
دانلود مقاله رایگان نما با word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله رایگان نما با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله رایگان نما با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله رایگان نما با word :
مفهوم سنتی نما و سه متغیر اصلی آن
در نما مسائل بسیار مهمی از نظر فضای معماری تحقق مییابند: رابطه فیزیکی و بصری بیرون و درون و رابطه جنبه ایستا و متحرک ساختمان. یعنی فرم و کاربری. حجم اگر چه سه بعدی است، دارای فرمی خارجی است که توسط سطوح بیان میشود. نما در توصیفی کلی از همین سطوح تشکیل شده است.
فارغ از مباحث نظری، در عمل نمای ساختمان از مقوله نمای ترسیمی در فرایند طراحی ساختمان جدا نیست. حجم ساختمان در عمل بیشتر از طریق پلان و نما، که مقولهای سطحی هستند . نمایش داده میشود. تأثیر فرایند بر محصول، که در هر زمینهای از تولیدات بشر اتفاق میافتد، یکی از مواردی است که باعث عدم کارایی نمای سنتی در معماری امروز شده است. معماریهای نو به صورت کاملاً سه بعدی طراحی و ارائه میشوند و این مقوله باعث شده است که نما به عنوان عنصری سطحی تحتالشعاع قرار گیرد. اگر چه در میان معماران پیشرو امروز عدهای همچنان به نقش لفاف بیرونی ساختمان، به عنوان یک عنصر مهم معماری. اعتقاد دارند و در این زمینه تجربیات جالبی را نیز انجام دادهاند، به نظر میرسد مفهوم سنتی نما در حال دگرگونی است و مفهوم پوسته، که ابعادی وسیعتر دارد، به تدریج جایگزین آن میشود.
از مباحث جدید و پیشرفته مربوط به نما که بگذریم در فعالیت روزمره معماری و ساختوساز شهری نما مقولهای متناقض است. میدانیم ساختمان ذاتاً سه بعدی است و در طراحی کامپیوتری یا ماکت نیز به صورت حجم در تمامی ابعاد آن دیده میشود، اما در تماس واقعی و از نزدیک با ساختمان هر بار فقط یک یا دو نما به صورت کامل دیده میشوند. ساختمانهای متداول امروزی یک نمای مهم و مشخص به سوی خیابان دارند، ولی بقیه نماها عموماً کمتر کار شدهاند. نخستین شناخت و برخورد افراد با بنا از طریق نمای اصلی صورت میگیرد
در تمامی دورههای تاریخ ابزار ترسیم و روش طراحی تأثیرات مهمی را بر ساختار فضایی معماری به جا گذاشتهاند و ابزار و ایده همواره از یکدیگر تفکیکناپذیر بودهاند. در معماری رایج جهان، طراحی براساس پلان و نما ـ در حالی که اولی ماهیتاً کاربردی ـ فنی و دومی صرفاً زیباشناسی است ـ فضاهایی از تولید کرده است که ترکیببندی ازنوع دیاگرامی ـ کاربردی دارند. نما عنصری جداگانه است که در فرایند طراحی در جدال با پلان قرار میگیرد
طراحی نما در بسیاری از معماریهای تاریخی به گونهای جدی مطرح بوده است و از این جهت نگاه کردن به معماری از این زوایه مشکلساز نبوده است. در دوره نئوکلاسیک و حتی بعضاً باروک، معمار میتوانست قبل از اندیشیدن به فضای معماری، نمای آن را ترسیم و به کارفرما ارائه کند. برای کارفرمایی که اثری را به معمار سفارش میداد، نکته مهم نمای ساختمان بود. آرایش نما، به دلیل دو بعدی بودن، تقارن ریتم و بهرهگیری از الگوهای آشنا، به صورت همیشگی در ذهن بیننده حک میشد.
بررسی تناسبات و روابط هندسی در معماری تاریخی ایرانی نشاندهنده این واقعیت است که معماران ایرانی نمای ابنیه مهم را مورد توجه قرار داده و به دقت طراحی کردهاند.
در هر حال نما، به مفهوم سنتی آن. خصوصیاتی دارد که امروزه به شدت مورد حمله قرار گرفته است. این خصوصیات به شرح زیر هستند:
ـ تشکیل شدن از اجزاء معنیدار
ـ جزئی از نمای شهری بودن
ـ مورد تأکید قرار دادن یک جهت مشخص
سیر تحول تاریخی مفهوم سنتی نما
در طول تاریخ سه متغیر مهم وجود دارند که سیر تحولی نما به آنها وابسته است. اولی ترکیببندی و اجزاء شبکه نما، که عنصری مستقل است، دوم رابطه نمای ساختمان با نما و بافت شهری اطراف و آخرین متغیر نحوه قرارگیری نما در رابه با سازماندهی فضایی کل ساختمان. در دوره جدید هر سه عامل فوق به طور اساسی بازنگری شدهاند. در زیر سیر این تحول به اجمال توضیح داده میشود.
