سفارش تبلیغ
صبا ویژن
میان شما و موعظت پرده‏اى است از غفلت . [نهج البلاغه]
 
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 11:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله حضرت مهدی ع با word دارای 41 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله حضرت مهدی ع با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله حضرت مهدی ع با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله حضرت مهدی ع با word :

سخن از «مهدى» (علیه السلام)، سخن از «هدایت» است.
سخن از «غیبت»، حدیث «جستجو» است.
سخن از «انتظار»، روایت «حرکت و پویایى» است.
سخن از «ظهور»، بحث از «اشتیاق رهایى» است.
«شوق رهایى»، «حرکت» مى آفریند، و نتیجه «جستجو»، حصول «هدایت» است.
«شیعه بودن» با جمود و سکون سازگار نیست. «شیعه» یعنى «پیرو» و لازمه «پیروى» جهت گیرى «رفتار و روش»، و شکل گیرى «سلوک و عمل» است.
«شیعه مهدى (علیه السلام)» بودن، با گمراهى و بى تفاوتى در برابر انحرافات نمى سازد.
و «انتظار ظهور» داشتن، با ماندن در تاریکى ها و تسلیم در برابر وضع موجود قابل جمع نیست.
اللهم ارزقنا توفیق الطاعه و بعد المعصیه و صدق النیه
و عرفان الحرمه و اکرمنا بالهدى و الاستقامه
آمین رب العالمین.


شناخت کوتاه از حضرت مهدى(عج)
نام: محمّد.
پدر: امام حسن عسکرى(ع).
مادر: نرجس( [4] ).
القاب: حجت ، خاتم ، صاحب الزّمان ، قائم ، منتظَر ، و از همه مشهورتر مهدى.
شکل: چون ستاره درخشان نورانى ، و داراى خالى سیاه بر گونه راست .
زاد روز: شب نیمه شعبان 255 ، هنگام طلوع فجر.
زادگاه: شهر سامراء.
غیبت صغرى: از سنّ پنج سالگى به مدّت 69 سال.
نمایندگان: چهار نفر از شخصیّت هاى شیعه به نامهاى:
1 ــ ابو عمرو ، عثمان بن سعید بن عمرو عمرى اسدى ، وکیل و نماینده پیشین امام هادى و امام عسکرى علیهما السّلام.
2 ــ فرزند او ، ابو جعفر ، محمد بن عثمان بن سعید ، در گذشته 304.
3 ــ أبوالقاسم ، حسین بن روح بن ابى بحر نوبختى ، در گذشته 326.
4 ــ ابوالحسن على بن محمد سمرى ، در گذشته 329.
محل اقامت نامبردگان بغداد ، و کلیّه امور شیعیان و خواسته ها و نامه هاى آنان به وسیله این چهار نفر انجام و ردّ و بدل مى شد; و آرامگاه آنان نیز در بغداد مشهور است.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 11:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله در مورد مـــوس با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله در مورد مـــوس با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله در مورد مـــوس با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله در مورد مـــوس با word :

مـــوس
استفاده از موس در کامپیوتر از سال 1984 و همزمان با معرفی مکینتاش آغاز گردید . با عرضه موس ، کاربران قادر به استفاده از سیستم و نرم افزارهای مورد نظر خود با سهولت بیشتری شدند. امروزه موس دارای جایگاه خاص خود است . موس قادر به تشخیص حرکت و کلیک بوده و پس از تشخیص لازم اطلاعات مورد نیاز برای کامپیوتر ارسال تا عملیات لازم انجام گیرد.

رونــد شکل گیری موس
درسیستم های اولیه نیازی به استفاده از موس احساس نمی گردید، چون کامپیوترهای آن زمان دارای اینترفیسی مشابه ماشین های تله تایپ و یا کارت پانج برای ورود اطلاعات بودند.ترمینال های متنی اولیه، چیزی بیشتر از یک تله تایپ شبیه سازی شده نبودند ( استفاده از صفحه نمایشگر در عوض کاغذ ). چندین سال طول کشید تا کلیدهای پیکانی در اغلب ترمینال ها مورد استفاده قرار گرفتند ( اواخر 1960 و اوایل 1970 ) . ادینورهای تمام صفحه اولین چیزی بودند که از قابلیت های واقعی کلیدهای پیکانی استفاده کردند. مداد های نوری برای سالیان زیادی بر روی ماشین های متفاوت ، بعنوان یک دستگاه اشاره ای استفاده می گردیدند. Joysticks و دستگاه

هائی دیگر در این خصوص در سال 1970 رایج شده بودند. زمانیکه موس به همراه کامپیوترهای مکینتاش ارائه گردید یک موفقیت بزرگ بدست آمده بود.عملکرد موس کاملاً طبیعی بود. قیمت موس ارزان و فضای زیادی را اشغال نمی کرد. همزمان با حمایت سیستم های عامل از موس ، استفاده از موس رشد بیشتری پیدا کرد. زمانیکه ویندوز 3/1 از یک رابط گرافیکی بعنوان استاندارد استفاده کرد، موس بعنوان یک وسیله و اینترفیس بین انسان – کامپیوتر، جایگاه خاص خود را کسب نمود.

 

کـــالبد شکافی موس

مهمترین هدف هر نوع موس ، تبدیل حرکت دست به سیگنال هائی است که کامپیوتر قادر به استفاده از آنان باشد. موس برای ترجمه و نیل به هدف گفته شده از پنج عنصر اساسی استفاده می نماید.

