
دانلود تحقیق در مورد سیستم های صوتی با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد سیستم های صوتی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد سیستم های صوتی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد سیستم های صوتی با word :
سیستم های صوتی
وظایف اصلی سیستمهای صوتی پخش مورد قبول موزیک و انتقال پیام به طور واضح جهت اعلام یا احضار است.
اجزاء اصلی سیستمهای صوتی عبارتند از: الف ـ Speakerها ب ـ آمپلی فایرها ج ـ میکروفن یا منبع تولید سیگنال باند پایه د ـ کابلهای شیلهدار
پارامترهای مهم در مشخصات صوت
1) تراز صدا (فشار صوتی): که با استفاده از روابط زیر یافت میشود:
در این روابط Io شدت صوت مبنا یا آستانه شنوایی برای بسامد 1000 هرتز است که برابر با 12-10 وات بر مترمربع است و Po فشار مؤثر صدای مبنا است و برابر با 5-10×2 پاسکال است.
همچنین I و P به ترتیب شدت صدای مورد نظر و فشار مؤثر صدای مورد نظر است.
2) RSP: فشار صوتی لازم در فاصله مورد نظر (برحسب دسیبل).
3) NL: نویز لول که طبق جدول 1 داده شده است و پارامترهایی که اختلاف بین سطح نویز و صدای بلندگو را مشخص میکنند عبارتند از زاویه حرکت نویز و نوع نویز. همچنین به طور کلی تغییرات نویز بستگی زیادی به منبع انرژی بوجود آوردنده آن انتشار، وضعیت جغرافیایی و ساختمانهای حوالی محل انتشار نویز دارد. همچنین نویز لول نیز برحسب دسیبل است.
4) spd: اختلاف فشار صوتی که معمولاً عددی بین 6 و 10 دسیبل است. و میزان وضوح صدا را بیان میکند. برای ساختمانهای اداری این مقدار برابر 6 دسیبل است.
5) PF: که به آن پیک فکتور میگویند و عبارتست از اختلاف بین فشار صوتی متوسط و ماکزیمم فشار صوتی از یک منبع، همچنین برای سخنرانی و موزیک متن 10 دسیبل و برای موزیک 20 دسیبل است.
6) OSP: فشار صوتی خروجی بلندگو در فاصله یک متر، این مقدار از اعمال یک وات به ورودی بلندگو و دسیبل خروجی آن در یک متر دورتر اندازهگیری میشود، OSP با توجه به وات اعمالی به بلندگو طبق جدول 2 تغییر میکند، همچنین برای بلندگوهای مختلف در جدول 3 آمده است و همچنین برای تعداد بیشتر از یک عدد بلندگوی مشابه در جدول 4 تغییر میکند.
7) At: تضعیف براثر فاصله بیش از یک متر، توجه کنیم که شدت صوت با مجذور فاصله از چشمه صوتی نسبت عکس دارد یعنی پس در نتیجه دسیبل خروجی نیز تغییر میکند، تضعیف بر اثر فاصله دورتر از یک متر طبق جدول 5 آمده است. همچنین کاهش صدا در فضاهای آزاد بیشتر از فضاهای داخلی است و همچنین کاهش صدا با فرکانس نیز تغییر میکند یعنی صدا با فرکانس بالا بیش از صدا با فرکانس پائین کاهش مییابد. توجه کنیم جدول 5 برای محیطهای باز معتبر است اما در فضاهای بسته نیز جهت اطمینان بیشتر از همین جدول استفاده میشود.
تمام پارامترهای گفته شده با استفاده از دو فرمول زیر به هم مربوط میشوند.
برای طراحی اصولی صوتی به نکات زیر باید توجه کرد:
الف) اختشاش (نویز): به هرگونه صدای ناخواسته نویز میگویند، که میتواند به صورت اختشاشهای داخل ساختمان یا اختشاشهای خارج ساختمان باشد.
ب) انعکاس صوت: که در فرکانسهای کم بسیار زیانآور و باعث پائینآمدن کیفیت صدای اصلی میشود.
ج) تشدید (اکو): انعکاسی از صدا که بعد از صدای دیگر شنیده میشود و بعد از انعکاس به طور مستقیم سیر میکند را اکو گوئیم و ممکن است تا مدت زمان 50 میلی ثانیه نیز نسبت به صدای اصلی تأخیر داشته باشد.
برای کم کردن این اثر باید موقعیت بلندگوها در مکانهای بلند (برای فضاهای باز) باشد یا اینکه باید بلندگوهای با قدرت پایین را در چند نقطه قرار داد.
د) باند فرکانسی مورد نظر برای کاربردهای گوناگون که به صورت زیر طبقهبندی میشوند:
1ـ د) مخاطبهای عمومی: 200 هرتز تا 6000 هرتز، زیرا باند فرکانسی صدای انسان 250 تا 400 هرتز است.
2ـ د) موزیک متن (موزیک زمینه): 100 هرتز تا 8000 هرتز
3ـ د) موزیک: 40 هرتز تا 15000 هرتز
بلندگوها
بلندگوها در واقع مبدل سیگنال الکتریکی به صوتی میباشند، مشخصات یک بلندگو شامل توان ورودی الکتریکی، امپدانس و فشار صوتی خروجی است.
انواع بلندگوها
الف) داخلی (indoor)، ب) خارجی (outdoor) که در جدول 6 انواع این بلندگوها تشریح شدهاند،
همچنین این دو نوع بلندگو خود چند نوع مختلف دارند که عبارتند از:
1) بلندگوهای سقفی (ceiling) 2) بلندگوهای ستونی (column)3) بلندگوهای شیپوری (Horn یا clear Horn)
ترتیب چیدن بلندگوها
در جاییکه بلندگوها به صورت داخلی نصب میشوند مشخصاتی که باید مد نظر باشند عبارتند از انعکاس، تشدید و خفگی صدا به دلیل افت صدا در دیوار.
در جاییکه بلندگوها به صورت خارجی نصب میشوند مشخصاتی که باید مدنظر باشند عبارتند از مقاومت هوا و باد و باران
ترتیب چیدن بلندگوها با قدرت اعمال شده به بلندگو و راندمان متناسب خواهد بود.
طرز چیدن بلندگوها
الف) متمرکز (متقارن): در مکانهایی که سخنرانی و کنسرت مدنظر است و صدا باید به طور مستقیم فرستاده شود (تا جهت دید با جهت صدا یکی باشد) مورد استفاده قرار میگیرد، همچنین هزینه این روش کم است.
به طور کلی میتوان گفت این روش برای تولید فشار صوتی مورد نظر استفاده میشود.
ب) پراکنده: در مکانهایی که موزیک متن مد نظر است یا ادارات، انبارها و فروشگاهها که نویز بالاست مورد استفاده قرار میگیرد زیرا اگر بخواهیم از سیستم متمرکز در این مکانها استفاده کنیم به قدرت زیادی در بلندگوها نیاز است که باعث ناصافی صدا میشود. به طور کلی این روش برای یکنواختی صدا به کار میرود و باید توجه نمود که صدای این بلندگوها با هم تداخل ننماید زیرا از کیفیت صدا کاسته خواهد شد.
ج) ترکیبی: که مخلوطی از دو روش بالاست، بلندگوهای متمرکز برای تولید فشار صوتی و بلندگوهای کمکی برای ایجاد یکنواختی در نقاطی که صدا کاهش مییابد استفاده میشود. این روش در تالارهای سخنرانی و ورزشگاهها به کار میرود.
