
دانلود تحقیق در مورد ایران و تجارت جهانی با word دارای 25 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق در مورد ایران و تجارت جهانی با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق در مورد ایران و تجارت جهانی با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق در مورد ایران و تجارت جهانی با word :
ایران و تجارت جهانی
بر اساس یک سنت دیرینه کشورهای مختلف جهان عموما بخش کشاورزی خود را طی سالیان گذشته به طرق مختلف تحت حمایت خاص قرار داده اند. کشورهای وارد کننده کالاهای کشاورزی با اعمال تعرفههای گمرکی و محدودیت های وارداتی بخش کشاورزی را از رقابت با کالاهای جایگزین وارداتی مصون داشتهاند. کشورهای بزرگ صادر کنده این کالاها نیز با پرداخت سوبسیدهای صادراتی بخش کشاورزی خود را در بازارهای جهانی فعال نگه داشتهاند. مقررات گات هم قبل از توفقهای دوراروگوئه مانعی برای این گونه حمایتها ایجاد نمینمود.
از مدیت قبل روال گذشته دستخوش تغییر گردید. تلاش همه جانبه ای برای آزادسازی تجارت کالاهای کشاورزی در جهتی مشابه با آنچه در مورد کالاهای صنعتی انجام میشد شروع گشت. این تلاشها نهایتا منجر به توافقهای جدیدی در بین اعضاء سازمان تجارت جهانی (WTO) بر روی تجارت کالاهای کشاورزی گردید که اهم آن به شرح زیر میباشد :
1- مقرر گردید کلیه موانع غیر تعرفهای (NTTS) به معادل تعرفه مستقیم تبدیل شود و سقف معلوم و محدودی بر روی نرخ تعرفه ها گذشته شود.
2- مقرر گردید نرخ تعرفه و معادل تعرفه در کشورهای پیشرفته به میزان 36% ظرف مدت 6 سال کاهش یابد و این نرخ به میزان 24%و طی 10 سال برای کشورهای در حال توسعه تقلیل داده شود.
3- مقرر گردید نرخ سوبسید صادرات در کشورهای صادر کننده به میزان 36% طی مدت 6 سال کاهش یابد و کل حجم صادرات سوبسیددار نیز به میزان 21% طی همین مدت کاهش داده شود.
4- مقرر گردید سیاستهای حمایتی داخلی از جمله سوبسیدها محدود گردد بطوریکه کل حجم پولی این حمایتها به میزان 20% برای کشورهای توسعه یافته و 3/13 درصد برای کشورهای در حال توسعه کاسته شود.
توافقهای فوق دارای مفاهیم و اثرات مهمی برای چگونگی توسعه بخش کشاورزی کشورهای عضو و غیر عضو میباشد که بررسی آن برای کشورهائی چون ایران که احتمالا قصد پیوستن به WTO را دارند بسیار ضروری به نظر میرسد.
اجرای مقررات جدید قیمتهای کالاهای کشاورزی و نهادهها را تغییر خواهد داد و موجب برهم زدن روابط قیمتی بین محصولات صادراتی و غیر صادراتی از یک سو و نهاده های سوبسیددار و بدون سوبسید از سوی دیگر خواهد شد. افزایش سطح قیمتهای جهانی از یک طرف فرصتهای جدیدی را برای کالاهای صادراتی ایجاد خواهد کرد و از طرف دیگر تحمیلی بر بودجه دولت برای واردات کالاهای وارداتی خواهد بود.
حذف تدریجی سوبسیدها موجب تغییر در قیمت نسبی نهادهها و نحوه و میزان مصرف آنها خواهد شد و ضمن تأثیر بر پروسه تولید و درآمد صاحبان و عرضه کنندگان آنها اثرات اجتماعی و اقتصادی قابل توجه و در عین حال ناشناختهای بر جای خواهد گذاشت. نهایت آنکه مقررات جدید جهت مخارج حمایتی دولت به بخش کشاورزی را از پرداخت مستقیم سوبسید به سرمایه گذاری بیشتر در امور زیربنایی سوق خواهد داد که این خود بر توسعه بخش و روابط بین بخشی مؤثر خواهد بود.
قبل از وارد شدن به موضوع مذاکرات کشاورزی دوراروگوئه لازم است وضعیت حمایت از بخش کشاورزی در جهان در دوره قبل از دوراروگوئه بطور مختصر بررسی شود. تا معلوم شود که مذاکرات دوراروگوئه با چه زمینه قبلی و در چه فضائی آغاز گردید.
در کشورهای توسعه یافته بدلائل متعدد و از جمله وجود گروههای فشار همواره بخش کشاورزی مورد حمایت خاص بوده است. این کشورها با بکارگیری شیوه های گوناگون و تعقیب سیاستهای مختلف حمایتهای خود را از بخش کشاورزی به عمل آوردهاند , برای مثال اتحادیه اروپا در چهار چوب بازار مشترک , سیاست مشترک کشاورزی را در بین اعضای جامعه اروپا اتخاذ کرد و در این راستا مداخله دولتها را در بخش کشاورزی نهادینه نمود. اعلام قیمت خرید تضمینی و اخذ
حقوق گمرکی متغیر 1 از واردات و پرداخت یارانه صادراتی از مهمترین ابزارهای حمایت از بخش کشاورزی در اتحادیه اروپا بشمار میرفتند.
در آمریکا و ژاپن نیز حمایتهای مشابهی از بخش کشاورزی صورت میگرفت بطوریکه در دوره فوقالذکر هزینه صرف شده برای حمایت محصولات کشاورزی این دو کشور بترتیب 24 و 35 میلیارد دلار بوده است.
صرف هزینه های هنگفت در حمایت از بخش کشاورزی بتدریج مشکلاتی را برای دولتها به وجود آورد. مهمترین این مشکلات فشار بر بودجه دولتها و تحمیل کسری بود و آثار ناشی از آن بر اقتصاد این کشورها بود. از طرف دیگر حمایت ها غالبا به سود تولید کنندگان عمده تمام میشد چرا که این تولید کنندگان عمده تمام می شد چرا که این تولید کنندگان قادر بودند که سهم بیشتری از یارانه دولت را به خود اختصاص دهند در نتیجه نابرابری بین تولید کنندگان عمده و کشاورزان کوچک تشدید میشد. همچنین حمایت دولت در مواردی استفاده بیش از حد از منابع را دامن میزد و نتیجتا تبعات منفی زیست محیطی ایجاد مینمود.
حمایتهای فوق الذکر از بخش کشاورزی علاوه بر روز مشکلات فوق الاشاره , موجب افزایش روز افزون بر حجم مازاد تولید میگردید. این خود دولتها را وادار مینمود تا با اعطاء یارانهای هنگفت صادراتی کالاهای مازاد را تولید در پایتخت کاناداگردهم آمدند. آنها پیش بینی کردند که اگر حمایت های داخلی از بخش کشاورزی به همین روال ادامه یابد افزایش عرضه به حدی خواهد رسید که قیمتهای جهانی محصولات کشاورزی را به پائین حد خود پس از بحران بزرگ 1930 خواهد رساند و نتیجتا کشورهای دارای مازاد با بحران بزرگی در این زمینه مواجه خواهند شد.
لزوم بر خورد با مجموعه مشکلات فوق الذکر به همراه هشدار مهم متخصصین کشاورزی در مورد مازاد تولید , کشورهای توسعه یافته را به کسب آمادگی لازم برای کاهش حمایتها سوق داد. در چنین شرایطی بود که مذاکرات دوراروگوئه در سال 1986 آغاز گردید.
در این بین کشورهای در حال توسعه نیز چشم به نتایج تعهدات کشاورزی دوخته و معتقد بودند که حمایتهای گسترده کشورهای توسعه یافته از بخش کشاورزی باعث شده که عرضه محصولات کشاورزی در بازار جهانی افزایش پیدا کند و قیمت محصولات کاهش یابد. کشورهای توسعه یافته به دلیل منبع مالی مناسب قادر بودند که محصولات کشاورزی خود را با پرداخت یارانه هنگفت صادراتی راهی بازارهای جهانی نمایند اما کشورهای در حال توسعه که عملا از چنین
امکانی برخوردار نبودند نمیتوانستند علی رغم داشتن مزیت نسبی واقعی محصولات خود را در بازارهای جهانی بفروش برسانند. بنابراین , این کشورها خواهان کاهش حمایتها از بخش کشاورزی بودند.