در دنیای باستان: مصر ـ یونان ـ ایران
در معابد مصری مراسم خاص مذهبی ایجاب میکرده است مسیر ویژه و برجستهای به وجود آید که از ورودی تا عمق پنهانترین بخش بنا امتداد یابد. نما به عنوان آغاز این مراسم مهم مذهبی، به صورت پرده عظیم آرایش یافتهای، عمود بر محور ساماندهی فضا، در مقابل فضای شهری قرار میگرفت.
در ایران عهد هخامنشی و ساسانی به نماسازی بسیار توجه میشد. چنان که گولینی در رابطه با مفهوم فضا در معماری هخامنشی اشاره کرده است. معماران ایرانی نه فقط به طراحی نما توجه داشتهاند بلکه مسیر ویژهای را طراحی کردهاند که بیننده از طریق حرکت در آن، طبق نظمی از پیش تعیین شده، نما را درک کند.
در قرون وسطی
در قرون وسطی و خصوصاً با پیدایش شهرهای بزرگ در قرون دوازدهم تا چهاردهم، که با رشد زندگی شهری همراه بود. فضای شهری، از جمله خیابان و میدان، اهمیت بسیار یافت. فضای عمومی شهر نقش حیاط، به عنوان فضای باز مکمل ساختمان. را به خود اختصاص داد. جهت ساختمانها از نظر سازماندهی فضایی به بیرون متوجه شد و نمای اصلی نیز در بیرون قرار گرفت.
خیابانها در قرون وسطی ردیف به هم فشرده نمای ساختمانهای مسکونی چند طبقه بودند. طبقه همکف عموماً به کارگاه، انبار یا اسطبل اختصاص یافته و بخش مسکونی در بالا قرار میگرفت.
در ایران ، دوره اسلامی
بخش عمدهای از ساختمانها و مجموعههای این دوره به لحاظ نمای درونی قابل بررسی هستند. در اکثر ابنیه حیاط مرکزی کانون ساماندهی فضاست و جهت ساختمان به سوی این کانونها تعریف شده است. نمای ساختمان به عنوان جزئی از نمای شهری در ایران پس از قاجار به ندرت معنی داشته است.
نما مانند پوستهای تزئینی، که عناصر ساختمانی و سازه را در برمیگیرد. مفهومی است که در مساجد ایرانی تا دوره صفوی به طور روزافزون تقویت شده است.
از رنسانس تا نئوکلاسیسم
در فرهنگ غربی نما موضوع مستقل طراحی تئوری معماری از دوره رنسانس به بعد است. لئون باتیست آلبرتی معتقد است آنچه ورای فرم و ظاهر ساختمان وجود دارد اهمیت ندارد. معمار باید به جلوه خارجی بنا توجه کند. او احیاکننده سنت رومن است. این معماری در دوره خود از جلوه ظاهری و تزئینی بخشیدن به معماری سازهای یونانی، که تا مغزش سنگ یک پارچه است، به وجود آمده است و ورای ظاهر تیر و ستونی، سرستونها، کتیبهها و پیشانیهای سنگی ملهم از الگوهای یونانی، ساختاری طاقی و آجری را مخفی میکند.
مدرنیسم
اصطلاح مدرنیسم در اینجا برای این به کار رفته است که تفاوت ماهوی را با جنبش مدرن نشان دهد.
در هر حال اساتید معماری مدرن، لوکوربوزیه، رایت و گروپیوس بحث حجم و سیمای چهاربعدی ساختمان، یعنی آنچه را در طول تجربه عینی از فضا در ذهن میماند، جایگزین جنبه دو بعدی و تصویری ـ نمادین آن کردند. میس و ندررهه در ابنیه متعلق به دانشگاه ایلینویز و در آسمان خراشهای سیگرام و لیک شور به طور غیرمستقیم به نما و ارزش زیباییشناسی آن ارج نهاده است.
معماری ایدئولوژیک بین دو جنگ جهانی در ایتالیا، آلمان و شوروی نماسازی را با هدف نمایشی و صحنهآرایی فضاهای مهم شهری ـ محل تجمع، رژه و انجام مراسم تأییدکننده حکومت ـ رواج داد .
آسمان خراشهای نیویوریک، شیکاگو و دیگر شهرهای بزرگ آمریکا در دهههای پنجاه تا هفتاد میلادی به تبعیت از سنت مکتب شیکاگو و به خاطر الزامات فنی جدا کردن مقوله پوشش بیرونی از اسکلت درونی و نظام طبقات، به عنصر نما به عنوان موضوع مستقل طراحی پرداختند.