تعداد بلندگوها
تعداد بلندگوها از رابطه بدست میآید که L طول فضای تحت پوشش برحسب متر، W عرض فضای تحت پوشش برحسب متر، AS، فضای پوشش داده یک بلندگو است که از جداول 7، 8، 9 و 10 یا از روی کاتالوگ تشخیص داده میشود.
اتصال الکتریکی بلندگوها
حداکثر ولتاژ مؤثری که میتوان به یک بلندگو وصل کرد بدون آنکه بلندگو آسیب ببیند از رابطه زیر بدست میآید:
که در این فرمول R امپدانس بلندگو و Pin قدرت نامی بلندگوست.
جهت افزایش فشار صوتی باید از اتصالات موازی یا سری بلندگوها استفاده کرد. در اتصال سری باید قدرت بلندگوها حتماً یکسان باشد زیرا در غیراینصورت بلندگوهای پرقدرت، قدرت صوتی کمتری جذب خواهند کرد. برخلاف اتصال موازی که لازم نیست قدرت بلندگوها یکسان باشد. در هر دو حالت امپدانس معادل را در رابطه بالا قرار داده و حداکثر ولتاژ مؤثر را مییابیم.
ترتیب چیدن بلندگوهای داخلی
الف) رستورانها، دفترها و فروشگاهها: بدلیل پایین بودن سقف در این مکانها از بلندگوهای 1 تا 3 وات و بدلیل بوجود آوردن یکنواختی بصورت زیگزاگ استفاده میشود و با رعایت فاصله و سطح در برگیرنده با توجه به جدول 7 و فاصله بلندگوها از دیوار با توجه به جدول 8 طراحی کامل میشود، معمولاً در این مکانها از بلندگوهای سقفی استفاده میشود، همچنین برای کاهش نیافتن وضوح صدا بعلت تداخل باید بلندگوهای دیواری روبروی هم نباشند.
ب) اتاقهای ملاقات و اتاقهای کنفرانس و ورزشگاهها: در این مکانها از بلندگوهای 15 تا 30 وات در دو ستون و در حدود 4 متر جلوتر از جایگاه، استفاده میشود.
د) اطاقهای پر سر و صدا: در این مکانها از بلندگوهای شیپوری استفاده میشود و احتیاج به حجم صدایی در حدود 96 تا 100 دسیبل است.
آمپلی فایرها
آمپلیفایرها جهت تقویت سیگنال صوتی برای چند عدد بلندگو به کار میروند و دارای خروجیهای با ولتاژهای مختلفی هستند. امپدانس خروجی یک آمپلی فایر از رابطه یافت میشود (که برای خروجیهای با ولتاژهای مختلف متفاوت خواهد بود). همچنین برای یافتن قدرت خروجی آمپلی فایر باید از رابطه زیر استفاده کنیم:
((ضریب مربوط به افت توان در سیمها)×(ضریب همزمانی)×(جمع توان خروجی کل بلندگوها با احتساب نسبت تبدیل ترانس تطبیق)= P)
همچنین دستگاههای مرکز تقویت و پخش سیستم صوتی باید از نوع با ولتاژ زیاد (140, 100- 70- 50 ولت) یا امپدانس زیاد باشد. هر مدار خروجی نیز باید مجهز به وسیله حفاظت مخصوص به خود باشد تا خرابی در یک مدار سبب از کار افتادگی کل سیستم نشود.
کابلها
سیمهای رابط برای میکروفنها و آمپلیفایرها و بلندگوها باید هریک به طور جداگانه در لولههای جداگانهای و با کابلهای شیلددار باشند، همچنین هادیهای مدارهای میکروفن باید مخصوص این کار (زرهدار یا پردهدار) باشد و همراه با هیچ مدار دیگری، مانند مدار بلندگو، در داخل یک لوله قرار نگیرد، همچنین هادیهای مدار بلندگو باید مستقل از سیستمهای دیگر، در داخل لولههای فولادی هدایت شوند، مگر آنکه هادیها خود دارای پرده فلزی زمین شده باشند که در اینصورت از لوله پلاستیکی استفاده میشود.
اگر امپدانس خروجی آمپلیفایر که از رابطه بدست میآید را بیابیم حداکثر مقاومت سیم برای کابلکشی بلندگوها %15 امپدانس خروجی آمپلیفایر خواهد بود.
ترانس تطبیق
این ترانسها جهت تطبیق امپدانس (Matching) خروجیهای آمپلیفایر و بلندگوها به کار میرود. کلیه اتصالات این ترانسها باید با لحیمکاری یا با استفاده از لحیمکاری و اتصالهای مخصوص اجراء شود. استفاده از اتصالات پیچی، جز در مواردی که اجزای سیستم مجهز به اینگونه اتصالیها باشند، ممنوع است.
جدول 1
(NL) Noise Level محل و موقعیت
120 dB نزدیک هواپیمای جت
100 dB زیر ریل راه آهن
80 dB محل تقاطع جادهها
60 dB ادارات شلوغ
40 dB حومه محلهای شهری
20 Db خشخش برگ درختان در نسیم
0 dB مینیم صدای شنیدنی
جدول 2
مقداری که به osp اضافه میشود. وات ورودی به بلندگو مقداری که به osp اضافه میشود. وات ورودی به بلندگو
12 dB 16 w 0 dB 1 w
13 dB 20 w 3 dB 2 w
14 dB 25 w 5 dB 3 w
14/8 dB 30 w 6 dB 4 w
15 dB 32 w 7 dB 5 w
16 dB 40 w 8 dB 6 w
17 dB 50 w 8/5 dB 7 w
17/8 dB 60 w 9 dB 8 w
18/5 dB 70 w 9/5 dB 9 w
19 dB 80 w 10 dB 10 w
19/5 dB 90 w 11 dB 13 w
20 dB 100 w 11/8 dB 15 w
جدول 3
Osp نوع بلندگو
85 to 93 dB Ceiling/ Wall Mount Speaker
90 to 106 dB Column Speaker
95 to 110 dB Horn Speaker
جدول 4
مقداری که به osp اضافه میشود تعداد بلندگوهای مشابه
0 dB 1
+ 3 dB 2
+ 5 dB 3
+ 6 dB 4
+ 7 dB 5
+ 8 dB 6
جدول 5: به مقدار نامی توان بلندگو نیز باید توجه شود
At فاصله At فاصله At فاصله
33 dB 45 m 22 dB 13 m 0 dB 1 m
34 dB 50 m 23 dB 14 m 6 dB 2 m
35 dB 56 m 23/5 dB 15 m 9/5 dB 3 m
35/5 dB 60 m 25 dB 18 m 12 dB 4 m
36 dB 64 m 26 dB 20 m 14 dB 5 m
37 dB 70 m 27 dB 22 m 15/5 dB 6 m
38 dB 80 m 28 dB 25 m 17 dB 7 m
39 dB 90 m 29 dB 28 m 18 dB 8 m
40 dB 100 m 29 dB 30 m 19 dB 9 m
46 dB 200 m 30 dB 32 m 20 dB 10 m
52 dB 400 m 32 dB 40 m 21 dB 11 m
جدول 6
کاربرد نوع بلندگو
موزیک موزیک متن استفاده عمومی Ceiling mount داخلی
– –
– Wall mount
– Column
– – Horn
– Clear Horn
– Horn خارجی
Column
Clear Horn
جدول 7: با فرض NL = 60 dB و Pf = 10 dB و spd = 6 dB برای بلندگوهای سقفی
قدرت ورودی به بلندگو فضای پوشش داده شده توسط یک بلندگو فاصله بین بلندگوها ارتفاع سقف
w 1 تقریباً 9 مترمربع m 3 m 5/2
w 1 تقریباً 16 مترمربع m 4 m 3
w 1 تقریباً 25 مترمربع m 5 m 5/3
w 3 تقریباً 36 مترمربع m 6 m 4
w 3 تقریباً 64 مترمربع m 8 m 5
جدول 8: با فرض NL = 60 dB و Pf = 10 dB و spd = 6 dB برای بلندگوهای سقفی
قدرت ورودی فضای پوشش داده یک بلندگو فاصله بین بلندگوها فاصله از دیوار
w 1 تقریباً 16 مترمربع 4 مت تا 4 متر
w 3 تقریباً 50 مترمربع 7 متر تا 7 متر
w 5 تقریباً 100 مترمربع 8 تا 16 متر تا 9 متر
جدول 9: فاصله نصب بلندگوهای (Column) که A برای موسیقی و B برای سخنرانی و پخش خبر است.