در این بین ژاپن نیز به دلیل وجود فشار کشاورزان در این کشور و نفوذ آنها در نظام پارلمانی شدیدا بر علیه کاهش شدید حمایتها موضع گیری میکرد و همچنین خواستار برخورداری ژاپن از امتیازاتی در مورد محصول برنج بود. این کشور معتقد بود که ممنوعیت واردات برنج به ژاپن باید همچنان اعمال شود.
در نتیجه همین تعارضات مختلف بود که مذاکرات دوراروگوئه حول محور کشاورزی از حساسیت زیادی برخوردار شد و به دلیل انعطاف اتحادیه اروپا و آمریکا چن
دین بار مذاکرات متوقف گردید و در آستانه شکست قرار گرفت. اما سرانجام با انعطافی که آمریکا از یک طرف و اتحادیه اروپا از طرف دیگر در مواضع قبلی خودشان بخرج دادند راه برای حصول توافق در زمینه کشاورزی هموار شد و سندنهائی دوراروگوئه در در 15 آوریل 1994 در مراکش به تائید کشورهای عضو رسید و پرونده مهمترین , طولانی ترین , حساسترین و جنجالی ترین دور مذاکرات گات بسته شد.
عمده ترین تعهداتی که در موافقتنامه کشاورزی برای کشورها در نظر گرفته شده است به شرح زیر میباشد (FAO , 1995) :
1- تعهدات مربوط به دسترسی به بازار
2- تعهدات مربوط به کاهش حمایت داخلی
3- تعهدات مربوط به کاهش یارانهای صادراتی و بالاخره
4- تعهدات مربوط به رعایت مفاد موافقتنامه بهداشتی و بهداشت نباتی.
1- تعهدات حداقل به دسترسی به بازار محصولات کشاورزی
مجموعه مقررات محدود کننده تجاری در واقع سبب می شوند که درجه دسترسی به بازار محدود شود. در ادبیات گات از تعهداتی که اجرای آنها موجب گشایش بازار شده و درجه دسترسی به بازارها را بهبود میدهد , بعنوان تعهدات مربوط به دسترسی به بازار یاد شده است. در موافقتنامه کشاورزی دوراروگوئه تعهدات مربوط به کاهش تعرفهها و حذف موانع غیر تعرفهای و تبدیل آنها به معادلهای تعرفه ای از جمله تعهداتی هستند که با مسئله دسترسی به بازار ارتباط پیدا میکنند.
مطابق ماده 6 موافقتنامه کشاورزی معیاری به نام AMS 1 تعیین شده است تا بر اساس آن تمام اقدامات حمایتی داخلی به نفع تولید کنندگان کشاورزی به استثنای اقداماتی که از تعهدات کاهشی معاف شدهاند در هر یک از کشورها محاسبه شوند. این حمایتها شامل حمایتهای مستقیم قیمتی روی کالاهای نهائی , حمایت های انجام شده از طریق تحویل نهادههای ارزان قیمت , و پرداختهای مستقیم و سایر موارد احتمالی میباشد.
همچنین در صورتی که حمایت داخلی از یک محصول مشخص در کشور در حال توصعه کمتر از 10 درصد ارزش کل تولید آن محصول باشد کشور مزبور میتواند از کاهش حمایت داخلی آن محصول صرف نظر نماید.
برای محاسبه میزان کل حمایت فرمول زیر مورد توافق قرار گرفته است : ( Veeman , Cymbal 1994)
که در آن :
= مجموع میزان کلی حمایت محصولی
= قیمت حمایتی داخلی از محصول
= قیمت جهانی محصول
= مقادیر خرید حمایتی از محصول
D = مجموع پرداختهای مستقیم به تولید کنندگان
L = مجموع مالیتهای دریافتی از تولید کنندگان
B = جمع کل مخارج بودجهای دولت برای تولید کنندگان
= مجموع خالص ارزش کلیه حمایتهای داخلی غیر معاف از محصول بجز حمایت قیمتی.
عبارت اول این فرمول یعنی نشاندهنده مجموع حمایت قیمتی از یک محصول در یک سال مشخص میباشد. تفاضل قیمت حمایتی داخلی در قیمت داخلی (قیمت سیف وارداتی برای محصول وارداتی و قیمت فوب برای محصول صادراتی ) نشاندهنده میزان حمایت قیمتی از هر واحد , محصول می باشد. اگر تفاضل قیمت حمایتی داخلی و قیمت خارجی مثبت و زیاد باشد نشاندهنده آن است که حمایت قیمتی شدید است برعکس اگر تفاضل ناچیز باشد , میزان حمایت نیز
کم خواهد بود البته میزان تفاضل قیمت داخلی و قیمت خارجی به تنهایی نشاندهنده حمایت قیمتی نیست. در صورتی که خریدی به قیمت حمایتی صورت گیرد در این حالت حمایت قیمتی تحقیق پیدا کرده است. بعبارت دیگر در مواردی ممکن است قیمت حمایتی برای محصول اعلام شود اما هیچ خریدی با آن قیمت صورت نگیرد. در این حالت حمایت قیمتی عملا اتفاق نیافتاده است.
کاهش این یارانهها هم مشمول کاهش مقدار صادرات محصولاتی که از یارانه صادراتی برخوردار شدهاند و هم شامل کاهش در مخارج بودجه ای دولت در مورد یارانههای صادراتی میشوند.
میزان کاهش یارانههای صادراتی در کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه متفاوت است. در کشورهای توسعه یافته متوسط مخارج بودجهای تخصیص یافته به یارانههای صادراتی در سالهای 88- 1986 باید در خلال 6 سال منتهی به سال 2000 به میزان 36 درصد کاهش پیدا کند. رقم مشابه برای کشورهای در حال توسعه 24 درصد میباشد که باید در طی 10 سال منتهی به سال 2004 عملی شود. علاوه بر کاهش مخارج بودجهای مربوط به یارانههای صادراتی مقدار محصولات صادراتی که از یارانه صادراتی استفاده کردهاند نیز باید کاهش یابد میزان این کاهش در کشورهای توسعه یافته 21 درصد در طی 5 سال و در کشورهای در حال توسعه به میزان 14 درصد در طی 10 سال خواهد بود.
موافقتنامه بهداشتی و بهداشت نباتی در واقع درصدد ایجاد هماهنگی میان اعضاء در استفاده از اقدامات بهداشتی و بهداشت نباتی میباشد. این اقدامات در چارچوب استانداردها , دستورالعملها و توصیههای ارائه شده توسط سازمانهای بین المللی منجمله کمیسیون تنظیم مجموعه قوانین تغذیه , دفتر بین المللی بیماریهای مسری حیوانی و سازمانهای بین المللی و منطقهای که در چارچوب کنوانسیون بین المللی حفظ نبات فعالیت میکنند , قرار میگیرند.
در جهان کنونی مصرف کنندگان محصولات کشاورزی خصوصا در کشورهای توسعه یافته دقت و وسواس زیادی به رعایت موازین بهداشتی در تولید و عرصه محصول نشان میدهند و نسبت به وجود بقایای سموم و مواد شیمیایی در محصولات حساس میباشند. به تبع این حساسیتها کشورهای توسعه یافته متوسل به وضع استانداردهای مختلف میشوند تا رضایت مصرف کنندگان تامین شود. در چنین فضائی کشورهای در حال توسعه که کمتر به رعایت چنین موازینی خو گرفته اند ناگریز هستند برای حفظ بازار صادراتی خود اقدامات بهداشت و بهداشت نباتی را در اولویت قرار داده و فرهنگ رعایت استانداردهای مربوطه را در تولید کنندگان و صادر کنندگان خود ایجاد نمایند.