دانلود تحقیق زندگینامه آیت الله خامنه ای با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق زندگینامه آیت الله خامنه ای با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق زندگینامه آیت الله خامنه ای با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق زندگینامه آیت الله خامنه ای با word :
رهبر عالیقدر حضرت آیت الله سید على خامنه اى فرزند مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج سید جواد حسینى خامنهاى، در روز 24 تیرماه 1318 برابر با 28 صفر 1358 قمرى در مشهد مقدس چشم به دنیا گشود. ایشان دومین پسر خانواده هستند. زندگى سید جواد خامنه اى مانند بیشتر روحانیون و مدرسّان علوم دینى، بسیار ساده بود. همسر و فرزندانش نیز معناى عمیق قناعت و ساده زیستى را از او یاد گرفته بودند و با آن خو داشتند.
رهبر بزرگوار در ضمن بیان نخستین خاطره هاى زندگى خود از وضع و حال زندگى خانواده شان چنین مى گویند:
«پدرم روحانى معروفى بود، امّا خیلى پارسا و گوشه گیر... زندگى ما به سختى مى گذشت. من یادم هست شب هایى اتفاق مى افتاد که در منزل ما شام نبود! مادرم با زحمت براى ما شام تهیّه مى کرد و... آن شام هم نان و کشمش بود.»
امّا خانه اى را که خانواده سیّد جواد در آن زندگى مى کردند، رهبر انقلاب چنین توصیف مى کنند:
«منزل پدرى من که در آن متولد شده ام، تا چهارـ پنج سالگى من، یک خانه 60 ـ 70 مترى در محّله فقیر نشین مشهد بود که فقط یک اتاق داشت و یک زیر زمین تاریک و خفه اى! هنگامى که براى پدرم میهمان مى آمد (و معمولاً پدر بنا بر این که روحانى و محل مراجعه مردم بود، میهمان داشت) همه ما باید به زیر زمین مى رفتیم تا مهمان برود. بعد عدّه اى که به پدر ارادتى داشتند، زمین کوچکى را کنار این منزل خریده به آن اضافه کردند و ما داراى سه اتاق شدیم.»


توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
دانلود پاورپوینت گروه صنعت و مدیریت ایرافا با word دارای 133 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت دانلود پاورپوینت گروه صنعت و مدیریت ایرافا با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلوددانلود پاورپوینت گروه صنعت و مدیریت ایرافا با word
توجه فرمایید.1-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلوددانلود پاورپوینت گروه صنعت و مدیریت ایرافا با word
قرار داده شده است
2-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
3-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی 12 ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
4-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
5-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن دانلود پاورپوینت گروه صنعت و مدیریت ایرافا با word :
اسلاید 1 :
درباره تعریف مدیریت اتفاق نظر خاصی در دست نیست و صاحب نظران و نظریه پردازان علم مدیریت با اهداف و سرگیری های گوناگون، تعاریف متفاوتی ارائه کرده اند که بعضی از این تعاریف به شرح زیر است:
¯مدیریت عبارت است از هنر انجام کار به وسیله دیگران
¯فراگرد تبدیل اطلاعات به عمل، این فراگرد تغییر و تبدیل را تصمیم گیری می نامند.
¯فراگرد هماهنگ سازی فعالیت فردی و گروهی در جهت هدفهای گروهی.
¯ فراگرد برنامه ریزی، سازماندهی، رهبری نظارت کار اعضای سازمان و استفاده، از همه منابع موجود سازمانی برای تحقق هدفهای مورد نظر سازمان.
اسلاید 2 :
سیر تحول اندیشه های مدیریت به ترتیب ذیل است
الف- نظریه های کلاسیک که شروع این نظریه از سال 1910م است و به سه دسته تقسیم می شوند:
اسلاید 3 :
شعار مدیریت علمی این است که انتخاب بهترین روش برای انجام هر کار است. در نظریه بوروکراس بر این اصل استوار است که شکل سازمانی مطلوبی که به طور منطقی طراحی گردد بسیار کارآمد می شود و از اصول منطق و نظر پیروی می کند و برمبنای اختیار مشروع قرار می گیرد.
محوریت بحث نظریه مدیریت کلاسیک دستیابی به حداکثر کارایی سازمان است.
اسلاید 4 :
ب- نظریه های نئوکلاسیک که شروع این نظریه از سال 1920م است. این نظریه در زمان رکود اقتصادی دنیای غرب شکل گرفت و در خصوص واکنش کارکنان به میزان تولید در صورت تغییر شرایط کاری، طراحی شغل و محرک های مدیریتی معطوف می باشد، نگرش رفتاری در زیر مجموعه نظریه های نئوکلاسیک قرار دارد.