B -A تعداد تعداد بلندگوهای ستونی دوراهه
تقریباً 18 متر تقریباً 10 متر 2 WS- 3200 N(15W)
تقریباً 25 متر تقریباً 14 متر 4
تقریباً 32 متر تقریباً 18 متر 2 WS- 3250 N(30W)
تقریباً 45 متر تقریباً 25 متر 4
جدول 10: فاصله نصب بلندگوهای (Horn) برای نصب در محوطه باز مثل پارکینگ و خیابان
فاصله بلندگو
32 متر WT-707 N (7W)
64 متر WT-715 N(15W)
80 متر WT-202 AN(10W)
100 متر WT-200 AN (15W)


دانلود کارآفرینی کارگاه تولید خودکار با word دارای 42 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود کارآفرینی کارگاه تولید خودکار با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود کارآفرینی کارگاه تولید خودکار با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود کارآفرینی کارگاه تولید خودکار با word :
خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی تولید خودکار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ; پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و ; از جمله عناوین موجود در این فصل
میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و ; از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
فصل اول
کلیات
مقدمه :
یک نوع قلم ساچمه ای مجهز به مایع نوشتاری با گرانروی دینامیک بیشتر از 1000 میلی پاسکال ثانیه (mpa.s) و ( (cp 1000در 2+- 23 سلسیوس
قلم ساچمه ای :
قلم با سیستم تغذیه مایع نوشتاری شامل نوک ساچمه ای قابل چرخش که بصورت قلم و یا مغزی کاربرد دارد .
روان نویس :
قلمی ساچمه ای مجهز به مایع نوشتاری با حداکثر گران روی دینامیک 1000 میلی پاسکال ثانیه یا (1000 cp) در 2+- 23 سلسیوس
خودکار شامل دو بدنه بشرح ذیل می باشد:
الف- بدنه خودکار ساده
این بدنه بطور ساده و دارای کلاهی است که معمولا گیره ای بوده و برای نهادن در جیب تعبیه شده و همچنین بدنه به انتهای ته قلم خودکار ختم می شود. قلم خودکار ساده به علت راحتی و سهولت بیشتر مورد مصرف استفاده کنندگان در دنیا قرار گرفته است.
ب- بدنه خودکار با دکمه فشاری
این سیستم بدنه در اصطلاح عام، به خودکار اتوماتیک معروف است که توسط دگمه ای، سر خودکار را برای نوشتن بیرون می آورد.
جنس لوله باید از فلز زنگ نزن، پلاستیک و یا ترکیبی از فلز با پلاستیک ساخته شود و ساخت لوله قلم باید از نظر کیفیت قابل قبول باشد . این لوله نباید در هیچ شرایطی زنگ بزند و یا در طول مدت استفاده عیبی پیدا کند. قسمتهای چسبیده شده و پیچ شده باید طوری بهم متصل شوند که با لوله محکم شوند و از هم جدا نشوند. لوله باید در برابر رطوبت و جوهر خودکار غیر قابل نفوذ باشد. لوله نباید ترک بردارد، بشکند و تاب بردارد و یا جوهر میان آن طوری باشد که به دیواره لوله چسبیده، سخت و سفت شود.
گوی خودکار باید از فلز زنگ نزن ساخته شود و متناسب با پایه باشد . همچنین گوی باید از کربور تنگستن یا ماده ای که از نظر ویژگیها مشابه آن باشد و اکسید نگردد، ساخته شود و در زمان استفاده سائیده نشود و تغییرشکل ندهد.
بدنه خودکار باید به اندازه کافی محکم باشد، بطوریکه در طول زمان استفاده ترک بر ندارد و نشکند و دارای سوراخی باشد که فشار هوا را برای جوهررسانی تامین نماید و این سوراخ نباید در طول زمان استفاده در هیچ شرایطی پوشیده شود . بهترین نوع خودکار از نظر ظاهر، خودکاری است که میزان مصرف جوهر را در یدکی شفاف نشان بدهد .جوهر باید همگن بوده و در طول زمان جوهر
گیری سخت و سفت نشود . جوهر نباید بدبو بوده و رنگ آن باید آبی، قرمز، سبز و یا مشکی باشد . جوهر نباید دارای مواد سمی بوده و اثر آن روی کاغذ بیشتر از حد معمولی نباشد. خودکار که محصول مورد نظر در این طرح می باشد، از گروه محصولاتی است که دارای مصارف اداری بوده و عموما جهت نگارش مورد استفاده قرار می گیرد.
در جوامع مختلف بخصوص در جوامعی که دارای قشر تحصیل کرده یا محصل باشد، میزان مصرف انواع خودکار بسیار زیاد می باشد.
خودکارهای عادی موجود در کشور معمولا در سه نوع عمده مدل بیک، مدل اوژن و مدل رکسی یافت می شوند که اجزای هر یک به شرح ذیل می باشد:
الف – مدل بیک شامل:
– لوله خارجی بیرنگ یا رنگی
– توئی
– ساچمه و نوک فلزی
– نوک پلاستیکی
– درپوش
– پلاستیک انتهای لوله
– جوهر
ب – مدل اوژن )استارلت(
– لوله خارجی پلاستیکی
– ساچمه و نوک فلزی
– در پوش
– جوهر
ج- مدل رکسی
– لوله خارجی شکننده
– ساچمه و نوک فلزی
– تویی
– پلاستیک انتهای لوله
– درپوش
– جوهر
به غیر از ساچمه و نوک فلزی خودکار، بقیه اجزای خودکار از پلاستیک می باشد. تماس نوشتنی خودکار با کاغذ توسط یک گو ی فلزی انجام گرفته که با گردش خود، جوهر چرب و مخصوصی را بر روی کاغذ انتقال می دهد . این جوهر در مخزنی بنام تیوب )لوله( قرار دارد و پس از عبور از پایه گوی، به گوی منتقل شده و برروی کاغذ می نشیند.
به مجموعه سوار شده گوی، پایه، لوله، مخزن و جوهر و یدکی قلم، خو دکار گفته می شود . یدکی مذکور در محفظه هایی قرار می گیرد که به آن بدنه خودکار می گویند. خودکار بیک که معمولا دارای بدنه شفاف است از نوع خودکارهای یاد شده است ولی خودکار مدل اوژن دارای چنین سیستمی نبوده و فقط دارای یک بدنه است که کار تیوب را نیز انجام می دهد. در خودکار مدل اوژن میزان جوهر بیشتری مصرف می شود ولی در مقابل بعل
ت تعداد قطعات کمتر مصرفی، ساخت خودکار فرآیند تولید کمتری را طی می نماید.