1- یک گوی ( گردی ) درون موس که سطح مورد نظر را لمس و زمانی که موس حرکت می کند، می چرخد.

 

 

2- دو غلتک .(Rollers) غلتک های فوق گوی ( گردی ) را لمس می کنند. یکی از غلتک ها، قادر به تشخیص حرکت در جهت X باشد. غلتک دوم 90 درجه نسبت به غلتک اول جهت یابی شده تا بدین ترتیب حرکت در جهت Y را تشخیص دهد. زمانی که گوی می چرخد یک و یا دو غلتک فوق نیز حرکت خواهند کرد.شکل زیر دو غلتک سفید رنگ موس را نشان می دهد.

3- هر غلتک به یک میله ( محور) متصل بوده و میله باعث چرخش یک دیسک می گردد. زمانیکه

یک غلتک می چرخد میله مربوط به آن بهمراه دیسک مربوطه نیز خواهند چرخید.شکل زیر دیسک را نشان می دهد.

4- در یک طرف دیسک یک LED مادون قرمز ودر طرف دیگر یک سنسورمادون قرمز، وجود دارد. سوراخ های موجود بر روی دیسک باعث شکست نور متصاعده شده توسط LED می شوند، بدین ترتیب سنسور مادون قرمز ، پالس های نور را مشاهده خواهد کرد.تعداد پالس ها ارتباط مستقیم با سرعت موس و مسافتی که موس حرکت می کند، خواهد داشت .

5- یک تراشه پردازنده بر روی برد. پردازنده فوق پالس ها را خوانده و پس از تبدیل به باینری، آنها را از طریق کابل مربوطه برای کامپیوتر ارسال می دارد.

 

همانگونه که مشاهده گردید موس یک سیستم مبتنی بر نور و مکانیک است(Optomechanical). موس بصورت مکانیکی حرکت کرده و یک سیستم نوری تعداد پالس های نوری را شمارش می نماید. در موس فرضی قطر گوی ( گردی ) 21 میلیمتر، قطر غلتک 7 میلیمتر است . دیسک دارای 36 سوراخ است . بنابراین در صورتی که موس 24 میلیمتر ( یک اینچ ) حرکت نماید تراشه مربوطه 41 پالس نوری را تشخیص خواهد داد.
تاکنون متوجه این موضوع شده اید که هر دیسک دارای دو LED مادون قرمز و دو سنسور مادون

قرمز است .(در هر طرف دیسک یک عدد). بنابراین درون موس چهار زوج LED/Sensor وجود دارد. ساختار و سازماندهی فوق به پردازنده امکان تشخیص جهت چرخش را خواهد داد. یک پلاستیک بسیار کوچک بین سنسور و دیسک وجود دارد .پلاستیک فوق در شکل قابل مشاهده است :

پلاستیک فوق یک پنجره برای سنسور را به منظور روئیت نور ، ایجاد می نماید. پنجره موجود در یک طرف دیسک با پنجره موجود در طرف دیگر دیسک در دو موقعیت مکانی متفاوت نسبت به هم قرار دارند.اختلاف موجود باعث می گردد که دو سنسور قادر به مشاهده پالس ها ی نوری در دفعات متفاوت باشند. برخی اوقات ممکن است یک سنسور پالسی را مشاهده نموده در صورتی که سنسور دوم پالسی را مشاهده ننماید.
مـــوس نوری
همزمان با رشد تکنولوژی مرتبط با موس استفاده از موس های نوری مطرح گردید. موس نوری از اواخر سال 1999 مطرح شده است.

موس نوری با استفاده از یک دوربین کوچک در هر ثانیه 1500 تصویر می گیرد. این نوع موس ها در

هر محل مسطحی قابل استفاده می باشند. موس دارای یک LED قرمز رنگ بوده که باعث تشعشع نور درون یک سنسور CMOS می گردد. سنسور فوق هر تصویر را برای تجزیه و تحلیل در اختیار پردازنده سیگنال های دیجیتال (DSP) قرار می دهد. DSP با سرعت 18 میلیون دستورالعمل

در ثانیه عملیات خود را انجام می دهد.DSP قادر به تشخیص الگوهای موجود در تصاویر بوده و نحوه تغییر الگوهای فوق را با تصاویر قبلی مقایسه خواهد کرد. با توجه به بررسی دامنه تغییرات موجود الگوها بر روی دنباله ای از تصاویر، DSP قادر به تشخیص میزان حرکت موس بوده و پس از تشخیص فوق مختصات مربوطه را برای کامپیوتر ارسال می دارد. کامپیوتر مکان نما (Cursor) را در مختصات مربوطه بر روی صفحه نمایشگر قرار خواهد داد.عملیات فوق در یک ثانیه صدها مرتبه تکرار می گردد.