ج- نظریه های کمی، سیستمی و اقتضای:
هر چه از نظریه های کلاسیک بسوی نظریه های کمی، سیستمی و اقتضای حرکت کنیم، توجه به محیط و سازگاری یا اثرگذاری جدی تر
می شود و سیاستگذاری نیز در این رابطه معنا می یابد.
در نگرش کمی بر اهمیت استفاده از فنون ریاضی برای حل مسله مدیریتی تاکید می شود.
اسلاید 5 :
در مدیریت سیستمی خلق، کسب و به کارگیری تکنولوژی ممکن
می شود.
مدیریت اقتضای: اساس این نگرش که به آن نگرش موقعیتی نیز گفته
می شود به این اصل استوار است که یک الگوی مدیریت برای همه
موقعیت ها به عنوان بهترین راه وجود ندارد.
ماحصل این تعریف آن است که یک مدیر خوب کسی است که تصمیمات صحیح را به موقع اتخاذ و از تمامی امکانات برای رسیدن به اهداف مورد نظر استفاده نماید.
اسلاید 6 :
جدیدترین نظریه مدیریت نظریه نقش های مدیری است . برای موفق و موثر بودن در امر مدیریت، بجز توانایی های ذاتی، فراگیری آموزش های لازم ضروری
می باشد.
همین آموزش هاست که مقدمات اعمال برنامه ریزی توسط مدیریت را بوجود می آورد. در واقع برنامه ریزی شالوده مدیریت را تشکیل می دهد. طبیعی است که درک و تفسیر وقوع پدیده ها و شناسایی موقعیتها و فرصت ها، نقش حیاتی در اجرای برنامه ریزی ایفاد می نماید.
برنامه ریزی عبارت است از پیش بینی و تدوین برنامه ها و اقداماتی که اجرای آنها لازم و ضروری می باشد.
در فرایند برنامه ریزی نخست مسئله مورد نظر تعریف خواهد شد، آنگاه وضعیت فعلی در مقابل اهداف بررسی می شود. سپس با ارائه فرضیه های علمی می بایست پیرامون شرایط آینده به تجزیه و تحلیل پرداخت و در خاتمه بهترین راه کاربردی را انتخاب و سپس اجراء نتیجه را ارزیابی نمود.
اسلاید 7 :
بنا به مراتب پیش گفته گام هایی که در یک برنامه ریزی صحیح بایستی برداشته شود به شرح زیر است:
¯آگاهی یافتن از فرصت ها یا مسائل و مشکلات
¯تعیین اهداف کوتاه مدت
¯تعیین فرضیه ها
هر چه افراد مسئول برنامه ریزی، توافق و شناخت بیشتری در بکارگیری مفروضات ثابت برنامه ریزی داشته باشند، برنامه ریزی آنان هماهنگ تر خواهد بود.
اسلاید 8 :
در نقش مدیریتی علاوه بر برنامه ریزی، وجود عناصری دیگر همچون سازماندهی، فرماندهی و کنترل با اهمیت محسوب می گردد که تعریف آنان به شرح زیر می باشد:
1- سازماندهی
سازماندهی عبارت است از شناسایی و گروه بندی فعالیت ها، تعیین اختیار و مسئولیت های شاغلین، تعیین مراتب سطوح و ایجاد هماهنگی بین وظایف و فعالیت ها می باشد.
2- فرماندهی
فرماندهی به معنی اعمال قدرت است. در فرماندهی، متغییرهایی همچون انگیزه نقش حیاتی را بازی می نماید.
اسلاید 9 :
منظور از انگیزه احترام به کارکنان با در نظر داشتن نیازهای روحی ، اجتماعی و مادی پرسنل است. منشاء انگیزه در افراد دو عامل است که عبارتند از:
1- نیازها که به مجموعه ای از عوامل مادی
و غیر مادی که با وجود آنها زندگی فردی
و جمعی انسان ممکن می گردد اطلاق
می شود.
دانشمندان تقسیم بندی های
متفاوتی از نیازهای انسان کرده اند
که کاملترین آن تقسیم بندی ماسلو می باشد.
اسلاید 10 :
2- انتظارات افراد که امری ذهنی است که از احتمال وقوع و بروز یک پدیده ، رویداد یا رفتار همراه با نتایج و پیامدهای آن که می تواند ناشی از آگاهی و تجربه شخصی و یا پیش داوری های او و یا از وعده های دیگران و یا فشار هنجار می باشد، اطلاق می گردد.
3- کنترل
به واسطه کنترل یک مدیر می تواند دریابد که آیا ایده و برنامه طراحی شده وی به درستی پیش خواهد رفت یا خیر، بهتر است کنترل قبل و در حین انجام عملیات انجام شود.