دوام خودکار در انبارها – تحت شرایط انبارهای عادی، در صورتیکه خودکارهای آبی، قرمز، سبز 24 ماه و دوام خودکارهای مشکی 12 ماه از تاریخ ساختن خواهد بود. خودکار بطور کلی دارای مشخصات جدول زیر می باشد.
نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید خودکار
محل اجرا :
مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن
دلایل انتخاب طرح :
خودکار را بحق می توان یکی از عجیب ترین اختراعات قرن بیستم دانست ، اختراعی که تحولی را خودکار ایجاد کرد. با نگاهی گذرا به تاریخ ابزارهای نوشتن می توان اهمیت نوشتن عظیم در روند
بهتر درک کرد. اولین ابزارهای نوشتن را چینی ها در هزاره اول قبل از میلاد مسیح مورد استفاده قرار دادند. پس از آن در فاصله سال های 500 تا 300 قبل از میلاد، مصریان باستان انواع دیگری از قلم را اختراع کردند . تا سال 600 میلادی، ابزارهای نوشتن تغییر چندانی نداشتند. در فاصله بین سال های 600 تا 1800 میلادی، بود که از پر غاز ساخته می شد، به گونه ای که در آغاز قرن
نوزدهم، قلم پر ، رایج ترین شکل قلم تحریر پرورش دهندگان غاز در روسیه سالانه 27 میلیون پر غاز به انگلستان صادر می کردند در اواسط قرن نوزدهم با اختراع و رواج استفاده از خودنویس، استفاده از قلم پر به فراموشی سپرده شد. تصور ساخت خودکارهای امروزی در سال 1916 از سوی فردی به نام رایزبرگ ارایه شد. اما خبرنگار مجارستانی، لازلو جوزف بیرو بود نیز سازمان هوانوردی Biro که نخستین خودکار امروزی را تولید کرد. اولین مشتری بزرگ خودکارهای سلطنتی انگلستان بود.
وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح 27 نفر میباشد .
تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
نام و کد محصولات
خودکار طبق کدبندیISIC با شماره 36991131 مشخص شده است. شماره تعرفه گمرکی طبق بررسی های به عمل آمده واردات و صادرات انواع خودکار تحت تعرفه های ذیل صورت می پذیرد:
– تعرفه گمرکی 96081010 تحت عنوان ” قلم نوک ساچمه ای با جوهر خمیری(خودکار(
– تعرفه گمرکی 96081020 تحت عنوان ” قلم نوک ساچمه ای با جوهر مایع)روان نویس(
– تعرفه گمرکی 96083910 تحت عنوان ” سایر قلمها با جوهر مایع )روا ن نویس نوک غلطکی (
– تعرفه گمرکی 96083990 تحت عنوان ” سایر قلمها,خودنویس, قلم استیلرگرا ن بجز قلم رسامی با مرکب هندی و بجز با جوهر مایع )روا ن نویس (
شرایط واردات
طبق قوانین و مقررات واردات جمهوری اسلامی ایران، کالاهای وارداتی به سه گروه زیر تقسیم بندی می شوند:
کالای مجاز: کالایی است که ورود آن با رعایت ضوابط نیاز به کسب مجوز ندارد.
کالای مشروط: کالایی است که ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است.
کالای ممنوع : کالایی است که ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام (به اعتبار خرید و فروش یا مصرف) و یا به موجب قانون ممنوع گردد.
در رابطه با محصول این طرح، خودکار جزء گروه اول این دسته بندی قرار دارد و با رعایت ضوابط مشکلی به لحاظ واردات آن در حال حاضر وجود ندارد.
هر کالایی که وارد کشور می شود بسته به ماهیت آن محصول دارای مقررات و ضوابط خاص خود می باشد و تعرفه های گمرکی برای حمایت از تولید کنندگان و مصرف کنندگان داخلی برای محصولات مختلف متفاوت می باشد . در این رابطه چنانچه یک محصول وضعیت تولید کنندگان داخلی را به مخاطره بیاندازد مسلما حقوق گمرکی آن محصول بالا خواهد بود و بر عکس چنانچه محصولی به هر دلیلی در کشور تولید نشود یا اینکه نیاز کشور از تولید آن محصول بیشتر باشد به علت جلوگیری از مسائل تورم تا حد ممکن از حقوق گمرکی آن محصول کاسته شده است. با توجه به کد تعرفه این محصول، حقوق گمرکی آن در حال حاضر 15 درصد می باشد.
بررسی و ارائه استاندارد
1 تحت عنوان مصارف عمومی، ویژگیها و روشهای آزمون – استاندارد ملی خودکار طی شماره 7781 خودکار ارائه گردیده است.
– مقاومت در مقابل تأثیرات شیمیائی شامل آب
– مقاومت در برابر آب
– قابلیت رویت یک خط نوشته شده برروی یک کاغذ ویژه آزمون پس از غوطه ور شدن در آب مقطر برای یک دوره زمانی معین
– مقاومت در برابر اتانول
– قابلیت رویت یک خط نوشته شده بر رو ی
یک کاغذ ویژه آزمون پس از غوطه ور شدن در محلول اتانول برای یک دوره زمانی معین
– مقاومت در برابر اسید کلریدریک
– قابلیت رویت یک خط نوشته شده برروی یک کاغذ ویژه آزمون پس ازغوطه ور شدن در محلول اسید کلریدریک برای یک دوره زمانی مشخص .
– مقاومت در برابر هیدروکسید آمونیوم
– قابلیت رویت یک خط نوشته شده برروی یک کاغذ ویژه آزمون پس ازغوطه ور شدن در محلول هیدروکسید آمونیم برای یک دوره زمانی مشخص .
– مقاومت در مقابل بیرنگ شدن
– قابلیت رویت یک خط نوشته شده برروی یک کاغذ ویژه آزمون پس از آغشته شدن به محلول سفید کننده برای یک دوره زمانی مشخص.
– مقاومت در برابر پاک شدن
– قابلیت یک خط نوشتاری با روان نویس برروی یک کاغذ ویژه آزمون در مقابل پاک شدن بوسیله یک مداد پاک کن مناسب.
– مقاومت در برابر نور
– قابل رویت بودن یک خط نوشتاری روی یک کاغذ ویژه آزمون پس از قرار گرفتن در معرض نور معین طی یک دوره زمانی مشخص
سایر عوامل
– نفوذ پذیری
وضعیتی که در آن مایع نوشتاری از کاغذ ویژه آزمون نفوذ کرده باشد به طوریکه در پشت کاغذ خط نوشته شده ظاهر گردد.
– مدت زمان خشک شدن
مدت زمان مورد نیاز برای خط کشیده شده روی کاغذ ویژه ازمون که در آن مدت، خط پخش نشود.
– تکثیرپذیری
توانائی تکثیر یک خط نوشته شده بوسیله دستگاه فتوکپی
– زمان ماندگاری
حداقل زمان نگهداری روان نویس ، که از زمان تاریخ ساخت محاسبه میگرددکه طی آن قلم و مغزی مورد استفاده قرار نگرفته و بتواند ویژگیهای خود را حفظ نماید .
– زمان ماندگاری قلم در شرایط بدون درپوش
مدت زمانیکه یک روان نویس استفاده نشده ، بتواند قابلیت نوشتن خود را بدون در پوش ودرحالت افقی حفظ نماید.
