندگی تا چه حدی میتواند دشوار گردد و برای سر و سامان دادن به سبک زندگی خود، پرسشهای بسیاری مطرح میسازند. سعی کردهام در صفحات آینده از سؤالات فراتر روم.
یکی از واقعیتهای اصلی که باید بپذیریم این است که دیابت به تنهایی یک بیماری به شمار نمیرود. گرچه همه دیابتیها قند خون غیرطبیعی بالایی دارند، عوامل به وجود آورنده این بیماری الزاماً یک عامل یا بالا بودن قند خون به تنهایی نیست. مثلاً دیابتی که در کودکی یا بلوغ ظاهر میشود و نیازمند انسولین است برای منظم شدن مشکلاتی دربر دارد و اثر مهمی بر کیفیت طول زندگی میگذارد به عکس، دیابت از نوع منسوب به بزرگسالان معمولاً به انسولین نیاز نداشته، سطوح قند خون معمولاً ثابت و خطر تهدید زندگی خیلی کمتر است.


دانلود تحقیق انواع ویتامینها با word دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق انواع ویتامینها با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق انواع ویتامینها با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق انواع ویتامینها با word :
ویتامینها
ویتامینها مواد ارگانیکی میباشند که برای زندگی حیاتی بوده و باید به مقادیر اندک در رژیم غذایی موجود باشد.
ویتامین به چه معناست ؟ به دلیل اینکه تصور می شد ویتامینهای اولیه ای که کشف شدند از جنس آمین (Amin) هستند و یک ماده حیاتی ( vital ) می باشند آنها را (vital amin ) یا ویتامین نام نهادند .
ویتامینها کلا موادی هستند که در بدن به میزان کم موجود می باشند و در غذاها به میزانهای متفاوت وجود دارند . ویتامینها برای عملکرد طبیعی بدن ضروری اند و کمبود آنها موجب بروز بعضی عوارض و گاهی بیماری می شود . نامگذاری ویتامینها که 13 خانواده هستند با حروف الفبا صورت می گیرد .
وظایف ویتامینها در بدن انسان :
تـولـیـد انــــرژی - تنظیم واکنشهای شیمیایی بدن – عامل رشد، ترمیم و حفاظت از سلولها و ارگانهای بدن شرکت در بسیاری از پروسه های متابولیکی بدن.
. ویتامینها به دو گـروه مـحـلول در چــربی و مـــحلول در آب طبــقه بندی میگردند:
1- ویتامینهای محلول در چربی
شامل ویتامینهای A-D-E-K میباشند. این ویتامینها محلول در چربی بوده - برای جذب و جریان یافتن در خون به چربی نیاز دارند - در بدن قادر به ذخیره سازی میباشند - مصرف بیش از حد آنها خطر بیشتری دارد.
2- ویتامینهای محلول درآب
شامل ویتامینهای B (COMPLEX) ،C میباشند. این ویتامینها محلول در آب بوده - برای جذب و جریان یافتن در خون به آب نیاز دارند - در بدن قادر به ذخیره سازی نمیباشند - مصرف بیش از حد آنها معمولا از بدن دفع گشته و زیاد خطر جدی در پی ندارد.
ویتامینهایی که بدلیل در معرض هوا قرار گرفتن خاصیتشان از میان میرود شامل: A-E-C
ویتامینهایی که بدلیل در معرض نور قرار گرفتن خاصیتشان از میان میرود شامل:A-E-K-B6-B12-C-FOLIC ACID
ویتامینهایی که بدلیل در معرض حرارت قرار گرفتن خاصیتشان از میان میرود شامل: C-B1

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]