دانلود مقاله تقلب و سوء رفتار در پژوهشهای پزشکی با word دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تقلب و سوء رفتار در پژوهشهای پزشکی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تقلب و سوء رفتار در پژوهشهای پزشکی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تقلب و سوء رفتار در پژوهشهای پزشکی با word :
1 سردبیر، مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان
2 معاون سردبیر، مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان
چکیده
در یک سال گذشته در مقالات ارسالی به دفتر سردبیری موارد متعددی از سوء رفتار در پژوهشهای پزشکی مشاهده گردیده است. این موارد شامل عدم رعایت اخلاق در تحقیقات پزشکی، دزدیدن اطلاعات دیگران، وجود ghost authors، gift authorship، dual submissions، salami publications، ;.. بودند. در بررسیهای بیشتر دفتر سردبیری به این نتیجه رسید که فشار رقابتی مستمر به پژوهشگران برای چاپ مقالات بیشتر، علیرغم میل باطنی آنها برای کشف درست و دقیق حقایق علمی، باعث بروز تعارض بین اهداف شخصی آنان و پیشرفت علمی جامعه میگردد و در نهایت سبب بروز سوء رفتار در پژوهش میشود. آگاه و آشنا کردن پژوهشگران با سوء رفتارهای تحقیقاتی از مسائل بسیار با اهمیت در جامعه مربوطه است. در ابتدای این مقاله بخش مهم ولی کوتاهی از تاریخ این معضل بازگو میشود و به دنبال آن تعاریف، واکنش سردبیر و پیشگیری از این پدیده مورد بحث قرار می گیرد.]م ت ع پ ز، [1-7 :(1)14 ; 1391
کلیدواژهها: تقلب، پژوهش پزشکی، سوء رفتار
مقدمه
سوء رفتار در تحقیقات پزشکی (Research Misconduct) اگر چه سابقه طولانی و ثبت شده ندارد اما اهمیت به سزای آن غیر قابل انکار است.1
به قول Richard Smith سردبیر سابق BMJ این رفتار مانند child abuse
است اگر چه به وفور وجود دارد ولی به خوبی مشاهده و یا درک نمیشود.2
در عین حال Stephen Lock سردبیر اسبق BMJ معتقد است تقلب و سوء رفتار تاریخچه نا کاملی به قدمت خود تحقیقات دارد.3
در یک مطالعه انجام شده از طریق پست در 1992 در نروژ 40 درصد پاسخ دهندگان اظهار کردند که تقلب از مشکلات پژوهش در طب بوده و
27 درصد نیز از وجود یک یا چند مورد آن آگاه بودند.Misconduct 4 نه تنها باعث سلب یا کاهش اعتماد عمومی به تحقیقات پزشکی و شاغلین حرف پزشکی میشود بلکه باعث جمعبندی غلط در نتایج پزشکی نیز میگردد. در این میان آسیبپذیری کشورهای توسعه نیافته به مراتب بیش از کشورهای توسعه یافته است. این مطلب زمانی اهمیت بیشتری مییابد که بدانیم هزینههای تحقیقات فشار بیشتری را به درآمدهای عمومی جوامع در حال توسعه وارد خواهد کرد. شایان ذکر است این پدیده صرفا در پزشکی مشاهده نمیشود و سایر شاخههای علوم نیز با این معضل رو به رو هستند، نمونه آن در شاخه انسانشناسی قضیه مربوط به Piltdown Man میباشد، زمانی که Charles Dawson در سال 1912 با افزودن فک یک اورانگوتان به جمجمه یک انسان و تراشیدن دندانهای میمون و نصب آن در فکین همان جمجمه، آن را به عنوان جمجمه انسان ما قبل تاریخ ارائه کرد. او توانست بیش از 40 سال انسان شناسان و باستان شناسان را با یک “شوخی علمی”
(Scientific Hoax) بازی دهد.6،5
تاریخچه
شوک اول، نیویورک، :1974 وقتی William Summerlin ادعا کرد که توانسته است پوست یک خرگوش سیاه را روی یک خــرگوش سفید پوست
پیوند نماید، روسای مرکز تحقیقات سرطان Sloan Kettering نیویورک در پوست خود نمیگنجیدند اما بعدا معلوم شد او با استفاده از قلم موهای نقاشی کمی پوست خرگوشها را رنگ زده است.7 واکنش جامعه پزشکی به این اتفاق خیلی ساده بود و به او برچسب اختلال در وضعیت روحی- عقلی
(Mental Health) ناشی از کار زیاد زدند.3 اگر چه Robert Good رئیس Summerlin که خود ایمونولوژیست برجستهای بود مجبور شد استعفا نماید اما به پژوهشگر خاطی صرفا یک سال استراحت پزشکی با پرداخت حقوق اعطا کردند. شاید بهترین اصطلاح برای این رفتار جامعه تحقیقاتی “انکار علمی” (Scientific Denial) باشد.