– سرعت نوشتن
سرعت ایجاد خط
– نیروی اعمال شده
نیرویی که به نوک روان نویس جهت ایجاد خط اعمال میگردد.
زاویه نوشتاری
زاویه ای است که محور طولی روان نویس با سطح صفحه نوشتاری تشکیل میدهد.
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
از آنجائیکه امکانات و سطح تکنولوژی برای تهیه این محصول در بسیاری از کشورها موجود است، بنابراین نیاز به خرید تکنولوژی نمی باشد و کشورهای متعددی از جمله کشورهای چین و ترکیه و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله تولیدکننده و مصرف کننده این محصول میباشند. در حال حاضر معروف ترین تولیدکننده خودکار جهان، شرکت BIC است. این شرکت شهرت خود را مدیون تولید کالاهای یک بار مصرف همچون خودکار، فندک، تیغ، ریش تراش و ; است . خودکارهای تولیدی این
شرکت، ارزان ترین و پرمصرف ترین خودکارهای جهان هستند . در کنار Bic شرکت های متعدد دیگری وجود دارند که خودکارهای مختلفی با اشکال، اندازه ها و رنگ های متفاوت تولید می کنند که A.T. Cross co و Gillette co از آن جمله هستند. از دیگر شرکت های بزرگ این صنعت می توان به Staedtler وBerol ،Hunt ، Sanford اشاره کرد.
شرایط صادرات
با توجه به تعرفه گمرکی این محصول، سود گمرکی برای این محصول 4 درصد می باشد.
بررسی عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
بررسی امکانات تولید داخلی
در این قسمت به ترتیب به بررسی واحدهای تولی د کننده خودکار، میزان تولید داخل محصول، بررسی امکانات تولید فعلی و آتی محصول و در نهایت به برآورد تولید آتی محصول پرداخته می شود.
لیست تولید کنندگان داخلی
بر طبق تحقیقات و بررسی های به عمل آمده از آمار وزارت صنایع و معادن، ظرفیت اسمی و تعداد واحدهای تولیدکننده خودکار در جدول ذیل ارائه گردیده است.
واحدهای تولیدکننده خودکار
بررسی امکانات تولید فعلی و آتی محصول
مطابق بررسی های صورت گرفته از بخش صدور مجوزهای وزارت صنایع و معادن طر حهای در دست اجرای خودکار به شرح جدول زیر می باشد:
مشاهده می شود که طی سال های آتی 1645 تن خودکار به ظرفیت فعلی افزوده خواهد شد.
میزان تولید در پنج سال گذشته
بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
علاوه بر واحدهای فعال طرح های در دست اجرا و توسعه ای نیز در سال های آتی به بهره برداری خواهند رسید. بر اساس پیشرفت فیزیکی این واحدها زمان راه اندازی آنها تخمین زده شده است و نتایج آن در جدول زیر امده است.
بر اساس آمار مندرج در لوح فشرده وزارت صنایع و معادن تعداد 18 واحد صنعتی با پیشرفت بیش از 40 درصد در دست احداث می باشد که ظرفیت اسمی و درصد پیشرفت هر یک از واحدها بشرح جدول زیر میباشد.
تاریخ بهره برداری از طرح های با پیشرفت بیش از 80 درصد تا پایان سال 1388 ، بین 60 تا 80 درصد در سال 1389 و واحدهای بین 40 تا 60 درصد در سال 1390 فرض شده است . درصد استفاده از ظرفیت طرحهای در دست اجرا برای سال اول 80 درصد و به ترتیب در سالهای آتی 90 و 100 درصد در نظر گرفته شده است . بدین ترتیب ظرفیت طرح های در دست اجرا طی سال های آتی طبق جدول زیر برآورد شده است.
بر اساس نتایج جداول بالا روند تولید انواع خودکار در طی سالهای آتی بشرح جدول زیر میباشد
بنابراین تولید واقعی واحدها در سال 1386 حدود 107 میلیون عدد خودکار برآورد میگردد که این میزان با توجه به بهره برداری رسیدن واحدهای در دست اجراء به حدود 240 میلیون عدد خودکار در سال 1390 خواهد رسید.
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85
بنابراین آمار واردات خودکار تحت تعرفه های زیر طی سال های اخیر به شرح زیر می باشد:
مشاهده می شود که طی سال های اخیر سالانه حدود 1685 تن انواع خودکار تحت سه کد تعرفه فوق الذکر به کشور وارد شده است
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی تقاضای مصرف خودکار بر اساس واحدهای مصرف کننده
جهت برآورد تقاضای بازار برای خودکار، باید تخمینی بر تعداد واحدهایی که احتمال می رود از خودکار استفاده نمایند، زده شود . در ادامه با استفاده از سالنامه آماری 1385 منتشره از سوی مرکز آمار ایران، این کار صورت گرفته است:
الف- تعداد دانش آموزان آموزشگاهها و کلاسهای سطوح مختلف تحصیلی آموزش و پرورش در سال 1386 بر حسب سالنامه مذکور حدود 15 میلیون نفر می باشد . حال با توجه به اینکه هر دانش آموز -1385 بطور متوسط 13 عدد از انواع خودکار در سال مصرف می نماید، تعداد خودکار مصرفی توسط این گروه از مصرف کنندگان حدود 195 میلیون عدد خودکار خواهد بود.
ب- تعداد کارمندان آموزشی و دفتری، آموزشگاه و کلاس وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی 1386 معادل 917 هزار نفر می باشد، و با توجه به اینکه هر کارمند بطور متوسط 9 عدد از انواع -1385 خودکار در سال مصرف می نماید، تعداد خودک ار مصرفی توسط این گروه از مصرف کنندگان معادل 8 میلیون عدد خودکار خواهد بود.
علاوه بر نیازهای فوق ، نیازهای متفرقه زیادی جهت مصرفهای گوناگون مانند مغازه ه ا، شرکت های خصوصی و ; وجود دارد که درصد زیادی از مصارف کل کشور را به خود اختصاص می دهد.
در اینجا با توجه به آمارگیریهای مختلف و استفاده از نظر کارشناسان، میزان نیاز این بخش ازمصرف کنندگان را معادل 60 % از جمع آمار ارائه شده فوق برآورد می نماییم. بنابراین جمع نیاز سالیانه کل کشور در سال 1385 از فرمول زیر محاسبه می گردد:
361 میلیون عدد = 226 میلیون عدد * 1.6
حال به در نظر گرفتن نرخ رشد سالیانه جمعیت معادل 1.62%، پیش بینی نیاز سالیانه در سال 1390 معادل 390 میلیون عدد خواهد بود.
بررسی کالای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
از انواع خودنویس و قلم را میتوان بعنوان کالای جایگزین خودکار استفاده نمود.
مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه تولید بخش سازمان صنایع صادر میگردد.
مراحل صدور جواز تاسیس :
1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .
3- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .
4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .
5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .
شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
1- اشخاص حقیقی
– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن 18 سال تمام
– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم
2- اشخاص حقوقی
– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور
مدارک مورد نیاز:
1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
2- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
3- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
4- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
5- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
6- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
7- پوشه فنردار
8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست
اصلاحیه جواز تاسیس :
1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.
2- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
3- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
4- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
5- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.
تعریف:
پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.
صدور پروانه بهره برداری :
1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
5- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
6- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.
مراحل صدور توسعه طرح :
1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح
می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.