موس نوری نسبت به موس معمولی دارای مزایای متعدّدی می باشند:

• دارای قطعات مکانیکی نبوده و قطعاً احتمال خرابی کمتر است .
• گرد غبار تأثیری در عملکرد موس نخواهد داشت
• دارای دقت بالائی بوده و پاسخ های مناسب تری را باعث می گردند.
• نیازی به Mouse Pad نخواهند داشت .
کـــانکتور موس
اغلب موس ها از یک کانکتور استاندارد PS/2 استفاده می نمایند.(شش پین)

عملکرد هر پین مطابق جدول زیر است:

Pin
Function

1 استفاده نشده است
2 پنچ ولت ( برق تراشه و LED )

3 استفاده نشده است
4 کلاک (Clock)
5 زمین (Ground)
6 داده
زمانیکه موس حرکت کرده و یا کاربر یک دکمه آن را کلیک می نماید ،موس سه بایت اطلاعات را برای کامپیوتر ارسال می دارد. اولین بایت شامل موارد زیر است :

وضعیت دکمه سمت چپ ( صفر off = و یکon = )
وضعیت دکمه سمت راست ( صفر off = و یکon = )
صفر
یک
جهت X (مثبت و یا منفی)

جهت Y
سر ریز X (موس بیش از 255 پالس در یک چهلم ثانیه حرکت کرده است)
سرریز Y
دو بایت بعد شامل مقادیر مربوط به X,Y بوده و شامل تعداد پالس های تشخیص داده شده در جهت X,Y نسبت به آخرین اطلاعات ارسال شده است .
اطلاعات بصورت سریال از موس برای کامپیوتر ارسال می گردند. برای هر بایت داده عملاً یازده بیت ارسال می گردد. ( یک بیت برای نشان دادن شروع هشت بین داده یک بیت Parity و یک بیت برا

ی خاتمه ) موس PS/2 در هر ثانیه 1200 بیت را ارسال می دارد. با توجه به میزان اطلاعات ارسالی، موقعیت موس با بالاترین دقت برای کامپیوتر در هر لحظه گزارش خواهد شد. ( تقریبا” 40 گزارش در هر ثانیه) .

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 11:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق سلاح نظامی با word دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق سلاح نظامی با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق سلاح نظامی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق سلاح نظامی با word :

 

مین به عنوان سلاحی انفجاری برای حفاظت از مناطق ویژه مثل مرزها و یا محدود کردن حرکت دشمن (در مناطق جنگی) و در دو نوع کلی زمینی و دریایی، از جمله قدیمی ترین حربه های نظامی به شمار می رود که هنوز جایگاه خود را در ارتش های جهان از دست نداده، بلکه به طراحی های جدید نیز تن داده است.

سابقه استفاده بشر از اشکال نخستین این سلاح به رم باستان بازمی گردد، زمانی که سربازان رومی بر سر راه دشمنان حفره های کوچکی به اندازه یک کف پا کنده و در آنها میخ های تیز پر می کردند، سپس روی حفره ها را می پوشاندند. اروپایی ها در قرون وسطی گودال های کوچکی کنده و داخل آنها میخ های چهار شاخی به نام «کالتروپ» می ریختند تا حرکت صفوف دشمن را مختل کند.

بر پایه بعضی متون تاریخی، شخصی به نام «ژوگ لیانگ» از پادشاهی «شو» در چنین (قرون سوم میلادی) گونه ای از مین های زمینی را اختراع کرد که قابلیت انفجاری داشتند. متون دیگری نیز حاکی از استفاده چینی ها از مین های زمینی انفجاری علیه حملات مغول ها در سال 1277 پس از میلاد هستند.

در حدود قرن چهارده یا پانزده میلادی، سلسله مینگ موفق شد گونه مدرن تری از مین را که با پودر سنگ و باروت ساخته می شد، به کار گیرد.

در سال 1573 در شهر آگزبرگ (جنوب آلمان، مرکز باواریا) یک مهندس نظامی به نام ساموئل زیمرمان نوعی مین انفجاری موسوم به «فلادرماین» را اختراع کرد که قدرت انفجاری بسیار زیادی داشت. این گونه مین تا اواخر قرن 19 کاربرد گسترده ای داشت که از جمله موارد استفاده آن می توان به جنگ های داخلی اروپا در قرن 18، انقلاب آمریکا (استقلال طلبان) و جنگ شمال و جنوب (جنگ داخلی آمریکا) اشاره کرد.

نخستین نوع مین های انفجاری ضد نفر که به لحاظ مکانیکی بسیار مدرن بودند توسط نیروهای ژنرال گابریل رینز در جریان نبرد «یورک تاون» در سال 1862 ساخته شد. این مین ها به فیوز برقی مجهز بودند و از قابلیت انفجار کنترل شده (از راه دور و با نیروی اپراتور خودی) برخوردار بودند. ارتش آلمان در جنگ جهانی اول موفق شد طراحی های مدرن تری از این مین های فیوزدار را ارائه کند.

در مقابل انگلیسی ها نیز دست به کار ساخت نوعی از مین های زمینی شدند که حاوی گازهای سمی بود و می توانست علاوه بر نیروی نابودکننده حاصل از انفجار، شمار دیگری از سربازان را مسموم کند. نیروی تخریبی این مین ها آن قدر بالا بود که اتحاد جماهیر شوروی تا دهه 80 نیز به تولید آن مبادرت می ورزید. مین های شیمیایی در ادامه راه را برای تولید مین های هسته ای هموار کردند که در حال حاضر در ارتش بریتانیا و آمریکا ساخته می شوند.

با توجه به تاریخچه مختصری که از اختراع و کاربرد مین ذکر شد، می توان انواع مین های زمینی را که در ارتش های کنونی رایج هستند به این شرح تقسیم کرد؛

1 - مین های ضدخنثی که در صورت مبادرت دشمن به خنثی، منفجر می شوند و به هیچ وجه قابلیت خنثی شدن را ندارند.