High Wycombe، انگلستان، JP Sedgwick :1975 پزشک خانواده در Buckinghamshire انگلستان بود و مدتها در برنامههای تحقیقاتی داروهای ضد فشار خون با کمپانیهای دارو سازی همکاری میکرد. او توانسته بود در مدتی کوتاه 101 فرم پر شده کار آزمایی بالینی با امضاءهای جعلی جهت ارزیابی تهیه کرده و به شرکتهای مربوطه ارائه نماید8 و البته از این طریق درآمد نسبتا زیادی کسب میکرد. نتایج کاری او با بسیاری از دیگر نتایج هم زمان متفاوت بود. نهایتا نظام پزشکی انگلستان (GMC)
مجبور شد نام وی را از گروه پزشکان حذف نماید.
کانکتیکت، دانشگاه Yale، :1979 سال Philip Fleig 1978 مقالهای که جهت داوری از New Engl J Med برایش فرستاده شده بود را به دستیارش Vijay Soman استادیار طب در دانشگاه Yale میسپارد. مقاله در فرایند داوری توسط Soman رد میشود ولی سال بعد او با استفاده از اطلاعات مقاله مزبور، مقالهای مشابه را با نام خود و Fleig در Am J Med چاپ میکند.9 نویسنده اصلی مقاله که پژوهشگر جوانی به نام Helena Wachslicht-Rodbard از موسسه ملی سلامت (NIH) امریکا بود، از آن
دو شکایت میکند.
آدرس نویسنده مسئول: دفتر مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان email: amoghtaderi@gamil.com 1
William McBride
مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان، سال 91، دوره 14، شماره 1
اگر چه در ابتدا حرف خود را نمیتواند پیش ببرد اما دادخواست او توسط دیابتولوژیستی از بوستون به نام Jeffery Fleir در فوریه 1980 مورد تایید قرار میگیرد. تحقیقات بعدی نشان داد که 12 مقاله از 14 مقاله چاپ شده Soman تقلبی بوده است یا اطلاعات آنها دستکاری شده بود. Fleig
استعفا میدهد و Soman از آمریکا میرود. این اولین بار بود که جامعه علمی آمریکا به سوء رفتار در تحقیقات پزشکی واکنش نشان میدهد. سوء استفاده از فرایند داوری و دزدی علمی ناشی از آن آشکار میشود و شخصیتی به نام Gift Authorship خود را به جامعه علمی میشناساند. ولی هنوز جامعه علمی و دولت مردان به درستی نمیدانستند وقتی یک زیر دست
(Junior) از یک بالا دست (Senior) شکایت میکند چه باید بکنند؟ بوستون، دانشگاه هاروارد، John Darsee :1981 محقق نسبتا جوانی بود
که در رشته کاردیولوژی به طور مستقیم زیر نظر Eugene Braunwald
روی فرایند ایسکمی قلبی کار میکرد.11،10 در ابتدا سوء رفتار تحقیقاتی او را نوعی “عملکرد نامطلوب منفرد” تلقی کردند و به او اجازه دادند تحت نظارت به تحقیقات ادامه دهد. 6 ماه بعد مشخص میشود بسیاری از اطلاعات Darsee در مورد محافظت از میوکارد ایسکمیک به طور واضح و مشخص با سه مرکز دیگر متفاوت است. بررسیهای بعدی نشان میدهد رفتار تقلب کارانه Darsee سالها قبل از فارغ التحصیلی، از دانشگاه Notre-Dame
شروع شده و به دانشگاه Emory و Harvard ختم میشود.
اطلاعات او نه تنها ساختگی بود بلکه برخی اقدامات انجام شده مثل گرفتن خون وریدی از دم 200 موش به صورت هفتگی در طول عمر 90
هفتهای آنها کاری غیر ممکن مینمود. Darsee در طول عمر علمی خود بیش از 200 مقاله و خلاصه مقاله کنگره در بسیاری از ژورنالهای معتبر چاپ کرد که احتمالا بسیاری باید از چرخه علمی حذف میشدند و البته بسیاری از همکاران او در این مقالات از پزشکان و محققین سرشناس بودند.11-13 در نهایت پس از جلوگیری از فلوشیپ Darsee در NIH، به عمر علمی وی خاتمه داده میشود.
اهمیت ماجرای Darsee در چند نکته خلاصه میشود. اول آنکه قضیه Darsee اولین موردی بود که نه تنها جوامع علمی را درگیر نمود، بلکه دیگر افراد جامعه نیز به آن پرداختند و درباره آن بحث کردند. ثانیا به واسطه وجود شخصیت برجستهای مثل Braunwald خصوصیات و کرایتریای Authorship مورد بررسی قرار گرفت. علاوه بر آن توانایی و اجازه نگهداری اطلاعات و نظارت بر زیردستان و مدیریت رفتارهای نامطلوب از مسائل مهمی بود که به آن توجه شد و در نهایت اعتقاد بر این قرار گرفت که چیزهای غیر ممکن در اخلاق طب “شدنی” هستند و عدم توانایی داوران و ناظران در کشف حقایق کاملا واضح و آشکار میباشد.