دانلود مقاله تحلیلی بر رابطه احساس امنیت شهروندان و عملکرد پلیس موردشناسی؛ کلانتری 14شهر زاهدان با word دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله تحلیلی بر رابطه احساس امنیت شهروندان و عملکرد پلیس موردشناسی؛ کلانتری 14شهر زاهدان با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله تحلیلی بر رابطه احساس امنیت شهروندان و عملکرد پلیس موردشناسی؛ کلانتری 14شهر زاهدان با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله تحلیلی بر رابطه احساس امنیت شهروندان و عملکرد پلیس موردشناسی؛ کلانتری 14شهر زاهدان با word :
چکیده
امنیت یک نیاز اولیه برای زندگی اجتماعی است و جزء مهمی از حقوق شهروندی محسوب می گردد، تامین امنیت و افزایش احساس امنیت شهروندان از مهم ترین وظایف و تکالیف حکومت(دولت) به حساب می آید، زیرا انسان ایمن، سرشار از انگیزه است و برای هر گونه پیشرفت، مستعد و مهیا می باشد و همواره به باروری، تجربه های تازه و کشف مسائل جدید نیازمند است. با توجه به اینکه عملکرد پلیس به عنوان ابزار کنترل بیرونی افراد می تواند در ایجاد احساس امنیت اجتماعی موثر باشد، هدف از این پژوهش بررسی احساس امنیت شهروندان زاهدان با تاکید بر عملکرد پلیس می باشد. روش پژوهش پیمایشی است که با ابزار پرسشنامه 126 نفر از شهروندان در حوزه ی کلانتری 14شهر زاهدان در سال 1390 به روش خوشه ای انتخاب، و پرسشنامه نزد آنها توزیع و تکمیل گردید. برای تحلیل داده ها از آزمون های آماری T-test، تحلیل واریانس یک طرفه((Anova و آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج پژوهش نشان دهنده آن است که احساس امنیت در بین شهروندان در حد خیلی کم وجود دارد. البته از نظر توزیع جنسی، مردان احساس امنیت بیشتری نسبت به زنان دارند، گرچه بین گروه های مختلف سنی و احساس امنیت رابطه معنا داری وجود ندارد. بدین معنا که افراد در گروه های سنی متفاوت احساس امنیت یکسانی دارند. اما علیرغم اینکه بین رفتار حرفه ای پلیس با احساس امنیت رابطه ی معناداری وجود ندارد ولی توانمندی و فعالیت اجتماعی پلیس رابطه مستقیمی با افزایش احساس امنیت در میان شهروندان زاهدانی دارد.
واژگان کلیدی: امنیت، احساس امنیت، عملکرد پلیس، شهروندان زاهدان.
مقدمه
اصولاً هر اجتماعی که در دوره های تاریخی می زیسته به ویژه دولتمردان آن اجتماع، برای حفظ و بقاء خود به ایجاد امنیـت و احساس امنیت در بین شهروندان خود می پرداخته اند. شواهد تاریخی نیز حاکی از آن است که هر موقع در جامعه ای آرامش و امنیت حکفرما بوده است آن جامعه رو به پیشرفت گذاشته و در سایه این آرامش بسیاری از دستاوردهای علمی بشر رشد و ترقی نموده است. اما بالعکس وقتی آرامش یک اجتماع دستخوش تغییر و تحول و یا جنـگ مـی گشـته، احسـاس امنیـت بـه شدت افول کرده و شهروندان از بیم جانشان، حتی نمی توانستند به کوچکترین امورات زندگی خود سامان دهند. بر این اساس می توان اظهار کرد که امنیت پیش زمینه یک اجتماع سالم و احساس امنیت بستر ساز توسعه جوامع انسانی اسـت و سـعادت یک اجتماع در گرو حفظ و بقاء امنیت و احساس امنیت ناشی از آن است(کامران،.(26:1389 در عین حال توسـعه ی شـهرها
33
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012
متناسب با فناوری، پیچیدگی روابط اجتماعی و گمنامی و ناامنی را در شهر به وجود می آورد. بنابراین، بررسـی و ریشـه یـابی علل و عوامل موثر بر ناامنی و احساس امنیت شهروندان می تواند برنامه ریزان و مدیران شهری را در رسیدن به امنیت و فراهم ساختن آسایش و رفاه شهروندان یاری رساند(موسوی،.(41:1387 با نگاهی به رشد و گسـترش رونـد شهرنشـینی، مـی تـوان دریافت که شهرنشینی دارای پیامدها و تبعات گوناگونی برای ساکنان آن است که در این میان امنیت و احساس امنیت، دارای نقش اساسی در رضایتمندی شهروندی و مطلوبیت زندگی در قالب توسعه پایدار انسانی، بشمار می آیند. بدیهی است که بدون ایجاد امنیت، نمی توان انتظار کارایی ساختار شهری به مثابه سیستمی از اجزا و عناصر برای سکنی گزینی شهروندی و زندگی همراه با رفاه و کرامت انسانی را داشت (بمانیان،. (60:1387 مفهوم امنیت در شهرها طی دهه های گذشته با رشد و توسعه ی شهرنشینی و گسترش کلان شهرها و پیچیده تر شدن روابط اجتماعی شهروندان در این شهرها، از حالت اولیـه و جنبـه هـای فیزیکی محسوس خارج شده و ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را دربر گرفته است، به طـوری کـه امـروزه امنیت در شهرها موضوعاتی را چون فقر، بیکاری، تورم یا کیفیت خدمات عمومی، جرم و جنایت، ناهنجاری اجتماعی و اعتیـاد شامل می شود. در واقع رشد و گسترش ناامنی در شهرها با مطرح شدن پیچیدگی فنـاوری و تقسـیم کـار اجتمـاعی بـیش از توسعه ی فیزیکی شهرها بوده و این امر احساس امنیت و آسـایش و رفـاه شـهروندان را مـورد تهدیـد جـدی قـرار داده اسـت
(موسوی،.(40:1387 از سویی فضاهای شهری به عنوان بستر زندگی و فعالیت شهروندان باید بتوانند با توجه به شـباهت هـا و تفاوت های میان افراد و گروه های سنی و اجتماعی، جنسی، محیطی امن، سالم و پایدار و جذاب را برای همه افراد فراهم کند و به نیاز تمامی اقشار اجتماعی پاسخ مناسب بدهند و یا لااقل پاسخگوی حداقل نیازهـا باشـند (شـریعتی،.(10:1384 زیـرا در عیر ابصورت ناامنی مکانها و فضاهای عمومی، نشاط و سلامتی را در زندگی روزمره مختل می کند و با ایجاد مـانع بـر سـر راه رشد فرهنگی و مشارکت عمومی، هزینه های زیادی را بر جامعه تحمیل می نماید(افتخاری،.(8:1381 انسـان ایمـن سرشـار از انگیزه است و برای هر گونه پیشرفت، مستعد و مهیا می باشد. رشد جامعه و خودشکوفایی آن متکی بر سـرمایه هـای انسـانی است و این سرمایه نیازمند امنیت و احساس امنیت می باشد. آنگاه کـه آرامـش و امنیـت در جامعـه حکـم فرماسـت، فعایـت شهروندان معطوف به خود شکوفایی مادی و معنوی می گردد. با توجه به بحث توسعه پایدار شهری و رسیدن بـه شـهر سـالم، بررسی شاخص های احساس امنیت با توجه به اهداف برنامه ریزی شهری ضرورت می یابد. مقاله حاضر به دنبال بررسی عوامل تاثیرگذار بر احساس امنیت شهروندان زاهدانی با تاکید بر عملکرد پلیس[ این مهم را چی جویی نموده است.
ضرورت پژوهش
امنیت یک نیاز اولیه برای زندگی اجتماعی است و جزء مهمی از حقوق شهروندی محسوب می گردد، تامین امنیـت و افـزایش احساس امنیت شهروندان از مهم ترین وظایف و تکالیف حکومت(دولت) به حساب می آید، زیرا اگـر شـهری نتوانـد تضـمین کننده ی امنیت و احساس امنیت شهروندان باشد قطعاً به تمام ظرفیت های منافع خود و شهروندانش دسترسی پیدا نخواهـد کرد. اصولاً احساس امنیت با نشانه های تحرک، پویایی، همگرایی، خوش بینـی، امیـد بـه آینـده و تـلاش همـراه مـی شـود.