2 - مین های ضد تانک
3 - مین های ضد نفر
4 - مین های جنگی

مقابله با استفاده از مین های زمینی

به دنبال تلاش های مستمر سازمان بین المللی ICBL (مخفف عبارت مقابله بین المللی با استفاده از مین های زمینی، شبکه ای است متشکل از 1200 سازمان غیردولتی در 60 کشور جهان که در سال 1992 تاسیس شده) در تاریخ 1 مارس 1999 معاهده ای در اتاوای کانادا امضا و به اجرا درآمد که به معاهده اتاوا مشهور شد و منع تولید و استفاده از مین های ضدنفر را مد نظر قرار می داد.

اگرچه در متن این معاهده به مین های ضدتانک و یا دیگر انواع مین های انفجاری اشاره ای نشده بود و از این لحاظ، اقدامی ناقص به شمار می آمد اما نخستین تلاش جهانی و رسمی برای مقابله با آثار استفاده از این گونه تسلیحات نظامی در ارتش های دنیا بود. معاهده اتاوا در ابتدا به امضای 122 کشور رسید و در ادامه شمار امضاکنندگان به 153 کشور ادامه یافت. اما هنوز 40 کشور دیگر مدنظر معاهده هستند که به امضای آن تن نداده اند.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 11:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود تحقیق تجهیز کارگاه با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود تحقیق تجهیز کارگاه با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق تجهیز کارگاه با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود تحقیق تجهیز کارگاه با word :

ماده 1-
موضوع پیمان

ماده 2- اسناد و مدارک
این پیمان، شامل اسناد و مدارک زیر است:
الف ـ موافقتنامه.
ب ـ شرایط عمومی.
ج ـ شرایط خصوصی.
د ـ برنامه زمانی کلی.
هـ ـ فهرست بها و مقادیر کار.
و ـ مشخصات فنی (مشخصات فنی عمومی، مشخصات فنی خصوصی)، دستورالعملها و استانداردهای فنی.
ز ـ نقشه‌ها.
اسناد تکمیلی که حین اجرای کار و به منظور اجرای پیمان، به پیمانکار ابلاغ می‌شود یا بین طرفین پیمان مبادله می‌گردد نیز جزو اسناد و مدارک پیمان به شمار می‌آید. این اسناد باید در چارچوب اسناد و مدارک پیمان تهیه شود. این اسناد، ممکن است به صورت مشخصات فنی، نقشه، دستورکار و صورتمجلس باشد.
درصورت وجود دوگانگی بین اسناد و مدارک پیمان، موافقتنامه پیمان بر دیگر اسناد و مدارک پیمان اولویت دارد. هرگاه دوگانگی مربوط به مشخصات فنی باشد، اولویت به ترتیب با مشخصات فنی خصوصی، نقشه‌های اجرایی و مشخصات فنی عمومی است و اگر دوگانگی مربوط به بهای کار باشد، فهرست بها بر دیگر اسناد و مدارک پیمان اولویت دارد.
ماده 3- مبلغ
مبلغ پیمان (به حروف)
(به عدد) ریال است. مبلغ پیمان با توجه به اسناد و مدارک پیمان، تغییر می‌کند.
ماده 4- تاریخ تنفیذ،‌مدت، تاریخ شروع کار
الف ـ این پیمان از تاریخ مبادله آن (ابلاغ از سوی کارفرما) نافذ است.
ب ـ مدت پیمان ………… ماه است. این مدت، تابع تغییرات موضوع ماده (30) شرایط عمومی پیمان است.
ج ـ تاریخ شروع کار، تاریخ نخستین صورتمجلس تحویل کارگاه است که پس از مبادله پیمان، تنظیم می‌شود. پیمانکار متعهد است از تاریخ تعیین شده برای شروع کار، در مدت ………… ماه نسبت به تجهیز کارگاه به منظور شروع عملیات موضوع پیمان، اقدام نماید.

ماده 5- دوره تضمین
حسن انجام عملیات موضوع پیمان، از تاریخ تحویل موقت یا تاریخ دیگری که طبق ماده (39) شرایط عمومی تعیین می‌شود، برای ………… ماه از سوی پیمانکار، تضمین می‌گردد و طی آن به ترتیب ماده (42) شرایط عمومی عمل می‌شود.
ماده 6- نظارت براجرای کار
نظارت براجرای تعهدات پیمانکار طبق اسناد و مدارک پیمان، از طرف کارفرما به عهده …………………………………… به نشانی ………………………………………… واگذار شده است که با توجه به مواد (32) و (33) شرایط عمومی انجام می‌شود.

ماده 7- نشانی دوطرف
نشانی کارفرما: …………………………………………………………
نشانی پیمانکار: …………………………………………………………


نماینده کارفرما نماینده پیمانکار
نام و نام خانوادگی نام و نام خانوادگی
امضا امضا
شرایط عمومی
فصل اول
تعاریف و مفاهیم

ماده 1- پیمان
پیمان، مجموعه اسناد و مدارکی است که در ماده (2) موافقتنامه پیمان، درج شده است.

ماده 2- موافقتنامه
موافقتنامه، سندی است که مشخصات اصلی پیمان، مانند مشخصات دوطرف، موضوع، مبلغ و مدت پیمان، در آن بیان شده است.