دانلود مقاله ناصر خسروقبادیانی با word دارای 11 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله ناصر خسروقبادیانی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله ناصر خسروقبادیانی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله ناصر خسروقبادیانی با word :
به نام آنکه جان را فکرت آموخت
ناصر خسروقبادیانی
حیات
ابو معین ناصربن خسروقبادیانی بلخی مروزی از شاعران و نویسندگان بزرگ و سخن گستر سده پنجم هجری است . درباره او هر چند پژوهش های نسبتاً تازه هم شده ، ولی هنوز تحقیقات علامه سید حسن تقی زاده تازگی خود را از دست نداده است . کنیه او ابومعین و لقب و تخلص او ((حجت)) است . در ماه ذوالقعده 394 هجری قمری مطابق با تیرماه 382 هجری شمسی در قادیان از نواحی باخ چشم به جهان گشوده و پس از سال 460 و به روایت درست تر در سال 481 هجری قمری در یمگان از اعمال بدخشان وفات یافته است .
از آغاز زندگانی او اینقدر می دانیم که از ابتدای جوانی در تحصیل علوم و فنون و آلسنه و ادیبات رنج فراوان برده است . از آن جمله قرآن مجید را بسیار خوانده و حفظ کرده است :
خواندن قرآن و زهد و علم و عمل مونس جان اند هر چهار مرا
یا اینکه می گوید :
مقرم به مرگ و به حشر و حساب کتابت زبر زبر دارم اندر ضمیر
گذشته از این ، تقریباً در همه دانش های عقلی و نقلی متداول عصر ، و مخصوصاً در علوم یونانی همچون ریاضی – از قبیل مجلسی بطلمیوس و هندسه اقلیدس – و طب بقراط و جالینوس ، و نجوم ، و فلسفه ( حکمت فلسفی ) ، و کلام ( حکمت دینی)تبحر یافته است . از مطالعه آثارش بر می آید که از ملل و نحل و ادیان و مذاهب نیز اطلاعات نسبتاً وسیعی کسب کرده بوده است .
اشعار عربی و حتی دیوان عربی هم داشته است . اما از دیوان تازی او چیزی به دست ما نرسیده است و نیز شبه نیست که پیش از سفر مصر شعر می سروده است ، اما غالب و بلکه همه اشعار او که در دست است ظاهراً پس از این سفر انشاء شده است . خود وی در آغاز سفرنامه و هم در دیوان خود به شعر گفتن پیش از سفر اشاره می کند ، و در بازگشت از سفر و وصول به بلخ هم چند بیت گفته که در سفرنامه درج است و در دیوان او نیست .
این حکیم حقیقت جوی که ذهن وقاد و خاطر تیز او به اصول عقلی و نقلی زمان خود که اذهان متوسط را تسکین می داد قناعت نمی کرده ، به واسطه خوابی که در ماه جمادی الاخره 437 در جوزجانان دید از شراب خوردن توبه کرد ، و به قصد وصول به حقیقت به سفر قبله عازم شد ، و در این راه با بردار کوچکتر خود ابوسعید و یک غلام هندی روانه حجاز شد . این مسافرت که 7 سال طول کشیده و با بازگشت به بلخ در جمادی الاخره سال 444 هجری قمری و دیدار برادر دیگر خود خواجه ابوالفتح عبدالجلیل خاتمه یافته ، مبدا یک دوره جدید از زندگانی اوست .
در این سفر ، چهار بار حج کرده ، و شمال شرقی و غربی و جنوب غربی و مرکز ایران و بلاد ارمنستان و آسیای صغیر و حلب و طرابلس و شام و سوریه و فلسطین و جزیرالعرب ، مصر – که قریب سه سال آنجا بود ، و قیروان (درتونس) و نوبه و سودان را سیاحت کرده و پس از آنکه اغلب ایام خود را در پایتخت خلفای فاطمی یعنی مصر سپری کرده و در آنجا داخل مذهب اسماعیلیه و طریقه فاطمیان شده ، به قصد ترویج آن مذهب و نشر دعوت فاطمی در خراسان به وطن خویش بازگشته است . ناصر در این سه سال ، درجات سیر باطنیان را طی کرده و از مراتب ((مستجیب)) و ((مأذون)) و ((داعی)) بالاتر رفته به مقام ((حجتی)) رسیده ، و یکی از ((حجت)) های دوازدگانه فاطمیان در دوازده جزیر نشر دعوت شده . و از طرف امام فاطمی آن زمان یعنی ابوتمیم معد بن علی المستنصر با ا; ، تعیین شده ، و به ماموریت ، یعنی دعوت مردم به طریقه اسماعیلیان و بیعت فاطمیان در ممالک خراسان و سرپرستی شیعیان آن سامان و به قول خودش ((شبانی رمه متابعان دین حق )) به ایران بازگشت . و به این فقرات در اشعار خود اشارات بیشمار دارد ، و برخی از آنها را در همین متن مطالعه خواهید کرد .