همچنین احساس امنیت، موجب اعتماد به نفس شهروندان شده و نتیجتاً به مثابه ی سرمایه ی انسانی، قـادر خواهنـد بـود در توسعه ی اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نقش بایسته خود را ایفا نمایند. از سوی دیگر احسـاس عـدم امنیـت موجـب انهدام سرمایه ی انسانی و اجتماعی شده و باعث ظهور و بروز ناهنجاری ها و آشفتگی های اجتمـاعی مـی گـردد. بـه عبـارتی احساس ناامنی در صورتی که از سطح و محدوده ی مشخصی در فرد یا جامعه افزایش یابد می تواند واکنش و پیامـدهای غیـر قابل پیش بینی را موجب شود. چنانکه کاهش احساس امنیـت باعـث بـی اعتمـادی، رواج بـدبینی، شـایعه، عـدم مشـارکت و همکاری در برنامه های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی کشور شده و این روند بستر مناسبی برای آشـفتگی اجتمـاعی و تهدید امنیت داخلی خواهد بود. در واقع احساس امنیت در هر کشور به طور همزمان در پنج سطح فردی، محلی، ملی، منطقه ای و جهانی مطرح می شود و احساس امنیت در هر سطح در سایر سطوح نیز تاثیرگذار می باشـد. بطوریکـه کـاهش احسـاس
34
ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012
امنیت فردی و محلی رو احساس امنیت ملی تاثیرگذار خواهد بود. در برخی از جوامع بـا وجـود امنیـت قابـل قبـول و تحـرک نیروهای پلیس در مقابله با متجاوزان و مجرمان و تامین حداقل نیازهای مردم توسـط دسـتگاههای ذی ربـط، احسـاس عـدم امنیت در شهروندان به نسبت وجود امنیت رقم بالاتری را نشان می دهد. متاسفانه در کشور ما بـه میزانـی کـه امنیـت وجـود دارد، احساس امنیت کمتری در شهروندان مشاهده می شود. مقایسه با کشورهای مختلف ایـن واقعیـت را روشـن مـی نمایـد، چنانکه به عنوان نمونه نرخ سرقت منازل در ایران 5، انگلیس 20 و در استرالیا 25 در هزار می باشد. یعنی بـه ازای یـک هـزار منزل مسکونی در ایران 5 منزل، در انگلیس به ازای یک هزار منزل مسکونی20 و در استرالیا 25 منزل در سال مـورد سـرقت قرار می گیرد. این مقایسه آماری نشان می دهـد کـه ضـریب امنیـت شـهروندان ایرانـی بیشـتر از ضـریب امنیـت شـهروندان استرالیایی و انگلیسی است، اما احساس امنیت شهروندان ایرانی کمتر از احساس امنیـت شـهروندان اسـترالیا و انگلـیس مـی باشد، نتیجه این که احساس امنیت اگر چه با میزان جرم یا ضریب امنیتی موجود در جامعه ارتباط دارد، ولی به عوامل دیگری نیز بستگی دارد(رجبی پور،.(19-20:1382 لذا از این حیث بررسی احساس امنیت و عواملی که قادرنـد احسـاس امنیـت را در افراد و جامعه افزایش دهند، ضروری می باشد.
اهداف پژوهش
بررسی میزان احساس امنیت شهروندان زاهدان؛ بررسی عملکرد پلیس بعنوان یکی از عوامل تاثیر گذار در احساس امنیت شهروندان زاهدان؛
ارائه پیشنهادات لازم برای ارتقاء احساس امنیت شهروندان.
پیشینه پژوهش
سلطانی فرد((1387، در پژوهشی تحت عنوان ” آموزش رسانه ای تـامین و حفـظ امنیـت اجتمـاعی”بـه بررسـی راهبردهـا و تاکتیک های آموزش موثر رسانه ها در راه تامین و حفظ امنیت اجتماعی پرداخته، او به این نتیجه دست یافت که بـا آمـوزش های موثر رسانه ای در حوزه امنیت اجتماعی، می تـوان مـردم را در مشـارکت بـرای حفـظ امنیـت اجتمـاعی ترغیـب نمـود.
نویدنیا((1389 در پژوهشی دیگر تحت عنوان” اولویت امنیتی شهروندان در منـاطق مختلـف شـهر تهـران” وضـعیت امنیتـی شهروندان را در فضاهای گوناگون مورد بررسی قرار داده است. نتایج این پژوهش نشان داد که میزان امنیت شهروندان تابعی از اولویت امنیتی آنان در مناطق مختلف تهران می باشد، چنانکه مناطق کسب و کار نیازمند امنیـت وجـودی هسـتند و منـاطق مسکونی نیازمند امنیت رفاهی می باشند. نبوی و همکاران((1387، در پژوهشی تحت عنوان” بررسی تاثیر پایگاه اجتمـاعی – اقتصادی و هویت قومی بر احساس امنیت اجتماعی” با روش پیمایشی احساس امنیت اجتماعی را با سـه بعـد امنیـت جـانی، مالی و سیاسی سنجیده و نتایج آن نشان داده کـه متغیرهـای پایگـاه اقتصـادی – اجتمـاعی و هویـت ملـی تـاثیر مسـتقیم و متغیرهای احساس محرومیت نسبی و احساس بی قدرتی اثر معکوسی بر احساس امنیـت اجتمـاعی افـراد دارد و متغیـر هـای هویت قومی و جنسیت، به ترتیب بر احساس امنیت جانی و مالی افراد اثـر گـذار هسـتند. سـاروخانی و همکـاران((1385، در پژوهشی تحت عنوان ” امنیت اجتماعی خانواده و محل سکونت در تهران” بـه بررسـی امنیـت اجتمـاعی در شـمال و جنـوب تهران پرداخته است. نتایج آن پژوهش هم نشان داد که گرچه میانگین امنیت جانی و شـغلی در منطقـه شـمال تهـران بـالاتر است، اما امنیت مالی در مناطق جنوب شهر بیشتر از شمال آن است. چون به علت کمـی مـال و ثـروت در جنـوب، کمتـر در معرض سرقت قرار می گیرند. بمانیان((1387 در پژوهشی تحت عنوان” تحقیقـی در سـنجش عوامـل تاثیرگـذار بـر احسـاس امنیت شهری: نمونه موردی شهر کرمان” به بررسی میزان احساس امنیت شهروندان کرمانی پرداخت، نتایج پژوهش نشان داد که امنیت در ابعاد گوناگون در شهر در سطح قابل قبولی قرار دارد که در این میان دو مقوله امنیـت محیطـی در برابـر سـوانح
35
ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012
طبیعی و امنیت دینی از دید شهروندان تا حدودی متزلزل است.کامران((1389 نیز در پژوهشی تحت عنوان” بررسـی امنیـت شهری در شهرهای مرزی: مطالعه موردی شهر تایباد” به بررسی مولفه های رفاه، آسایش و امنیت پرداخته است. نتـایج یافتـه های وی نشان داد که بین احساس امنیت و سرمایه اجتماعی، عملکرد رسانه ها، نقش نیروی انتظامی، پایگاه اجتماعی افـراد و فضای فیزیکی شهر رابطه معنا داری وجود دارد. همچنین تاجران((1388 در پژوهشی تحـت عنـوان” بررسـی تـاثیر عملکـرد پلیس بر احساس امنیت شهروندان تهرانی” به بررسی تاثیر عملکرد نیروی انتظـامی در تولیـد و احسـاس امنیـت شـهروندان تهران اقدام نموده و نتایج تحقیقات وی نشان داد که توانمندی پلـیس و فعالیـت هـای اجتمـاعی پلـیس بـا احسـاس امنیـت شهروندان تهرانی رابطه معناداری دارد و هرچه پلیس از رفتار حرفه ای بیشتر بهره ببـرد احسـاس امنیـت شـهروندان افـزایش خواهد یافت. موسوی((1387 هم در پژوهشی دیگر تحت عنوان” شهرنشینی و امنیت، بررسی میزان و عوامل موثر براحسـاس امنیت شهروندان(مطالعه موردی: شهر مراغه” به بررسی میزان احساس امنیت شهروندان مراغه و عوامل موثر بـر آن پرداختـه است. نتایج پژوهش او نیز نشان داد که احساس امنیت شهروندان در حـد متوسـط مـی باشـد و عوامـل سـن، جـنس، منشـا اجتماعی، اعتماد اجتماعی، رضایت اجتماعی و آگاهی اجتماعی بر احساس امنیت تاثیر گذار بوده، اما ویژگی هـای شخصـیتی هیچ گونه رابطه ای با میانگین احساس امنیت نداشته است. همچنین پورموذن((1389 در پژوهشی تحت عنوان” بررسی رابطه نقش اجتماعی پلیس و احساس امنیت خانواده مطالعه موردی: شمال تهران”به بررسی نقش اجتماعی پلیس و احساس امنیت خانواده ها اقدام کرده که نتایج آن تحقیق هم نشان داد که بین نقش اجتماعی پلیس و احسـاس امنیـت خـانواده همبسـتگی معناداری وجود دارد. نهایًتا عبدی((1388 در پژوهشی تحت عنوان” تاثیر عملکرد پلیس اجراییات در افزایش احسـاس امنیـت شهروندان مراجعه کننده به بوستان های تهران” به بررسی تاثیر عملکرد پلیس اجراییات در افزایش احساس امنیت شهروندان مراجعه کننده به بوستان های تهران پرداخته و نتایج بررسی های وی هم نشان داد که بین اقدامات پلیس اجراییات در سـطح بوستان ها و احساس امنیت شهروندان رابطه معناداری وجود دارد.
فرضیه های تحقیق
1 بین سن و احساس امنیت شهروندان تفاوت معناداری وجود دارد؛
2 بین جنس و احساس امنیت شهروندان تفاوت معناداری وجود دارد؛
3 بین نگرش به توانمندی پلیس و میزان احساس امنیت شهروندان رابطه معناداری وجود دارد؛
4 بین نگرش به رفتار حرفه ای پلیس و میزان احساس امنیت شهروندان رابطه معناداری وجود دارد؛
5 بین نگرش به فعالیت های اجتماعی پلیس و میزان احساس امنیت شهروندان رابطه معناداری وجود دارد.