فصل دوم
روش انجام کار
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تولید محصولات فرفورژه نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، متد های نوین تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
در یک مطالعه جامع، بررسی و انتخاب محل مناسب جهت اجرای طرح، به نحوی که اجرای پروژه از جهت فنی امکان پذیر و هم از جهات اقتصادی باصرفه باشد، کاملاً ضروری و اجتناب ناپذیر است. ممکن است به دلیل محدودیت های موجود انتخاب محلی که از جمیع جهات مناسب باشد میسر نگردد اما باید سعی نمود با توجه به عوامل مؤثر، مناس بترین محل جهت احداث واحد، تعیین گردد.
در این زمینه عوامل مختلفی نظیر بازار، ملاحظات فنی، امکانات زیربنایی و ; در تصمیم گیری جهت تعیین محل احداث طرح بسیار مهم بوده و باید مدنظر قرار گیرند. لذا در ادامه این عوامل مورد بررسی قرار می گیرد. مهمترین عوامل دخیل در برآورد محل استقرار یک طرح عبارتند از:
الف) نزدیکی به منابع تأمین مواد اولیه:
سهولت دسترسی و قیمت مناسب مواد اولیه برای یک طرح تولیدی از عمده موارد تأثیرگذار در
قیمت محصول نهایی است. هزینه حمل و نقل مواد اولیه خصوصاً در مواردی که شرایط ویژه ای مورد نیاز باشد
ب ) نزدیکی به بازار مصرف داخلی:
دسترسی به بازار فروش محصول و بررسی عوامل مؤثر در عرضه هر چه آسان تر آن، از دیگر فاکتورهایی است که اثر مستقیم بر سوددهی آینده طرح دارد.
ج) نزدیکی به بازار صادرات و مبادی مربوطه برای صدور محصول :
با توجه به آنکه صادرات خودکار از الویت برخوردار نمی باشد بنابراین با در نظر گرفتن این مساله احداث واحد در بنادر صادراتی از الویت برخورار نیست.
د ) وجود امکانات زیربنایی مناسب :
وجود امکانات زیربنایی در منطقه احداث طرح از عوامل مؤثر در جذب بهتر نیروهای متخصص و کاهش هزینه خدمات به حساب می آید.
دسترسی به آب قابل شرب، وجود شبکه برق شهری و پس تهای برق فشار قوی، وجود دانشگاه و مراکز تربیت نیروهای متخصص، امکان بهره گیری از راه های دریایی، هوایی و زمینی و نیز دسترسی به شبکه توزیع گاز از جمله امکانات زیربنایی به حساب می آیند که وجود آنها در منطقه احداث طرح به نحو مؤثری در کاهش هزینه ها دخیل می باشد.
با توجه به مشخصه های فنی و نیز ظرفیت طرح تولید شهرک های صنعتی اطراف شهرهای بزرگ از الویت برخوردار می باشند.
با جمع بندی شاخص های فوق، محل استقرار طرح ترجیحاً می بایست در شهرک های صنعتی اطراف شهرهای بزرگ کشور باشد.
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85 و امکان توسعه آن
بنابراین آمار صادرات تعرفه های ذیل طی سال های اخیر به شرح زیر می باشد:
مشاهده می شود که طی سال های اخیر، میزان صادرات خودکار اندک بوده است.
بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
مسلماً در صورت تولید این محصول در کشور و ارتقای کیفیت تولید، روند صادرات آن حالت صعودی پیدا خواهد نمود.
بررسی اجمالی تکنولوژی
از آنجاییکه فر أیند تولید خودکار بصورت مونتاژ کردن می باشد، لذا اختلاف چندانی در تولید هر نوع خودکار موجود نمی باشد. در بررسی مراحل ساخت خودکار باید گفت که در مرحله اول ساخت نوک خودکار شروع شده که این عمل توسط ماشین تراش روتوری PM-20 صورت می گیرد.
در این مرحله یک کارگر ساده مسئولیت ساخت نوک خودکار را به عهده دارد . پس از این مرحله ساخت تیوپ اصلی توسط ماشین TLC-2000 شروع می شود. این مرحله نیز توسط یک کارگر عملیاتی انجام می شود.
سپس ساخت درپوش خودکار توسط ماشین، تزریق شده و در انتها مرحله مونتاز کامل و تزریق جوهر توسط دستگاه مونتاز شروع می شود.
پس از اتمام کلیه مراحل ساخت، مرحله بسته بندی صورت می گیرد . لازم به ذکر است که مرحله ساخت نوک تعیین کننده ساعت شیفت می باشد.
طبق کاتالوگ سازنده، حداکثر ظرفیت نوک تولیدی 35 عدد در دقیقه
ظرفیت تولید خودکار با 2% ضایعات احتمالی در سال: 12750000


دانلود مقاله بررسی امکان ایجاد ریشه های مویینه در گیاه فندق (Corylus avellana L.) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes با word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسی امکان ایجاد ریشه های مویینه در گیاه فندق (Corylus avellana L.) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بررسی امکان ایجاد ریشه های مویینه در گیاه فندق (Corylus avellana L.) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسی امکان ایجاد ریشه های مویینه در گیاه فندق (Corylus avellana L.) با استفاده از Agrobacterium rhizogenes با word :
چکیده:
تاکسول یکی از مهمترین و مؤثرترین داروهای ضد سرطانی است که تاکنون شناسایی شده است. کشت سلول و بافت گونه
های سرخدار Taxus spp.)،و )اخیراًٌ فندق( (Corylus avellana L.، از مهمترین روشهای تولید گسترده این ترکیب می
باشند. کشت ریشههای مویینه یکی از راههای موثر تولید ترکیبات دارویی در گیاهان می باشد که از طریق تلقیح با سویههای مختلف باکتری Agrobacterium rhizogenes بدست میآید. در تحقیق حاضر، امکان القای ریشههای مویینه در گیاه فندق مورد بررسی قرار گرفت. ریشههای مویین فندق، از طریق القای برگهای بدست آمده از دانه رستهای یک ماهه، با سویه
A4 ایجاد گردید. روشهای مختلف القا و ترکیبات مختلف محیط کشت مورد بررسی قرار گرفتند. تلقیح دمبرگ های فندق با باکتری کشت شده یک روزه، در محیط کشت LB جامد، سپس انتقال آنها به محیط کشت 1/4 MS با غلظتهای مختلف سفوتاکسیم، بعد از گذشت ٌ ماه، منجر به تولید ریشه مویینه در گیاه فندق گردید.
کلمات کلیدی: تاکسول، القاء ریشه مویینه، محیط کشت
مقدمه:
فندق گیاهی است از خانواده Betulaceae و از جنس Corylus که تاکنون ٍِ گونه مختلف آن در دنیا شناسایی شده است .