ماده 3- شرایط عمومی
شرایط عمومی، مفاد همین متن است که شرایط عمومی حاکم بر پیمان را تعیین می‌کند.

ماده 4- شرایط خصوصی
شرایط خصوصی، شرایط خاصی است که به منظور تکمیل شرایط عمومی، برای این پیمان، با توجه به وضعیت و ماهیت آن، تنظیم شده است. موارد درج شده در شرایط خصوصی، هیچ‌گاه نمی‌تواند مواد شرایط عمومی را نقض کند.

ماده 5- برنامه زمانی اجرای کار
الف ـ برنامه زمانی کلی: برنامه‌ای است که در آن، زمانبندی کلی کارهای مورد پیمان برحسب ماه، منعکس گشته و در اسناد و مدارک پیمان درج شده است.
ب‌ـ برنامه زمانی تفصیلی: برنامه‌ای است که زمانبندی فعالیتهای مختلف کارهای موضوع پیمان، به تفصیل و در چارچوب برنامه زمانی کلی، در آن آمده است.
ماده 6- کارفرما
کارفرما، شخص حقوقی است که یک سوی امضاکننده پیمان است و عملیات موضوع پیمان را براساس اسناد و مدارک پیمان، به پیمانکار واگذار کرده است. نمایندگان و جانشینهای قانونی کارفرما، در حکم کارفرما می‌باشند.

ماده 7- پیمانکار
پیمانکار، شخص حقوقی یا حقیقی است که سوی دیگر امضاکننده پیمان است و اجرای موضوع پیمان را براساس اسناد و مدارک پیمان، به عهده گرفته است. نمایندگان و جانشینهای قانونی پیمانکار، در حکم پیمانکار می‌باشند.

ماده 8- مدیر طرح
مدیر طرح، شخص حقوقی است که به منظور مدیریت اجرای کار، در چارچوب اختیارات تعیین شده در اسناد و مدارک پیمان، از سوی کارفرما به پیمانکار معرفی می‌شود.

ماده 9- مهندس مشاور، مهندس ناظر
الف ـ مهندس مشاور، شخص حقوقی یا حقیقی است که برای نظارت براجرای کار، در چارچوب اختیارات تعیین شده در اسناد و مدارک پیمان، از سوی کارفرما به پیمانکار معرفی می‌شود.
ب ـ مهندس ناظر، نماینده مقیم مهندس مشاور در کارگاه است و در چارچوب اختیارات تعیین شده در اسناد و مدارک پیمان به پیمانکار معرفی می‌شود.

ماده 10- رئیس کارگاه
رئیس کارگاه، شخصی حقیقی دارای تخصص و تجربه لازم است که پیمانکار، او را به مهندس مشاور معرفی می‌کند تا اجرای موضوع پیمان در کارگاه را سرپرستی کند.

ماده 11- پیمانکار جزء
پیمانکار جزء، شخصی حقیقی یا حقوقی است که تخصص در انجام کارهای اجرایی را دارد و پیمانکار برای اجرای بخشی از عملیات موضوع پیمان، با او قرارداد می‌بندد.

ماده 12- کار، کارگاه، تجهیز و برچیدن کارگاه
الف ـ کار، عبارت از مجموعه عملیات، خدمات یا اقدامات موردنیاز، برای آغاز کردن، انجام و پایان دادن عملیات موضوع پیمان است و شامل کارهای دایمی است که باقی خواهد ماند و به عنوان موضوع پیمان تحویل کارفرما می‌گردد، و کارهای موقتی است که به منظور اجرا و نگهداری موضوع پیمان انجام می‌شود.
ب ـ کارگاه، محل یا محلهایی است که عملیات موضوع پیمان در آن اجرا می‌شود یا به منظور اجرای پیمان، با اجازه کارفرما از آن استفاده می‌کنند. کارگاهها یا کارخانه‌های تولیدی خارج‌از محلها و زمینهای تحویلی کارفرما، که به منظور ساخت تجهیزات یا قطعاتی که در کار نصب خواهد شد مورد استفاده قرار می‌گیرد، جزو کارگاه به شمار نمی‌آید.
ج ـ تجهیز کارگاه، عبارت از عملیات، اقدامها و تدارکاتی است که باید به صورت موقت برای دوره اجرا انجام شود، تا آغاز کردن و انجام دادن عملیات موضوع پیمان، طبق اسناد و مدارک پیمان، میسر شود.
د ـ برچیدن کارگاه، عبارت از جمع‌آوری مصالح، تجهیزات، تأسیسات و ساختمانهای موقت، خارج‌کردن مواد زاید، مصالح، تجهیزات، ماشین‌آلات و دیگر تدارکات پیمانکار از کارگاه و تسطیح و تمیز کردن محلهای تحویلی کارفرما می‌باشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
دوشنبه 95 شهریور 29 , ساعت 11:32 صبح

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 دانلود مقاله بهینه سازی زمان و هزینه در پروژه های عمرانی با استقرار مهندسی ارزش با word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله بهینه سازی زمان و هزینه در پروژه های عمرانی با استقرار مهندسی ارزش با word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله بهینه سازی زمان و هزینه در پروژه های عمرانی با استقرار مهندسی ارزش با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله بهینه سازی زمان و هزینه در پروژه های عمرانی با استقرار مهندسی ارزش با word :