روش تحقیق
با توجه به ماهیت موضوع و مؤلفههای مورد بررسی، رویکرد حاکم بر این پژوهش روش توصیفی – پیمایشی اسـت. در تـدوین پرسشنامه، غالباً از شاخص هایی استفاده شده در تحقیقات پیشین بهره گرفته شده و جهت اطمینان از پایایی ابزار تحقیق، از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است. با توجه به اینکه طبق قاعده ی تجربی، آلفا دست کم باید 0/7 باشد تا بتوان مقیـاس را دارای پایایی به شمار آورد( داوس ،.(253 : 1381 در این پژوهش قابلیت اعتماد پرسشنامه با ضریب 95 درصد بسیار مناسب بوده است. جامعه آماری شهروندان زاهدان بوده اند. از جاییکه در تحقیقات توصیفی زمینـه یـاب و پیمایشـی لازم اسـت کـه حجم نمونه، حداقل صد تن باشد(حافظ نیا ،_1377 به نقل از رنجبریـان،(71:1386، در ایـن تحقیـق حجـم نمونـه 126 نفـر انتخاب شد. روش نمونه گیری به صورت خوشه ای بوده است. در تجزیه و تحلیل داده هـا در سـطح اسـتنباطی، متناسـب بـا سطح سنجش داده ها و مفروضات آزمون های آمـاری، از آزمـون هـای تحلیـل واریـانس یـک طرفـه، T- test و همبسـتگی
36
ھما ش م ی ی زی و ا ؛ چا ش و ر یا
30 و 31 فروردین – 1391 دانشگاه سیستان و بلوچستان
National Congress on Border Cities and Security; Challenges and Strategies – CBCS 2012
پیرسون استفاده گردید. ابزار تجزیه و تحلیل، رایانه و نرم افزار SPSS for Windows Ver 17 بوده است که بـا اسـتفاده از جداول، نمودارها و آزمون های آماری موجود در آن اطلاعات خام پردازش گردید.
تعریف عملی و نظری متغیرها
الف- متغیر وابسته
احساس امنیت: احساس امنیت به عنوان متغیر وابسته ی نهایی در تحقیق حاضر برای شهروندان مـورد سـنجش قـرار گرفتـه است. منظور از احساس امنیت در اینجا، امنیت روانی است که با استفاده از 12 گویه ی ذیل از طریق طیف لیکـرت سـنجیده شده است:
– رفتن و به تنهایی نشستن در پارک؛
– قدم زدن به تنهایی شب ها در مسیرهای خلوت؛
– خالی گذاشتن منزل به هنگام مسافرت یا کار به مدت چند روز؛
– تنهایی رفتن کودکان به مدرسه؛
– پارک کردن اتومبیل به مدت طولانی در خیابان؛
– دوستی با افراد غریبه؛
– آراستگی کودکان در بیرون از منزل آراسته به زیور آلات؛
– کمک کردن به سرنشینان اتومبیلی که در خیابان خراب شده است؛
– حمل پول نقد زیاد و وسایل قیمتی را با خود؛
– خوابیدن به تنهایی شب در منزل؛
– صحبت کردن با افراد غریبه؛
– رفت و آمد با خانه همسایه .
ب- متغیر های مستقل
-1 عوامل جمعیت شناختی بررسی عوامل تاثیرگذار بر احساس امنیت بدون در نظر گرفتن تعدادی از ویژگی های فردی دچار کاستی خواهد بود. زیرا افراد
بـا ویژگـی هـای خـاص ممکـن اسـت در برابـر عوامـل تـاثیر گـذار بـر احسـاس امنیـت سـطوح متفـاوتی را از خـود نشـان دهند(کامران،.(28:1389 در این تحقیق، جامعه ی آماری، شهروندان بالای 15 سال هستند که بـه صـورت گـروه 15 – 30 ، 30 – 45 و 45 به بالا طبقه بندی شده اند. جنست مورد بررسی دو گروه زن و مرد می باشند.
-2 پلیس دو رهیافت نظری که بیشتر به ارزش های عینی بها می دهند به رهیافت دولت محور و قدرت محور، مشـهور هسـتند. مطـابق
این رویکردها، ” امنیت” را می توان چنین تصور و تحدید نمود؛ وضعیتی که توسط قدرت برای صیانت مردم در قبال تهدیدات بیرونی، ایجاد می گردد. مسئولیت برقراری چنین امنیتی به طور کلی بر عهده دولت است. در واقع دولت با دو روش مسـتقیم


دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد با word دارای 57 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد با word :
دانلود گزارش کارآموزی کارخانجات نساجی بروجرد با word
ابتدا به سالن مقدمات تکمیل می رویم در اینجا برای پارچه های پنبه ای و پنبه– پلی استر و پنبه ویسکوز و ویسکوز پلی استر است که برای همه یکسان است.
1- پرز سوزی که با استفاده از حرارت انجام می گیرد . می دانیم پارچه خاصی که از انبار گرفته می شود به علت وجود آهار و پرز پارچه مطلوبی نیست و کیفیتی ندارد.
ابتدا این پارچه در قسمت اول ماشین برس زده می شود چون پرز پارچه خوابیده است و وقتی برس می خورد پرز بالا می آید آماده می شود برالی پرز سوزی . اکنون پارچه به قسمت پرز سوزی می رود پشت و روی پارچه پرزسوزی می شود و دوباره پارچه برس می خورد تا پرز های سوخته شده از بین رود.
2- آهار گیری : بعد از اینکه پرزسوزی پارچه وارد قسمتی می شود که wash box نامیده می شود و دارای آنزیم + صابون است . وقتی مواد به پارچه نفوذ می کند انتهای ماشین روی big bach جمع می شود و سپس به دستگاه bach منتقل می شود وبعد از 12 الی 24 ساعت برای عملیات بعدی به ماشین شستشو انتقال داده می شود. در مرحله آهار گیری ، آهار پارچه توسط آنزیم جدا می شودو بعد از آن pad bach می شود.
3- شستشوی مقدماتی :
تذکر :
الف: اگر پارچه پلی استر تنها باشد فقط در ماشین شستشوی مقدماتی فقط شستشوی خالی می شود.
ب: اگر پارچه پنبه ای بود ابتدا قلیایی می شود سپس سفید گری و بعد مرسریزه و در مرحله بعدی شستشو می شود.
ج: ویسکوز – پلی استر : فقط یک مرحله سفید گری می شود.
پارچه پنبه ای بعد از آنزیم زنی (آهار گیری ) برای سفید گری آماده می شود.
الف : پارچه باید قلیایی شود:
پارچه وارد ماشین شستشوی مقدماتی می شود. ابتدا داخل دو wash box می شود و شسته می شود . سپس داخل قسمتی می رود که حاوی مواد قلیا است . می دانیم دو wash box اول حاوی آب 90 درجه هستند. حال وارد دو wash box بعدی که شده اند در آنجا مواد می خورند. این مواد توسط پمپ از مخزن کنار ماشین (قلیا) وارد ماشین می شود و پشت و روی پارچه مواد می خورد.
بعد از خوردن مواد وارد استیمر می شود. در استیمر 10 دقیقه می ماند.
در واقع مواد استیموروی پارچه عمل می کنند. مواد شامل قلیا و صابون است . که سود 50 درجه بوده است . سپس وارد سه wash box می شود که دوتای اول آب 90 درجه و آخری آب 60 درجه است. که در این سه wash box پارچه شستشو می شود. پارچه ای که خیس است روی سیلندر خشک می شود.
این سیلندرها 10 جفت هستند که 18 تای اول گرم است و 2 تای آخری سرد است. پارچه پس از عبور از سیلندر ها توسط vender روی big bach جمع می شود.
اکنون پارچه پنبه ای که باید سفید گری شود در همین ماشین شستشو اعمال زیروروی آن انجام می شود :
پارچه که در مرحله قبل قلیایی شده است را در wash box ابتدایی می شود که حاوی آب 90 درجه است. پس از آن وارد wash box بعدی می شود که این wash box حاوی مواد زیر است:
آب اکسیژنه 35% – صابون و سود وپایدار کننده.