ترکیبات تاکسان در شاخههای درخت فندق Corylus avellana ) )، با استفاده از HPLC ردیابی شده است (ْ) که اولین
ردیابی این ماده در یک گیاه نهاندانه میباشد Bestoso . و همکارانش توانستند برای اولین بار در شرایط درون شیشهایی از
کالوس فندق، تاکسول تولید کنند (ِ). امروزه از تکنیک تولید ریشه های مویین با استفاده از باکتری Agrobacterium
rhizogene، برای تولید ترکیبات دارویی با ارزش استفاده می شود. از ویژگی های ریشه های مویین می توان به رشد سریع،
دست ورزی ژنتیکی آسان و افزایش توان سنتز متابولیتهای ثانوی با ارزش و دارا بودن قابلیت طراحی بیوراکتور به عنوان یک
منبع تولید مداوم برای متابولیت های با ارزش اشاره کرد (َ). از آنجایی که تاکسول از مهمترین ترکیبات ضد سرطان می باشد،
القای ریشههای مویین در این گیاه به منظور تولید تاکسول، میتواند دارای اهمیت فراوانی باشد. تاکنون القاء ریشه های مویین
1 – Taxanes 2 – High-performance liquid chromatographic


دانلود تحقیق پی یردو فرما با word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق پی یردو فرما با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق پی یردو فرما با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق پی یردو فرما با word :
پیر فرما (Pierre de Fermat) در سال 1601 در نزدیکی مونتابن (Montauban) فرانسه متولد شد. او فرزند یک تاجر چرم بود و تحصیلات اولیه خود را در منزل گذراند. سپس برای احراز پست قضاوت به تحصیل حقوق پرداخت و بعد ها بعنوان مشاور در پارلمان محلی شهر تولوز (Toulouse) انتخاب شد.
او باوجود علاقه بسیاری که به ریاضیات داشت هرگز بصورت رسمی و حرفه ای به این علم نپرداخت اما با این حال بسیاری او را بزرگترین ریاضی دان قرن هفدهم می دانند. او در سن 64 سالگی در شهر کاستر (Caster) در گذشت.
قضیه ها
فرما برای تفریح به ریاضیات می پرداخت و امروزه بسیاری از اکتشافت او بعنوان مهمترین قضایا در ریاضیات مطرح می باشند. زمینه های مورد علاقه او در ریاضیات بیشتر شامل نظریه اعداد، استفاده از هندسه تحلیلی در مقادیر بینهایت کوچک یا بزرگ و فعالیت در زمینه احتمالات بود.کارش در مورد مماسها الهام بخش نیوتن در طرح حساب دیفرانسیل و انتگرال شد.اصل مینیمم سازی فرما در اپتیک ،نتایج عمیقی در سراسر فیزیک بعد از او داشت.بالاتر از تمام اینها فرما به خاطر کارهایش در نظریه اعداد،در یادها مانده است.
از جمله قضایای زیبای او که به قضیه کوچک فرما معرف شده است می توان به این مورد اشاره کرد. اگر p یک عدد اول باشد و a یک عدد طبیعی در آنصورت بر p قابل قسمت خواهد بود.
اثبات این قضیه از طریق استقرای ریاضی بسیار ساده است. این قضیه حالت عمومی تر دو قضیه دیگر در ریاضیات هست یکی قضیه ای منسوب به اویلر (Euler) و دیگری قضیه ای معروف به همنهشتی چینی (Chinese Hypothesis).
از دیگر قضایایی که او در طول زندگی خود ارائه کرد می توان به موارد زیادی اشاره کرد از جمله : "اگر a و b و c اعداد صحیح باشند و باشد در آنصورت ab نمی تواند مربع یک عدد صحیح باشد." اولین بار برای این قضیه لاگرانژ (Lagrange) راه حلی استادانه ارائه کرد.
شاید جنجالی ترین قضیه ای که حتی خود فرما برای آن توضیح یا اثباتی ارائه نکرده است قضیه آخر او باشد که اینگونه است:
معادله در دامنه اعداد صحیح برای مقادیر بزگتر از 2 پاسخ ندارد.
این معادله ساده و فریبنده سالهای سال برای ریاضیدانان دردسر بزرگی بوده است چرا که فرما در حاشیه یکی از یادداشت های خود نوشته بود : "من برای این قضیه اثبات بسیار حیرت آوری (Marvelous) دارم." اما متاسفانه هرگز در میان نوشته های او اثبات این قضیه پیدا نشد و تاریخ همواره در شک و شبهه مانده است که آیا او این قضیه را اثبات کرده است یا خیر.
با وجود آنکه این قضیه تاکنون مورد علاقه بسیاری از ریاضی دانان بوده و بسیاری هم به ظاهر برای آن راه حل ارائه کرده اند اما بنظر می رسد هیچکدام از آنها استدلالهای کاملی نبوده و در نهایت این قضیه بنظر اثبات نشدنی می آید.
انتگرال
در حساب دیفرانسیل و انتگرال ، از انتگرال یک تابع برای عمومیت دادن به محاسبه مساحت ، حجم ، جرم یک تابع استفاده می شود. فرایند پیدا کردن جواب انتگرال را انتگرال گیری گویند.البته تعاریف متعددی برای انتگرال گیری وجود دارد ولی در هر حال جواب مشابه ای از این تعاریف بدست می آید. انتگرال یک تابع مثبت پیوسته در بازه (a,b) در واقع پیدا کردن مساحت بین خطوط x=0 , x=10 و خم منفی F است . پس انتگرال F بین a و b در واقع مساحت زیر نمودار است. اولین بار لایب نیتس نماد استانداری برای انتگرال معرفی کرد و به عنوان مثال انتگرال f بین a و b رابه صورت نشان می دهند علامت ،انتگرال گیری از تابع f را نشان می دهند ،aو b نقاط ابتدا و انتهای بازه هستند و f تابعی انتگرال پذیر است و dx نمادی برای متغیر انتگرال گیری است.
انتگرال یک تابع مساحت زیر نمودار آن تابع است.
از لحاظ تاریخی dx یک کمیت بی نهایت کوچک را نشان می دهد. هر چند در تئوریهای جدید، انتگرال گیری بر پایه متفاوتی پایه گذاری شده است به عنوان مثال تابع f را بین x=0 تا x=10 در نظر بگیرید ،مساحت زیر نمودار در واقع مساحت مستطیل خواهدبود که بین x=0 ،x=10 ،y=0 ،y=3 محصور شده است یعنی دارای طول 10 و عرض 3است پس مساحت آن برابر 30 خواهد بود .
اگر تابعی دارای انتگرال باشد به آن انتگرال پذیر گویند و تابعی که از انتگرال گیری از یک تابع حاصل می شود تابع اولیه گویند . اگر انتگرال گیری از تابع در یک محدوده خاص باشند به آن انتگرال معین گویند که نتیجه آن یک عدد است ولی اگر محدوده آن مشخص نباشد به آن انتگرال نامعین گویند.


دانلود مقاله مهندسی کامپیوتر با word دارای 59 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله مهندسی کامپیوتر با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مهندسی کامپیوتر با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله مهندسی کامپیوتر با word :
رشته مهندسی کامپیوتر که به طراحی و ساخت اجزای مختلف کامپیوتر می پردازد، لذا اهمیت بسیار زیادی در دنیای امروز برخوردار است. هدف از طی این دوره تربیت کارشناسانی است که در زمینه تحلیل، طراحی، ساخت و راه اندازی دستگاهها و مجموعه های سخت افزاری جدید، بررسی و شناخت مجموعه های سخت افزاری و نرم افزاری موجود، نگه داری، عیب یابی و تعمیر و اصلاح و توسعه فعالیت کنند.
طراحی، شبیه سازی، فرآوری، پردازش، سنجش، آموزش، ویرایش و ... همه مفاهیمی هستند که با بالاترین دقت و در کوتاهترین مدت زمان ممکن در برنامه های نرم افزاری کامپیوتر انجام می شوند. لذا هدف از این رشته تربیت نیروی متخصص برای انجام امور فوق است.