در وقت بازگشت از مصر و حجاز به وطن خود بلخ ، پنجاه سال قمری از عمر او گذشته بود . فرار او از بلخ به هر حال پیش از سال 453 هجری قمری که تاریخ تالیف زادالمسافرین است واقع شده است ، چه در آن کتاب از بیرون رانده شدن خود از بلخ سخن می گوید . و چون هم غالب قصاید و اشعار او که در دست است ، و هم اغلب مصنفات او ، بعد از هجرت از بلخ نوشته شده ، از کار او در بلخ پس از بازگشت از سفر مصر ، اطلاعی نداریم . اما شکی نیست که در آنجا شوق و همت خود را صرف ترویج مذهب اسماعیلیان کرده است . ناصر به سبب شهرت یافتن در شاعری و حکمت و قدرت بسیاری که در فن مناظره کتبی و شفاهی داشته ، و نیز به سبب خصومت عالمان و غوغای جاهلان دشمنان زیادی پیدا کرد و خصوصاً دعوت صریح او به سمت خلیفه فاطمی – که همیشه در اشعار و آثار او خود ، او را ((میانجی)) ، ((امام)) و ((خداوند زمان)) و ((امیرالمومنین)) و خود را ((بنده)) و ((مامور)) و ((امین)) و ((مختار)) و ((سفیر)) او می خواند ، و مکرر در دیوان خود نام او را می برد – موجب تحریک غضب علمای خراسان و مخصوصاً بلخ ، و شورش عامه ، و خشم سلطان یا امیر سلجوقی ، و شاید تکفیر خلیفه بغداد شده ، و تهمت ((بد دینی)) و ((قرمطی)) و ((ملحد)) و ((رافضی)) بودن را برای او به ارمغان آورده و او مجبور به فرار گشته است ، و چندی در نهان می زیسته است و از همین جاست که در وجه دین می گوید (( حجت ها از انظار پوشیده باشند)) . وی پس از مدتی بر اثر فشار بیشتر مجبور به ترک بلخ شده ، و لهذا به مازندران پناه برده ، و شاید به مناسبت اینکه امرای گرگان و اسپهدان طبرستان شیعی مذهب بوده اند به حمایت بزرگان آن سامان روی آورده است .
معلوم نیست که ناصر چه مدتی در طبرستان بوده ، و قبل از آن و بعد از آن ، تا رسیدن به بدخشان کجاها بوده است . ولی به هر حال ، ممکن است میل به نزدیکی به خراسان او را به قصبه یا قلعه یمگان در اقصای خاک بدخشان کشیده ، و از قرار معلوم ، تا آخر عمر در این قصبه اقامت داشته و به اداره کار دعوت فاطمی در خراسان مستقر بوده است . اخراج ناصر از زادگاه خود و سخت گیری و تهدید و نفرین و طعن و هرگونه آزاری که به او وارد می آمده ، او را سخت متاثر ساخته ، و از این ستم ها و مظلومیت و بیچارگی و آوارگی و محبوسی خود در تنگنای دره یمگان اغلب می نالد ، و از جفای روزگار و بد حالی و سختی زندگانی و تنهایی و بی خانمانی خود در آن زندان و مخصوصاً از غربت شکایت دلسوز جانگذاز سر می دهد ، ولی در این حال به جبر و بی اختیاری نمی گراید و همه جا می گوید : این مصائب و سختی ها اختیاری است و در راه دین و عقیده خود آن همه را بر می تابد و اگر پای بندی به عقیده و اندیشه خود نمی داشت از تحصیل عز و جاه عاجز نبود ، و اگر اکنون نیز از راه و عقیده و شیوه خود برگردد و آن را فرو گذارد همه گونه جاه و جلال صوری نزد امیران و خلفا و سلاطین تواند یافت .
از خصوصیات ناصر ، گذشته از مقام حجتی ، جویندگی اوست : از این شهر به آن شهر ، پرسان پرسان می رفت ، و از دریا به خشکی راه می پیمود تا حکمت بیاموزد :
پرسنده همی رفتم از این شهر بدان شهر جوینده همی گشتم از این بحر بدان بر
و سوال خود را از پارسی و تازی و هندی و ترک و سندی و رومی و عبری همه می پرسید ، و برای این منظور ، بسی روزها که از سنگ ، بستر و بالین ساخته و از ابر خیمه و چتدر گرفته است :

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]