WBEN,,SFSC26./DS26/ : پایدار کننده
EWSZ,,Lee Weet : صابون
(می دانیم پارچه های پلی استر- پنبه را قلیایی نمی کنیم چون پلی استر قلیا حساس است ) سپس پارچه وارد استیمر می شود و 10 دقیقه می ماند تا مواد اثر کنند سپس واردwash box بعدی شده که دو تای اول حاوی آب 90 درجه و آخری حاوی آب 60 درجه است.شستشو می شود. بعد پارچه روی big bach بسته می شود .
نکته : اگر پارچه ضخیم باشد سیلندر خنک تر است و اگر پارچه نازک تر باشد دمای سطح سیلندر بالاتر است.
5- مرسریزاسون:
در این دستگاه مدسریزه پارچه های سفید گری شده و اکثریت پنبه ای در معرض سود سوز آور تحت کشش غلتک ها وارد دستگاه می شود. اگر پارچه چروک داشته باشد در بین غلتک ها در قسمت مرسه ریزه با همان چروک از ماشین بیرون می آید و باعث شکستگی می شود . این ماشین دارای 16 اتاقک است که در اتاقک 02 پارچه وارد شده و در همان اتاقک سود هم وارد می شود. تا اتاقک 05 هم این عمل ادامه یابد .
می دانیم سود 28 درجه بومه استفاده می شود.و داخل این اتاقک ها بخار 100درجه وجود دارد و غلتک هایی که پارچه روی آن پیچیده می شود و حرکت می کند. بعد ازشستشو و خنثی سازی وارد حمامک های شستشو یا wash box حاوی آب 90 درجه می شود و شستشو می شود.
اتاقک 13 و 15 حاوی آب سرد است که پارچه در آن شستشو می شود.
در اتاقک 16 دو غلتک فشارنده وجود دارد که آب پارچه از آن خارج می شود.
می دانیم پارچه نم دارد و مجبوریم دوباره شستشو داده شود که با سیلندرهای داغ خشک شود. لازم به ذکر است پارچه هایی که در مرحله مرسریزه قلیایی شده اند چون قلیا از روی پارچه به خوبی شسته نشده است دوباره ماشین شستشوی مقدماتی تحویل داده می شود و شستشو با آب خالی انجام می شود.
ابتدا 4 – wash box حاوی آب 90 درجه و wash box دیگر حاوی آب 60 درجه و استیند حاوی آب 80 درجه است و استحکام پارچه تغییر آن چنانی نکرده است.
در ماشین مرسریزه قسمت تخلیه آب پشت دستگاه قرار دارد واز یک فیلتر استفاده می شود تا نا خالصی ها را جدا کند بعد مبدل حرارتی کمک دستگاه می کندتا آب wash box را گرم نگه دارد.
اگر همراه با سود ناخالصی داشته باشیم توسط دستگاه فیلتر سود گرفته می شود.
هر 5 دقیقه یکبار آب شروع به کار می کند صافی را شستشو می دهیم تا پرز ها داخل آب می ریزد.
دو نوع مرسریزه داریم :
1 مرسریزه گرم
2 مرسریزه سرد.
فرق آنها دردمای سود است .در مرسریزه گرم دما به 62 درجه می رسد.
در مرسریزه سرد توسط دستگاه خنک کننده سود را خنک می کنیم . 18 درجه مرسریزه سرد برای پارچه های سبک بکار می بریم چون نفوذ کمتر است و سرعت بیشتراست . پارچه های ضخیم از مرسریزه گرم استفاده می شود.
دربالای ماشین مرسریزه دو تانک ذخیره داریم یکی را سود غلیظ می ریزیم اگر بومه بالا یا پایین باشد دستگاه دستورمی دهد تا بومه پایین نیاید و سود وارد مخزن ماشین می شود. و تانک دیگر مخزن ذخیره سود 28درجه بومه است توسط تانکر پایینی سود را درست می کنیم. سود غلیظ 48 بومه است سرعت دستگاه مرسریزه 30m/min است . ولی بسته به نوع پارچه هم سرعت های مختلف دارد. کشش را هم دستگاه نشان می دهد که متغیر است .فشار غلتک ها بر حسب bar است. که برای قسمت های (1) و(5) و (7) و (9) و( 14) و (16) نشان داده شده است.
از سالن مقدمات و شستشو وارد خط تکمیل می شویم.
1- استنتر:
یک سری پارچه هایی جهت چاپ باید از قبل از چاپ تنظیم عرض شوند. چون حاشیه پارچه ناهماهنگ است پس باید عرض ثابت شود.
پارچه بعد از چاپ شدن و رنگ باید مواد نرم کننده – ضد چروک – ضد آب به آن زده شودو بستگی به نوع پارچه و نوع مصرف نهایی این اعمال بر روی پارچه انجام می شود. در کل کار استنتر تنظیم عرض است . مثلاً در پارچه ای ما عرض 150 می خواهیم پس در استنتر پارچه کشیده شده در (جهت پود) تا عرض آن 157cm شود که در دستگاه شرنیک عرض آن همان 150cm شود. زیرا در دستگاه شرنیک پارچه جمع می گردد.(در جهت تار)
یک سری از پارچه ها هستند که غیر از عمل سفید گری باید اعمال تکمیلی دیگری روی پارچه انجام داد تا سفیدی قابل ملاحظه ای پیدا کنند این پارچه ها سفید برفی نامیده می شود که مواد تکمیلی آن شامل
Uvitex BAM
Dianix violet B
رنگ آبی —- جزء سفید کننده نوری هستند و سولفات سدیم
طرزکار دستگاه استنتر:
پارچه از روی big bach باز می شود و توسط غلتک و سپس توسط قیچی یا guiden هدایت می شود. و به قسمت فولارد وارد می شودو پس از آن وارد مخزن محتوی مواد وارد می شود که نام که traf نام دارد. بعد از اینکه پارچه از این مخزن عبور کرد از بین غلتک های pad می گردد ووارد غلتک های ماهلو می شودکه کار غلتک های ماهلو این است که سنسورهای ماهلو تارو پود پارچه را تنظیم می کنند.
بعد از عبور از این منطقه وارد سوزنها یا کلیپس ها استنتر می شود و پارچه توسط این کلیپس ها کشیده می شود وبرای تثبیت کشیدگی وارد اتاقک های روغن داغ می شود که 6 تا اتاقک دارد. هر دو تا یک اتاقک محسوب می شود.بعد از عبور از این منطقه از بین دوتا خنک کننده عبور می کند بعد از روی غلتک travelsin عبور می کند که پارچه را 100متر – 100مترجدا می کندو پس از آن توسط غلتک vender بر روی bach پیچیده می شود.
2- شرینک :
دومین ماشین تکمیل جهت آبرفتگی پارچه در تار پارچه مورد استفاده قرار می گیرد.
آب رفت پارچه در این ماشین به عوامل زیر بستگی دارد:
1- دور موتورها
2- میزان tension(کشش) پارچه
3- فشارهای وارد بر لاستیکی به نام rubber belt
کار دستگاه :
پارچه از روی big bach وارد دو غلتک tension می شود و از آنجا توسط guiden (راهنما) هدایت می شود. کار guiden صاف کردن پارچه و هدایت آن از بین 3 غلتک دیگر عبور کرده و پارچه توسط یک قسمت که آبپاش نامیده می شود خیس شده و سپس روی غلتک مشبک پیچیده می شود وداخل غلتک مشبک بخار است که پارچه در آنجا بخار زنی می شود. و دوباره از بین دو غلتک رد شده و وارد قسمت دوم shrink که استنتر نامیده می شود. فرق با استنتر قبلی این است که توسط کلیپس ها پارچه صاف می شود و هیچ گونه کششی همانند استنتر در عرض پارچه ایجاد نمی کند. به دلیل اینکه طول بازوهای استنتر shrink کم باشد و سرعت هم نسبتاً بالا می باشد .
حدوداً 45- 50 m/min است . از این قسمت به بعد پارچه وارد مهم ترین قسمت shrine می شود که ruberbelt نام دارد . عمده کار آبرفت پارچه در این قسمت انجام می گیرد. این قسمت از یک لاستیک به نام rubber belt ویک سیلندر داغ که در وسط rubber belt قرار می گیرد تشکیل شده است .
غلتک 1: جهت فشار و حرکت آن از چپ به راست می باشد.
غلتک 2:جهت حرکت و فشار از پایین به بالا می باشد که این غلتک های فشارنده یکی از مهم ترین عوامل در ایجاد جمع شوندگی می باشد. تا در مقیاس میکروسکوپیقسمت rubber belt توسط یک آبپاش دائماً خنک می شود بعدازآن پارچه وارد قسمت felt می شود :
1- این قسمت به خاطر این مهم است که آبرفتی که در rubber belt ایجاد شده است تثبیت می کند.