تواناییهای فارغ التحصیلان
فارغ التحصیلان این مقطع، قابلیتها و تواناییهای زیادی دارند و چنانچه در مسیر مناسب هدایت شوند، قادر خواهد بود مشکلات زیادی را حل کنند. برخی از این تواناییها به شرح زیر است:
1) بررسی و شناخت نرم افزارها و سخت افزارهای جدید و به کارگیری آنها.
2) بررسی کمبودها و نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری بخشهای صنعت و خدمات و تدوین نیازهای آنها، امکان سنجی و تعیین ابزار و نیروی انسانی لازم برای رفع کمبودها.
3) تجزیه و تحلیل سیستمهای کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزاری و ارائه راه حل مناسب برای اجرای آنها.
4) طراحی مجموعه های کوچک و متوسط نرم افزاری و سخت افزرای و تولید طرحهای اجرایی برای انها.
5) اجرای طرحهای کامپیوتری، نصب، آزمایش و آموزش آنها.
6) پشتیبانی و نگه داری سیستمهای نرم افزاری شامل شناسایی خطاها، رفع خطاها و افزودن امکانات جدید به سیستمها.
7) عیب یابی کامپیوترها و سیستمهای کامپیوتری و رفع عیبها.
8) شناسایی فنون جدید طراحی و ساخت کامپیوتر و ارزیابی و به کارگیری آنها.
تواناییهای ذکر شده مربوط به کارشناسان نرم افزار و سخت افزار می باشد، اما روشن است که کارشناسان نرم افزار در محدوده مسائل نرم افزاری توانایی بیشتری دارند و برعکس کارشناسان سخت افزار در محدوده مسائل سخت افزاری از توانایی بیشتری برخوردارند.
ماهیت:
کامپیوتر دارای دو جزء متفاوت سخت افزار و نرم افزار است. اجزاء فیزیکی و قابل لمس کامپیوتر مانند مدارها و بردهای الکترونیکی سخت افزار نامیده می شوند.
نرم افزار جزء غیرقابل لمس کامپیوتر است. نرم افزار برنامه ها و داده هایی است که به کامپیوتر فرمان می دهند که چه عملی را انجام دهد. یک مهندس نرم افزار یاد می گیرد که چگونه نرم افزارهای بزرگ و عظیم را طراحی و برنامه ریزی کند، تست و ارزیابی نهایی نماید و در نهایت مستند سازد.
پس بدین گونه نسبت که یک تعمیرکار کامپیوتری یک مهندس سخت افزار و یک اپراتور کامپیوتر یک مهندس نرم افزار تلقی گردد.
نرم افزار در حقیقت روح و جان کامپیوتر است که به سخت افزار هویت می بخشد و اصولاً به برنامه ای گفته می شود که برای به کارگیری سخت افزار ساخته شده باشد.
نرم افزارها را می توان به دوره کلی دسته بندی کرد که عبارتند از : نرم افزارهای سیستمی و نرم افزارهای کاربردی.
نرم افزراهای سیستمی برنامه هایی هستند که کامپیوتر برای فعال شدن یا سرویس دادن به آن نیاز دارد و این دلیل از سوی سازندگان سیستم کامپیوتری عرضه می شوند و مهمترین آنها سیستم عامل، برنامه های سودمند و مترجم های زبان می باشد.
نرم افزارهای کاربردی نیز برنامه هایی هستند که کاربر یا خود آن ها را می نویسد یا شرکت های نرم افزاری آنها را تهیه کرده و برای فروش عرضه می کنند. این گونه برنامه ها معمولاً عمومیت برنامه های سیستم را نداشته و برای زمینه های مختلف مهندسی، علمی، تجاری، آموزشی، تفریحی و یا طراحی نوشته می شوند.
مهندسی سخت افزار در مقطع لیسانس به مطالعه و بررسی طراحی سخت افزاری، کنترل سخت افزاری و شبکه های کامپیوتری می پردازد. برای مثال یک مهندس سخت افزار می تواند طراحی سخت افزاری کند که با IC ها کار کند، با کامپیوتر کار کند و یا از دروازه های کامپیوتر استفاده نماید و در نهایت می تواند به طراحی مدارهای مجتمع دیجیتالی بپردازد. که البته به این بخش از سخت افزار بیشتر در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری پرداخته می شود.
گرایش های مقطع لیسانس:
رشته مهندسی کامپیوتر در مقطع کارشناسی دارای دو گرایش سخت افزار و نرم افزار است که البته این دو گرایش در مقطع کارشناسی تفاوت قابل توجهی با یکدیگر ندارند.
گرایش سخت افزار در برگیرنده فعالیت های آموزشی، پژوهشی و صنعتی در خصوص قطعات، بردها، تجهیزات و در نهایت سیستم های کامپیوتری در مقیاس های مختلف است و یکی از شاخه های مهم آن به نام معماری کامپیوتر (طراحی و ساخت کامپیوتر) می باشد.
هدف از گرایش نرم افزار کامپیوتر، آموزش و پژوهش در زمینه زبانهای مختلف برنامه نویسی، سیستم های عامل مختلف و طراحی انواع الگوریتم ها می باشد.
آینده شغلی، بازار کار، درآمد:
با توجه به گسترش روزافزون دنیای کامپیوتر امروزه بیش از هر زمان دیگری نیاز به متخصصان کامپیوتر احساس می شود. امروزه یک مهندس کامپیوتر اگر علاقمند به کار باشد، هیچ وقت با مشکل بیکاری روبه رو نمی شود. به خصوص مهندسین نرم افزار فرصت های شغلی بیشتری داشته و برای کارکردن نیاز به امکانات و تجهیزات زیادی ندارند. فرصت های شغلی این رشته به حدی گسترده و متعدد است که نه تنها فارغ التحصیلان این رشته به راحتی جذب بازار کار می شوند بلکه دانشجویان دو سال آخر این رشته نیز می توانند وارد بازار کار شده و فعالیت کنند. برای مهندسین سخت افزار هم امکان کار در شرکتهای تولید کننده قطعات و دستگاهها و مراکز صنعتی – تولیدی بسیار فراهم است و از نظر سطح درآمدی هم با توجه به دانش و پشتکار شخصی در حد قابل قبول و ایده آلی قرار دارند. از طرفی با توجه به استفاده روزافزون از شبکه اینترنت زمینه کار در این موضوع نیز بسیار مهیاست.
توانایی های جسمی، علمی، روانی و ... مورد نیاز و قابل توصیه
توانایی علمی: یک مهندس کامپیوتر باید سخت کوش و با پشتکار باشد چون رشته کامپیوتر رشته پویایی است و همیشه باید اطلاعاتش به روز بوده و به دنبال فراگرفتن مطالب جدید باشد. مهندس کامپیوتر باید پایه ریاضی قوی داشته و توانایی اش در زمینه فیزیک خوب باشد. همچنین لازم است فردی خلاق باشد تا بتواند مسایل را از راههای ابتکاری حل کند.
علاقمندیها: مهندس کامپیوتر نرم افزار و سخت افزار باید به یادگیری و مطالعه علاقمند باشد تا پیشرفت در خور توجه داشته باشد. همچنین باید از جستجو و کاوش در مدارها و ریزساختارها استقبال کند و به کار با کامپیوتر علاقه داشته باشد.
توانایی مالی: با توجه به توضیحات گفته شده داشتن یک دستگاه کامپیوتر برای یک مهندس کامپیوتر امری ضروری به نظر می رسد ولی این گونه نیست که بدون داشتن کامپیوتر دانشجویان از ادامه تحصیل و پیشرفت باز بمانند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]