زمان، هزینه و کیفیت در پروژه های عمرانی به مثابه اضلاع یک مثلث، دارای روابط متقابلی با یکدیگر هستند، به نحوی که با کاهش یا افزایش هر یک از آنها، دو ضلع دیگر برای ایجاد تعادل ناگزیر به تغییر می باشند. چنانچه شاخص های زمان، هزینه و کیفیت در پروژه ای به صورت توامان در وضعیت بهینه قرار داشته باشند یا به عبارتی اگر پروژه ای با هزینه برآورد شده، ضمن برخورداری از کیفیت استاندارد، در زمان مقرّر به بهره برداری برسد، پروژه مذکور موفق ارزیابی می گردد. هدف از این مقاله دستیابی به حالتی

است که با حفظ کیفیت مطلوب، پروژه های عمرانی در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه ممکن به بهره برداری برسند، که در این راستا از مهندسی ارزش بهره گیری شده است. از آنجاییکه کاهش شاخص کیفیت در پروژه های عمرانی امکان پذیر نمی باشد، برای رسیدن به حالت بهینه و رسیدن به بهره وری مطلوب و کیفیت مطابق مشخصاتفنّی طرح، کاهش زمان و هزینه، با استفاده از مهندسی ارزش به نحوی میبایست مدیریت گردند، که ارتفاع مثلث مفروض دارای کمترین میزان باشد. در این مقاله مدیریت زمان و مدیریت هزینه مورد بررسی قرار گرفته است. با استفاده از روش پژوهش اسنادی و مطالعه تحقیقات قبلی که در این زمینه انجام گرفته است، عواملی که باعث بروز بیشترین انحراف زمان و هزینه پیش بینی شده در پروژه های عمرانی می گردند، شناسایی شده اند، که در رأس آنها مسأله اعتبار و نقدینگی و عدم تأمین مناسب منابع مالی و اعتباری، پیشنهاد قیمت پایین تر از حد معقول در مناقصه، ضعف بنیه مالی پیمانکار، تأخیر در پرداخت صورت وضعیت پیمانکاران و بروز عامل اشتباه در دوره ساخت قرار گرفته اند. [1] در پایان پس از تجزیه و تحلیل مطالب، ضمن ارائه نتیجه پژوهش، راه کارها و پیشنهاداتی مطرح گردیده است.

×کلمات کلیدی: پروژه های عمرانی، مدیریت زمان، مدیریت هزینه، مهندسی ارزش، بهره وری

.1 مقدمه

پروژه های عمرانی از جمله شاخصه های توسعه اقتصادی هر کشور محسوب می گردد که ارتباط مسـتقیم بـا رونـق اقتصادی دارد. اتمام پروژه ها در زمانمقرّر و با هزینه پیش بینی شده، از اهداف هر دستگاه اجرایی به شمار آمده و از جملـه معیارهای اصلی موفقیت پروژه محسوب می گردد، که عدم حصول این خواسته، افزایش هزینه های پروژه را در بر داشـته، و

1 استاد دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان.

2 دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی و مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بروجرد.

1

باعث بروز خسارت به ذینفعان پروژه گردیده و در مجموع آثار زیانباری را بر اقتصاد تحمیل کرده و چـه بسـا در میـزان رشـد اقتصادی کشور نیز تأثیرگذار خواهد بود. اهمیت موضوع زمانی آشکارتر می گردد که در بعضی از پروژه ها بـه دلیـل افـزایش هزینه تمام شده نسبت به پیش بینی اولیه، مطالعات توجیه اقتصادی پروژه ها، به واسطه تغییر داده های اولیه، کارایی خـود را از دست داده و در بعضی از مواقع حتی توجیه اقتصادی طرح از بین میرود. زمان و هزینه، دو مقوله مرتبط به هم در مـدیریت پروژه می باشد که مشروط به حفظ کیفیت، کاهش هر کدام از آنها از دغدغه های مدیران پروژه می باشد. از آنجاییکه انطباق کیفیت در پروژه های عمرانی با مشخصاتفنّی طرح از الزامات می باشد، در مثلث موفقیت پروژه، کیفیت ضلع قاعـده مثلـث فرض گردیده و هدف کاهش اندازه دو ضلع دیگر مثلث یعنی زمان و هزینه میباشد، بنابراین معیاری که تعریـف مـی گـردد، فاصله رأس تا قاعده یا در واقع ارتفاع مثلث می باشد که به هر میزان کاهش یابد پروژه موفقیت بیشتری داشته است، کـه در این راستا از مقوله مهندسی ارزش بهره گیری خواهد گردید. کاهش هزینه پـروژه تـا حـدی مطلـوب اسـت کـه بـر خـلاف شاخص های راحتی، دوام، کارآیی و دیگر انتظارات ذینفعان پروژه عمل ننماید. اما باید همواره در نظـر داشـت کـه مهندسـی ارزش به دنبال بهبود ارزش است و برای تحقق این منظور، الزامی به کاهش هزینه ها در تمامی موارد نیست.