2- خشک کردن پارچه و اتو کردن آن می باشد پارچه وسط نمد و سیلندر داغ بخار قرار می گیرد وهم اتو می شود وهم آبرفت یا جمع شدگی تار تثبیت می شود.
پارچه از این قسمت روی غلتک خنک کننده که داخل آب سرد می باشد عبور می کند.
{نکته: اگر پارچه داغ جمع شود ممکن است اشکالاتی ایجاد نماید از قبیل مهاجرت رنگ به صورت کم}
اکنون از روی چند جفت غلتک عبور کرده و توسط غلتک vinder به دور big bach پیچیده می شود. از این قسمت به بعد با توجه به نوع پارچه وکالبته {مشخصه پارچه} آن چنانچه پلی استر – پنبه باشد و یا مصرف آن ملحفه ای باتشد به دستگاه کالندر هدایت می شود.وچنانچه ملحفه ای نباشد به قسمت کنترل نهایی فرستاده می شود.
3 – زیر دست نرمی به پارچه می دهد.
دانستیم از عوامل مهم آبرفت
1- دور موتور یا سرعت موتورها:
پارچه با سرعت خطی V1 از روی غلتک ها رد می شود و با سرعت خطی دیگر V2 وارد قسمت rubber belt می شود. وبا سرعت خطی V2 وارد قسمت Felt کالندر می شود. ضمناً بین این سه پارامتر رابطه روبرو بر قرار است
است.
اختلاف موتور اول وسوم بر حسب در صد بیان می شود . نمایانگر میزان آبرفت یا جمع شوندگی تار پارچه می شود.
3/3%= اگر پارچه 100 متر باشد 3/3% از طول آن کم می شود. که همان آبرفت تار می باشد.
میزان برای هر پارچه باید توسط آزمایشگاه مشخص شود. برین معنا که قبلاً از shrink یک نمونه یک متری به آزمایشگاه داده می شود داخل لباسشویی شسته شود.
علامتهایی را که قبلاً گذاشته شده اکنون تغییر کرده حساب می کنند و به اپراتور shrink میزان آبرفت پارچه اعلام می شود اپراتور ماشین این میزان را تنظیم می کند.
بعد از shrink دوباره نمونه گیری می کنیم و به آزمایشگاه فرستاده می شود و دوباره در آزمایشگاه پارچه را در لباسشویی شستشو می دهند ومیزان آبرفت تارو پود را مشخص می کنند.
/X1 X1= -= X2 آبرفت پود
فشارهای rubber belt باید به اندازه ای باشد که پارچه حالت چروک به خود نگیرد و آبرفت پارچه هم مورد قبول باشد.
آبرفت پارچه باید بین 1+ و1- باشد اگر صفر باشد خیلی خوب است اگر از 1- کمتر باشد یعنی 2- باشد آبرفت تار خوب انجام نگرفته است. اگر از 1+ بیشتر باشد یعنی 2+ باشد آبرفت پارچه بیش از حد است . اگر 2- باشد باید فشار rubber belt را یک واحد افزایش دهیمو چنانچه آبرفت پارچه 2+ یا بیشتر شد باید فشار rubber belt را یک واحد کمتر کنیم . فشار بخار داخل غلتک مشبک در ابتدای ماشین shrink جهت تولید3bar است البته صفحه مورج آن از 10bar-0 درجه بندی شده است. میزان فشار بخار در سیلندر rubber belt 2bar است ضمناً صفحه مورج آن از10bar-0 درجه بندی شده است .
بعد از سیلندر felt یک سیلندر کوچک دیگر نیز می باشد که بخارداخل آن است و نمد هم به دور آن می چرخد البته پارچه با این سیلندر هیچ گونه تماسی ندارد و کار این سیلندر فقط خشک کردن felt می باشد. فشار آن هم 5bar می باشد که درجه بندی آن از 15bar-0 است.
می دانیم که قسمت تثبیت این جمع شدگی در سیلندر داغ اتفاق می افتد به این صورت که پارچه بین سیلندر کالندر و felt یا پارچه نمدی قرار می گیرد و عرضش تثبیت می شود و داخل غلتک خنک کننده می رود.
در مورد پارچه هایی که رنگ شده و ضد آب شده باشند مواد ضد آب Ruco Gard AFR می باشد.
3 – دستگاه کالندر:
وظیفه آن دادن زیر دست نرم به پارچه های ملحفه ای می باشد به این ترتیب که پارچه از بین دو غلتک تحت فشار که درجه بندی آن از 0-300dan/cm درجه بندی شده است رد می شود. پارچه دور big bach است از روی یک جفت غلتک عبور کرده از جلوی فلز یاب رد شده که اگر روی پارچه پنس یا آهن یا براده وجود داشته باشد ماشین stop می کند.
بعد دوباره از روی یک غلتک عبور وروی غلتک tenson عبور کرده و وارد دو غلتک مهم ماشین که تحت فشار می باشند وارد شده جنس یکی از این دو غلتک تفلون می باشد و دیگری غلتک استیل می باشد. اگر استیل بالایی خراب شود مطابق شکل زیر از استیل پایینی استفاده می شود تا فشار را تامین کند.
استیل
تفلون
استیل
سپس از بین یک جفت غلتک عبور کرده و توسط غلتک rinder به دور big bach پیچیده می شود.
در این عمل پف های سطح پارچه از بین می رود و زیر دست پارچه را بسیار مطلوب و نرم می کند.
ماشین رنگزی
1- ترموزول:
با این ماشین پارچه های الیاف مصنوعی را رنگ می کنند مانند پلی استر و یا پارچه های دو فاز مانند پلی استرو ویسکوز که فاز 1 را که همان پلی استر است با این ماشین رنگرزی می کنند.
2- پداستیم:
با این ماشین پارچه هایی باالیاف طبیعی را رنگرزی می کنند. مانند پارچه هایی که دو فاز هستند مثل ویسکوز- پلی استر که ویسکوز 67% مقدار پودرا تشکیل می دهد با ماشین پداستیم ویسکوز را رنگرزی می کنند . با پارچه های پنبه ای – پلی استر که پنبه را ماشین پداستیم رنگرزی می کند.
طرز کار دستگاه ماشین ترموزول:
پارچه وارد حوضچه رنگ یا traf می شود در این قسمت رنگ می شود. یک جفت غلتک pader وارد IR یا Drier که با گاز مایع کار می کند می شود که شعله های آن در المنت با گاز مایع کار بستگی به نوع ضخامت پارچه (ضخیم – نازک ) دمای آن متفاوت است بین 280-240 درجه سانتی گراد است . رنگ را یکنواخت می کند و دما باعث می شود از مهاجرت رنگ جلوگیری شود.
نکته : حاشیه پارچه نسبت به وسط پارچه که شل تر است و در انتهای کار یکنواخت می شود.


دانلود مقاله فاطمه علیها السلام با word دارای 20 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله فاطمه علیها السلام با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله فاطمه علیها السلام با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله فاطمه علیها السلام با word :
فاطمه (علیها السلام) در نزد مسلمانان برترین و والامقام ترین بانوى جهان در تمام قرون و اعصار مى باشد. این عقیده بر گرفته از مضامین احادیث نبوی است. این طایفه از احادیث ، اگر چه از لحاظ لفظی دارای تفاوت هستند ، اما دارای مضمونی واحد می باشند. در یکی از این گفتار ها ( که البته مورد اتفاق مسلمانان ، اعم از شیعه و سنی است) ، رسول اکرم (صلی الله علیه وآله وسلم) می فرمایند: فاطمه سرور زنان جهانیان است . اگر چه بنابر نص آیه شریفه قرآن ، حضرت مریم برگزیده زنان جهانیان معرفی گردیده و در نزد مسلمانان دارای مقامی بلند و عفت و پاکدامنی مثال زدنی می باشد و از زنان برتر جهان معرفی گشته است ، اما او برگزیده ی زنان عصر خویش بوده است. ولی علو مقام حضرت زهرا (علیها السلام) تنها محدود به عصر حیات آن بزرگوار نمی باشد و در تمامی اعصار جریان دارد . لذا است که پیامبر اکرم (صلی الله علیه واله وسلم) در کلامی دیگر صراحتاً فاطمه (علیها السلام) را سرور زنان اولین و آخرین ذکر می نمایند. اما نکته ای دیگر نیز در این دو حدیث نبوی و احادیث مشابه دریافت می شود و آن اینست که اگر فاطمه (علیها السلام) برترین بانوی جهانیان است و در بین زنان از هر جهت ، کسی دارای مقامی والاتر از او نیست ، پس شناخت سراسر زندگانی و تمامی لحظات حیات او ، از ارزش فوق العاده برخوردار می باشد. چرا که آدمی با دقت و تأمل در آن می تواند به عالی ترین رتبه های روحانی نائل گردد.