مدیران پروژه های عمرانی همواره تلاش میکنند تا پروژه ها، طبق بودجه مصوب و با حداقل انحراف هزینه به اتمـام برسند. در کشور ما هر ساله مبالغ زیادی صرف اجرای پروژه های عمرانی می شوند و اغلب طرح ها به دلیـل وجـود عوامـل مختلف با هزینه ای بیش از بودجه مصوب به انجام میرسند. قبل از شروع هر پروژه برآورد اولیه و به عبـارتی هزینـه پـروژه مشخص می گردد و بر اساس آن برنامه ریزی انجام و در مراحل اجرای کار، کنترل هزینـه، کـه بخشـی از مـدیریت هزینـه می باشد، صورت می گیرد. [2] از آنجائیکه عوامل مختلفی به صورت مستقیم و غیر مسـتقیم بـر ایـن انحـراف تـأثیر گـزار هستند، لذا هر کدام از این عوامل به عنوان متغیر بایستی مورد بررسی قرار گیرند. از این رو نیاز به انجام تحقیق و بررسـی در خصوص این موضوع ضروری و مؤثر به نظر می رسد.

.2 بیان مسأله و ضرورت تحقیق

مهندسی ارزش رویکردی خلاق، کارکردگرا و سازمان یافته و با هدف شناسائی هزینه های غیر ضروری بوده که به کیفیت، بهره برداری، عمر مفید، زیبائی ظاهری ومشخّصاتفنّی طرح خللی وارد نکند.

دانش مدیریت پروژه به جنبه های مختلفی از جمله مدیریت زمان، مدیریت هزینه و مدیریت کیفیت می پردازد. مدیریت زمان پروژه، شامل فرآیندهای ضروری برای مدیریت تکمیل بموقع پروژه است. که شامل تعریف فعالیت ها، ترتیب فعالیت ها، برآورد منابع فعالیت ها، برآورد مدت زمان فعالیت ها، توسعه زمان بندی و کنترل زمان بندی می باشد. [2]

مدیریت هزینه پروژه شامل فرآیند های مرتبط با برآورد، بودجه بندی و کنترل هزینه ها است تا پروژه بتواند با بودجه مصوّب، تکمیل شود. که شامل برآورد هزینه ها، تعیین بودجه و کنترل هزینه ها می باشد. [2]

مدیریت کیفیت پروژه، شامل فرآیند ها و فعالیت هایی از سازمان اجرایی است که مشخص کننده مسئولیت ها، اهداف و سیاست های کیفی در جهت تأمین نیازهایی که پروژه بدان منظور اجرا می شود، است. مدیریت کیفیت پروژه، سیستم مدیریت کیفیت را از طریق رویه ها و سیاست ها، با فعالیت های بهبود مستمر فرآیند در سرتاسر آن، به گونه ای مناسب، پیاده سازی می نماید. که شامل برنامه ریزی کیفیت، انجام تضمین کیفیت و انجام کنترل کیفیت می باشد. فرآیند هایی که بدان ها اشاره گردید با یکدیگر و با سایر فرآیندها در دیگر حوزه های دانش در تعامل می باشند. [2]

مدیریت هزینه پروژه، از شاخه های مهم در دانش مدیریت پروژه، می باشد. قبل از شروع هر پروژه برآورد اولیه مشخص می گردد و بر اساس آن برنامه ریزی انجام و کنترل هزینه در مراحل اجرای کار، صورت می گیرد. در اغلب قریب به اتفاق پروژه های عمرانی کشورهای مختلفغالباً، هزینه تمام شده، بیشتر از هزینه پیش بینی شده می باشد. این امر به عوامل مختلفی از جمله طولانی شدن زمان پروژه، تغییرات در احجام و یا مشخصات مصالح بستگی دارد.

2

در جدول شماره (1-1) وضعیت افزایش هزینه در پروژه ها و طرح های عمرانی چند کشور ارائه شده است.

جدول :(1-1) نمونه هایی از افزایش هزینه در پروژه های بزرگ جهان. [3]

طرح یا پروژه افزایش هزینه به درصد
پل هامبورگ در انگلستان 175
راه آهن بستون- واشنگتن- نیویورک 130
راه آهن شین کانسن ژاپن 100
متروی واشنگتن 85
تونل مانش (انگلیس- فرانسه) 80

مشاهده می گردد که افزایش هزینه پروژه ها، در کشورهای مختلف، فراگیر و مبتلا به می باشد.

در جدول شماره (2-1) هزینه پیش بینی شده و نهایی چند پروژه آمریکا و درصد افزایش آنها نشان داده شده است.

جدول :(2-1) هزینه و زمان پیش بینی شده و نهائی تعدادی از پروژه های کشور آمریکا. [4]
پروژه هزینه (دلار) و سال هزینه نهائی (دلار) افزایش هزینه به
اتمام پیش بینی و سال تکمیل درصد
تونل زیر زمینی شهری بستون 2/6 میلیارد (1985) 14/6 میلیارد (2002) 450
فرودگاه بین المللی دنور 1/7 میلیارد (1989) 4/8 میلیارد (1995) 150
پل های بزرگراه شهری ویرجینیا 241 میلیون (1994) 676 میلیون (2003) 180
قطار سبک شهری سیاتل 1/7 میلیارد (1996) 2/6 میلیارد (2000) 55

در جداول شماره های (3-1) و (4-1) انحراف هزینه و زمان در چند پروژه کشور مشاهده می گردد.

جدول :(3-1) نمونه هایی از افزایش هزینه در پروژه های داخل کشور (ارقام برآورد به میلیارد ریال). [1]
پروژه اولین برآورد آخرین برآورد درصد افزایش
مصلای بزرگ امام(ره) 525 4085 675
استادیوم تبریز 17 68 300
نیروگاه کارون 3 300 953 220
استادیوم شیراز 15 43 185

مشاهده می گردد، پروژه های شاخصی همچون مصلای بزرگ امام(ره) دچار افزایش هزینه بسیار زیادی می باشد.

3

جدول :(4-1) نمونه هایی از افزایش زمان در پروژه های داخل کشور. [1]

پروژه شروع آغاز عملیات سال اتمام
مطالعات اجرایی پروژه
مصلای بزرگ امام(ره) 1369 1374 ناتمام
آزادراه تهران- شمال 1353 1375 ناتمام
سد و نیروگاه گتوند علیا 1372 1376 1392
نیروگاه آبی کارون 4 1345 1376 1391
فرودگاه بین المللی امام(ره) 1346 1354 1383

از آنجائیکه عوامل مختلفی به صورت مستقیم و غیر مستقیم بر این انحراف تأثیر گذار هستند، لذا هر کدام از این عوامل به عنوان متغیر بایستی مورد بررسی و مدیریت قرار گیرند،که در این راستا شناسایی عوامل و یا راهکارهایی برای کاهش میزان انحراف هزینه تمام شده، نسبت به هزینه پیش بینی شده، کمک شایانی به ذینفعان و مجریان پروژه ها می نماید.

حجم فعالیت های عمرانی کشور از جمله شاخص های اساسی رشد و توسعه آن کشور محسوب می شود و با توجه به اقتصاد ایران که متکی به درآمدهای نفتی بوده و از طرفی منابع کشور نیز محدود می باشد، لذا لزوم شناسایی عوامل افزایش دهنده هزینه ها در پروژه های عمرانی که باعث خسارات زیادی به اقتصاد کشور می شود، بسیار مهم به نظر می رسد. جهت پی بردن به اهمیت موضوع همین نکته کافیست، که بسیاری از پروژه ها به دلیل افزایش هزینه های تمام شده نسبت به پیش بینی اولیه، توجیه اقتصادی خود را از دست می دهند.

با توجه به اینکه دلایل زیاد و گوناگونی در انحراف زمان و هزینه پروژه ها، تأثیر گذار هستند، اولویت بندی و میزان تأثیر هر یک از موارد و پیشنهادات مربوط به کاهش اثر هر مورد، به دلیل اهمیت مسأله، همیشه موجب اختلاف نظرهائی میان پژوهشگران و دست اندرکاران پروژه های عمرانی بوده است. لذا تحقیق عملی و کاربردی در این زمینه و استفاده از مهندسی ارزش برای کاهش انحراف از زمان و هزینه پروژه های عمرانی، می تواند بسیار سودمند باشد.

.3 رابطه هزینه با زمان

یکی از مسائلی که در پروژه های عمرانی بایستی مورد توجه قرار گیرد، ارتباط بین هزینه و زمان است چرا که با ایجاد تغییر در هر کدام، دیگری نیز تغییر می کند و به عبارتی دیگر متأثر از یکدیگر می باشند. تأخیرات در پروژه های عمرانی یکی از مهم ترین عوامل افزایش هزینه های تمام شده پروژه ها به شمار می آید، بنابراین شناخت ارتباط بین این دو عامل به مدیریت پروژه کمک خواهد کرد، تا بتواند اثرات منفی ناشی از تأثیر متقابل این دو عامل را مدیریت نماید. [5]

در شرایط فعلی جامعه، پروژه های نیمه تمام به عنوان یک مشکل، اقتصاد ایران را با چالش مواجه کرده است. شروع بعضی از پروژه ها مربوط به دهه های گذشته بوده و علیرغم تخصیص و هزینه اعتبارات یا به صورت ناقص افتتاح شده، یا به صورت نیمه تمام رها می گردند. [6] ایجاد برنامه ریزی دقیق و کنترل زمان و هزینه، بزرگ ترین عامل پیشگیری از شکست در این پروژه ها، به شمار می آید. اگر در برنامه ریزی، بودجه لازم برای انجام پروژه، بدون در نظر گرفتن تورم محاسبه شود، پروژه با مشکل مواجه می گردد. [7] هزینه های هر پروژه به دو نوع هزینه مستقیم و هزینه غیر مستقیم، طبقه بندی می شوند و هزینه های کل هر پروژه، شامل

مجموع هزینه های مستقیم و غیر مستقیم آن پروژه می باشد. [5]

4

.1-3 هزینه های مستقیم پروژه

هزینه مستقیم هر پروژه، مجموع هزینه های مستقیم فعالیت های آن پروژه می باشد. هزینه مستقیم یک فعالیت، کلیه هزینه های مربوط به نیروی انسانی، مواد و مصالح و ماشین آلات است، که به طور مستقیم برای انجام آن فعالیت مورد استفاده قرار می گیرند. [8]

.2-3 هزینه های غیر مستقیم پروژه

هزینه های غیر مستقیم پروژه، که به آن هزینه های بالا سری نیز گفته می شود، مربوط به کل پروژه است و به یک فعالیت اختصاص ندارد. هزینه های مربوط به حقوق و دستمزد نیرو های ستادی، هزینه های آب، برق، تلفن، اجاره و غیره، از جمله هزینه های غیر مستقیم پروژه هستند. [8]

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
<   <<   76   77   78   79   80   >>   >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