دانلود تحقیق بهبود کیفیت چوب با word دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود تحقیق بهبود کیفیت چوب با word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود تحقیق بهبود کیفیت چوب با word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود تحقیق بهبود کیفیت چوب با word :
عمران چوب
بهبود کیفیت چوب به کمک پرتوگاما(چوب پلاستیک)
توسعه وپیشرفت تکنولوژی در جهان سبب گشته تا از یک سو به علت امتیازات فرآورده های چوبی برای بسیاری از مصارف به ویژه در صنایع و از سوی دیگر عرضه آن برای مصرف کننده بسته به فاکتورهایی از قبیل مقاومت، تثبیت ابعاد وعمر مفید آن در برابر عوامل بیولوژیکی نیاز به فرآورده های چوبی روز به روز افزایش یابد.
ترکیب چوب- پلاستیک در حدود سال 1960 شناخته شده وبا تحقیقات گسترده در این زمینه تعداد زیادی مواد شیمایی جدید مانند منومرهای وینیل را جهت پر کردن فضای خالی چوب وپلیمر مریزاسیون آن مورد استفاده قرار گرفت.در همین سال سازمان انرژی اتمی ایالات متحده مطالعه توسعه ترکیبات چوب و پلیمر به کمک پرتو گاما برای پلیمر نمودن منومرهای ونیل را در دانشگاه واشنگتن به منظور رفع نیاز دوشرکت به ترکیبات چوب- پلاستیک آغاز نمود.
تحقیقات متعددی در این زمینه به علت مصرف ترکیب چوب- پلیمر در جهان با استفاده از تکنیکهای متفاوت(پرتو گاما، امواج حرارتی وحرارت مستقیم) صورت پذیرفته است.
به طورکلی مطالعات زیادی در جهان روی ترکیب چوی- پلیمر انجام شده که ارائه کامل آنها از حوصله این مقاله خارج است. به طور کلی نتایج این تحقیقات رضایت بخش بوده وچنین به نظر می رسد که اگر برای چوب-پلاستیک از نظر اقتصادی محدودیتی وجود نداشته باشد ، میتواند برای کاربردهای مختلف، نظیر ماکو و ماسوره مورد استفاده در نساجی، مدلهای صنعتی قالب، ابزار باغبانی، پارکت سازی، جعبه ابزار دقیق، وسایل ورزشی، دسته کارد، یخچال و غیره که همگی از مداد وارداتی بوده و سالیانه ارز قابل توجهی را به خود اختصاص می دهند توصیه می گردد.
با معرفی پلیمر، دانشمندان جهت اندود واشباع چوب به تعدادی از مواد شیمایی دست یافتند. در نتیجه اشباع چوب با رزین های طبیعی و پلیمرزاسیون آنها با هدف بهبود کیفیت چوب قوت گرفت.
در تکنیک پرتو گاما، از روش های متفاوتی از قبیل چشمه کبالت 60، پرتو گاما ساطع از عناصر سوختی فعال، ترکیب اشعه گاما ونترون حاصل از یک راکتور و پرتوهای الکترونی استفاده می شود. پلیمریزاسیون منومرهای ونیلی در چوب طی دومرحله هموپلیمریزاسیون (پر کردن فضای خالی چوب با پلمیر) وکوپلیمریزاسیون(پیوند چوب با پلیمر) صورت می پذیرد.
برای دستیابی به ترکیب چوب- پلاستیک با اتصال پلیمر سلولز نیاز به عامل شیمایی جهت واکشیدگی چوب ونهایتا نفوذ منومرهای ونیلی در دیواره ثانویه سلول چوب میباشد. این موضوع یعنی بهینه نمودن کیفیت چوب و دامنه وسیع کاربرد ترکیبات چوب.پلاستیک موجب شده که تحقیقاتی در این زمینه روی دو گونه چوب صنوبر انجام گیرد.
در این تحقیق از منومر متیل کریلات و روش هموپلیمریزاسیون استفاده وبه کمک اشعه گاما ساطع شده از کبالت 60 با دور ثابت در زمان،واکنش پلیمریزاسیون صورت پذیرفته است. نتایج این تحقیق نشان میدهد که پلیمریزاسیون چوب با پرتو اشعه گاما(کبالت 60)، خواص فیزیکی ومکانیکی چوب افزایش می یابد. درصد تثبیت ابعاد چوب با استفاده از روش فوق رضایت بخش است و حتی می توان با کمک مواد افزودنی شیمیایی تا حد بالاتری قابل افزایش باشد. افزون بر این در صورت استفاده از پلیمرهای الاستیک، مقاومت به ضربه را نیز میتوان افزایش داد. هر چند در این زمینه ودر رابطه با ساخت چوب- پلاستیک با استفاده از چوب سایر گونه های بومی،مونومرهای متفاوت و ترکیبات مختلفی از آنها وهمچنین دوزهای مختلف نیاز به انجام تحقیقات بیشتری است که در صورت ادامه تحقیق حاضر به انجام خواهد رسید.
1-Wood And Plastic Structure .
2-mechanics of wood and wood composites. van nestran rienhod company.
کیوان سلطانی- مهندس صنایع چوب وکاغذ
چوب سیمان پوشش دیواره های ساختمان
سابقه تولید صفحات چوب سیمان به سال 1914 می رسد که در اطریش نوعی پانل فشرده چوبی تولید گردید. در سال 1928 برای تولید این پانل ها از سیمان پرتلند استفاده شده و در سالها پس از آن گچ به عنوان عامل اتصال دهنده استفاده گردند.
فرآورده های چوب سیمان که امروزه در بیشتر کشورهای جهان تولید میگرند، دارای خواص کاربردی مطلوبی مانند: مقاومت به عوامل جوی، آتش وعوامل بیولوژیک بوده واز پایداری ابعاد بالایی برخورداند. علاوه بر تولید پانل های مسطح در پرس های مسطح در پرس های معمولی، با استفاده از قالب های مناسب میتوان محصولات دیگر از قبیل بلوک های سیمانی، آجر و قطعات فرم دار را نیز تولید نمود. امروزه پانل های چوب سیمان که به صورت صفحات بزرگی تولید می گردند، در حد وسیعی در احداث واحدهای مسکونی وتجاری مورد استفاده قرار می گیرد.
در طی سالهای اخیر فناوری تولید پانلهای چوب سیمان، رشد وتوسعه چشم گیری یافته و خطوط تولید این فرآورده در اغلب کشورهای جهان مستقر گشته اند. انتظار می رود در آینده نیز پیشرفتهای افزون تری در زمینه کاربرد گونه های چوبی و مواد لیگنوسلولزی و نیز فرآیند گیرایی سیمان به عمل می آید شایان ذکر است که تولید تخته های چوب سیمان معمولا در کارخانه های نسبتا کوچک با ظرفیت پایین صورت می گیرد. پایین بودن ظرفیت کارخانه های چوب سیمان از معایب آنها محسوب نمیشود، زیرا این کارخانه ها معمولا برای احتیاجات بازارهای محلی طراحی میگردد تا از حمل و نقل تخته های سنگین در فواصل طولانی جلوگیری شود. اگرچه فرایندهای تولید صفحات چوب سیمان به دستگاه های پیچیده خشک کن وچسب زن نیاز ندارد، ولی این فرایند به پرس های سرد و محفظه های بزرگ جهت گیرایی سیمان احتیاج دارند.
یکی از مسایل عمده در تولید صفحات چوب سیمان، عدم سازگاری گونه های چوبی با سیمان پرتلند ومحدودیت های اتصال ذرات چوب با سیمان است. بسیاری از چوبها دارای مقادیری مواد آلی می باشند که مشکلاتی را در گیرایی سیمان و چسبندگی آن با چوب ایجاد می کنند.

لیست کل یادداشت های این وبلاگ
دانلود مقاله پیش بینی دبی رودخانه با استفاده از روش نزدیک ترین
دانلود مقاله نکته ها (22) با word
دانلود مقاله طرح اعزام نیروهای واکنش سریع به مناطق بحران زده کش
دانلود مقاله بررسی تغییرات PH و اینورت و رنگ در فرایند تغلیظ شر
دانلود مقاله بررسی کارآیی آلوم بازیافتی در حذف رنگ و مواد آلی ا
دانلود مقاله بررسی روش تلفیقی(زراعی و شیمیایی) بر خصوصیات کمی و
[عناوین آرشیوشده]